hits

THEM ANSWERZ

Dere må jo si ifra om den der spørregreia mi, da! Jeg som skulle være trendy og la dere stille meg masse spørsmål åsånn! Nå husket jeg det selv, men det er bare fordi jeg ikke gjør annet enn å sitte hjemme å lese mine egne innlegg hele dagen...


- Hvordan klarer du å være pen, sterk og kul på en gang!?

Se på meg da! Det er bare sånn.


- Gjør ikke det deg bare max sliten?
Jo, det er faktisk sinnsykt slitsomt, og jeg er konstant sliten og sur. Men så er jeg jo dritkul, pen og sterk da, så det gjør ingenting.


- Kunne du noen gang blitt med i paradise hotel?


- Hvem kan du sammenligne deg selv med fra årets sesong?


Jeg sammenligner meg aldri med noen. Jeg anbefaler heller å spørre de som var med, om noen av dem føler at de kan sammenligne seg i meg. Jeg har alle sammen på facebook. Psychostalkerbitch-Halvor.- Dater du Ida Wulff? Ikke som jeg vet. Prøv å google det.

- Har du og Ida wulff holdt på? Eller hva med Lars tangen?!

Det nærmeste jeg har kommet Ida Wulff er katten hennes.


Og det nærmeste jeg har kommet Lars Tangen, må være jakka hans. Lars, du har glemt igjen jakka di. HEI`AAAA!


- Drikker du mye og hvorfor?

Jeg drikker ekstremt mye. Mest fordi jeg kjeder meg, og litt fordi jeg digger champagnebrus.


- Prøver du å drukne sorgene etter at Ida W sa at dere bare skulle være venner? Det har jeg hørt...

Ja, Spesielt etter at Ida W dumpet meg SKIKKELIG, så prøvde jeg å finne håpet i bånn av en... Frosk?


- Hva synes du egentlig om linnea?

Jeg synes Linnèa er kul. Det er sikkert mer interessant å vite hva hun synes om meg.

Jeg vet at du elsker meg<3- Hvorfor henger du med Ida Wulff når jeg er her? Jeg har forresten et mye kulere navn en Ida.

Heter du Ufuk Isbil? Det er et ganske kult navn.


HORE!


- Hater du noen folkegrupper og hvem/hvorfor?

Jeg tåler ikke "autoriteter" som tror de eier meg, type politiet og myndighetene. Alle eier verden like mye. Gjør hva dere vil. Vektere er jeg heller ikke særlig begeistret for, men dem er det jo egentlig bare synd på. De er vektere, liksom... Stakkars. Jeg liker IKKE den prototype amerikaneren. Jeg har et stort hat mot våre kjære kritiske venner, som leker samfunnssmarte i kommentarfeltene til de forskjellige nettavisene. Jeg fikser ikke sigøynere som rister kopper oppi trynet mitt, og jeg fikser ikke dem som faktisk gir dem penger.

Generelt, så er jeg glad i menneskeheten. Jeg bare fikser ikke mennesker. Skjønner du? Godt gjort isåfall, for jeg skjønte ikke en dritt sjæl.

- LIKER DU EMOER? OG HVORFOR/IKKE?


Jeg vet ikke heeelt om det besvarer spørsmålet ditt, men denne opprørske jenta har jo en ganske fin rumpe i hvertfall. Skoene er jeg mer skeptisk til, men altså... Det er jo ikke jeg som skal bruke dem.


- Hva synes du om at sigøynere følger etter forskjellige martner? (Som for eksempel hamarmarten eller STORmartnan i Trondheim) Jeg har observert de samme sigøynerne i Trondheim som i Oslo.

Det er litt sånn som med de ansatte på Bislett kebab. Det er akkurat de samme som jobber på de forskjellige filialene, og jeg har virkelig ingen anelse om hvordan dem får det til.

- Tror du at de kloner seg selv, eller blir jeg forfulgt?

Det er litt avhengig av om du har gitt dem penger. Om du har gjort det, så blir du helt klart forfulgt. Hvis ikke, så var ikke ideen om kloning så dum. Litt sånn som med orkene i Ringenes Herre. Sigøynere ligner jo faktisk litt på orker.- For eller imot et åpent forhold? Jeg vil ikke kalle et åpent forhold for et forhold.

- Har du mange damer? Jeg eier ingen, men jeg kjenner en del.

- Hvor går aldersgrensen på de du er med? (er 16 for ungt?) Jo nærmere null, jo bedr... Neida.

- Minimum og max størrelse på kjerringa? Altså.. Så lenge jeg greier å løfte henne, så burde det være greit. MEN, selv om jeg er dødssterk, så tar jeg ikke mer en 30/40 kg i benkpress. Håper sammenligningen min mellom damer og benkpress funker. lol

- Minimum og max størrelse på boobsa til kjerringa?
Det er bedre med en god hjernekapasitet, enn størrelse på titsa. Utover det, så havner vi gjerne et sted midt i mellom vaskebrett og airbag.

- Elsker du meg like høyt som jeg elsker deg? Det gjør jeg helt sikkert. Jeg blir forelska cirka 50 ganger bare jeg går igjennom Karl Johan.

- Kunne du ligget med moren til en venn av deg? Dere ser for mye på film. GEEES...

Ja.

- Hvor glad er du i gutterumper? Av naturlige grunner, så er jeg ganske glad i min egen. Den holder.

- Hva synes du om en finger i rumpa? Jeg fikk en finger i ræva da jeg hadde betennelse i blindtarmen for noen år siden. Det syntes jeg svært lite om, til tross for at sykepleieren var dritsøt.

- Hvor mange gutter har du ligget med?

Rekorden må være 5. Etter julebordet i fjor, så var det ganske klamt i senga mi, for å si det sånn! Fotografen skulle også sove.
- Hva er yndlingsmaten din? Pizza, burger og grøt. Jeg har konstant vondt i magen. Kommer du å lager mat til meg?

- Hvorfor kaller du deg for konge? du ligner mer på en boms...

Jeg skjønner ikke hva du snakker om.


- Hvorfor startet du å blogge? Jeg har jo ikke blogg! Jeg har en hjemmeside som jeg oppdaterer dritofte, så jeg antar at du mener:

- Hvorfor startet du å oppdatere hjemmesiden din dritofte?


Vel... Jeg har et sinnsykt behov for å fortelle masse dritt hele tiden. Det er ingen av vennene mine som synes det er noe kult å høre på, så jeg begynte å poste det her isteden. Det var eks-samboeren min, Ida, som lærte meg å oppdatere hjemmesider dritofte. Jeg skjønner ikke at folk gidder å lese det, men det er jo absolutt hyggelig. På eget ansvar, folkens. På eget ansvar.

Også har jeg jo sinnsykt lyst på 70.000 kroner i måneden, da. Noen som er keen på å gi meg det, eller?- Hvilke blogger leser du?

Linnèa, Sofsen, Bøtta P, Øyvind, Christine, Håkon, Bendix, Makken, Julie, Tinky Winky, Kenneth, Whitey, Wulffern, Silje, og Hilde. Også sirkusbjørnen, såklart!

Det er noen av dem, men jeg har lagret ganske mange blogger på bloglovin`. Blant annet alle jeg kjenner, som f.eks Mads Mankini.- Kan du fortelle litt om tatoveringen din, som du har på ryggen? Du er tøff.


Motivet stammer fra en film som heter Trainspotting, og "Lust for Life" er en sang av Iggy Pop. Det er bare jeg selv som kan gi livet mitt mening, og det er basicly hva jeg vil få frem med tatoveringen. Gi meg en pils, så kan jeg snakke om den i flere timer.


Kan du svare på videoblogg? Det hadde vært mæææd phett.
Også et spørsmål til dere!


Har noen interesse av en Roskilde-brukt Halvor-singlett i posten? Den lukter EKSTREMT med Halvor.

34 kommentarer
kristin kjell tring

kristin kjell tring

Kjære Halvor. Jeg er ny i kommentarfeltet, selvom jeg burde skrive hvor pen/sterk/kul du er i hvert eneste innlegg du legger ut.

Men JATAKK. både en svett Halvor, og en svett Halvor t-skjorte er noe jeg kunne tenkt meg.

KJÆRE Halvor, jeg digger bloggen din. Du er den mest KULE og pene bloggeren i hele bloggnorge. Og det at du er så sterk gjør deg ikke mer uimotståelig. Du er offisielt en kongelig boms! ;D

Bra den eller?

OG JA SEND MEG SINGLETEN, jeg fortjener det...

JAA, veldig gjerne :D

Haha, boms-bildet var priceless.

Mæd fresht at kongen har linka meg.

ler meg ihjæl. vi må ha deg i baris på dagens outfit. send inn, NÅ! og jeg mener det, jeg finner ut hvor du bor, stalker og tar skjult kamera på'rei. this is NOT a question! ;)

satan så kjekk du er :-)

Dude, hvis Wulffy doesnt want you, ill gladly take you! ...tar deg gjerne uansett egentlig da!

hahaha, du er så random xP

wud-up Halvor? Hahah, bildet med han Mads Mankine er så phet! Han jizzer i "pantsa" ser jeg, litt småkåt på deg?

Du er pen...

hugs and love, i miss yiou <3

Jèg assoierer meg helt klart med Triana, fra Paradise. Hu er like pen som jeg ønsker å være. Enkelt og greit. Ellers må jeg ta en titt og se om du har rana den grønne badebuksa mi :-)

Har noen interesse av en Roskilde-brukt Halvor-singlett i posten? Den lukter EKSTREMT med Halvor.

du lovte meg den singletten 2435893425 ganger din jævla fitte

Faen Halvor, jeg spurte om å få en PÅ Roskilde! luremus.

kjære halvor. du er veldig pen, sterk og ikke minst kul. jeg er din største fan, og kan jeg værsåsnill å få en halvor-singlett? <3<3

Hahaha, fan Halvor du är naaaasty! I know what you did in that singlet! Jävligt skum blogg du har...

kjære Halvor

kjære Halvor

oioioi, Det var deg jeg så på Roskilde da, trodde jo det var en klassisk "paradise Carl" singlett jeg så først med mine fulle øyne, men så sto det Halvor på den, og det ga jo ingen mening. OG så ramlet jeg inn på denne bloggen, og nå gir aalt mening. hah. ok, litt sterk kanskje.

Kjære Halvor.

Det er Uruk Hai som "klones"/produseres av Saruman i Ringenes Herre.

(Hvis jeg ikke tar helt feil er de en kryssning av orker og vetter)

Hore! Leser du ikke bloggen min!!!

Å herre, du er den kuleste i HELE verden som har Ewan McGregor på ryggen din !!!

Gift deg med meg?

Jeg vil ha Halvor i posten.

Kjære Halvor. Du er utrolig pen, sterk og kul, og rå og awesome og kjekk og og sexy og BARSK. Kan jeg få singletten? :D Da hadde du blitt enda kulere, selv om det egentlig ikke går an :)

Send meg adresse på mail eller inbox!!! Nørdegodtfolk<3

Thea:

Jeg har sagt ja til en del andre også, men vi får sikkert greid å pressa det inn! Mark Renton iz king.

Kjapt spørsmål; hvem er han kisen med borattrusa?

Ligna sykt på typen til en kamerat av meg ;o

Av alle disse svarene, reagerte jeg utrulig nok mest på: "- Hva er yndlingsmaten din? Pizza, burger og grøt." Du fremstår ikke som en typisk grøtgutt!

Idaaaaaaaaaaaaaaaa :D!!

Idaaaaaaaaaaaaaaaa :D!!

Kjære Halvor! Du er pen, sterk og kul, og jeg ler meg ihjel av deg, Rambo og -hjemmesiden- din! :D

AWESOME!

Kan du si de to siste tallene i nummeret ditt?

Fredrik flotve

Fredrik flotve

kjære Halvor! jeg har følgt med på vidioene dine så lenge jeg husker!:)Du er sterk, kul, tøff, artig og mer! vis du nevner meg i en av vidioene dine blir jeg kjempe glad og sender deg en hat!:)

<3

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin