hits

Arbeidsløs lasaron på Nesodden.

SE! Jeg er GUD!Nei`a... Jeg er ikke det, men jeg er ihvertfall Kongen av min egen hage.....
Huff... Jeg er så mye inne i leiligheten min, at jeg blir gal. Dessuten har NextGentl av en eller annen grunn redusert hastigheten på internetten min...


Det skulle da f.eks vært et bilde her?


Ja, det var faktisk SÅ tregt at jeg ikke kunne stalke årets Paradise-deltagere engang!

Flaks jeg rakk å printscreene...

<3<3


NextGentl er noen MØKKAFOLK! Hvorfor må absolutt JEG drive å betale regninger hele tiden? Jeg har jo ikke jobb en gang!

Jeg merket at jeg begynte å bli sprø, og skjønte at jeg måtte komme meg måtte ut. SELV T-BANEFORENINGEN SYNTES DET VAR PÅ TIDE AT JEG KOM MEG UT!Det var på tide å færra til Mexico! Nesodden ihvertfall...Nesoddinger er noen rare folk, men dem sørget for å gi meg en behagelig tur i en desperat livssituasjon. F.eks, så kunne jeg overhøre noen gamle karer på båten diskutere Disneychannel. Deretter begynte en annen gammel kar å fortelle et spennende eventyr. Akkurat høyt nok til at jeg også kunne høre på. Tottaly worth 30 kroner. Det var behagelig, og jeg kjente jeg trengte ferien. Til Nesodden altså...

Ja, se her! Her kan vi se tollen på Nesodden, mens de passer på at ingen smugler med seg f.eks Østeuropeere i bagasjen.Etter en fortreffelig busstur inn i fastlandet, så fant jeg omsider huset til Sofsen. Slik ser det ut!Meget urbant og stilrent. Jeg måtte ta et bilde til. Av meg selv såklart.

OI! Hva skjer i vinduet bak meg?Aaa... Bare Sofsen som kulern på rommet sitt. Hey Sofs!

Nydelig jente! Hun er egentlig veldig glad i meg. Hun bare viser det ikke så ofte=SHjemme hos Sofs har dem det litt anderledes en hos andre mennesker. Dem bruker f.eks et ganske high-tek og nytt bestikk. Supertrendy i Hong Kong har jeg hørt.Dessuten har hun en kjempesøt, død hund.

Og tanken er jo egentlig veldig god. Altså... Hvorfor skal døde dyr absolutt kastes? Er dem ikke bra nok for oss mennesker?


Jeg tok meg selv i å ikke ønske meg døde husdyr, men nå vurderer jeg å ikke begrave den døde rotta mi alikevel. Flaks at hun FORTSATT ligger utafor. Gjenbruk folkens! Gjenbruk!


Nei, huff, stakkars.. Jeg burde kanskje passe på den levende rotta mi isteden. En rotte med hjerte for spaggethi vel og merke.ANYWAY! (Gees, jeg sporer av...)


Sofs syntes jeg så ut som en arbeidsløs lasaron, noe som forsåvidt stemmer. Hun hentet saksen, og klippa meg litt fin og fresh. Prøvde ihvertfall. Jeg er jo tross alt fortsatt en arbeidsløs lasaron...Whoops!Jeg fikk litt noia, og rømte til Oslo igjen... Denne gangen var det ingen gamle folk som leste eventyr på båten, så jeg tok litt bilder av meg selv isteden.
Vel hjemme, så oppdaget jeg at det lå et KJEMPESPENNENDE brev i postkassa!Jeg vet ikke hva det er for noe, men jeg feiret oppmerksomheten, med godteri, uansett.


Huff. Jeg har ABSOLUTT ikke godt av godteri!Jeg så mitt snitt i å ta flere bilder av meg selv isteden...

Sov godt, Møkkafolk!

PS: Nettet mitt er fortsatt tregt, og det tok meg rundt 8 timer å lage dette innlegget! FML...... Håper INGEN ansatte hos NextGentl sover godt!!!!

21 kommentarer

Haha, jeg vil også hjem til Sofsen! Er a fra Nesodden? Jeg har jo hytte der og huset hennes var klin likt min hytte altså bortsett far at vinduene var litt ulike!
Du er jo kongen du, helt klart!

Åh, for en deilig start på morgenen. Jeg har ikke ledd så godt på lenge. Ikke ante jeg at Nesoddbåten er så urban og ikke minst dagens høydepunkt. Kjenner godt til Nesodden. Familien hadde hytte oppe på Solåsen. Det vælva jeg rundt som liten. Det er derfor jeg skryter på meg at jeg er oppvokst ved sjøen.

NAV er et alright sted. Dit drar jeg gjerne innom på fridager, sånn bare for å få styrket selvtilliten min. Mange der får meg alltid til å føle meg så mye smartere enn det jeg er :-)

faen da, jeg sa du ikke skulle klippe deg jævla hore!!!

nam...favorittsmågodtbiten min.... den med non-stop....

Ann Helen Moen

Ann Helen Moen

Du er en merkelig og sær type. Tror jeg mener det på en god måte.

Forresten, du ble jævlig kul på håret etter at Sofsen klippa deg!

Go you!

Heeheh, jeg drømte at vi var bestevenner i natt :D

Dritsøt rotte, da! Hva heter den?

Haha. Så fint jeg bor! Original vending på det, da. 8-]

... Vent litt... Kalte du meg nettopp nydelig? Hahahah. Skulle tro du elsker meg. Men joda, jeg er egentlig glad i deg, støggen.

Sv: Det er nok fordi du tenker så mange skitne tanker!

sv: jeg veit!!! Men der er ho som er verst.. får så vondt

Ser at du fant deg en øl, gratulerer!

haha, fin på håret :D spagettirotte!

Forresten, du må jo ikke ha luggen OPP, du skal ha den NED. Med mindre du har "alt" opp, sånn rufsete. Dette har vi snakket om!!! Skjerp deg a, tardface. Gir deg opp snart.

Årr, stjeler rotta di mens du sover. Bestikket må jo være avlastende for leddene vet du, slipper å vri håndleddet så langt! UBERSMART

Forresten så merket jeg nettopp at du har bra humor. Keep up the good work :D

Jeg vet i alle fall om en som er glad i seg selv :D Keep up the bad work;p Nice tattis BTW!

Åh, digger bloggen din! Den er morsom :)

Sv: Ja, sant! Men det går omtrent tre busser daglig til Drammen så jeg får i hvertfall tak i mainstreamklær fra Bik Bok eller stygge billigklær fra random butikker. Og så har de McDonalds, i motsetning til Hurum. Her har vi Kiwi.

Tror du har startet en trend med turkis neglelakk.

http://voe.blogg.no/1268332455_produktanmeldelse__es.html

SV; Hyggelige ord om deg da? =)

hahahaha. nå fikk du meg til å le, takk!

sånn fra en arbeidsløs til en annen; tror kanskje get setter ned hastigheten på internetten vår snart også.....

Er deg og Sofsen shæææster???? :-p

jeg vil ha sånn t-skjorte

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin