hits

En dag i PORSGRUNN!

Denne uken startet med et besøk på Elexia. Nå har jeg vondt i hele kroppen, og har INGEN intensjon om å dra tilbake på noen måneder. Problemstillingen er at jeg har SKIKKELIG lyst på Elexia-bag. Om dere gidder, så hadde det vært fint om dere stakk ned på Elexia Sjølyst og klistra på noen lapper for meg på tabellen. Jeg trenger 25 stykker. På forhånd takk!Siden Elexia voldtok kroppen min, så måtte jeg finne på noe smart for å holde meg unna sofaen. Jeg pakket derfor sekken, og hoppet på et tog. Det var på tide å finne et liv igjen!

Utrolig befriende å cruise rundt i Norge forresten, og se hvordan andre folk har det. Her for eksempel. Her BOR DET faktisk mennesker. Dem bruker tiden på å pløye hagen med en traktor. Sykt? Ja, det er faktisk litt sykt...Det er godt å få Oslo litt på avstand egentlig, og som om ikke det var nok, så fant jeg en koffert på toget!

Det var dessverre ingen penger, eller dyre klær i den....


Jøss! Her kan man jo bade!Etter noen timer, så begynte jeg å bli ganske rastløs. Jeg bestemte meg for å gå av på neste stopp....Og dermed var Kongen i PORSGRUNN!Åååå, så koselig. Porsgrunn er et sånt sted hvor man står å prater på stasjonen!Jeg stod på stasjonen, og bød på meg selv en stund, men det var ingen som kom bort for å snakke med meg. Jeg tok vist feil av innbyggerne her. Dem er egoistiske møkkafolk, som bare snakker med seg selv. Jeg snakker riktignok bare OM meg selv, men jeg forteller det i hvertfall til hele verden! På internett...NEI, jeg dro ikke hit for å henge. Jeg benyttet denne unike muligheten til å utforske byen litt! Her er lokal-avisa for eksempel. Montro hva dem skriver om?


Korsfestet bever... SÅKLART skriver dem om korsfestet bever!Jeg fant nav-kontoret! Dem var dessverre stengt...

Registrer de velplasserte handicap-plassene. Såvidt jeg vet, så er alle innbyggerne i Porsgrunn handicappa.


Det er SYKT mye måker i Porsgrunn!De har til og med laget en egen måkestatue. Jeg vet ikke hvem hun dama i midten er, men hun hadde digge tits!

Jeg har forresten ikke laget lenseflare`en i photoshop. I Porsgrunn er det nemlig lenseflare fra før.I Porsgrunn sitter politikerne i etasjen MELLOM barnevernet, narkissene og gærningene. Sier litt om politikerne, men det er tross alt barnevernet som får smake. Fuck barnevernet lissom!

heisen blir nok brukt mye i Porsgrunn. Haha, Lol...


Om man er nøden, så kan låret tømmes her ved Porsgrunns offentlige toalett. Digg.Dem har Elexia i Porsgrunn også, og siden jeg betaler 600 spenn i måneden for allaround-pass, så stakk jeg innom for å trene litt...


...NÆT!!!!

Jeg stakk å hang på kjøpesenteret isteden!

Det var stengt, men jeg skulle jo ikke kjøpe noe uansett..


Jeg hadde snart vært gjennom HELE Porsgrunn, og da jeg hadde kommet meg inn i dypet av sentrum, så fant jeg en brannstige!

Må klatre. Måååå klatre.............Der, ja!    Porsgrunn i fugleperspektiv.Jeg hadde en knallbra dag i Porsgrunn, og kan absolutt anbefale turen! Og etter at jeg var HER en tur...


...så spaserte jeg videre avgårde på min søken etter et liv. Over tidenes største bro, vel og merke. Midt i veien...


Livet er herlig, folkens!NÆT!

15 kommentarer

Haha, likte dtte innlegget. Siden det er selveste TELEMARK <3

hahahah, sinnsykt bra! Toppa det hele med Breviksbrua på slutten lzm. lol! gen-i-aaa-lt

Hahaha! Du er faen meg nesten like genial som www.linniiie.com, awesome!

sv; Niiice, såpass!

Min sans for geografi, lokalkultur og brannstiger ble reint overvelmet av dette innlegget ^^

kasta du deg fra broa? hadde jeg gjort.

Fuck barnevernet, ja. That explains it.

Lolympics, detta var bloggen sin det.

Det var middagen MIN du så der: Bever og Heineken. Nam nam...

Å jammen, hallo.. Av alle steder valgte du Porsgrunn liksom. Hadde du hatt ro i ræva til å sitte stille på toget i åtte minutter til, så hadde du jo kommet til Skien!

He he, trur aldri eg treng dra til Porsgrunn no- been there, done that ;-)

Du må jo være dum da.. Man drar ikke til porsgrunn en random lys dag.. Porsgrunn drar du til en lørdagskveld. og da drar du til samme bygget som den pub'n du så fint hadde tatt bilde av, som forresten heter Daimlers.. også bare går du inn 2. etg. og det heter PARK.. Og det er det beste utestedet som finnes :-) Og hvis du absolutt skal dra på lyse dagen, så er jeg enig med Tone.. sitt 8 min til på toget. Skien har mer å by på da!

Du skulle helt klart dratt til nittedal ! Her har vi et ENORMT kjøpesenter som MÅ besøkes. Det er Nille og Match der, i tillegg til ica og en blomsterbutikk. Også har vi noe som er enda bedre enn Elexia, for på Berglis gym får man bag bare man melder seg inn ! Sjukt

Det er jo ikke breviksbrua.. Det er grenlandsbrua. :p

Faen at du ikke sa i fra !

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin