hits

EN DAG I MITT VIKTIGE LIV.Idag dro jeg ut av døra for å finne noe smart å bruke dagen på igjen, slik at livet mitt kanskje blir en antydning til verdig igjen. Jeg valgte å sosialisere meg med venna mine på Birkelunden.

Når jeg kom dit, så fikk jeg høre at det vistnok er PÅSKEFERIE nå! Aaaa.. DA trenger jeg jo ikke å gjøre noe som helst alikevel! Siden det er ferie åsånn!...

Deretter benyttet jeg MINST 15 timer på å spille det kule og svært realistiske tv-spillet som jeg nå baserer livet mitt etter.


Denne gangen prøvde jeg å ikke skyte så mange gamle damer. Jeg fant nemlig ut at det var mulig å kjøre motorsykkel PÅ toglinja!! Jeg gleder meg utrolig mye til det blir varmere i luften, da jeg har en SCOOTER stående i garasjen! Jeg MÅ kjøre meg noen hyggelige turer på toglinja. Jeg MÅ, og det funker jo som rakkern i spillet! :)
Når jeg ikke fikk lov til å spille lenger, så tok jeg meg en tur inn på rommet til Partysvensken. Dette skulle også være en givende opplevelse, da han har funnet opp et MEGET godt alternativ til husholdningen! Altså...  Denne IQ-bomba har skaffet seg en stor bunke med hvite klistrelapper, og når bordet hans blir skittent, SÅ KLISTRER HAN BARE PÅ NYE LAPPER!


Smart... SYKT smart, og jeg som er så lei av å vaske bort Fernet-flekker fra gulvet mitt! Jeg skal skal ALDRI vaske igjen! ALDRI!
Etter å ha lært et og annet smart tips om renhold av Partysvensken, så gikk jeg ut i stua til de andre igjen. Der ble jeg raskt servert en kopp kaffe, som jeg valgte å drikke av et bayer-glass. Litt sånn for moroskyld, vett! Jeg er nemlig en sånn som liker å være morsom!


Men jeg er ikke noe morsom, så jeg bestemte meg for å stikke en tur på toalettet og tenke litt for meg selv. Kanskje ta noen kule bilder. Av meg selv..


MMmmm.. Siri har så mange spennende ting. Hun er så heldig.

Her er Siri forresten!Og her har du meg! Hei, Siri! Det er dette jeg driver med når jeg låner toalettet deres!!!


Hallo, hallo! Testing, testing!


Tjaa.. Skulle kanskje rette litt på barten her, ja...


Montro om det ligger noe spennende i søppelen..


Og hva kan dette være for noe spennende?Aaa.. Ja, dette lettet litt på trykket! Jeg kunne trygt gå ut til de andre igjen:) Dessuten ville Ove, som også bor der, teste kamera mitt. SÅKLART kan han det! Da kan jo JEG være modell:)

Haha.. Før en tøysegutt!


Her skulle jeg se alvorlig ut. Hakke SJANS vett!


En elefant på rappen!


Gees.. Jeg ER en taper, og nettop derfor fant jeg det best i å komme meg fortest mulig hjem. Walk of SHAME, og jeg er bare meg selv. Håper dere synes synd på meg! HÅPER DERE KASTER PENGER PÅ MEG!...


Det var egentlig like greit at jeg dro hjem over. Det er MINST 8 dager siden jeg spiste sist, og magen har begynt å lage SVÆRT dårlig drum n`bass. Jeg så det høyst nødvendig å sponse McDonalds i denne nødens stund.


Og siden det TROSS ALT er middagen min, så skal det jo gjøres ordentlig...


Nam, nam.Og etter å ha spist, så satt jeg meg på gulvet for å se litt tv.

Denne fyren er ikke helt god vett!


Og denne fyren skal ta selvmord med politiet som våpen. Sykt smart fyr. Sykt smart....Aaa! Livet mitt er så meningsfullt. Vil du kjøpe det? Du FÅR penger av meg om du vil ha det lism.......
27 kommentarer

vil ikke ha det

Jeg kan sikkert kjøpe livet ditt :P

Du har mer å gjøre en meg, for å si det sånn :P

hehe elefantbildet var sykt morsomt.

halvor, jeg bare lurte på, har du sett en film som heter naked lunch?

SVAR:

haha lol.

men naked lunch ja, jeg har ikke turt å sett den ennå.. for er redd den kommer til å fucke til psyken min litt haha.

trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Rd6VlYgvDqo

Sv : aaah, det er digg ;)

Sv; det første bildet var faktisk det første jeg tok av dusjhodet.. tok bare en 5-6 bilder av dusjhodet (til sammen) siden jeg hadde så lite strøm på kameraet.. hehe :-)

Hahahah! digger bloggen din! :) ja, det hadde vært ganskeså morsomt igrunn.. bortsett fra at lille norge nok hadde blitt jevna med jorda da :S

sv; ja, venter på bursdagen min selv jeg .. i desember whoh

hahaha. tror den er interessant da, jeg skal se den en gang når jeg tør.

tror ikke jeg har sett olsenbanden greiene nei hehe

haha! Nå flirte jeg egentlig av at du driter i kommentaren min! Så da gidder jeg ikke å skrive en jalla kommentar alikevell! Faen! Men du ser jævla kul ut da!

hatten er et ekorn haha..

hehe dødsleie.. jeg skal tørre før det hvertfall..

Haha, herlig;) Bedre med kompliment enn svada! True, true! ;)

Da kan de iallefall sette ut litt smaksprøver i ny å ned på butikken til deg da! Det gjør de her ofte. Hender at når vi har gått igjennom den STORE obsen så har vi fått med oss 3 retters middag med dessert! Såe..mere smaksprøver og billig frukt! Jæh! =)

Haha Halvor. Den barte-trimmern du driver å snuser på pleier Ove å fikse bikinilinja si med!! Senest i går morges! Merkelig at du ikke merket det igrunn.. Er du tett i nesa? Forresten så er du kul!

Jamen da må du jo GÅ. Og det funker ikke. Var helt ubevelig..

GTA gir livet mening.

Hihihihi! Lett fordøyelig underholdning ;)

Sv: haha, lazyass!

merkelig hvordan du kan få et besøk til å se så gøy ut. eller, ikke gøy. men du skjønner hva jeg mener... herregud, i morgen er det siste handledag før påske på jobben... say no more.. takk for alt

"Jeg er nemlig en sånn som liker å være morsom!!" hahaha, litt forelska i deg

skulle ønske jeg hadde et like viktig liv som deg.

Haha. Du er ikke god!

He he. Mc`ern med kniv og gaffel. Den er ny. Den er fet :-)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin