hits

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 2


Stemningen inne i huset begynner å ta seg opp. Deltagerne føler seg mer komfortable, og gårsdagens pinlige taushet ble brutt da gjestene fikk lov til å høre på musikk i fem minutter. Noen vil kanskje si at situasjonen ble tilnærmet utagerende, men folkene bak konghalvor.com lover seerne at alt var under kontroll hele tiden. Det vil bli tatt opp i et redaksjonsmøte senere denne uken; hvorvidt det skal være lov å høre på musikk i huset.


Videre, så skal det sies at redaksjonen var svært fornøyde med gårsdagens positive- og negative kritikk. Alt hjelper til å gjøre serien bedre, og til neste redaksjonsmøte, så ønsker vi også å fremme forslag til en alternativ "twist". For eksempel en telefonsamtale innefra huset til en av dere seerne, et forstyrrende element som setter kjepper i hjulene, en konkurranse mellom deltagerne og/eller andre alternativer som vil gjøre oppholdet på Hotel Briskeby mer krevende.

Kom gjerne med tips!

18 kommentarer

omg, hva skjer i neste episode?? kan nesten ikke vente!!

Kjære Halvor, dette må være den mest spennende, fartsfylte serien jeg noengang har sett :) føler meg helt avhengig allerede! denne maskeløse mannen med navn Halvor er bare den kuleste jeg noengang har sett i en serie som dette ! :)

Hahah! sykt teit :D

Gleder meg som faen til episode 3 allerede!

Kjære Halvor,

det trengs å få se Briskeby fra en annens perspektiv. Hva med Rambo? La oss på se tigern din sine fem minutter i samme omgivelse som deg!

Kjære Halvor.

Dette er en utrolig spennende serie! Gleder meg til neste episode allerede! :D

mmmm The Smiths

sangtittelen passer deg ass

Kjære Halvor. Du er uberawesome! Kan ikke du komme til Grimstad, så kan vi gifte oss? Jeg spanderer bryllups-øl på deg.

SV: Tenkte å skaffe en ekte bygdekjerring til Rambo, så blir vi en fin og flott familie. Har en liten hybel vi kan få 14 barn på, såklart med navnet Halvor alle sammen (Uavhengig av kjønn). I'll bring the beer!

Here it is! :) http://poetryandaeroplanes.com/2010/11/24/skilt-ved-fødselen

..men du må gjerne legge det ut sjææl altså! (det er en ordre! ..sånn egentlig.)

Håper det kommer andre bloggere inn i serien, og at det blir masse intriger alá: "Serr, hun tror hun bare kan gå hen og få flere lesere enn meg, men da BER man om bråk!"

Du kan stå trygt bak ryggen min, forresten.<3

Kjære Halvor. du er sterk og pen og sånn. Hvilken sang spilles? Hilsen briskebybabe.

Anonym:

Hei Briskebybabe! Det er "smiths - this charming man". Virkelig en partystarter. <3

Tittelen på sangen passer, men du kunne fint ha gått ut i det antrekket der. Bare så det er sagt. Ellers legger meg merke til at du har sjokolade, pepperkaker og den beste julebrusen i hele verden. Hvor er jeg?! Satser på invitasjon neste gang.

Kjære Halvor. Er helt med på Ingrid sin ide om at du tar deg en tur til Grimstad snart, er keen på spooning med en så pen, sterk og kul mann som deg.

Ps: Trodde jeg skulle dø da du satt på the smiths. Er det mulig å finne en bedre mann enn deg eller?

beste serien noen sinne!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin