hits

VALGETS KVALE - LIVETS DILEMMA


Hvilken del av kroppen ville passet til en real omgang fysisk misbrukt, sånn om du MÅTTE velge?Idag legger jeg frem et dilemma, hvor du selvfølgelig MÅ velge hvilken del av kroppen, som helst skulle fått gjennomgå! Alternativet er: Sansene, matveien, lemmene eller de indre organene.- SANSENE.

Kunne du tenke deg å ha øyner som fungerte feil vei? Du har ikke sjans til å se selv, men alle andre har full oversikt til å se INN i HJERNEN DIN!


Hjernen på dette bildet er ikke lobotomert. Det ville såklart din hjerne ha vært:) Du skulle dessuten ha blitt en vandrende kino, med dette utstyret montert fast til kraniet.Lukten av KLORIN hadde ligget i nesa di HELE døgnet. Om noen skulle komme nær deg, så ville det oppstå et elektrisk SJOKK for din del, og det ENESTE du hadde hatt mulighet til å høre ville vært DENNE LÅTA...KONSTANT, HELE TIDEN!

Dessuten ville du hatt mensensmerter, veer, migrene, skrubbsår og elveblest HELE året. Og leddgikt såklart:)- MATVEIEN.

Kunne du tenke deg å ha en hals laget av bakdelen på et toalett?


Magesekken ville hvert en halvfull og gassy dispenserpose med gammel vin.

Dette vil såklart gitt deg evig sure oppstøt, råtten og konstant fis, vinfylla HELE døgnet (høres fristende ut, men TRO MEG, det er det ikke), og MINST 14 daglige do-besøk. 1 ord: Vin-fylla-diarè. Dette er SVÆRT LITE behagelig for deg OG naboene dine.

Munnen din ville vært vært et misbrukt askebeger, mens drøvellen hadde vært en ekstremt følsom testikkel. Tynntarmen ville vært full av saltsyre, og tykktarmen hadde vært full av tamponger. Rumpa ville vært avstengt 23 timer i døgnet. Dette treffer ikke særlig bra med di MINST 14 daglige do-besøkene.- DE INDRE ORGANENE.

Kunne du tenke deg å ha en bakt potet som hjerte? For at ikke varmen skulle ta slutt, så måtte du ha varmet brystet med blåselampe og en jernplate hvert femte minutt.


Leveren hadde vært byttet ut med en svært gammel svamp, og nyrene hadde bestått av 3 små kyllinger!

Søte? Du kan jo prøve å si det samme når de prøver å hakke seg ut av BRYSTET DITT! Dessuten, så driter sånne små kyllinger helt sjukt mye. IKKE gøy!

Du ville generelt hatt ustoppelige indre blødninger, Prompepute som lunger, og alle tarmene fulle av MIDD!

Det ville generelt vært MINST 4 forskjellige typer larver, som spiser seg inn, lager reir og formerer seg i skjellettet ditt.

- LEMMENE.

Kunne du tenke deg å tommestokker istedenfor bein, og skateboard istedenfor føtter? Vi snakker såklart 2 meter lange tommestokker, og et longboard på hvert ben.
Hodet hadde vært en lyspære, så du måtte ha passet godt på balansen. Music when the lights goes out. Det er ikke tøft å være dø. Og snakk om død! Overkroppen hadde vært en forråtnet zombie-overkropp.
Hendene hadde bestått av èn vannslange og ett hoppetau. Og spiker som fingre! Spiseforstyrrelser, tvangstanker og selvskading hadde vært et stort personlig problem, og du ville hatt en 60 cm lang, konstant erigert penis... Med skarpe pigger på!

Scenene i kroppen ville vært små og knusk tørre. Den minste brå bevegelse ville være nok til å ryke en scene. Dette er selvsagt ikke særlig behagelig, og da du sliter med skjørbuk, så vil høyst sannsynlig de fornærmede lemmene ramle av.

Jeg håper dere forstår at jeg slet med å finne et illustrerende bilde. Foreløpig er det eneste jeg kan finne relevant DETTE!

IKKE fett.Og da gjenstår det bare å velge. Tenk deg godt om, for du MÅ velge! Eventuelt, så må du sitte i tvangstrøye resten av livet, og se på DENNE filmen om igjen, og om igjen, og om igjen.Mens du spiser gjødsel såklart:)La meg legge til at jeg sender svarene til Norstat i Lillehammer. LYKKE TIL, FOLKENS!

18 kommentarer

SYKE SYKE SYKE SYKE SYKE menneske. hvordan i helvete har du kommet på alt det her?

O - M - G

NÅ døde jeg. å lese det her var en traumatisk opplevelse for meg. en 60 fuckings cm konstant erigert penis MED pigger. eller kyllinger som prøver å hakke seg ut. fy faen

Øhh, prøver du å ta dilemmakategorien min ellerrr? Jeg er mye kulere uanz.

Kjempe fin blogg :-) besøke min?

Fin blogg! Liker måten du skriver på.

Gjerne kommenter tilbake, og legg meg til som venn? :D

<3

Berre få sagt at ditta e den mest wierd bloggen eg EVER ha vert innom!

Ikkje negativt meint, men berre meget spesiell..

Hahahha, fail av hu over der ! omg :-D

Jeg veit ikke helt hva jeg ville valgt, kanskje bare sett den videoen og spist gjødsel !

ja jeg kan det altså:) hehe godt å vite:p

ja klart jeg kan hehehe:) no prob

Morsomt innlegg. nesten litt ekkelt med den sangen og "kranie-luen"....

Du har fått deg selv en ny leser :)

"Kjære Halvor"

Jeg ville helt klart valgt lemmene, tenk deg alt du kan gjøre med en erigert, 60 cm lang penis, MED PIGGER!

Trenger aldri mer irritere deg over lange køer, for penisen din vil bane vei.

Blir du ufrivillig tørrpult fra alle sider dansegulvet pga dårlig plass? Problem solved, du bare snurrer noen ganger rundt.

Ser bare positive sider ved dette!

"Kjære Halvor"

Jeg ville helt klart valgt lemmene, tenk deg alt du kan gjøre med en erigert, 60 cm lang penis, MED PIGGER!

Trenger aldri mer irritere deg over lange køer, for penisen din vil bane vei.

Blir du ufrivillig tørrpult fra alle sider dansegulvet pga dårlig plass? Problem solved, du bare snurrer noen ganger rundt.

Ser bare positive sider ved dette!

eeeh, hvordan i alle dager klarer du å finne på alt det?xD

Nei hva velger jeg, tror vi sier tvangstrøye og gjødsel eller hva faen.

Kjære Haldis.

Bit av kake.. Jeg ville SÅKLART hatt penis med pigger på! Da skulle jeg voldtatt alle jeg ikke liker.

fy faen halvor!

du er sinnsyk halvor. og jeg digger det

Sykt. Bare det

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin