hits

Rentokil4Life<3

Jeg er veldig ydmyk på mine toalettbesøk. Jeg setter meg ikke på rester. Legger ikke igjen rester. Alikevel, så er det noen som bare lager kvalm. På herretoalettet hos CC Vest er det ihvertfall noen som dreper både vegger og tak hver eneste dag. Her finnes det 3 båser, og det er alltid to av dem som i mine øyner er ubrukelig.

Jeg har skjønt at dette eksempelet er menneskelig, selvom jeg fortsatt ikke skjønner greia. Altså.. Åssen sitter man for å få til dette? Hockey?

Jeg ville ikke være i samme rom som disse skitne partiklene, så smøg meg listig ut igjen.

Her traff jeg jo virkelig blink, og forsto raskt at Senter-dritern hadde vært på tokt IGJEN. OMG, noen må stoppe han. Det er plagsomt. Hvem er det som gjør dette her?


Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i slike situasjoner, og for hver gang man må trekke seg ut av et atomnedslag som dette, så kan folk tro det er du som er syndern.

Offentlige toaletter. Et kjempeproblem! Ihvertfall når man kunne brukt pissoaret, men har bandasje på tissen. Heldigvis var bås nummer 3 rein som ei jomfru, så alt ordna seg.


Ps. Ja, jeg har sitti å fargelagd dritten i et svarthvittbilde. Jeg sa jo at jeg trenger et liv.

18 kommentarer

Høhøh.. Et liv hadde nok ikke skada å hatt nei.

Du snakkar om å kjede seg... hahah - snakk om å DRITE på draget;)

Siden du blir trygdesnylter neste uke (noe jeg har vært i ni mnd og har tenkt til å være resten av livet, elsker å få betalt for å være "syk") kan du jo bruke noen dager på å stå utenfor toalettene og sjekke ut hvem det er. Etter at du har gjort det foreslår jeg at du stikker bambusskudd sakte under hver eneste negl, legger penisen hans på ett bord og kjevler (ja, med en kjevle) over den og etter det få han til å vaske alle doene. Da gjør han ikke det igjen.

Karoline Unnerud:

DAMN, your smart. Der skaffa du meg et liv for ihvertfall 2 eller 3 dager.

Stilig header da. hehe, æsj hvor hæslig:)

Her? Nei, bare bra. Så klart, vi har jo en del kasser (aka. volvo) rullende rundt her som de fleste godt kunne ha vært foruten, men ellers så er så klart Ørsta best. Det er jo noe alle vet.

Yessda, ikke no problem. Hadde vært greit om jeg visste hvem de var, men det bør nok gå fint anyway :)

Det der er faen meg det værste jeg ser.. Takk.Natta mi er ødelagt for 3-4 uker frem..Helvete. Det er en av få ting som faktisk er værre enn og komme inn på en dass som det er størkna piss på setet,. ...

ufint.

hahahah. men æsj.

jeg har bursdag. gratuler meg.

!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, æsj, skal det virklig vere så vansklig å spyle ned etter et toalettbesøk?

Skal ikke si dametoalettene på sentere er så veldig annerledes. Lurer virkelig på hva de tenker de som legger igjen spor etter seg i doen! ;p

Hei! Du er en av de 10 finalistene i fotokonkurransen min!:o) lykke til! Innlegget blir publisert hvert øyeblikk:o)

Nasty... In a bad way.

helt enig, ett kjempe problem!

Er det bare jeg som syns det er merkelig at det mangler papir nedi dassen på det siste bildet??? Gaaaaah..... Er det ikke vanlig å tørke rææææva før man går???

Ellers syns jeg det var skikkelig kvalmt alt sammen, men dessverre fins det en del GRISER der ute!!:-s

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin