hits

WHERE`S MY GUN?


Igår dro vi ned til Rica hotell for å hilse på Lars og Robin. Jeg er en generøs mann, og tok såklart med meg en gave til verten.

Jeg fikk en del spørsmål på trikken, om hva jeg skulle med et sete. Altså... Hva TROR DEM liksom? Jeg skal sitte på det. Idioter ass...


Etterhvert skulle jeg ta det tradisjonsrike gunner-bildet mitt. 

Jeg bare: Hæ? Er Lars Tangen homo?

Man lærer noe hver dag.


Vi ble kastet ut av hotellet i 11-tiden av to vektere. Herregud, jeg trodde de streika, også er dem egentlig bare opptatt med å pælme folk ut og inn av hotellrom? Jeg tenkte jeg skulle gi dem juling, men jeg klarer ikke å banke en dum frosk engang, så vi dro til meg isteden.

Noen som savnet frosken, eller?


Vi ble sittende å se på dumme mennesker på yuotube. Jeg lærte dermed hvordan homofile gutter fra Molde og Fredrikstad ser ut når de ler.


Det var ganske skummelt, så Ida og jeg ble litt redde. Heldigvis fikk vi Østen-brus av Robin. Sånn for å roe nervene.


Han påstod at det var 92%, men vi syntes det smakte vann, og drakk opp flaska med god samvittighet.


Forresten, Ida. Så må jeg få igjen sparkesykkelen min... Jeg orker jo knapt å GÅ! Det var nemlig først idag at jeg skjønte at det kanskje ikke var vann i Østen-brusen alikevel. Da jeg våknet klokken 9, så var det nemlig bare flaks at jeg hadde rota bort pistolen, for jeg hadde SERIØST lyst til å skyte av meg hodet. Men jeg kom meg opp av senga, fikk spist en pizza, og dro bort til Christian. Han hadde nemlig invitert meg til å jobbe idag, da det er litt trangt med spenn om dagen.Så vi dro ned til Byporten, og fikk servert denne atombombe-lignende gjenstanden av gutta på 7/11.


Vi klødde hverandre i hodet, men skjønte etterhvert at atombomben, på mirakuløst vis, kunne gjøres om til en stand.

Minner det om Transformers, sier du? Hehe, ja. Det er faktisk ganske likt!


Christian ba meg om å smile mer. Ihvertfall på bildene.


For jeg så egentlig mer slik ut, og drømte om en liten pistol. En liten pistol som jeg bare kunne skyte hjernen ut av hodet med. Aaah<3<3


Men det var godt å se gleden i folks øyne, da dem fikk servert 3 gram med iskrem.


Ellers må jeg si meg litt skuffet over oppmøte på Byporten idag! Da jeg satt oppe i natt, og inviterte dere til å spise gratis is, så forventet jeg mildt sagt at alle jentene i OSLO skulle komme og kline med meg... Den eneste som dukket opp var Linnèa, og hun bare mobba meg fordi jeg måtte grave i søpla hele tiden. Hun ville ikke kline heller. Sykt irriterende.Men alt i alt, så gikk dagen unna. Vi serverte rundt 1000 mennesker iskrem. Eller... 999 mennesker. Det var jo en gammal sopp som fikk to ganger. Svin ass... Jeg burde banka han, men så minnet Christian meg på at jeg veier under 70 kilo, og ikke kunne banket opp en dum frosk engang.


Så dro en tur på butikken isteden. Kjøpte rundt hundre øl, og endte opp hjemme hos meg. For å drikke hundre øl... Jeg må seriøst finne pistolen min........

14 kommentarer

lol å se bloggeliten samla, endelig

Åh, jeg var der :DD Visste ikke at det var du som sto og delte ut Ben & Jerry's ;) Kuuuult :D

Kjære Halvor!

Du er, som alltid, pen sterk og kul. Hadde det ikke vært for at jeg er halve landet unna, så skulle jeg lett kommet og spist is og klina med deg :-)

hater når boys har mer kløft enn meg - ref. bilde nr to ovenfra.

WTF, drikker dere opp safta mi???

FOrresten... Han med lua der... Nam?

Hahaha :D

Så artig bilde av Lars og han andre!

Hurra! Frosken! <3

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul.

Heilt seriøst, jeg digger deg! Kom over bloggen din heilt tilfeldig, du skriver så evig vittig !

hahah, du er råå ! :D

To frosker i ett innlegg, er som å få to is på 17. mai dette! Ellers noterer jeg meg at du henger med hele bloggeliten, skal jeg få bloggen min til topps vil det altså være ett lurt triks å feste med deg, så gjør porten vid og døren høy eller hvordan det der ordtaket er.

Er forresten fascinert av hvordan han homofile fra Fredrikstad spenner hånda når han ler!

Kjære Halvor.

du er pen sterk og kul :D

hihi <3

Jøsses, du og Lars er jammen like ved første øyekast.

litt skuffa over deg ass. hadde aldri klart og henge med 2 homoer en hel kveld

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin