hits

Giving my RAT a bath!!!

Etter en slapp dag på jobb er det deilig å komme hjem å slappe av med en øl med de nærmeste.Så blei det en standard svippom Olsen!

Christian er tørst og kom hjem fra en knalltur i USA for 2 timer siden.! Skulle bare mangle at første stopp endte på Briskeby holdeplass aka Olsen cafè!

Så kom jeg plutselig i go`form og dro alene hjem. Rottene mine er veldig renslige og kosete, men tenkte det var på tide å gi et lite bad!


Dem liker det svært dårlig, men nå leker dem i hybelen sin igjen. Nyvasket og fit for fight! Så tenkte å la dem være og heller planlegge kvelden. Idag våknet jeg et kvarter før jobbstart, og 20 minutter forsen til jobb hjelper svært dårlig som start på dagen, SELVOM jeg fikk wienerschnitzell til lunsj! Feel free til å lage denne info-siden om schitzell! Dette gjelder generelt mine linker til wikipedia, da jeg ikke kan data bortsett fra google og nakne damer!Så avbryter jeg kjapt meg selv. Hva skjer med lillefingeren min. Hvor ble det av CCvest plasteret mitt? Plutselig går det opp for meg (igjen) hvor tilbakestående jeg egentlig er. Trodde det ikke var mulig å gjøre dette, men en ekte KONGE kan sine kunster!Dette er bare sykt, og som deltids neglebiter, så må jeg nesten avbryte megselv og kalle dette kunst!


Men så har jeg heldigvis CCvest plaster og retter min emo utfoldelse raskest mulig!
Jeg stikker å dreper megselv i 5 timer før morgendagens 8 timer jobb.

Ikke dø til i morgen! Det er ikke fett!

17 kommentarer

så søøøt rotte! :D

Og fingern din, good luck! hah :D

haha! Du får sove godt ja ^^

SV: HAHA! For ein hærlig kommentar og få midt på natta:)

Sku gjerne ha joine deg på Bislett Kebab klokka 5 1 Januar, men skal nok ikkje ut nyttårsaften då eg er sjuk:(

Er header'n din av deg?? I såfall..looking good!! Ser ut som en superstjerne på det bildet!!

Høres jævlig godt ut: "komme hjem å slappe av med en ØL" blir nok 10 mnd før jeg får smake det igjen, frister ikke så veldig med den fengselsbrygga vin/smørje som blir brygga i lampekupler av de "drevne fengselsgutta som har vært her mere enn en gang)........velvel DU FÅR HA ETT FANTASTISK NYTTÅR OG HUSK: LEV LIVET FOR you never know what tomorrow brings.......

sv;Terningkast fra meg:ah,ja jeg havnet på det magiske 6 tallet til deg ;) Jeg har lov ;) Du er keiser,jeg er keiserinne :P

Fin blogg :D

www.sunburn.blogg.no

Elisabet:

Føler meg virkelig beæret.

sv:

jepp...slik er det på hedmarken og høgt oppi fjellet...hehe.

Men var nok kaldere i natt..så vi har is på innsiden av alle vinduene...ytterdøra hadde frosset fast og dagen vil nok gå til innekos ja..hehe

ha en flott dag videre, og takk for besøk og kommentar

daaaaaaaaakar den griner drithøyt!

God bedring til fingern.. hehe;o)

Carina B.:

Rottene mine er knallfete!

:)

Mr. Secret:

Haha, den fengselbrygga MÅ du smugle ut til meg da! Godt nyttår for deg også! Håper fengselsoppholdet blir en bra livserfaring;)

Jeg elsker bloggen din halvor!!! :-) kan du følge min også plizz??

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin