hits

Sleepwalkin` throatfire, ready to kill santa!

14.12.2009 - 21:58 10 kommentarer
Dette er kanskje ingen bombe, men jeg er ikke i godt humør. Jeg er liksom manisk depresiv, uten opp-turene.

Jeg er så sykt lei av illusjonen JULESTEMNING, som vi overbevise hverandre om tro på. Drittlei. Nesten så jeg ber butikkene på CC om å spille Michael Jackson igjen, men lyden av gamle, råtne julesanger overdøver tankegangen min.

Hjernen min er DØD, jeg gleder meg til neste år, som hvert år.

Jeg misliker de fleste jeg ikke kjenner. Dem har ikke gjort meg noe, men dem er så syyykt irriterende. Også skal dem snakke om dumme juleting hele tiden. Jeg digger bursdagen min. Kan ikke folk snakke om den isteden?Etter jobb måtte jeg ta buss (merk, ikke limousin) hjem. Kasta fiskegratengen i ovnen og ventet på at halsbrannen skulle gi seg, sånn at jeg eventuelt kunne vurdere en øl. Alene. I mørket. Eller........Jeg greier meg nok. Jeg bare takler ikke denne overpositive hore-måneden, og det hjelper svært dårlig at internetten skjærer seg, sånn midt i internett-ritualet mitt.


Enda dårligere stil er det at NextGentel ABSOLUTT skal plage meg med JULEMUSIKK når jeg venter på svar. Sliten, sur og klar for å drepe. Mitt julefri hjem blir plutselig angrepet av BJELLEKLANG!
Jeg stakk meg litt i øret med en kniv, men så kom jeg frem. Fikk hjelp av en jente som sikkert likte meg litt for godt, så hun ba meg dra ut ledningen til hustelefonen* min. Dermed ble linja brutt, og jeg måtte vente igjennom 3(!) julesanger til før en pedofil Bergenser hjalp meg med å få nettet tilbake igjen.

Dermed er jeg enda surere, enda mer sliten, enda mer tiltaksløs og enda farligere å møte på under min nattelige spasertur i søvne.

*Jeg er sykt fet og har hustelefon. Jeg bruker den aldri, men Bestemoren min pleier å ringe meg på den.


Så gjaldt det å klippe videre på filmen, som jeg skal gi familien min til jul. Da sparer jeg penger på en kreativ måte, men etttersom jeg er tiltaksløs, slapp og et potensielt AA medlem, så skyver jeg det vel frem idag også. Har gjort det hver dag i 1 år faktisk. Egentlig var det meningen at jeg skulle gi den ifjord.

Halsbrannen min er for øyeblikket borte. Jeg har 3 Heineken i kjølern og en tørst kompis i nabogården.... Tror jeg takker for meg jeg.

Hmm.. Etter at jeg fikk den nye dørkikkert min, så kan jeg endelig titte på folk utenfor døra. Nå sitter naboen min på gulvet å fikler med nøklene sine. Snodig...

10 kommentarer

SV: tak for de;)

fit or not

14.12.2009 kl.22:47

Hehe, hadde vært jævla ironisk om du drakk JULEøl da... men den gang ei, kjiping.

Cheer up, snart er det januar: slanketid, januarsalg, glattere enn ei nybarbert fitte på bakken og et ubestemmelig vær som får deg i enda dårligere humør enn nå ;)

Marie

14.12.2009 kl.23:42

Halsbrann og deprimert? Jeg tror du er gravid.

mimmi87

14.12.2009 kl.23:53

Liker din sans for lys
Haha.. Du har ikke fritidsproblemer da.. Nå som du har kikkehull;o)

sandralura

16.12.2009 kl.07:12

SV :D suuupert! satser på at du kommer med da:D

Silje

16.12.2009 kl.12:06

God Jul da (: hehe

Whore

16.12.2009 kl.19:30

Dette går bra! Det går fort, og det er ikke lenge til det er over. God øl:)

heltgunnar

17.12.2009 kl.01:30

Fy faen, plasser en stol forran kikkehullet, og dokumenter ALT som skjer utenfor på bloggen.

vilde w.

17.12.2009 kl.21:38

slenger meg på den med å ille like ffremmede folk, haha :D

Skriv en ny kommentar