hits

15 kroner og noen chromlakkerte sigøynere.

Planen min om å tigge 20.000 kroner HVER DAG, oppi lommen på capsen min, gikk litt dårlig. Men jeg HAR faktisk greid å tigge litt! 15 kroner, faktisk! Ja, også noen korte små pappbiter, èn tyggis og et telefonnummer.

15 kroner er penger det å, og jeg dro dermed ned til sentrum for å bruke pengene mine.

Montro om jeg skal lære meg Yoga av en som egentlig driver med karate?


Eller kanskje jeg bare skal gi pengene mine til en klovn? Da får jeg ballonghatt!Etterhvert merket jeg at Oslo stinka SKIKKELIG dritt. Mer en vanlig altså.


Kan det ha vært disse taperne sin skyld?


Oddsen var stor, og mens vi først var inne på dritt, så kom jeg til å tenke på alle sigøynerne. Hvor har de blitt av? Har de forsvunnet alle sammen? Bortsett fra han fyren her da, som tigger og sniffer skokrem samtidig.


Jeg syntes det var veldig rart, og lurte på om det kunne ha med den globale oppvarmingen å gjøre. Og mens jeg gikk rundt i Karl Johan og undret over disse tingene, så registrerte jeg DENNE lille hendelsen:

Levende statue.


SIGØYNER!!!


Med andre ord, så er alle sigøynerne der fortsatt! De har bare blitt levende statuer istedenfor! Jeg må jo si at det var ganske smart da. Folk vil jo gi spenn, men ikke til sigøynere, og nå skjønner jo ikke folk at dem er sigøynere lenger. Hrmpff.. Kan tenke meg at disse sigøynerne storkoser seg med alle pengene dem får. Det er GARANTERT verdt det, og stå der i solsteika med chromlakkerte skinnklær.

Her er et bilde av Sigøynerkongen Dolla Karoli og de små sigøynermedhjelperne hans forresten. De BADER i norske småpenger!

(Foto: privat, lol)


Uansett da, så tenkte jeg at denne illegale pengestrømmen burde bekjempes, og tok meg derfor en liten bilderunde for å dokumentere forholdene. Jeg er en sånn typisk hverdagshelt, nemlig!

Denne luringen prøvde å gjemme seg bak et flagg.

Dermed måtte jeg også gjemme meg, og vente på at han skulle ta av seg masken.

Duuuuu! Du er jo sigøyner DU OGSÅ! Teiten! Driver å lurer med flagget åsånn. Montro om du har stjålet det av naboen min?


Det samme gjelder denne fyren.


Din LURING! Står der og tøffer deg med hånda foran ansiktet, men så ser du bort i et sekund, og da bare BÆMBÆMBÆM! SIGØYNERALARM!


Og hold på lommene folkens, det er mer! Det skulle nemlig vise seg at flere av sigøynerne prøvde å gjemme seg. Hva er greia liksom? Tror de at de er en struts?


Elegant sigøynermåte og skjule ansiktet på. Han har nok gøyna før!

(Edit: Min gode venn spotta nettop 60 MILLIONS på nettopp dette bildet! Kan dere se han?)

Han sigøyner`n her ville visst at jeg skulle betale for bildet. Haha!

Vi lo godt begge to. Eller.. Ikke han da.


Denne rakkern prøvde andre metoder for å skaffe seg noen riksdaler. Han kidnappet BARN, og byttet dem tilbake igjen for penger, sølvtøy, sigarettsneiper og cowboyhatter med blinkende, rosa lys på. Alt som går rett på svartebørsen i Romania og på Grønlandstorget.


Stakkars barn. Han hadde en stor sølvlakkert laser-pistol, så foreldrene kunne ikke gjør annet enn å se på.


Her står han. Svinet!  "Få alle smykkene og laptoppene deres!" roper han utover hele Egertorget. Ingen griper inn..

Stakkars barna som ikke ser alvoret. Ser dere nøkkelknippet til hun minste? Garantert ikke der lenger nå...


Jeg var sjokkert, og på veien hjem klikka det for meg.

Ta å kom deg hjem! Kom deg hjem til Romania eller Frankrike eller Sverige eller hvor du nå kommer fra!


Hun tok faktisk ALDRI av seg den forbanna maska, så hun hadde nok antageligvis aids. Jeg ga dermed opp prosjektet og brukte pengene mine på frozen yogurt.


Totally worth it<3

26 kommentarer

Jeg har erfart selv, at Oslo passer seg ypperlig for å dra på sigøynersafari. Jeg skal si deg jeg, at det er mye rart man kan få øye på! Alt fra gærne halvaper som hoster OG nyser, til enda gærne gamle inntørka halvaper som stjeler OG smiler pent samtidig. Også har noen roser som de sier er gratis, og spør om jeg vil ha. Men nå man tar en rose, sier takk og går videre så skal de søren meg ha betalt for den rosen og kommer løpende etter deg! Oslo=Jungel, people goes wiiiiiiiiild

signe signe signe signe signe

signe signe signe signe signe

irl lol

Du burde heller skrive et innlegg om Gard Olves pulsklokke eller noe. Sigøynere er så oppbrukt!

Ufattelig interesant og lese:)

du er rar, DIGG ASS

du er rar, DIGG ASS

så deg i dag, hvor høy er du kongen???????

"Vi lo godt begge to. Eller.. Ikke han da."

Jeg dævver!

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul.

herregud. jeg så hun hvite i byen igår og fikk litt sjokk. trodde det var dagens opplevelse, helt til jeg satt på oslo s og et boyband begynte å danse til cdspilleren de hadde med seg................ da bestemte jeg meg for å bo i vestby for alltid

Jeg dauer, når du skrev om at selvmord er for dødelig. Du beriker min hverdag :-)

SV: Det ser ut som jeg blir værende en stund til, med mindre jeg får tæring før sommeren :-)

Haha! En opplevelsesdag med andre ord :)

Kjære Halvor.

INGEN blogger morsommere enn deg.

DU ER KUL :) Og pen og sterk, naturligvis

sv: du får vente å se <3

Kjære Halvor (flott å begynne en kommentar sånn forresten)

Hehehehe :-D Vi har en sånn i Bergen liksom, bare en.. Syns de er dritskumle. Derimot har vi tusen andre som selger roser og partyhats som vi gladelig kjøper når vi er dritings ute en lørdagskveld.

Hihi, takk! Du er kul du også! <3

SV: Det er fordi lsd er kult.
Åja, og så er du veldig kul og sterk. :)

Sv: Har du lyst til å utdype akkurat hva du syns "suger balle"? :D Er veldig interessert i andres meninger om ting og tang. Enlighten me, please!;)

Sv: Haha! Da virker det som om vi har en ganske BRA lik formening om NETTAVIS Norge. Men noen aviser spiller jo på underholdning og løssalg. De avisene som en ikke får hjem på døren hver dag, MÅ jo kjempe om å vinne leserens oppmerksomhet i butikken.

det er bare å finne meg det, så skal jeg finne frem den fineste boken i hele verden.

Bli med på bloggvurdering på bloggen min ? :-)

Wonderland:

Jeg trenger ingen vurdering. Jeg er dødskul uansett.

Sigøynere ass. Ubrukelige.

Har nettopp fått kasta ut en gjeng fra sameiet våres nå - det hjelper å sitte i styret.

Rart jeg er redd de statuene. I fjor var det en med øks som slapp øksa rett foran trynet mitt og en annen tok på meg når jeg gikk forbi. Etter det må jeg gå på andre siden av veien for dem. Problemet er bare at de står på begge sider

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin