hits

PLAGIATKISS ME WHERE IT SMELLS FUNNY


Gårsdagens innlegg tok meg seks timer, fikk trehundreogsekstifire besøkende og oppnådde fire tilbakemeldinger. Dere behandler meg med jernhånd, folkens, men dere er ikke de eneste. Jeg har nemlig nådd grensa av frustrasjon, angående en sak som har pågått i lengre tid. Jeg er, som dere sikkert skjønner, SVÆRT stolt av navnet mitt. Navnet som kun rimer på alvor, og er arvet gjennom generasjoner av familie.

Han som vokter edelstenene, baby!Dette gjør jo såklart at jeg setter en viss standard over mine med-Halvor`er. Jeg har møtt mange som heter det samme, men om man ser bort ifra mine forfedre, så er det kun ÈN fyr som fikk høre av meg, at han fortjente navnet. Han slikket meg på føttene for noen uker siden. Sier litt om kvalitetsnivået på norske Halvor`er. Ja, bortsett fra meg og forfedrene mine da. Knallbra forfedre vel og merke.

Jeg er ikke redd for å fortelle folk at dem ikke lever opp til MINE forventninger av DEM som navnbærere. Jeg vet at det er litt egoistisk, men når jeg sliter med å like mennesker fra før av, så er det EKSTRA kjipt om dem absolutt skal hete det samme som meg. Om dem ikke vil bytte navn, så håper jeg i hvertfall at dem flytter vekk. Helst langt vekk, type Romania eller Drammen.

Jeg hisser meg faktisk fort opp over alle som leker kule på min bekostning, og dytter det opp i trynet mitt. Kun fordi jeg er mye fetere en dem. For eksempel, så dukker det stadig opp falske konger rundt om på internett.

Hva skjer med det her liksom? Jeg føler at neven er ment som et smack in the face på min bekostning, og jeg liker det svært dårlig.


Her har vi også en luring, som leker smart på min bekostning. Kong Halvor er en skikkelig teiting, tenker han! Noe man ser på det lure blikket.


Men dette er bare noen få. Jeg har sendt titalls mailer og beskjeder igjennom de snart fire årene som fungerende konge. Mange har byttet tittel, når de oppdager at Kongen (aka MEG) følger med, også på internett. Noen gjør det uten advarsel også. "king kong halvor" som blogga om kjedelige ting på vg.no i en periode, har ikke gitt lyd fra seg på snart to år. Han skjønte det sikkert selv. Klapp på ryggen, king "kong" halvor!

Men det er verre tilstander også. Her om dagen, mens jeg googlet meg selv på alle mulige måter, så gikk det opp for meg hvilken grusom realitet jeg faktisk lever i. Jeg fant nemlig ut at det bor EN HALVOR TIL på Briskeby!


Jeg ble først veldig sint, og vurderte sterkt å sprenge hele Briskeby, slette hjemmesiden min, og skyte ut hjernen midt på slottsplassen. Heldigvis, så ble jeg roet ned av flere trofaste venner, som igjen fikk tårene til å fosse. Det er nemlig ikke så lett å opprettholde statusen min. Spesielt når man veier 60 kilo, og ikke greier å banke en dum frosk engang.


Jeg anbefaler denne halvor nr. 2 til å flytte før han sårer mer. Langt vekk. Type Romania eller Drammen.


Hjernen fikk heldigvis andre ting å tenke på, da jeg kom over denne frekke figuren. Kong SJUR liksom? Ærlig talt. Det klaffer jo ikke engang? Jeg nekter å bli sammenlignet med denne navn-tyven! Living a dream? Det skal jeg LOVE DEG at du gjør!

Også er det jo den klassiske drittblogg-malen da, som handler om partylåter, og hvorfor han ikke har blogga i det siste. Geees, who cares. Du får karakter 0, kompis. Jeg forventer at du slutter å plage Marie Antoinette, bytter navn, og kommer deg tilbake på cafè. Tard!


Det finnes nemlig bare en konge. Han heter Halvor og bor på Briskeby. Dere andre kan kysse meg i RÆVA!

28 kommentarer

Heiheihei! Tenk på oss som heiter Sjur då. Er jo knallkjipt for oss å ha han der Kong Sjur gåande rundt i norske gater.

T to the anja

T to the anja

Aw, du er søt :}

jeg skal drepe deg......

kukken12:

Kompis! Du glemte å skrive "Kjære Halvor" først.

Hahaha, du er så retard. Men jeg liker det.

Jeg har en lillebror på ti år som heter Halvor. Han er mektig kul. Kanskje kulere enn deg tilogmed.

Sv: Setter pris på det! Men du er vel ikke bare en polakk ute etter sommerjobb? ;)

Christiania er stedet, ja :D Læreren vår er vokst opp der så vi fikk guiding i særklasse! Han er veganer, buddhist, skallet og tidligere stor-hasjrøyker. Skikkelig fin fyr, men ser ut som en nazist liksom.

Kjære Halvor, det finnes bare en av deg :)

tatu sin versjon er så mye mer dramatisk enn orginalen!

Haha! Glad jeg ikke er en fyr som heter Halvor. Da hadde jeg blitt snurt

EHH er du ironisk liksom!?!? hadde han ikke gjort det hadde jeg aldri funnet han <3<3

Fuck Richard.

Du har skikkelig hårete legger.

:|

JA! det vil jeg! når hvor

HAH, kjipt å hete Halvor. Det er 3090 folk som heter det i Norge, mens bare 18 personer heter Trudy. Mest sannsynlig fordi folk tror at Trudy er et hundenavn, men uansett..

KJÆRE HALVOR!

Nå bør du like meg.

Kjære Halvor, jeg liker froskebildet du bruker i upassende sammenhenger :) Og takk for at du får meg til å le hver gang jeg leser bloggen din!

Kjære Halvor. Drit i navnebetydninger da. Lol, Linda betyr "den rene". Orker ikke at folk skal gå å sniffe meg under arma for å sjekke om jeg lever opp til navnet mitt liksom. DET blir for kleint. Det kommer til å føre til at jeg slutter å være ren, bare av prinsipp, for å etse bort nesebrusken på den jævelen som absolutt må sjekke nøyaktiv hvor ren jeg er. Fantefakter.

Halvor:Du har så rett så rett. Det finnes ingen bedre Konger en deg. Ikke det jeg vet om i alle fall og forhåpentligvis kommer jeg aldri til å finne noen som er bedre heller. Og denne Harald-fyren som ikke har noe etternavn engang, men bor i et kjempestort hus i toppen av Karl Johan, han kan i alle fall gå å henge seg! Jeg selv vil helst slippe å leve opp til mitt navn av det at betydningen er noe jeg absolutt ikke tror på- ''Gud er nådig.'' Har ikke opplevd mye nåde jeg, og dessuten er nåde oppskrytt. Har man gjort noe så har man gjort noe.

Kjære Halvor. Du er kul.

Og jeg ler av måten du skriver på, den er ekstra kul.

jeg bare lurer på en ting. Har du fått lov av De forskjellige kong'ene å legge ut bilder av dem? kan ende i søksmål vet du!

haha digget innlegget og liker selvtilliten din!

men hvert land har sin konge.. så hva med å endre navnet ditt til verdenshersker om du ikke lar noen andre være konge?

HAHA LOL! Det er det dummeste jeg har hørt!

Kong Sjur for alltid <3

Hahaha! han kongsjur karen gikk i klasse med lillesøstra mi. en klyse jeg ser for ofte her jeg desverre bor. har masse sladder om han. hoho

Irene:

Du finner nok en god del sladder om meg også. Isåfall burde jeg gjemme meg fra samfunnet, så håper ikke at du prøver. Har ikke behov for sladder. Det er bare navnet vett... Navnet.

Kjære Halvor :D

Digger twitteren din og bloggen!

Digger også selvtilliten din og måten du skriver på, Lerser bloggen å twitteren din flere ganger om dagen!

+Du er fiiin :)

Kjære Halvor. KONG SJUR ER BEST <3

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin