hits

ZOMBIE NATION


Igår var en relativt vanlig lørdag. Jeg brukte dagen til å harselere ukjente jenter, fotografere sigøynere, og drikke øl. Det hele er såklart dokumentert på best mulig måte, men først må jeg vise dere hva som skjedde da jeg var på Oslo S for å studere rare narkomaner.Ok, WTF?


Jeg skjønte såklart ingenting, men roet meg litt ned da jeg fikk øynene på denne lille saken.


Aaa, rumpe<3 Jeg prøvde forsiktig å ta på den, men så var det så utrolig fristende å spise litt av håret hennes isteden.


Etter at vi hadde spist litt på hverandre alle sammen, så forklarte jentene meg at hele greia var en samling av zombiefolk, som skulle spise lunsj sammen i parken. Aaa, det burde jeg ha skjønt!


Det forklarte jo en hel del, som hvorfor denne jenta gikk rundt å drakk blod på kanne.Jeg benyttet såklart muligheten til å utvide pose-bilde-samlingen min.


Han fyren her ville bare ta homobilder, men så reiv jeg han litt i håret. Da ble det andre boller!

Jeg tror forresten ikke at denne fyren var en zombie. Det er enten en ORK eller Gorgoroth-vokalisten GAAHL. Han er jo homo, så det forklarer vel herrens trang til å leke deilig.


Og mens vi snakker om deilig... Er det galt av meg å synes at denne tilsynelatende døde skolejenta er sexy?UÆÆÆ!Denne dama var ikke zombie. Hun bare mensa noe helt sinnsykt utover hele plassen. Nasty greier.Men uansett hvor mye mensen hun spredde rundt seg, så var det èn person som ingen greide å overgå. Han var som et vandrende freakshow, og skremte nok vettet ut av mange småbarn, denne solfylte lørdagen. Altså, har du sett SÅ lange, syke hår, vokse UT - AV - ØRET før?


Det tviler jeg sterkt på, og kan med sikkerhet si at jeg ikke kommer til å sove godt igjen. Keen på å spoone?KERNKRAFT 400 - ZOMBIE NATION
11 kommentarer

du er faktisk ganske kul

Æsj. Hår i/på ørene er dritekkelt.

Zombie walk! Loves it. I Trondheim er de veldig flinke til å "stay in character", såg litt ut som dine udøde venner ikke klarte å motstå kamera :)

Hår i ørene? Lite digg.

Har aldri gitt deg tillatelse til å legge ut bilde av meg på bloggen din!

Vilde:

Det er ikke en blogg. Det er en hjemmeside som jeg oppdaterer dritofte!

Du er klysete

Kjære Halvor.

Jeg synes også den døde skolejenta var sexy. Nesten like sexy som deg. Men selvfølgelig ikke like pen, sterk og kul. Det skulle bare mangle. Likevel - hun var sexy.

Jeg har sett en mann med lengre og tjukkere ørehår enn denne bleke fisen. Jeg fant en gammel jøde på undergrunnen i London med mer ansiktshår enn en varulv, og så tjukke dotter i ørene at jeg bare kunne se toppen av ørene hans. Selvfølgelig stirret jeg. Hva ville du gjort?

Hilsen Ingrid

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin