hits

Jeg skal skyte deg!
Klokken er 07:06 og jeg fant nettop ut at 5 timer på øyet ikke var noen spesielt god idè. På en annen side er det kun 17 timer igjen, så er årets siste dag på jobb over, for ikke å snakke om årets mest oppskrytte dag. Nå kan man ikke skyte på hverandre i fylla med fyrverkeri engang.

På en annen side er "livet mitt - 2009" 17 timer fra fullførelse. Imorgen bør jeg få fingern ut og begynne å regne, så kommer tallene jeg egentlig er ganske redd for å se. Etter et år med konstant halsbrann, blackout og knekk i knærne, så lever jeg i en illusjon av at 2010 blir et friskere år for meg. Men det blir jo aldri bedre. Dessuten blir jeg 1 år nærmere gammel, som om jeg skulle fått den sjansen.

Livet mitt - 2009Ja, jeg ER faktisk gal.
9 kommentarer

Tittelen min traff bra med bildet mitt:) Feeett! Jeg er så sykt kul!

catch 22, hvis du sier du er gal er du reflektert og ikke gal, hvis du ikke sier du er gal kan du være det uten at noen vet det, og in both cases your just fucking normal:p

sv; Kjendis ja, har tenkt tanken selv! Jeg har et eksponeringsbehov uten like, så joda.. he he

sinic:

Godt sagt og jeg ser meg selv som ganske reflektert (såklart!). Jeg er kanskje ikke skriftlig gal, men jeg betviler at jeg kan kalles normal også. Men det er kanskje heller mitt opprørske forsøk på å styre unna normene. Ikke galskap.

vi gale har det godt, sies det-

godt nyttår.

SV; Tusen takk! :-D Det er en lang prosess, men det er så verdt det når det er ferdig :-D

Hehe, du se' kke helt god ut på det bildet ass. Ville ikke møtt deg i en mørk bakgate ;)

Eller... joda no prob! Hadde bare sparka deg i de sårbare knæra dine, så hadde du gått rett i bakken. Ha en festlig nyttårsaften ;D

sv; Im down, for å si det sånn!

Linn Pingvin Kristin:

GALSKAP! !

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin