hits

Jeg er en tiltaksløs fare for omgivelsen! Ikke prut meg, Ullernwhores!

Etter en meget vellykket natt med hele 1 time søvn og feberdrømmer kunne jeg stå opp til en grusom Mandags morgen. Frokosten min kom jeg fort på at jeg spiste opp kl 05 på Lørdag og etter en dusj med ustabilt varmtvann kunne jeg tørke kroppen med et EKSTREMT loende håndkle som gjorde at jeg egentlig burde dusja en gang til.

Jeg kom meg heldigvis tidsnok på jobb, men hodet mitt våknet vel strengt talt ikke før jeg kunne drikke kollegaen min sin helvettes sterke kaffe, de 5 minuttene jeg var fri fra halsbrann.

p1010931

Kollegaen min. Han lager sykt sterk kaffe.

p1010815Kollega nr. 2. Han DIGGER sterk kaffe, også er han mæd fet og har blogg han også. Jeg har bomma sikkert 124 snus av han, men han vil aldri ha når jeg prøver å gi tilbake.


Ellers gikk dagen kjapt nok den. Solgte vel greit nok også, men da jeg kom hjem var ikke hodet mitt mye å skryte av. Heldigvis kom Christian over på besøk en tur, så da fikk jeg en grunn til å ta en pils med han. Halsbrannen blaffet opp igjen og vurdering av selvmord står høyt på listen. Evt operere megselv i halsen.


Nå sitter jeg bare her å hører på NIRVANA og leser igjennom alle mailene jeg har fått av idioter som har sett annonsen min på finn.no. Etter 3 måneder har den nå blitt tatt bort, og jeg har fått ca en mail om dagen. Nesten alle er duster. F.eks, jeg ba om 7500 spenn og jeg fikk 7500 spenn, MEN noen mennesker tror altså pruting foregår slik:

uten navn

OMG, idiot.

Jeg liker ikke folk som skal prute med meg. IKKE PRUT MEG! På jobben skal alle prute og ha ting gratis. Hva ser jeg ut som? Frelsesarmeen for rikinger? JEEES!


Noen som virker som dem skal pirke på annonsen fremfor å gi meg pengene mine, som jeg elsker(L)(L)

sfj

Dette synes jeg nesten er mobbing. Såklart har jeg ikke kvittering.


Tror jeg må gjøre noe kreativt. Jeg har masse film jeg skal klippe sammen som julegave i år. Til hele familien. Rekker sikkert aldri å gjøre det. Er så sykt tiltaksløs. Skulle egentlig lage den filmen ifjord jul, men rakk det ikke da heller.

Burde legge meg "tidlig" så jeg rekker å trene imorgen også, men skjer sikkert ikke...
15 kommentarer

sv: Haha, bare å joine, tror vi drar ned neste helg også.. faktisk..

Finn.no burde ha idiotfilter (dv EQ (ikke iq, jo, vent, det og) test).

sv: Hoi, den kom uventa, men e slettes ikke fremmed for det nei!

Faen ta loete håndkleder. Jeg mener, faen heller. Det er på min hatliste som en pen nummer to, rett etter sokker som er for store, så hælen er oppe bak kneet.

Sv: haha :P jeg hadde aldri klart å hadd det ! :P

sterk kaffe og snus er bare digg <3

Hehe.. Du får prøve å stå opp tidligere i morgen, ja!

Always and forever - M and Dee

schnaffel.blogg.no

schnaffel.blogg.no

hahah xD Pruteee! : p

Sv: Jeg prøvde å lyse opp ansiktet, men hele stua var stappmørk, så det ble litt vanskelig :) Men tusen takk for tips og konstruktiv kritikk! :)

stakkar--- synd på deg som må tidlig opp... jeg våknet ikke før nå jeg. starter ikke på jobb før 1630 så da kan man sove litt :) du kan få låne kattungen min.. hu er ei veldig flink vekkeklokke

sv. hehehe. ja. gjorde jo det.

Men ja. viktig å prøve seg frem litt. Kanksje det blir bedre neste gang :D

Jeg tar tilbake plass nummer en, sokkeplassen. Bytter den ut med den nye skotrenden til kjerringer om dagen. Du veit, støvletter som går opp til fitta.

sykt fin blogg du har!!

Har forresten en konkuranse med premie til 400 kr! Vinneren skal jeg trekke snart, men det er så få som har meldt seg på så blir kjempe glad om du vil melde deg på! :)

Linken er: http://josefinekleveland.blogg.no/1259164285_25nov2009.html#comment

hun spiser rotter... så hvis du vil bli kvitt rottene dine så come on

Sv: Ja, FUCK Nsb og Sporveien... Skal liksom lønne seg å bruke off. transportmidler + spare miljøet bla bla.... Hvem gidder det med alle forsinkelser og faenskap!!! Isj!!!

Haha...., virker som du hadde en typisk "natt-til-mandag" eller "natt-til-tirsdag"... hahaha.... :):)

Mange snodige mennekser på finn.no, hehe:):)

tror jeg ikke noe på :P

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin