hits

Shabby Shit!Nok en dag av livet mitt er gjennomført. Jeg har vært på jobb å gjort noe nyttig. Nå er det påtide å sette livet på pause igjen frem til imorgen klokken 08. Her er et bilde som demonstrer hva man kan gjøre på jobb i en mindre hektisk periode av livet.Antar at dere legger merke til sjefen min. RICK ROSS!


Her er grunnen til at jeg kjøper like klær. Alt jeg har får maling på seg. Ganske plagsomt, men når man kan kjøpe like bukser til bare 200 grunker stykket, så er det jo kun jeg som vet det! .......         Ikke nå lenger da.
Nå er det 11 faste lesere som vet det også.Heldigvis lover nyeste Terminalnytt meg både penger og kriminalitet i både sekk og pose.

Dette ligner faktisk litt på nabolaget mitt!


Etterhvert blei jeg tilogmed ferdig. Det ble faktisk SÅ dårlig at noen random, dumme mennesker kategoriserte det som shabby shit. Selv syntes jeg det var litt mer kitch, men jeg malte vel noen strøk til...

Nå skal jeg bearbeide nakkeslengen jeg fikk etter at Bendix tryna bilen sin i rumpa på sinken foran.Heldigvis er Bendix utstyrt med et veldig truende utseende, så Sinken turte ikke gjøre noe annet enn å klappe Bendix på skuldern (veldig forsiktig!) å lot oss kjøre videre. Jeg hadde med meg uzi itilfelle det ble bråk.


Her har vi Bendix, eller demonen Bendix som vi kaller han. Absolutt ikke en harmløs type..


Sånn. Nå har jeg hjernet skadet en liten gjeng (11 stk) idag også. Gå å gjør noe fornuftig!!! Spill playstation eller hva nå dere "normale" driver med..

14 kommentarer

Stilig blogg : -) ha en fin kveld!

sv: tror KANSKJE jeg har tatt poenget ditt nå.

Sv: Haha, I get it!

SV: Javisst ;)) Du kan jo kle deg ut som en.... men bare det da ;))

Kategoriserer du deg ikke under "normal" selv ?

du er vel heller "unormal" ?

Hva er forskjellen ?

sv; Don't you understand English? O__O

sv; Okaj, nå skjønner jeg ingenting. Kan du forklare?

har ikke playstation. :(

men send meg 95 kr!! jeg vil se deg på storskjerm, ryggen din for den slags skyld!

Buuuuu!!! Maling på buksa!!! :/ det er kjipt! :/

I do not play playstation! ;) Jeg skal ikke akkurat gjøre særlig masse annet enn å sove...! Jeg synes det gikk i en dør i leiligheten ovenfor meg, og jeg ekke klar for at han skal tråkke rundt i dag før jeg får sovnet...! I fare for å sveve ut-av-meg-sjæl og se at jeg henger i taklampa i morgentidlig, så tror jeg at jeg lett kvelder nå altså! Buuuu!!!!

hahah!!! ;) jeg er faktisk lite keen på å ta`n :P Jeg tror han veier 6 ganger så masse som meg, så det er større fare for at han tar meg.. og det vil jeg helst ikke at han må ha på samvittigheta! ;) hahaha!!!! :D btw, hvilken artist er det du så fint reklamerer for i ditt fantastiske malings-innlegg?! :)

Nei, sangen som du har lagt ut.. den øverste youtube-tingen der?! Hvilken artist er det?! :)

Har ikke playstation. Faller jeg dermed i "de unormale" gruppen?

"LZBO?" haha.. Måtte le

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin