hits

SKYT MEG
Vi hadde en liten fest med gutta igår, og vår gode venn Dj Mula hadde kommet hele veien fra Gambia for å tilbringe kvelden med oss.

Gambia eller Gamlebyen... Husker ikke helt, men uansett opphav, så er denne mannen en vaskekte høvding- og knallhard partyløve!

Og snakk om partyløve. Her har dere selveste partyelgen!

Det blir ingen fest uten partyelgen, folkens!

Det ble ganske hett, og etter noen timer på dansegulvet, så trengte jeg en pause fra partyelgen. Det passet dermed ganske bra at Victor, verten, hadde et sånt gammelt skytespill. Jeg er veldig glad i skytespill, for jeg fikk aldri lov til å spille dem av Fattern da jeg var liten.Grunnen til det, er at jeg ikke forstår forskjellen på data og mennesker åsånn. Det er alt for komplisert, og etter at jeg hadde drept femti ekte mennesker på tv`en, så prøvde jeg å skyte meg selv i hodet.


Men uansett hvor mye jeg prøvde, så gikk det ikke. Utrolig plagsomt, når du sitter der og SER at det går ann å skyte av hodet på de i spillet.

Av ren frustrasjon tok jeg på meg skoa, og stakk. Hjem.


Og like før jeg kom hjem, så fant jeg et stilas. Det var jo litt bra da! Altså... Jeg måtte jo klatre litt på stilaset!? Du kan ikke gå hjem og legge deg, uten å ha klatret litt på stilaset først?Vel, i dette tilfellet, så ble jeg liksom tatt litt på fersken da jeg prøvde å dra meg opp på stilaset. Av to ungdommer som skulle hjem og spoone. Også hang jeg der da, mens de stod og så på meg. Også tenkte jeg at det egentlig var dritflaut å klatre på stilaset helt alene. Så nappet jeg litt i buksesmekken, slik at dem skulle tro at jeg hang i stilaset for å tisse. Så gikk jeg hjem. Kjapt. Og sov. Uten å ha klatret noe særlig i stilaset først.

Herregud, jeg er den største tapern på hele Briskeby, og det er Rambo helt enig i. Nå skal vi leke en lek sammen, som heter: Om- og gjøre, og skyte Halvor først!Jeg tror-og håper at Rambo vinner.


16 kommentarer

hva skjer når man trykker på Permalink helt øverst på siden? :s

herregud, du er fet!

Anonym:

Jeg aner ikke ass. Skulle til å spørre deg om det samme.

Beklager, jeg har vært fraværende.Det er nemlig SU sommerleir som har opptatt meg de siste seks dagene, men nå er jeg tilbake. Gud så deilig å se gutten min igjen :)

Kjære Halvor

Du er et idol for alle andre som også har ambisjoner om å skyte segselv. Du burde starte en facebook gruppe "vi som bare er i live fordi vi venter på at katten skal bruke avtrekkeren" eller noe sånnt..

partyelg hahahaha bor dere på rena eller

hahahaa.. jeg elsker headeren din :P

kjære halvor. hahaha, jeg ler av headeren din. du er sykt pen, driit sterk og ufattelig kul!

sv; Åh, yes, det var akkurat det jeg håpet på. Sitter hjemme og drømmer om at du skal gjøre nettopp det!

Forresten, kjære Halvor. Først må jeg si at du er pen, sterk og kul. Så må jeg si at bloggen din er et høydepunkt i en for tiden JÆVLIG kjedelig hverdag. Få gutter/menn som har fått meg til å le så mye, gitt!

SV: tusen takk for bursdagshilsen!

Merka hvor mye Necro sier "Die" i sangene sine, Halvor? Gjør meg litt selvmordirsk... Litt som dette innlegget.

Kjære Halvor! Elsker de forskjellige headerne dine! xD Lag en ny hver dag slik at jeg har noe å le av! :D

"Jeg blir veldig glad om alle kommentarer starter med "Kjære Halvor." Det er en fordel om den inneholder MINST en setning om hvor pen, sterk og kul jeg er. Ok?"

HELT OK! Liker du kake?

Idun SK:

Kake er ålreit!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin