hits

Et innlegg om Redbull, NAV, og Halvor.

Ærlig talt NAV! Jeg forstår virkelig ikke hvorfor jeg må bruke så mye av tiden min for at dere skal gi meg litt gratis penger!

Altså... Her drar jeg ned til NAV støtt og stadig for å be dem om å sette over gratis penger på kontoen min, også får jeg alltid beskjed om å skrive søknadsskjema. Problemet her i gården er at jeg synes det er dritkjedelig å skrive søkndadsskjema. Jeg vil bare ha pengene. Gjerne i kontanter. Aaaargh. Dette er beviset på at det norske samfunnet ikke fungerer. Når man må drive og skrive søknadsskjemaer hele tiden. Geeees.

Men ok da. Her i gården trenger man penger, så jeg får vel bare skrive den der søknadsdritten da! Skal bruke HELE livet mitt på å skrive søknad, jeg! OK??? HæHÆÆHÆÆÆÆ!????Vel, så tok det bare 5 minutter da. Jeg følte for å benytte bilen ned til gratis-penger-bygningen.RedBull sponset meg faktisk med denne bilen siden jeg har ADHD. Dem fant ut at jeg aldri kommer til å kreve gratis RedBull uansett, så var faktisk en rimeligere løsning i lengden.  VET DU (!?) hva som skjer hvis jeg drikker RedBull?


Dette skjer om jeg drikker RedBull...


For ikke å snakke om hva som skjer hvis jeg lager meg en Jägerbomb... Vil dere vite? VIL DERE???


OK, da...Gees, jeg sporer av...

På NAV-kontoret brukte jeg opp 30 minutter av mitt verdifulle liv, på å vente. Det var under denne seansen at jeg oppdaget romskipet de har plassert midt i lokalet.Jeg måtte såklart ta et bilde av meg selv foran romskipet....

Problemet på dette bildet er at man ikke ser at det er et romskip lengre. Jeg kunne tatt fler, men er du KLAR over hvor YDMYKENDE (!) det er å ta bilder av seg selv hele tiden?? Det sitter masse folk og ser på meg her lism.

Jaja, jeg er i hvert fall mye kulere en dem da. Hah.. De har jo ikke jobb engang!................... Åja...   :(Uansett.. Da jeg endelig fikk møte penge-sjefen, så fikk jeg beskjed om at jeg må vente i TO måneder før jeg EVENTUELT får penger. HALLOOOO??? Jeg har jo lyst på penger nå, og håpet såklart på å få dem nå også... Jeg hadde til og med tatt med meg pose som jeg skulle putte dem oppi.I ren desperasjon løp jeg inn på Video Nova. Jeg var sint, og så meg rent NØDT til å ta et bilde av meg selv.


Det var jo ihvertfall ikke noe gøy, så jeg dro hjem og tok bilder av meg der isteden.
DEEEER, ja.... Det hjalp. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å stalke Paradise Hotel-deltagerne. Det er nemlig fortsatt noen av dem som ikke har godtatt meg på facern!Og dem som HAR godtatt, dem vil ikke svare:(
Jeg har med andre ord NOK å drive med, og ansvaret ligger nå på NAV, slik at jeg kan bestille meg flere slike...STIKK UT OG VELT SØPPELBØTTER IDAG, FOLKENS! DET ER KJEMPEGØY!
16 kommentarer

HAHAHAAHAHA ufffffffff. Jeg har også måttet skrive søknadskjema. Men seff har jeg ikke kontroll på årsoppgave, lønningslipper etc etc, jeg? HEHEH

Feil:

- norske, ikke Norske.

- Drive og skrive.

- NAV-kontoret.

- Folk og ser på (...).

- I hvert fall.

- Paradise Hotel-deltakerne.

- Godtatt.

- "Og ansvaret ligger nå på ansvaret på NAV" - Epic slurvefeil! Fy!

- Stikk ut og velt (...).

:)

Du er awsome, og NAV sliter :)

hahahhakakahkahka

sv; Hva snakker du om ? haha :P

Naaai, orker ikke..

Sv : Fosterstilling er temmelig chill ja! du har rett i det ! :)

Sinnsykt fet blogg du har her !

og siden du driter i kommentarer som ikke handler om hvor kul du er, så avslutter eg med :

Du er drit kul! =)

SV: Du er ikke kul uansett, Halvor. SOM OM DU ikke har vært medlem av Deiligst.no. Vi hadde sikkert masssssse nettsex.

U SUCK! U SUCK BIG TIME! Klarer ikke å skrive ordentlig, korrekt norsk en gang. Eller som du ville ha sagt det: Norsk med stor N. N00b.

Joda, er jo også en måte å si det på :p

hahaha, sitter å venter på nav-penger sjøl. ;p

Ntååååh, du har rettet opp feilene dine! <3 Da blir jeg bare enda mer glad i deg. Hva skulle du ha gjort uten meg? Hva skal du gjøre uten meg i to uker nå? Shit, jeg kjenner at jeg blir bekymret på dine vegne..! :(

haha du er så morsom..:p

men ja, nav suuuuger.

jeg håper karoline vinner også

sv: ja, jævlig også. Prøver alltid å slenge dritten min på setet ved siden av i håp om at folk skal sette seg et annet sted, men ikke alltid det hjelper. Arrh.

Oi! Du minnet meg på at jeg har glemt å sende meldekort! Takk!

"Jeg driter i kommentaren din, med mindre den handler om f.eks hvor kul jeg er, ok? :)"

Du er kul.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin