hits

ET PRE-BURSDAG INNLEGG.

I morgen opplever jeg 13. oktober for tjueandre gang i mitt liv. Første gangen var i 1988 på Bærum sykehus, hvor jeg for anledningen befant meg i min egen fødsel. Goodtimes.

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Asker. Jeg skal sove her, og "glemme" å stille vekkeklokka. Classic. På kvelden i morgen, så skal jeg møte gjengen min på Olsen Cafè på Briskeby. Jeg inviterer dere alle til å komme dit, men jeg har holdt av lokalene, så dere kommer ikke inn.

Men! Dette innlegget var egentlig ment som et spørsmål om hjelp, og i den anledningen, så har jeg laget en liten film. Det har seg nemlig slik, at jeg har et gjengående problem. Hvert år, i tiden før bursdagen min, så spør min fantastiske familie etter en ønskeliste. Jeg klarer aldri å svare på dette. Jeg trenger jo selvsagt mye rart, men i tradisjon tro, så kortslutter hjernen min 1. oktober. Jeg bryr meg strengt talt ikke så mye om gaver, men når de insisterer, så kan jeg like gjerne ønske meg noe nyttig. Et brekkjern eller en utstoppet hund for eksempel.

Så dere hva som skjedde nå? Jeg fortalte hele filmen. Jeg burde få jobb i NRK med det samme.Som sagt, så har jeg ikke peiling på hva jeg trenger, og blir evig takknemlig for gode tips. Foreløpig består ønskelista mi av diamanttruse, pytonslange, polsk slave, tiger, rave-dreads, tatovering i trynet, juggel, juling, badebasseng og kineserdverg.

33 kommentarer

Kjære Halvor! Nå som du begynner å bli gammel (du er selvfølgelig fortsatt pen, sterk og kul bare i en eldrende utgave) burde du ønske deg å bli født på ny. Ikke i en kristen versjon hvor du blir frelst, men å bli født på ny i baby-versjon, så du kan oppleve de jævlige tenårene på nytt, 1. klasse og måtte drikke i skjul fordi du er for ung. Antar det høres fristende ut!

Vet ikke helt om du leser aviser om dagen, men jeg mener å ha lest at kineserdverger er rimelig vanskelig å få tak i for tida. Kineserne, forstår du, syns lite om at de skal fremstå som enda mindre enn de i realiteten er. Derfor setter de alle dvergene ut i rismarkene, så drager og sånt skal spise dem. Men de få som overlever, du kan kanskje sammenlikne dem med afrikanske albinoer, er veldig ettertraktet, men man må gjennom ukesvis med forskjellige tester, blant annet psykiske. Så hvor godt du stiller, er jeg ikke helt sikker på.

Men du kan jo ønske deg en face lift, og bli som kjekkasen her: http://images.bt.dk/node-images/774/1/608x403-c/1774381-david-hasselhoff.jpg

dorull, død flue i fyrstikkeske, gaffel, brukte lyspærer.. mulighetene er store.

ROLF OG ONKEL GOLF

ROLF OG ONKEL GOLF

500 millioner kroner i cash!!!!!!!!!!!!!

-penger

-penger

-penger

-bil

-videospill

-kuler

-kake

-turutstyr

-mac pro

iphone4

ipod touch

lærutstyr

a life

Når vi er inne på temaet hovedstadskineserdverg, vet jeg hvor du kan få tak i en! I leiligheten over Teiturs bor det en familie med en liten downskineser. Han er det mye liv i.

Kjære kong Halvor, du er like kjekk, pen og sterk som alltid.

Siden du har så masse sokker kan du jo kanskje ønske deg sokkelås:

http://smarterehverdag.no/index.php?action=display_info&id=950&search=0

Eller fordi du ikke har et liv kan du jo ønske deg finger trener:

http://smarterehverdag.no/index.php?action=display_info&id=1001search=0

Hahaha håper noe var til hjelp xP

flere klær med logoen HALVOR eller I <3 HALVOR på

Kjære kong Halvor. Som pen, sterk og kul konge så bør du kanskje ønske deg et kongerike?

Kjære Halvor. Hvis jeg var der ville jeg hatt noe av dette:

http://www.coolstuff.no/USB-koppvarmer

http://www.coolstuff.no/Cyber-Clean

http://www.coolstuff.no/Slippies

http://www.coolstuff.no/SelkBag

http://www.coolstuff.no/Litter-Kwitter

http://www.coolstuff.no/Push-Out-Herretruse

http://www.coolstuff.no/Sapenesen

http://www.coolstuff.no/Slakterforkle

http://www.coolstuff.no/Oksemorderputevar

http://www.coolstuff.no/Green-Man-Suit

http://www.coolstuff.no/Borat-Mankini

http://www.coolstuff.no/Oppblasbar-Oltonne

http://www.coolstuff.no/Pizza-Boss-3000

Hahaha, fantastisk! Hva med en OnePiece?

En thermos fra Europris, uslåelig :-)

Kebabgavekort.

Har du spist kebaben?!?!

- En feit lommebok som omdannes til øl?

Sitter i samme problemet.. bursdag i morra eg også.

Hjernen min kortslutter også 1. oktober. Folk spør HELE tiden hva jeg ønsker meg, og jeg har virkelig ikke peiling. Jeg fikk jo hosta opp at jeg ønska meg et nytt objektiv til kameraet og kamerastativ, men slekta er stor (og veldig glade i å gi) så jeg må jo diske opp en ønskeliste lengre enn den jeg skriver til jul. Ikke at det er fysisk mulig da.. Problemet er at jernteppet hever seg når jeg har bursdag og legger seg igjen dagen etterpå fordi da er det bare litt under to måneder til jul. HVORFOR SKAL ALT VÆRE SÅ VANSKELIG DA?!

Jeg tror forresten at du skal ønske deg et kjøleskap fullt av mat. Eller øl.

Herregud, det du trenger er øl!

en ny støvsuger, som gir oma litt konkurranse!

denne: http://www.morobutikken.no/index.php?main_page=product_info&products_id=732

Kjære Halvor, du er fortsatt like pen, kul og musklene dine begynner ikke å svulme opp selv om du snart er ett år eldre.. Du ser fortsatt like fantastisk ut! Men jeg ønsker meg en I <3 Halvor t-skjorte, hvor får jeg kjøpt det?? Skrev på med spritusj på en hvit t-skjorte: KONG HALVOR ER KUL! men det ble ikke det samme.. Dessuten gikk det av i vasken.. Vel du må jo selvfølgelig ønske deg softgun kuler, en utstopped hjort som kan stå like ved nissene, en sånn grønn selger fra byen og ikke minst øl....

Du kan ønske deg alle sesongene av Friends. Det gjør jeg!

Kjære pene, sterke og kule Halvor,

en krone!! Hallo, du er jo Konge!

GRATULERER MED DAGEN!!

Kjære kjekke, sterke og kule Halvor. Hva med en spoone-plakat, som kan henge ved siden av Scarface? http://www.cafepress.co.uk/+posters,474010169?

PELSKÅPE ! godt å ha om vinteren :) og pels truse, om det finnes.. Om ikke kan du jo lage en av pelsen til Rambo. mmm, myk truse :) Bra for spooning :)

Kjære pene, sterke og ikke minst kule Halvor.

dette er kanskje en dag for seint, men uansett. du burde se på www.nyttognyttig.no for flotte gavetips! der har de kakespade som spiller bursdagssangen din, speil på rull, beltehengere og lignende.

Jeg skal gi deg diamantruser jeg, Halvor!

Kjære Halvor. Du er selvfølgelig både pen, sterk og kul! Det du må ønske deg er et større kjøleskap. Da har du jo så mye mer plass til øl!

HEI halvor jeg vil bare si at Rambo er drit søt og jeg elsker også katter jeg har en selv.For å være erlig så heter min også Rambo.men nok om det . jeg syntes du kunne ønske deg flere leker til Rambo eller flere ting til å lage flere videoer.jeg har sett alle videoene dine di er drit kule.du eier .

MVH Martin.a.Hansen

HEI du kan ønske deg ting til Rambo eller flere ting til å lage flere videoer.jeg elsker også katter min katt heter også Rambo.

MVH Martin.A.Hansen

PS jeg er stor FAN

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin