hits

LILLEHAMMER.

Den siste tiden har jeg startet med noe nytt, og ganske dumt. Jeg har begynt å holde meg våken hele natten. Ute...


Solen er kjempeflott å se på, men da skal den helst gå NED. Det var aldri meningen at mennesker skulle oppleve soloppgang, og dette ER en sol-OPP-gang. Den er pen, men om du ser for mange slike, så VET du at livet ditt er lobotomert...

Livet mitt er skrudd. Jeg lover deg, du ville ikke prøvd "en halvor" om du fikk BETALT for det! ALDRI! Lover deg...


Jeg rømte landet. Jeg var nødt til det! Jeg kom ikke lenger en Lillehammer, men det var helt greit ass. Lillehammer lism... GO LILLEHAMMER!


Jeg fant noen barn på veien også. Denne ungen fulgte faktisk etter meg fra Oslo. Alle elsker Halvor, vett.


I Lillehammer har ALLE sin egen låve, og sannsynligheten er faktisk ekstremt stor for at låven inneholder spritfabrikk, bombelager og SS-møter. Her er jeg, da. På vei inn til et SS-møte, for å kulen og drikke noen pils.


Jeg kom ikke lenger inn en dette. Nazi-kara var SKIKKELIG nazi, og mente at pose`n min var altfor gay. Selv kaller jeg den Magnum, og mener den er vakker.

Kjipt å bli utestengt av en gruppe som antageligvis hadde vervet en bæsj, om den hadde vist interesse.

Oppgitt over hendelsen, så prøvde jeg å finne et nytt sted å drikke øllen min.DAMN! Jeg glemte igjen både øllen OG klærne mine! Huff da, det var jo kjempedumt.Etter å ha STÅTT I BAKKEN (lol), så var det på tide med afterski. Det passet bra at en Gærning fra Lillehammer ordnet meg opp med arrangert fest!


Det er et hyggelig initiativ og leie lokaler for å arrangere fest. Problemet var jo at han Gærningen fra Lillehammer hadde GLEMT å invitere folk! Wtf? Jaja, så lenge JEG er der, så blir det jo bra uansett..


Som sagt. Party.

Jeg kan lage liv på en fest med bare meg på, lism. Jeg er faktisk på en akkurat nå, og koser meg maxx! Snart nachspiel. Tenkte et glass vann, og spooning med rotta mi.


Anyway.

Vi dro til Felix. Felix er Nordens FETESTE utested. Det var ihvertfall det i 2007. Deretter blei jeg litt sånn kjekkas åsånn.

Heyhey!


Også var det på høy tid å bytte litt hatt.


Litt pissed på schnuuuten her, ja!


Etterhvert ville flere være med å bytte hatt. Jeg var helt klart en trendsetter på Felix denne kvelden.
Akkurat nå kom jeg på at flere av disse folka kunne trengt seg en omgang skytedansing. Alltid hatt lyst til å få folk til å skytedanse.


Eeey!


Fortsatt litt pissed på snuten her, ja!Jeg var sliten og måtte finne meg et sted å sove. Jeg var heldig, og fikk bli med denne flotte hunden hjem.Jeg måtte dra. Jeg tror alle i Lillehammer vet hvem jeg er nå, så mitt EKSTREMT anonyme liv hjemme var virkelig noe jeg lengtet etter. Det var litt trist å dra, men på en annen side, så fant vi en bil med smultringer på veien. Priceless. Smultringer lism. Sykt lættis. Hahaha. Jeg lo. lol


Lillehammer er ålreit, men det var godt å komme hjem igjen. Jeg vet hvor jeg og mine hører til best. I sofaen på Briskeby, med resten av uka`s Paradise Hotel på dataen. Endelig kom Paradise-Pat inn. Han er mæd fet lism.


KRYSS FINGRA FOR AT JEG KOMMER MEG TIL BARCELONA, ELLERS STALKER JEG DEG NED OG GNISSER ISOPOR PÅ RUTENE DINE MENS DU SOVER! HOREFOLK!

17 kommentarer

hva skal du i barcelona a?

barcelona er fin by da

HAHAHA =D Jeg digger måten du skriver på, utrolig bra!

Få se noe grafitti a?

det går buss til barcelona.

Når skal du til Barcelona?? Skal dit sjæl. Siste utvei er å kjøre luftballong nedover. Joinz?

Du har så sykt bra blogg xD

<3<3<3takk for en fin telefonsamtale<3<3<3

Hei!! alle i Lillehammer har da ikke låve. Nå fantaserer du fælt!

Lillehammer og låvefest. Blir ikke bedre enn det. <33

Du har alltid en "unnskyldning" for å ta av deg klæra ser jeg! Haha, jeg har nok gjennomskuet deg nå, bloggen din er egentlig en kontaktannonse-blogg!

lurer alltid på hva folka som tar bildene dine tenker om deg...

og barten halvor, barten...

JEG VAR I LILLEHAMMER EN GANG ASS. Det var luftskip der. Og det var tilfeldigvis OL samtidig. FY FAEN.

Jeg er enig med Kristin og Linnea.

hæy, det var MINE hatter, og da følger det logiske resonnementet at det var JEG som var trendsetteren på Felix den kvelden. Eller hva tror du? :p Hils kompisen din Adrian med et kyss fra meg da.

det her var kult. jeg har faktisk tatt noen av disse bildene, ble LITT skuffa over at bilde av oss begge kosende i bar overkropp ikke traff siden.. men jaja, keepem commin!

jeg leste om deg i lokal avisa GD, jeg bare, shit konghalvor har vært i lillehammer uten at jeg har vist det. omg. takk for besøket.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin