hits

NAKEN PÅ KLÆKKENVi starter innlegget med å fortelle det, at hele mitt liv har jeg ønsket å oppleve Norges STØRSTE band, nemlig Ingemars. Jeg er liksom helt sykt fan lism.På Lørdag gikk turen til selveste Klækken Hotell i Kong Sagene`s rike.
Etter å ha lagt fra seg bagasjen, så var det på tide å kjøle seg litt ned. Heldigvis var det -16 grader, så det var ikke noe problem i det hele tatt.


Jeg anbefaler forresten ingen å gjøre det her. Jeg fikk spontan-koldbrann, og måtte amputere tærne på stedet. Ikke et vakkert syn, men heldigvis kunne jeg trøste meg med en tur i badstuen.Etter å badet, så stakk vi til bloggehovedstaden Hønefoss for å menge oss med lokalbefolkningen og kjøpe med medbrakt til hotellet, hvor det kosta 130 kroner for en drink...Se her! Her har vi jo Hønefoss sentrum!Knallsted, men jeg er skuffet over at jeg ikke fant Voe inne på butikken...Vi fant oss fort tilrette i Hønefoss sentrum, men måtte hjem igjen til Klækken for å legge dagens fangst i minibaren.Og før den var kald, så kunne vi begynne å konsumere. Namnam..Ettervært ble stemninga svært god, og vi ga oss ikke før det banket i alle veggene rundt oss. Sjohei!


Vi skjønte at det var på tide å komme seg ut, og det var på dette punktet kveldens store gledesbombe smalt. I kjelleren på Klækken var det nemlig konsert, og HVEM tror DU spilte der????
NETTOP!


Og HELE Hønefoss var der, og dansa!Det var helt fantastisk, og jeg har aldri sett SÅ mange gamle mennesker kline før. Selv tok jeg tak i en flott dame på 65, og vi danset oss dypere og dypere inn i lokalet. Hun syntes jeg burde ta swingkurs, men selv synes jeg det var HELT supert! (Y)

Det var faktisk SÅ bra at jeg så ut sånn her idag tidlig...Heldigvis fikk jeg stjålet et Jägermeisterhåndkle!Jeg trengte en dusj, og fant ut at en tur i Klækkens lokale svømmehall ville gjøre susen!WOHOO!Desverre fant jeg i etterkant ut, at det også var en dum idè...Jeg gjør ingenting riktig, men takker for et interessant opphold. Hurra, hurra!

Huff, hva driver jeg med.....Nå som jeg er hjemme igjen, skal jeg bruke resten av kvelden på å se den ekte Hannah Montana spille GTA 3. Det eneste verdige spillet ved siden av Tetris og Bubble Shooter.Oh Yes!

23 kommentarer

jeg har også vært på klækken hotel og fått svingt meg! Julebord for to år sida, priceless! Det er virkelig noe ekstra over hele stedet.

Haha. Så mye blotting har jeg ikke sett i bloggverdenen på lenge! Jeg håper du med dette går frem som et godt eksempel og får andre bloggere til å kaste klærne de også.

Btw, superteit at du ikke la ut noe dressbilde. :(

herregud, du tar jo flere bilder enn MEG. love it

Ja, uff. Sorry - glemte meg litt av der :p

nei, det var en samtale mellom meg og venninna mi, det var hun som hadde trent ;)

HAHAHA okay. Får mye i posten fremover jeg nå da

SV: Hønefoss? Det er ikke lang unna! Si i fra når du skal råne neste gang.

SV: Ja, det høres flott ut.

du er en dritt!!!!!!! jeg har sett klækken hotell engang!

SV: Har du allerede adoptert Sofsen? Nei, fy faen. DELT foreldrerett, hvis ikke blir det rettsak!

Sv: jo det skal jeg si deg, jeg jobber på tog! hurra, hehe :D

haha, genialt:D liker bloggen din!

Jeg vil gjerne vite om hvem som adopterer meg og sånn... :( Dere går bak min rygg!

Incest er best på fest? Hver sin fetisj, Halvor... Skjønner at du er into Fritzl-style. Jeg blir litt redd!

Nej, jeg har begynt på Journaliststudiet allerede.Synd Synd. Ka med deg? Slæpp off, skal nok ta turen innom Hvelvet en sen torsdagskveld, øl!

Nei, DET skjønte jeg også da! Men for all del; En sen torsdagskveld...til høsten.

Fyfaen for en lekker homseorgie. Jeg vil være med neste gang

Hønefoss sentrum du, haha. Tror du var sånn ca 1 mil unna!

haha, litt mye alkohol ja :p

Kjære vene! Han mannen på filmen er det verste jeg har sett!!!

Faen er du for en wannabee cool tosk egentlig? skyv skumpa'n og den dårlig holdninga di opp i ræva og pell deg ut av byen vår..

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin