hits

...Men Kongen var ikke død!
1. April 2010. Jeg må jo si selv at jeg grusa Voe (som jeg egentlig ikke vet hvem er) og Marcus Ek (som jeg heller ikke vet hvem er) langt ned i DASS! Skulle kanskje ikke så mye til. Jeg er jo DØDSFET, mens dem er... Hmm.. LANGT ifra så fete som meg!

Poenget mitt. Selv om jeg sjokkerte HELE landet ved å offentliggjøre min bortgang fra blogg-norge, så må dere kjære menneskedyr huske en ting! Etter at jeg ble FYSISK myndig, og da SPESIELT etter at jeg begynte å blogge masse crap hver dag, så har jeg mistet alle mine venner, miljøer og normal kontakt med familie. Jeg har sluttet i jobben, sluttet med hobbyene mine, sluttet å dra ut. Jeg HAR virkelig ikke et liv lenger!...BORTSETT fra bloggen. Jeg KAN ikke slutte med dette. Det er det eneste jeg har igjen bortsett fra en rotte, og hun sover hele tiden! Jeg har ingenting å dra tilbake til. Det er jo egentlig samme som med de narkomane folka. Jeg skjønner godt at dem ikke slutter på dop, jeg! Har faktisk store planer om å bli narkoman selv! Må bare bli rik først!

...OG jobbe litt i Legoland, såklart:)


Her er et bilde av meg fra idag tidlig, mens jeg planlegger blogg-comeback under dagens valg av frokost. Jeg bruker mellom FIRE og ÅTTE timer per innlegg. Er DET sykt eller? Geeees...Jeg må også skyte ut at jeg ble litt emo da jeg fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger. Selv om jeg skjønner hvorfor, så visste jeg ikke at det var SÅ mange som var håpløst forelsket i meg! Må også skyte ut at jeg gruer meg til streng kommentar fra en viss jente, men jeg har kommet meg igjennom to dødsulykker før, så satser på at det går bra denne gangen også.

Og siden vi først driver å skyter ting over alt her, så må jeg breie ut om mine ødelagte forhåpninger til requests på facebook. Jeg BLOTTA JO TROSS ALT NAVNET MITT FOR HELE VERDEN! Jeg forventet å få TOO MANY FRIENDS på en time, akkurat som Voe (som jeg eeegentlig ikke vet hvem er)... Ja.... Jeg har prøvd å legge til Voe. Jeg bare SKJØNNER IKKE HVEM DET ER??? Geeeees! (Kanskje jeg skal begynne hos psykolog igjen alikevel).

To sek....

HALVOR, SKJERP DEG!!Sånn, ja!Jeg går nemlig ikke til psykolog, og jeg spiser ikke medisiner, selv om jeg kanskje burde! Hodet mitt er en tikkende bombe med unødvendig crap som kan eksplodere om jeg ikke lemper alt det unødvendige crappet over på noen. Før brukte jeg venner og familie, men etterhvert orket ikke jo folk å være sammen med meg lenger. Selv i en alder av 21 år, så tar folk den der "hvor er volumknappen?" vitsen, som ALDRI har vært morsom NOEN gang. Samme som den der "Halvor på alvor" greia. Den er ikke nyskapende lism... Jeg HAR hørt den før.. Men UANSETT, angående alt dette unødvendige crappet som jeg plager min egen OG andres hjerne med! Det burde egentlig ikke være av interesse for noen som helst, men etter at jeg åpnet bloggen min i September, så er det pokkern meg noen som bryr seg alikevel!

Det er litt imponerende, men i aller størst grad oppsiktsvekkende! Det er lism.... Det KAN umulig være sunt for dere å lese for mye, og hadde jeg hatt barn, så ville jeg heller latt dem surfe på illegal tyskerporno, en å lese Konghalvor.com!

Men whatever... Folkens! Vi er bare unge en gang! La oss stikke hele gjengen å tattovere kukker i panna! Wohooo! Livet er herlig, dere!

Not...

27 kommentarer
Ylva Lie Bjerke

Ylva Lie Bjerke

Du r fin

Har du tusjet buksa di..?

Jeg trudde selvsagt ikke på deg igår, men burde ha lagt igjen en søt kommentar for det om. Får ta det igjen neste 1. april. Men nå har jeg lest igjennom dagens innlegg 4-5 ganger, og jeg har fremdeles ikke funnet froskene? Hvor har du gjemt dem?

hahaha, yay..:D

glad du bare kødda

trur eg hadde blitt veldig deprimert om du hadde forsvunne fra heeeile bloggsamfunnet:(:( MEEN dette innlegget blei eg utrulig nok veldig glad for. og du e mykje kulare enn voe og han derre derre

Ble bare oppgitt over ditt desperate forsøk på å lure oss. Hadde ikke trodd deg om det var....31. MARS engang!!! Å herregud nå nøys jeg så hardt at hele nyra mi kom opp her, sneiks.

Hurra:D denne bloggen er den bloggen som redder meg på en dårlig dag, så var seriøst skikkelig deppa i går og vurderte å skrive støtte-kommentar og greier, men droppa det siden det var 1.april. Takk for at du tulla! Du er kul!

Haha, du er skikkelig morsom :D

Jeg VISSTE det! Og enten så kom ikke kommentarer min gjennom, eller så lot du være å godkjenne den for å ikke avsløre deg, for jeg SA det. Aprilsnarr så sykt!

Jaja, bra uansett. Du ER fet.

Nå ble jeg skikkelig glad!! Hurra for Halvor

Skjønte jo lett at det var aprilsnarr! Du heter jo ikke Halvor Harsem på facebook, men på Peppes hvor jeg jobber gjør du det, så jeg sitter og stalker profilen din nå... Kjedelig pizzasmak du har, skinke og ost nesten hver gang!

Jeg kan være vennen din jeg. Mista mine jeg også. Livet på toppen av blogglisten gjør jo at man blir hoven, upopulær og litt stygg også faktisk, men Æ kan væra en venn. Jeg kan være mye annet for deg også, jeg, men kanskje greit å starte litt forsiktig :-)

å- haha, tenkte ikke over at det var 1.april engang jeg .. føler meg dum :(

Glad du fortsetter å blogge. HURRA for det !

velkommen back , duud ;)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Halvor er en Sadist

Som jeg sa, jeg kom til å bli sint på deg! Jeg ER det!

Man vet aldri med deg, men hva skal man gjøre,når man får dagens nedtur på yndlingssida si?

Shame on you, Halvor..

Bad..

Det er jo påske. Du måtte jo gjenoppstå.

Nå har jeg holdt meg unna deg noen dager, men er fortsatt like bitter og sint på livet.
Bra du kom på bedre tanker, slutter du, slutter jeg, og da ender verden.

http://fittafeis.blogg.no/1270320593_glad_dag_feiring.html

Jeg har laget en konkurranse på bloggen min, ALLE kan delta!

Den som vinner får et nytt design til bloggen sin :)

http://danzandra.blogg.no/1270051995_enda_en_konkurranse.html

Sandraa:

Jeg ville ikke latt deg designe bloggen min, om jeg så fikk EN MILLION! Stikk til Bergen, og legg deg for å sove i det nye hai-bassenget, shitkid...

Fint, for da ville jeg sprengt innboksen din med hatmeldinger >:

Jeg hadde jo med meg øl på byen, og cider, og vin. I kveld spiller jeg monopol med mor og bror og granny. Tapertid. Haha Sandraa.

Trodde Sofsen var psykologen din jeg!:)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin