hits

Glade gutter!


Før jeg begynner, så vil jeg meddele at Anne - min trofaste leser, støttespiller og stalker gjennom minst ett år - skal få Halvor-capsen min. Egentlig burde jeg sendt Halvor-produkter til dere alle, men det får bli i neste runde. Imens, så kan kjære Anne sende meg adressa si på en eller annen måte. Fortell også hva du har sendt meg i posten tidligere, så vet jeg at det ikke er noen som lurer meg. Fort gjort akkurat det der. Jeg advarer om at capsen aldri har blitt vasket, og at man kan spotte både ketchup, egg, hår, ekskrementer og kattesæd på den. Jeg vil med andre ord ikke anbefale deg å bruke den, lukte på den eller ta på den.

For omtrent to uker siden, så skjønte jeg nok en gang at livet mitt ikke var spesielt givende, og bremsesporet i datastolen gjorde ikke følelsen mindre tillitsvekkende. Jeg måtte komme meg opp og ut, møte verden og skaffe nye inntrykk, inspirasjoner og mennesker med penger. Jeg startet med en dusj. Anbefaler faktisk alle å starte dagen med en dusj!


Etter å ha dusjet, så mannet jeg meg opp foran speilet. Elsker å gjøre det, mens håret fortsatt er vått. Hører gjerne på Pantera drithøyt, også headbanger jeg og føler meg skikkelig kul.


Akkurat som de fleste andre gangene jeg rømmer fra Oslo, så startet jeg med en tur til Asker. Der slipper jeg å bruke hodet selv, og får alt jeg trenger servert på porselenstallerken. Det var nesten ingen på toget, så jeg fikk tatt 53 bilder av meg selv fra Oslo til Asker.


Jeg brukte tiden i Asker fornuftig, og fikk blant annet stått på skøyter med lillebroren min, Ruben. Her er jeg.


Og her er Ruben.

Ruben har ikke helt forstått greia med skøyter, og insisterte på å ta med en fotball. Da det gikk hull på ballen etter 15 minutter, så lo han, og spytta på restene. Ruben er den kuleste lillebroren i verden, og lærte seg sarkasme før jeg gjorde det.

Neste dag, så dro jeg ned til sentrum og besøkte Fattern på kontoret for å tigge penger til mat. Der satt han og koste seg med den nye yndlingskiva si.

Jeg er forresten sikker på at jeg finner minst 50 skiver til i denne sjangeren. Fattern har en helt sinnsyk musikksmak. Han liker Bob Dylan, da. Og E-Type.

Så sa jeg farvel til Asker, og dro med meg Fattern til Drammen.

Lizzi's pizza er alene en verdig grunn til å besøke Drammen, en generelt undervurdert by i Norge. De som rakker ned på Drammen må enten være født av egen storesøster eller overdosert på LSD.

Si hei til oss, da! Se så koselig vi har det. På dette bildet, så ser det faktisk ut som jeg og Fattern er de to snilleste menneskene i verden. Med unntak av Fattern, så stemmer dette altså ikke. Jeg er en douche, liksom.

Men fortsatt helt rå til å spoone.

Jeg avsluttet weekenden med å ta bussen til Norges desidert kuleste sted, like utenfor Slemmestad sentrum.

I fremtiden, så har jeg tenkt å arrangere noen fester der borte. Innspill mottas med takk.

Etter to givende dager i gamlelandet, så var batteriene ladet, og adhd-måleren holdt nesten på å sprekke. Jeg var endelig klar for å utforske verden, og skaffe meg nye inntrykk. Jeg startet med å dra på byens eneste diskotek som holder åpent klokka 14:00 på søndager.

CC: 20 kr. 11 - leg plikt! Dresscode: Lyse klær, helst hvitt/lyseblått. Mykt stoff.

Hey, er det noen som klarer å gjette hvor dette er, eller?Gjetter du riktig, så skal jeg sende et postkort som tanta mi har laget og litt av min egen kroppsvæske i posten.

Rambo har blitt komfortabel med leilighetens nye møblement.


Og jeg har igjen funnet gleden ved å fotografere seg selv. Er det noe som helst i verden som er bedre en Angry Birds, så er det helt klart å fotografere seg selv når ingen ser det.

Bildet betyr egentlig ingenting. Jeg bare var så sexy i blikket, så det måtte med.

Jo, også dro jeg og fetteren min til utlandet!


Visste dere at man sparer en hel masse penger på mat og drikke, bare ved å krysse grensa til Sverige? Sykt digg, egentlig. Etter å ha handlet en rekke saker, så spiste vi middag på en fasjonabel restaurant. Jeg var heldig og fikk en leke.


På veien hjem, så forsøkte jeg å parre meg med bilen til fetteren min. Det var ganske digg egentlig, selv om det svei en del på grunn av bensinen.


Gleden var uansett kortvarig, da jeg oppdaget at svenske parkeringsplasser ikke er så private som man først skulle tro.Jeg har kanskje meldt meg på alt som finnes av realityprogrammer, men det å parre seg med en bil foran kamera, det gjør jeg bare ikke. Jeg kunne tatt en scooter, men ikke en bil. Jeg er kanskje en boytoy, men jeg er ingen hore. Skjønner du?

Hei, jeg heter Halvor og parrer meg ikke med biler foran kamera. Sorry.

Derimot, så gjorde vi en god smuglejobb. Vi la to brett med øl bak setet, også sydde vi inn snus og sigaretter i bakhjulene. Tollerne skjønte ikke en dritt når vi kjørte inn med nedrullede vinduer og Jan Teigens "Optimist" på stereoen.


Tollerne veiva oss rett forbi, og av den grunn kunne jeg nyte mine private, betalte varer, uten at den norske staten greide å ta dem fra meg. Hurra for rettferdigheten! Jeg brukte fem dager på å drikke opp øllen. Her fra fest på st.haugen. Jeg kjente ingen her; bare menget meg med en stor gjeng som var ute og gikk.

Ps: En liten fugl sier at en eller annen flink pike-forfatter gjemmer seg i bildet.

Utover dette, så har jeg jo begynt på skolen igjen, og på kveldene har jeg sovet en del naken. Skal spare dere for bilder av dette, også lover jeg heller å stramme meg oppå litt når det kommer til oppdateringa her. Nå må jeg uansett stikke. Jeg skal opp i tredje etasje på blokka mi og spoone med naboene mine fra Nord-Norge.

32 kommentarer

FETT! Sjølveste kongen har vært i hjembyen min, yeee!

Käre halvor. Du är/var på astrup fernley eller det där andra museet borta vad kvadraturen hur det nu stavas..?

Du er kul.

kjære halvor, du e den diggeste eg vet om

Nok en prima innlegg, kjære Halvor! Lizzi's er mitt andre hjem forresten, lurer på hvor mange ganger jeg har spist der.. er godt over 100, det kan jeg trygt si.

Yey, nå ble jeg så lykkelig! Lite jeg skal skryte til alle Halvor-fans jeg kjenner. Og siden jeg nå har fått en ny giv i stalkingen, skal jeg selvsagt takke deg i form av bilder av Halvor-caps på ymse steder. Adresse er på vei på mail. Hipp hipp, nå må jeg ut og ferie! Elsker deg ass.

Kjære Halvor. Aaah, kjære Lizzi's. Namz, men kunne med fordel vært mer kjøtt.. Men den beste pizzaen i byen etter min!

jasså halvor...siden du er så gavmild på eiendelene dine, kunne du sendt meg dusjhodet ditt?

Du er på Museet for Samtidskunst. I den ekle, klaustrofobiske og svette installasjonen.

Lizzi`s. Jaaaaa.

Og atter en gang har du vært i Drammen uten at byen merka det? Faen ass. Når kongen kommer trodde jeg liksom det ble merket. Jeg bor jo i sentrum lizzm. Makan ass.

Men pokker mann - jeg tror jeg drar med typen på Lizzi`s i dag. Han hakke vært der og det er trist.

samtidsmuseet, woop

Heia Drammen!;) hehe.. <3

jeg har sykt lyst til å ligge med deg

hahaha liker hjemmesiden din, befriende å vite at det finnes folk som deg

jeg blir litt skremt av kommentarene dine, egentlig. sikkert digg for deg å vite at ei som heter ingrid vil ligge med deg, da.

forresten, jeg gjetter at du er i gangen i den tingen du besøkte.

Kjære Halvor.

Du er så pen, sterk og kul.

Pappaen din har god musikksmak. :)

Kjære Halvor! De nakenbildene du skulle "spare" oss for, bring them!

Kjære Halvor,

Du er utrolig pen, sterk og kjempekul.

Hilsen Titti

kjære hotte deg

jeg ble litt kåt nå <33

noen sjanse for at du besøker bærum snart?

Kjære Halvor!

Du er pen,sterk og kul.

DU ER KONGE!! love yah

Du har vært på harrytur, rett og slett! Som Sandefjording har jeg jo nærmest vokst opp på Strømstadferga, så dette vekket minner. Elsker å dra på harrytur.

Kjære Halvor.

Jeg er en trofast leser som er dårlig til å kommentere og tenkte jeg skulle benytte sjansen nå denne søvnløse natten.

Du er veldig sterk. Veldig kul og ikke minst; veldig pen.

Jeg skulle ønske jeg kunne si noe som "hjemmesiden din fyller livet mitt med mening", men det ville ikke vært sant, livet mitt har ikke og kommer heller aldri til å ha mening.

Hils Rambo, den eneste mannen jeg har mer lyst til å spoone enn deg.

Innimellom er du faktisk ganske pen.

Husk at militæret har flest menn, da.

Snakker du om Marie Amelie?

Du er utrolig kul! =D

Så hyggelig med tur da ;)

Kjære Halvor

Du er kjekk.

Marthe Luther King

Marthe Luther King

Ruben har OnePiece.

"Tollerne skjønte ikke en dritt når vi kjørte inn med nedrullede vinduer og Jan Teigens "Optimist" på stereoen."

Fikk det beste bilde av dere hodet mitt nå, dere i bilen som smiler som faen med Teigen på høyttalerne forbi tollerne! Konge!!

DRAMMEN <3<3<33<3<33<3<3<33<3<33<3

Vil du ikke ha adressen min? Takk a

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin