hits

KLASSEBOMS.


Det begynner å bli kaldt ute, og det er på tide for skinnmagre frognergutter å pakke seg inn for vinteren. Moteriktig for dem som ikke bryr seg om mote!

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Vel. Jeg er svært uenig, men starter alikevel påkledningen med en godt brukt stilongs- arvet av Fattern en kald vinterdag i Asker for mange år siden.

Fordel: Gjør slengbuksene litt strammere. Ulempe: Man må rette på tissen dobbelt så ofte- noe som kan skape ubehag på trikken i rushtiden.

Videre setter jeg på en sliten t-skjorte. Metallica-utgaven. Kjøpt på loppis i Sverige for over ti år siden. Jeg har ikke hjerte til å kaste den, selv om den er hullete og slitt.

Fordel: Man sparer de kule- og nye t-skjortene for vinterslitasje. Ulempe: Det er ingen ulempe. Alle bør ha en sliten Metallica t-skjorte i skapet sitt.

Etter hvert kommer også buksene på. Det er ingen grunn til at jeg valgte rosa bukser i dag. De lå øverst i hylla, og det er slik jeg generelt velger outfiten min hver morgen.

Fordel: Folk ser at du kommer fra Frogner. Ulempe: Man går rundt i byen med rosa bukser...

Til å være tidenes mest tiltaksløse søndag, så er det vel ingen hemmelighet at jeg følte meg sykt kul foran kamera i dag?

Ullgenseren er et must. Jeg kjøpte den på leatherman for tohundre kroner en kald vinterdag i fjor. Jeg syntes ikke den var spesielt kul, men jeg var kald og blakk. Akkurat som nå, egentlig. Men nå er jeg ikke kald lenger. Jeg har ullgenser.

Fordel: Du ser sykt rå ut med ullgenser. Ulempe: Du ser faktisk så rå ut, at ALLE vil ta på deg og slikke deg i ansiktet. Spesielt om du bor sammen med to svært store hunder. Hunder liker å slikke folk i ansiktet.

Skinnjakke og hansker. Det frister vel egentlig ikke med skinnjakke om vinteren, men jeg fikk den av en kompis for noen dager siden, og følte at jeg måtte bruke den for å bevise at jeg synes den var kul. Hanskene lå i lomma mi etter halloweenfesten jeg var på.

Fordel: Man ser fortsatt sykt rå ut. Ulempe: Skjeletthanskene tilhører som oftest Øystein Kvanneid. De brukes med omtanke frem til han maser om å få dem tilbake.

Etter å ha testet ut forskjellige typer lue, så ender jeg selvsagt opp med denne navnløse gjenstanden. Egentlig kjøpte jeg en helt annen lue, men fikk denne med på kjøpet til bare ti kroner. Jeg tror Carlings prøvde å kvitte seg med den.


Slik dro jeg ut i Oslo i dag. På tidspunktet hadde jeg besøk av en gjeng fra Oppland, som kunne fortelle meg at jeg måtte være fasitsvaret på det bygdeguttene kaller for en klasseboms.

Jeg er enig.

22 kommentarer

Nei men, du har ikke leggings ?? Fyda! Jaja, så lenge man ikke fryser.. så burde man være fornøyd sier dem. Derfor jeg bruker alle pengene mine på sommerklær og låser meg inne om vinter'n!

En av Dirty Opplendingene

En av Dirty Opplendingene

Den gjenstandet heter Semi-bjønnfitte.

Markus

Syns godt du kan begynne å legge ut fleire outfitbilda,
nu veit i værtfall æ ka æ ska ha på mæ imårra :]]]]]]]]]]]]]]

jeg syns du er kjekkest i verdens uansett jeg.

Vet ikke helt hva jeg skal kalle deg :P Litt bondeknål møter "jegharminegenstil" typen. Men liker stilen, for all del :)

Kjære Halvor. Jeg liker stilen din jeg, fortsett sånn!

Hahahahaha. Åååh, dette var lekkert!

Men ok, mitt antrekk idag var dass. Mildt sagt.

Digger det!

Og jeg er veldig enig i at alle bør ha en slitt Metallicaskjorte i skapet :-)

Du har sånn filmhylle jeg vil ha.

Liker de rosa buksene!

det irriterer meg at du er digg selvom du ser helt jævlig ut.

Kjære Halvor,

På femtitallet hadde vi dessverre ikke slike sexy stilongs!

Syntes det var veldig fresht om jeg skal si det på den måten.. Jeg glemte kjøre Halvor..

Du likna litt på en totning ja... =P

Ikke si at jeg er den eneste som har sett at du bytta sko underveis? Jeez, blir jo nesten bekymret over mine medmennesker. Nice stillongs, forresten.

Kjære Halvor.

Du er en liten smak av valdres, du.

Snill pen kjekk og altdetder.

Kunne du ikke bare brukt stilongsen? Så kunne vi fått en ny bjørnborgpysjbukse(bare at det er stilongs) Epidemi.

kjære Halvor. Jeg syns du er utrolig kul! Du kler ullgenser, forresten. Og det er ikke noe galt i å gå i rosa bukse. Det er nice. ;-)

Hvor ligger banken du rana?

DU SKREV IKKE NOE OM SKOA!!!

Jøss, for et sammentreff. Jeg har også en Metallicaskjorte jeg liker å bruke om vinteren. En gang gikk jeg ut med bare den, men da slapp jeg utrolig nok ikke inn på bussen en gang. Logikk, takk?

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin