hits

HUMANITY SUCKZ
SLIPKNOT - PEOPLE=SHIT


Hvorfor er mennesker så latterlig, sinnsykt dumme? Jeg blir oppgitt. Jeg har sikkert ingen grunn til det, men nå om dagen, så irriterer absolutt alt meg. Det er små ting, som at folk plukker seg i nesa når dem kjører bil. Eller at halve Oslo skal drive å sykle midt i veien! Ingenting er mer fristende enn å åpne bildøren, og sende disse fordømte hobbysyklistene rett i dass! Og mens vi er inne på dass. Det er ikke bare hobbysyklistene jeg ønsker å sende på en glovarm langferie, for å si det sånn!

Sigøynerstatuene i Karl Johan formerer seg som brunsnegler. Imorgen skal jeg SERIØST prøve å kaste salt på dem, skjære dem i to, og putte dem i en 10-liters vaskebøtte!

Angående trafikken i Karl Johan, forresten. Folk må SLUTTE å gå så sinnsykt sakte der. Jeg skjønner at du er turist fra Nittedal, og liker sigøynerstatuer, men vet du hva? De er SIGØYNERE! De er IKKE spennende, men skitne og ekle! Problemet, når du går foran meg og stanser for å se på sigøynere hele tiden, er at jeg også må stanse. Men jeg liker ikke å stanse for å se på sigøynere. Jeg liker å gå fort!Hvis den nye låta til Kate Perry skal voldta radioen min like mye som den forrige drittlåta hennes, så kommer jeg SERIØST til å skyte av meg hodet med en gunner. Det samme gjelder Lady Gaga. Jeg bryr meg ikke noe om at dere er homo, folkens. Lady Gaga er fortsatt RÆVA! Samme som de der vekter-taperne som har drivi å mast rundt siste uka. Altså... HVEM bryr seg om de latterlige vekter-taperne uansett? Herregud, de er jo VEKTER-TAPERE! Det er den dummeste jobbstillingen som finnes, med mindre det går ann å betale hjerneskada sigøynerbarn til å sleike deg på føttene.


Og mens jeg sitter å søker etter sigøynerbarn på finn.no, så driver disse drittungene å spammer kommentarfeltet mitt...


Altså... Ser det ut som jeg trenger en brukt jente-klokke eller? Dumme idiot. Du er enten sigøyner eller vekter. Æsj, jeg håper du snubler og knekker nesa! Det samme gjelder de som ikke skjønner hvor man skal stå i en rulletrapp. Montro om de kjører bil i venstrefil også. Hvis ikke, så vil jeg absolutt anbefale å begynne med det, og snakk om bil da... Kan noen bare GI MEG lappen snart? Jeg har øvekjørt TO ganger, og kjører fortsatt bedre en alle busssjåførene i Oslo tilsammen. Røyker dem hasj på venterommet, eller?

Hasj liksom. Håper LSD blir populært igjen...Og hvorfor er internett fullt av bedrevitere? Du trenger ikke sende meg klage-mail, bare fordi jeg overpriser en gjenstand på finn.no. Det er det en grunn til det, ikkesant. Jeg foretrekker penger fremfor etikk. Dust. Det samme gjelder alle frp-stemmerne, og resten av de "samfunnsengasjerte" taperne som for eksempel kommenterer artiklene på db.no.
Altså... Norge er HELT ufarlig, folkens! Det er mye skumlere i Spania og Svinesund! I Norge er det en SVÆRT liten odds for at du skal bli passivt avhengig av heroin, eller at Mullah Krekar dukker opp med et bombebelte på trikken. En sjelden gang iblant marsjerer Blitz litt, og annethvert tiår, så får noen ut fingeren og raner en bank. Jeg skulle gjerne ranet en bank sjæl, men da hadde jeg fått SINNSYKT kjeft av Fatter`n, så jeg tør ikke.


Sinte-Halvor. Grrr, så sint. Se på han!


Og nå klikkærn lissåm.Sånn! Og nå skal jeg ut å spise små barn.


CIRCLE OF TYRANTS - TAKE IT IN BLOOD

20 kommentarer

Trenger ikke spise små barn. Kan spise pizza her :)

gudmundur petursson

gudmundur petursson

kjære halvor! bloggen din er the shiiit! keep going strong.. hilsen islendingen

Hadde jeg hatt fler av de hadde jeg antagelig ikke hatt de på pizza <3

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul. Og forresten, du er pen, sterk og kul. Sånn ellers er du pen, sterk og kul.

Sykt fet og lættis blogg, du ser forresten sterk,pen og kul ut, hehe.. Sneiks, keep up the steking

hahaha. herlig start på dagen å lese om sinte-konghalvor

Jeg er så glad for at du hater sigøynere like mye som meg. HVA GJØR DE HER LIKSOM? Om jeg noen gang gidder å dra til Oslo i sommer (gjør det ikke MYE pga sigøynerne) så skal jeg ta med råtne tomater og krøste de i trynet på de. Tror faen ikke purken gidder å bry seg en gang.

Her i Drammen f.eks, forrige sommer, kom det en jævla sigøyner og spurte om jeg ville ha roser. Jeg sa "ja takk" og tok hele bunten fra han. Da ble han sur og begynte å protestere, jeg ble ennå mer sur og tok fram mine hysteriske sider og slang så kraftig med kjeften at pyurken kom bort.

Det endte med at purken sa unnskyld til meg og forvise jævla signøyer bort fra torget.

Det var nesten sånn at jeg ble fan av politiet....

Kjæ.hhhohohohooh..KJÆRE HAL hahhahahahahahhah KJÆRE HALVOR!

Du er pe hhhihihihhahahha sorry, klarer ikke! hhhhhhahahahahhahahahahahhahaahhahaha

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul. Og genial

Kjære Halvor, du er KJEMPE PEN, KJEMPE STERK, OG KJEMPEKUL, men du er endaaaaa morsommereeee

Kjære Halvor, du er KJEMPE PEN, KJEMPE STERK OG KJEMPE KUL, men du er enda morsommereeeeeeee

Å så sinna!

Kjære Halvor! Du er veldig sterk og kul!

Jeg har en venn på facebook som er vekter, og er veldig stolt av yrket sitt? Hva burde jeg gjøre med dette?

LolFranz:

Lagre alle de styggeste fyllebildene hans, og slette han.

Kjære Halvor. Du er så SYKT fet, og pen, sterk og kul! Jeg digger deg. Kommer ikke over at jeg så deg i Oslo i går. DET var sykt det! Aaah :D Du er tøff.

Florina:

Ja, det var hyggelig, selvom jeg egentlig fortsatt lå og sov. Men det var bra dere vekket meg.

å være turist fra Nittedal er jævlig fett, og sigøynerne ER kule. Oldemor var sigøyner, så kjeften på'ræi jævla rævkjørte PMS-bitch.

men sånn ellers, så er det jo fint vær i dag

You're so funny Halvor.. but you'r right.. humanity do suck!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin