hits

SANNHETEN


Det har vært full texas i Norge den siste tiden, etter at 2 av landets største bloggere har valgt å gi slipp på sitt kall. I kjølvannet av disse sjokkerende nyhetene, så har også jeg - skribenten bak konghalvor.com - bestemt meg for at tiden er inne for å fortelle sannheten.

Dere har jo sett "Kongen" fra mange sider. Blitt kjent med han - tatt del i livet hans - drømt om å pirke han litt på tissen, kanskje. Vi har sett han sprade rundt i sin lille drømmeverden. På jakt etter spoon, tiltak og et verdig liv.


Ja, "Halvor" har kanskje vært et fasitsvar på det sosiale selvmord, men det var jo pokkern ikke noe vondt i gutten! Dessuten var han jo kjent som en real kar, med draget på damene og tidvis kontroll over økonomien.


Men det har hele tiden skjult seg en stor hemmelighet bak denne folkekjære favoritten fra "Briskeby". En hemmelighet så mørk at ikke engang Siv Jensen ville puttet den i inspirasjonsboksen sin om sjansen hadde bydd seg. Tirsdag 11. januar 2011 vil fra i dag være kjent som den dagen hemmeligheten bak "Kong Halvor" ble avslørt. Jeg orker ikke bære på dette alene lenger.

Kong Halvor er en oppdiktet person. Hele bloggen er oppdiktet og falsk. Menneskene på bloggen er falske, og Briskeby finnes egentlig ikke i virkeligheten. Det er bare et band.Noen av dere hadde sikkert en mistanke allerede. For andre av dere, så kom det antageligvis som en bombe, et sjokk og en psykisk sprekk i kraniet. Som eier av bloggen, så ønsker jeg uansett å beklage til dere alle. Det var aldri meningen at det skulle gå så langt, men det kom til et punkt der jeg ikke lenger turte å innrømme sannheten. Til gjengjeld, så kan jeg jo unnskylde litt med at mange av historiene ofte har vært basert på egne erfaringer.

Det hele begynte som et prosjekt, sensommeren 2009. Ved å late at jeg var en ung og dum mann, uten jobb, planer eller tiltak til noe som helst, så bestemte jeg meg for å revolusjonere bloggnorge. Jeg ville bevise hvor enkelt det egentlig er å komme seg helt til topps i dette landet, uten å ha noen som helst form for talent.

Etter bare noen måneder hadde jeg allerede fått en liten gruppe faste blogglesere, og innen det var gått et halvt år, så begynte også frieriene å tikke inn. Lesertallene gikk spesielt opp etter at jeg "plutselig" ble venn med store bloggere som Sofsen, Wulffern og Linnéa, noe som for så vidt også var planlagt. Etter å laget nesten 400 innlegg, fått plass på topplisten og mottatt over 6800 kommentarer fra trofaste lesere, så hadde jeg nådd målet mitt, og langt mer. Alikevel fortsatte jeg, og det var på dette tidspunktet den dårlige samvittigheten startet.

Det har tatt meg flere uker å komme frem med dette innlegget. Slik sett, så passet det bra å presse det inn sammen med de andre bloggerne som også har kastet inn håndkleet. Jeg håper ikke dere hater meg for dette, og håper for min egen del at samvittigheten nå vil roe seg igjen. "Hjemmesiden" vil uansett bli stående, da jeg tross alt har laget historie.

En historie som aldri vil bli glemt.


Til slutt spør dere sikkert "Hvem er du egentlig, du som stod bak denne legendariske og geniale spøken?" Jo, det skal jeg fortelle.

I virkeligheten, så er jeg en 28 år gammel... Frosk.


Det stemmer. Bak masken "Kong Halvor", så befant det seg hele tiden en frosk.


En frosk, med et dobbeltliv som Norge aldri før har sett maken til.


Kjære, trofaste lesere. Det var aldri var meningen å såre verken dere eller meg selv. Jeg bare... Digger ikke mennesker, liksom. Dere er så sykt dumme.

Hilsen Frosk.

82 kommentarer

jævla tægger

flinkekongkalvor.org ^^ Haha!

Jeg elsker deg <3

Kjære Frosk.

Ta på deg Halvor-maska igjen, da var du både penere, sterkere og kulere enn du er som en frosk.

Takk.

Det går helt fint, flinkepiker-inspo-frosk:)

Åh, jeg som var så forelska i "Halvor". Nå har hele verden falt i grus.

Hadde aldri trodd jeg skulle gjør det, men nå gråter jeg. Hva skal jeg nå fylle dagene med? Jeg er så skuffet.

det er helt rått av deg at du har klart det, digger deg, herr frosk! men samtidig er jeg veldig skuffa og føler meg litt lurt.

koz

Kjære Halvor aka the frog!

Jeg kan ikke annet enn å gapskratte eller kvekke som du ville kalt det!

Du som var så pen, sterk og kul da jeg traff deg, senest idag!

Jeg må si at menneske kostymet ditt er flott. Fått hjelp av studentene på NISS kanskje?

Kjære kongen!

Du er full av galskap, og jeg digger det.

Han skal jo ikke slutte, han har jo nettop fått en ny svart hylle i stuen sin.

Haha, for en søt frosk. :)

For å være helt ærlig, er jeg ikke akkurat sjokkert. Merka at det var noe allerede da vi møttes hos Sofsen. Det hadde kanskje noe med de lange lemmene å gjøre...?

Jaja, lykke til videre i livet, Frosk! Håper budskapet ditt når ut til folk da.....

Til tross for at du er en frosk.. er du vel helt fint der nede? Jeg mener, mange sier jo "kyss en frosk - få en prins", men slik jeg forstår det så er du både frosk og prins(du kan faktisk kalle den for prinsen. eller lille prins). Og om det jeg antar faktisk er sannheten, så hadde jeg ikke hatt noe imot å kysse prinsen.

SLUTTER DU?!?!?!??!!

Hvis dette ikke er kødd så klikker det for meg. Blir så jævlig forbanna hvis jeg har kastet bort den siste tiden min på en syk, syk, syk spøk!

Du er sterk.

Mann 20

Nei og nei! Jeg hadde en mistanke om at noe ikke helt stemte. Kongen på briskeby liksom? Briskeby er som du sier et band. Men siden du virket så troverdig, kul og flink, så lot jeg tvilen komme deg til gode. Selvom tegnene var der hele tiden, all praten om briskeby, og de merkelige bildene av frosken som hele tiden dukket opp. Jeg innser nå at dette var et rop om å bli sett, slik at du kunne kaste masken og slippe å bære på denne hemmeligheten lenger!

MEd det sagt, så håper jeg at Kong. frosk fortsetter med hjemmesiden sin, gjerne bak masken til halvor, slik at han kan fortsette og underholde meg, i en ellers så trist og grå hverdag!

Kjære Frosk Halvor. Jeg tror jeg er litt forelsket i deg.

Halvor, din tullebukk! Digga deg jo!

Du lyver!!! Vi vet du ikke klarer å slutte Halvor :)

Er det du som er i bakgrunnen i Mcdonalds-reklamen hvor en gutt og en jente er på date? Bak gutten liksom, veldig blurry men ligner på deg.

Anniken: Stemmer det. Litt statist-moro når man ikke har bedre å gjøre;) http://konghalvor.blogg.no/1290619381_mcdonalds.html

sæli at dette ikke bare er enda en trekk i dette syke spillet

hahha du er så teit.

uanseeeett, jeg drømte at jeg leste et innlegg på bloggen din hvor du hadde en frosk i trynet for litt siden! jeg er synsk!!! ET MIRAKEL

DU BRUKTE MEG! Og jeg som trodde at... Neida. Det gikk jo begge veier. I kissed a frog, and I liked it.

du trenger ikke å slutte forde, du er jo både morsom og deilig :)

Kvekk kvekk <3

Whaat? lol!

Kul frosk da... xD

ROFL! Er det rart jeg <3 deg...

Liiier!

VI ELSKER DEG FORTSATT DA LIKSOM <3 jævla kødd

du er faen meg den mest geniale bloggeren av alle!

Så flott da!

Føler meg lurt. Rett og slett.

Kjære Halvor.
Jeg tror ikke på deg.

Først pikene så deg...Hva blir dt neste? :( Haha, anyway så er du morsom og deilig så det gjør ingenting....;)

Kjære ..FROSK

-skikkelig gøyalt påfunn....... -__-

Jeg kan ikke tro at jeg lot meg lure. Jeg elsket denne deprimerte tiltaksløse typen, med sansen for The Smiths og hodet på baren klisjeen. Jeg håper jeg en dag finner en ekte Kong Halvor av Briskeby. Han er nok en fin fyr!

Lurer på en ting,

Det inlegget du skrev om faren din og deg. Om hvordan han bærte deg ut fra flammehavet osv. Er det sant? Jeg blir sjelden rørt, men må si at det var nydelige ord.

Du finner sikkert et forlag som publiserer bloggen din som bok.

Din pikk!

HAHAHH flinkekonghalvor.org kanskje?

Kjære Halvor :) du er fin, men enda finere som frosk.

ingavoldden.blogg.no

ingavoldden.blogg.no

lol. folk ER dumme.

Ånei, skikkelig typisk. Hater når det skjer.

Kjære Halvor. Du er kul. Men du ble litt mindre kul nå ass.. ble blitt skuffet over at du ikke har sagt hemmeligheten før nå. Også er du en frosk da. Herrejesus, dette kommer til å ta tid for jeg kommer over dette.. meen, jeg digger deg. Takk for meg.

Kjære (kong) Halvor.

Jeg håper ikke du skal slutte med blogging? (o_Ô) hmm..

xoxo.

Hadde en anelse. Sienna

▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█

██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀

████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌

▄▄▄▄▄██████████████▀

Skal du slutte!?

Kjære Kong Dødsfet. Jeg vet hvor du bor, og har ingen problemer med å stalke deg hjemme om du ikke bare er full av faen nå og kødder.

Da me frosken va faenmeg epic turn. Haha.

Løgnen din er så stor, at du selv ikke vet om du er kong halvor av briskeby eller han andre. Håper du blir innlagt av schizofreni.

http://www.twitvid.com/PX9JB

Du er så elsket at vi skriver navnet ditt på snøkledde biler.

Nå føler jeg meg skikkelig brukt, Frosk. Tenk å gjøre noe sånt mot Norges blogg lesere. MEN, jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet.

en frosk ja, antar at du nå har fått ektra mange tilbud på kyss. lykketil.

Kjære Halvor. Du er så sinnsykt digg og sterk og kul.

OG jeg elsker bloggen din. Og deg da, frosken.

jeg er skeptiiiiiiiisk. briskeby finnes jo. busta

lol, visste at du var for godt til å være sant!!

Jeg hadde lett gjort mer enn å pirka deg litt på tissen \o/

Men i hjertet mitt kommer det alltid til å eksistere en pen, sterk og kul halvor, som løper rundt på bislett med pistol og en katt under armen <3

Kjære Havloroni, du er meget elegant som en frosk og din hjemmeside er froskete.

Du slår på stortromma, altså.

HAHAHAHAH jeg dævver!

Det tror jeg ikke noe på.

Deilig, herlig og akkurat sånn som det skal være. Konge :-)

Kjære Halvor,

jeg bryr meg ikke om du er en frosk! Kom tilbake, vi elsker deg fordet!

Kjære Halvor. Eller...ja.

Det var jo for godt til å være sant.

Halvor er/var både pen, sterk og kul. Det må uten tvil du også være.

Dette er fantastisk!

Kjære Halvor.

ilu

Kjære Halvor.

Du er ufattelig pen, sterk og kul og ikke minst hot. Hey, hey.

Dette var et gøy innlegg osv osv og alle skjønte jo at det bare var tull at du skulle slutte og sånt. MEN DET HAR GÅTT 5 FUCKINGS DAGER. BLOGG DAA!

Ææææ, fuck youu. kom tilbake.

Hvem er den andre bloggern som har slutta?

I think I love you:D

Kjenner jeg er litt keen egentlig... nå som du er frosk! Tenk å kunne si "been there, done that" liksom, omg

kooom tilbake

selvom du er frosk, så kan du blogge da kjekken ':)

Kjære Halvor

Du er fantastisk kjekk, brilliant, genial, søt, intelligent og morsom. (Adjektivene pen, sterk og kul vil jeg si ikke holder standard lengre.) Når det er sagt - kom deg til helvete tilbake til hjemmesiden din, jeg vil ha meeeeeeeeeeeer

"kjære halvor"

trist :((

æ som villa spoone med halvor... du er skam deilig

hei frosk. hyggelig å lese bloggen din, falsk eller ikke!

caare (men egentlig så veit du at jeg griner) sårri kunne ikke la det være 77 kommentarer, liker ikke det tallet! Sid Vicious å sånnn.....

Dronningen av Briskeby

Dronningen av Briskeby

lol. Du er bare så fette OMG. jeg blir helt klein av deg azz. fy fæn. roflmao.

Frosk du liksom. Du prøver å lure oss igjen. Egentlig er du en sigøyner, vil jeg tro..:P

Kjære Halvor.

Hvem har kysset deg, siden du ble til en prins? :D

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin