hits

Alternativ, girlish, tilbakestående og psykopat. Drep meg! ( Ikke gjør det )

Etter å ha kommet hjem fra jobb igår hadde jeg lite muligheter til å gjøre noe kult ut av mitt livs siste timer (den kvelden). Jeg tente på alle stearinlysene mine, snudde tv`en mot dataen og surfa på facebook isteden. Jeg har en tendens til å være litt girlish. Vi kaller det alternativt tilbakestående!

dsc0006

Ser det depresivt ut? Det er faktisk ganske depresivt.Så var klokka 7 og jeg begynner å få DÅRLIG TID! På en LØRDAG! Det er jo faktisk et sykt fenomen, men jeg HAR dårlig tid. Og nå angrer jeg på at jeg la meg klokka 1. Det er ikke så farlig å sove for lite en natt, men nå har jeg sovet lite siden August 1993, og da blir man egentlig gal. Også har jeg sykt lyst på en morra-pils og en kebab..........


dsc0020

Bildet av meg på jobben, min midlertidige holdeplass.

dsc0021

Julebrus-Kongen. Den ekte.
8 kommentarer
krysztof daldüsch

krysztof daldüsch

respekt. fet blogg :) fet halvorfyr.

apropos spillet 'life', sjekk http://www.youtube.com/watch?v=akgCb85PG-A

dumdidumdidum bambibambiba bumbibumbibum

Øl er en flott start på dagen! Wuhu!

hahaha, digger deg!

Noe som sier meg at du aldri får tatt igjen den fortapte søvnen! ikke det at jeg kjenner deg, det er bare noe som sier meg det;o) Hehe...

Den julebrusen smaker jo hoppetau!

sv: haha, når du skriver ikke sjekk min så sjekker jeg den selvfølgelig :p og jeg må si: Jeg tror sannsynligheten er stor for at jeg kommer tilbake ;)

Og du hadde rett, jeg fikk en del kommentarer.. og det var ikke akkurat SÅ mange fantastiske blogger som jeg hadde håpa på. Skuffende!

sv; Hehe jaa :) Klager ikke på det, men tenkte kanskje hun kunne tenkt seg litt om før hun bruker den til gave, sminken var jo brukt så jeg ble jo irritert liksom! Men det gjør jo ingenting da, bare håper kanskje hun tenker seg om neste gang : )

Internett er sosialt på en usosial måte ;)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin