hits

MITT NYE LIV

Jeg har alltid forsøkt å skille meg ut fra mengden. Da jeg var liten lagde jeg en antirasistisk bevegelse i nabolaget, i stedet for å spille gameboy og leke sannhet og konka med de andre på lekeplassen.


Jeg begynte å høre på techno og house da de andre hørte på Backstreet Boys. På min 11-års bursdag, så leide jeg inn et utested og var dj, mens de andre fortsatt feiret bursdag på McDonalds.

Jeg har aldri likt å tilrette meg omgivelsene, og på barne- og ungdomsskolen ble jeg ansett som et problembarn. Lærerne ville ha meg i egne timer, og det var sjeldent jeg fikk ta med meg hyggelige nyheter hjem. Jeg havnet ofte i slåsskamper med de andre. Jentene også.

Jeg ble etterhvert forflyttet til en annen skole. Børsholmen sjøskole, for å være nøyaktig. Her var det praktisk arbeid som gjaldt og det ble en samlingplass for Askers "problembarn". I klasse med 9 andre ritalinspisende hissigpropper, så reparerte vi båter, bygde hus og seilte rundt på Oslofjorden på oppdrag for kommunen.

På denne tiden fikk jeg øynene opp for adrenalinkick og rushet man får ved å stjele fra gamle mennesker med rullator, gjøre hærverk og utsette seg selv for fysisk fare.

De andre i klassen fikk seg kjærester og lærte seg fort hvordan det er å bli far og mor i en alder av 15 år. Selv dro jeg inn til byen på demonstrasjoner, hang ved blitz og pugga rettighetene mine utenat.

Det tok ikke lang tid før jeg satt i baksetet på en politibil for første gang, og jeg tviler på at karene som tauet meg inn hadde møtt en 15 åring med så mye kunnskap om det norske rettsystemet før. Jeg ble satt på gata igjen etter bare 2 timer.

Poenget mitt er ikke å fremstå som mer komplisert utviklet enn andre. Jeg vil bare forklare at jeg aldri har ansett meg selv som en del av mengden, og at jeg alltid har valgt å gjøre det motsatte av hva de rundt meg gjør.

Det er ikke nødvendigvis negativt heller, for da vennene mine i Asker begynte med dop, så sluttet jeg til og med å drikke alkohol i 2 år. Jeg føler jeg klarer meg bra, jeg.

Det jeg vil frem til i dag handler om noe mye større og mye mer personlig enn å stjele øl på kiosken i Asker for å selge dem til alkoholikerne på stasjonen. Det handler om et valg jeg har tatt. Et valg som alltid har ligget der. Om det er en del av mitt opprør mot familie og venner, det vet jeg ikke. Det er ikke utenkelig, men selv om dette ikke nødvendigvis er fasiten på resten av livet mitt, så må jeg følge hjertet mitt slik det tenker nå.


Jeg velger å stå frem som offentlig homofil i dag. Med min nye kjæreste Lars.

Jeg og Lars har møtt hverandre ved flere anledninger det siste året, men det var nok etter bursdagen til Ida Wulff at vi begge merket at det var noe ekstra. Siden den gang har vi møttes alene en rekke ganger, og under Brokeback mountain-daten vår den 14. februar 2011, så bestemte vi oss for å gjøre noe mer ut av det. 


Mange av dere har kanskje skjønt dette fra før, etter mye flørting på facebook og twitter. Jeg har også måttet luke ut flere titalls kommentarer som har kommet i løpet av vinteren. 


Jeg sa i fra til Fattern og resten av familien én uke at jeg og Lars ble enige, og det var IKKE lett. Men nå er jeg glad jeg gjorde det, og det virker som om hodet har blitt 50 kilo lettere. Jeg har det faktisk skikkelig bra nå!
Jeg og Lars synes det passer seg å offentliggjøre dette nå som våren har kommet. Våren er et bilde på nytt liv, og det er ingen tvil om at vi føler det slik med våre liv. Vi har fått ny energi, og til sommern har vi snakket om å bestille interrailbilletter for bare oss to.

Det blir HERLIG!


Forholdet vårt kommer ikke til å gjøre en veldig stor forskjell på bloggene våres. Jeg skal fortsatt skrive om katten min og sånt, men det at jeg har valgt å komme ut av skapet på denne måten gjør at jeg føler meg litt pliktig til å skrive om homoseksualitet et par ganger om måneden. Jeg har faktisk ganske mye å si på temaet. Enkelte justeringer i designet kan også forekomme, og det er ikke umulig at jeg også melder meg inn i FrP siden Lars er så aktiv der, men det valget må jeg tenke GODT gjennom først, og det trenger ikke å bety at jeg skal bli spesielt aktiv. Det går på respekt for sin partner!


Jeg håper dere støtter Lars og meg. Vi er i hvert fall kjempeglade i dere leserne. Dere betyr ALT! Dere er best.

Klem fra Kong Halvor og Lars.


Haha, eller skal jeg si Dronning Lars?

179 kommentarer

Dere passer så bra sammen. Dere har jo til og med matchende sokker!

Gratulerer, det var ingen stor overraskelse - men dere er et vakkert par!

ntååååh syyyykt søte dere er. happy for uuuu guyyyys<3<3<3

Vilde og ingrid

Vilde og ingrid

Kjære halvor.

Du er veldigpen, sterkogkul 8-)

det er1.april ,ok ?

Kjære Halvor. Du er ekstremt pen, sterk og kul. Selv om det er litt mistenkelig at dette kommer 1. April, velger jeg å tro på det. Er det kødd, så er det en veldig bra aprilsnarr, men hvis det er sant, så ønsker jeg dere lykke til! Digger både deg og Lars, to av norges feteste bloggere!

Kjære Halvor, du er så kuuuL! :D

haha innlegget begynte så bra, men gikk laaangt ned igjen da aprilsnarren kom inn.

men have fun :) dere sparer ihvertfall staten for barnebidrag ;)

hahhahahhahahahha

Å TAKK GUD DET ER 1. APRIL! Vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke lenger kunne drømt om deg. Haha.

Kjære Halvor,

jeg liker veldig godt at det er første dagen i april idag, og at du har en sykelig bra humor! c: fortsett med å være pen, sterk og kul! ^^

emle den kule og awesome

emle den kule og awesome

Kjære Halvor, kongen av bloggverden.

Du er veldig pen, sterk og utrolig kul, og du og Lars passer veldig godt sammen, selv om det er 1 april, og dere henger et år etter Voe og Marcus Ek. Måtte deres forhold vare til dere dør som 89åringer, men en god kopp kaffe hver morgen og masse deilig sex. Det gjør heller ingenting at du er 7 år eldre enn Lars, fordi personlig synes jeg at dere som er eldre er mye deiligere enn de på min egen alder. Nå tenker jeg mer i skalaen 17 år vs 35, men deres skala høres helt ok ut den også. Som sagt, måtte dere ha masse lykke til <3 Slenger på et lite lol og et slengkyss, synd du ikke er singel lenger...

GRATULERER SÅ MYE! Dere er virkelig søte sammen, ønsker dere lykke til videre <3

Må også si at jeg syns dere begge, både du og Lars er forbilder for mange, dere lærer oss at en skal være seg selv, we were born this way !!

takk for en super blogg : D !!

Hahaha, LIKSOM ;) .. vedder på at i morgen kommer det et innlegg der det stod "aprilsnarr" ;)

Aprilsnarr! :D

but still, dokker va no søt ilag ;)

(kjære kong Halvor, du er pen sterk og kul)

haha, nice aprilsnarr, kjære halvor! :-D

fin aprilsnarr da :)

1. April?

APRILSNARR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liker at alle blir forlova, gravide, kommer ut av skapet og alt som er akkurat dag altså.

Hei 1. april!! :)

aprilsnarr eller?? ;P

KJÆRE HALVOR, dette er vel ikke tilfeldigvis aprilssnarr?

Aprilsnarr..

Æ VISSTE DET!!! gi han litt vitaminvann da

Detta er så APRILSNAR i know it :P HAHA

Kjære Halvor, haha, morsom du !--,

:]

kjære KONG halvor

kjære KONG halvor

aprilsnarrr.....

ååååh. aprilsnarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHHAHAHA, en av de bredre!

kjære halvor.

du tuller nå, sant? jeg ser ikke for meg at du er homse!!

desuten passer dere ikke sammen ;o

eller jo da... litt... LITT.

du er pen sterk og kul

-anett

HAHAHAHAHAHA!

genialt.

LILLE EIGILMUS

LILLE EIGILMUS

JEG ER JÆVLIG STOLT AV DEG HALVOR!

DU HAR FULL STØTTE FRA OSS GUTTA!

I og med at det er første april venter jeg med å si gratulerer til i morgen

Aprilsnarr? HÆHÆÆH

Første april-spøk? Hvis ikke...gratulerer!:)

PS: Tok det ikke med i starten, så tar det med her: Kjære Halvor! Du er pen, kul og sterk, og jeg digger deg!:)

Mye bedre enn de som bare bytter statusen sin på face til 'I et forhold', eller ljuger om at det er noe som heter iPad Leftie (iPad for venstrehendte)..... :) Digger deg.

Jeg HATER at det er 1.april i dag. Dere hadde jo blitt et herlig par! : p

Herregud jeg dør!

Aprilsnarr ?

Ja, særlig liksom.

Åh, glad det er 1.april! Hadde vært synd om du var homofil!

Hilde Kristin

Hilde Kristin

Kjære Kong/droning Halvor!

Gosj assa...... og så på 1.APRIL DA??? hipp hipphipphipp hipp aprilsnøøøøørrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

promp på deg

aprilsnarr? hahahaha

He he, ingen andre av kommentatorene over som har tenkt på at det er 1. april?! :-P

aprilsnar kanskje??

Kjære Havlor.

Du er fryktelig pen på alle bildene dine! Jeg syns også du ser jævlig sterk ut. Selvfølgelig er du dritkul.

Gratulerer med å ha blitt homo, da. Selv om jeg skjønte det med en gang jeg leste at dette var en hjemmeside, ikke en blogg. Det er jo tydelig at du i lang tid har undertrykt deg selv i frykt for at noen skulle finne det ut. Du er som de tøffe guttene som står og roper homo, mens egentlig er du en selv. Jeg er stolt.

Er du den som ligger øverst eller nederst?

Aprilsnarr!

aprilsnarr, heheheh

haha, en av de bedre aprilspøkene :)

Kjære Halvor. Du er så j*vlig pen, sterk og kul. Trodde du bare sparte deg fordi du fremdeles ventet på å møte meg. Men så går du hen og skifter fil.
Ha en fin 1. april.
Koz og klemz

Ble jeg overrakset nå? Nei! Men tror nok at det er en aprilsnarr! :P

Må jo nevne at du er utrolig pen, sterk og kul, kjære Halvor!

Så søte :)

Kjære Halvor.. DU ER KUL!!!!!

hahahah lo godt nå

Nå falt alle forelskede pikebarn om. Hvem skal de gifte seg med nå? Vel, synd for de. Selv står jeg standhaftig på jorda som faller sammen under meg - all respekt til Kongen som limer det sammen igjen.

Kjære Halvor, jeg tror at jeg vet hvilken dato det er i dag ;)

Kjære Halvor.

Jeg synes det er utrolig koselig det med deg og Lars. Fantastisk at to personer kan stå frem som det de er. Og det beste hadde vel vært om folk ikke hadde kritisert det, men jeg er da en av de som synes homser/homofile er noe helt fantastisk! Kos dere ♥

Idag er det første april....... Hahhahah godt forsøk

Kjære, kjære, kjære Halvor.

Gratulere så mye! Vi så alle dette lå i kortene.

Du som er så deilig sterk, og sinnsykt sexy, det er jo klart Lars ikke klarte å motstå deg! ;P

HAHAHA dette tror jeg ikke på..

Detta va digg, godt dåke tørr å stå fram! Keep up the ggod work! interessang heimasia btw!:)

Kjære Halvor.

Dette er en fantastisk aprilspøk.

Hei hottie pie;)

Da det har seg slik at det er 1 april i dag, så tror jeg dessverre ikke på noe;)

For det om du og Lars hadde vært kjempe søte sammen, for Lars er en nydelig skapning! Jeg liker den fyren:)

Og kan ikke du lage en video der du viser oss de musklene du har? Hadde vært såå sexy, nesten like sexy som deg :*

Digger at du blir homo på 1.april.

Nesten ingen som tørr å komme me sånne sannheter på disse tider, i vert fall ikke idag! Da er det jo sånn at ingen tror deg, hmm... det lurer jeg på hvorfor montro?

hahaha :) takk for dagens beste aprilsnarr! :-*

Kjære Halvor!

Vet ikke helt hva jeg skal si, i å med at det er første april... Helt er ærlig har jeg lurt på om du var homo helt siden jeg så at du hadde en ring i høyre øre. Men siden Lars har på seg samme klær på alle bildene, og du har byttet genser/t-skjorte på alle, trur jeg ikke på det!

Men synes homo folk er veldig greit altså! :)

Synes føresten du ser super kul ut på de første bildene!

Kjære Halvor

både du og lars er begge to sterke, pene og megakule, derfor passer dere sammen, så gratulerer. jeg hadde jo håpet at det skulle bli oss... (er det en sjans for at du er bifil og ditcher lars??) men sånn ville visst ikke sjebnen ha det (foreløpig)

Jeg synes forresten det er meget respektløst av noen av de som komenterer her å spørre om du tuller bare le! onde mennesker!

forøvrig savner jeg deg og skulle ønske du var her nå, men sånt passer seg vel ikke å si nå som du ikke er singel lenger... så jeg skriver det i stedet.

hahahahahahahahaha, aprilsnarr, skjønte den;)

også bare .... aprilsnarr!!!!!

Aprilsnarr?

Hvis det er sant er det rått av deg å komme ut av skapet iallfall.

såå glad for dere <3 kommer til å bli det zøteste paret evaah!

1. aprilsnarr.

kjære mektige, sexye og utrolig beste Halvor.

Aprilsnarr til deg også <3 ithink. ikke skyt meg om jeg tar feil.

Dette har jeg ventet på siden jeg begynte å lese hjemmesiden din!! Du og Lars er virkelig et søtt par!! Men,helt ærlig så hadde jeg håpet at du kom til og vokse fra deg denne tiltrekningen du har til gutter og ende opp med bittre Linnea...

Kjære Halvor.

Traaaaaaaaaaaagisk spøk! Den på p4 var bedre til og med! Hadde du vært jente hadde du gått for gravid, sant? En slik genial hjerne, et så stusslig resultat. Nei nei nei. Ellers ser du meget pen, sterk og kul ut på bildene, og som kjent: utsiden reflekterer jo innsiden..

Fantastisk! Slår alt annet crap jeg har lest i dag :D
Men et tips til neste gang; begge bytter klær for hvert bilde, ikke bare du ;)

Kjære Halvor?

Du er veldig kul, men jeg er ganske så sikker på at dette er en aprilsnarr..

såå jææævlig aprilsnarr, lolfaqtor :D

april april.

Kjære Halvor.

Dette var synd å høre ettersom jeg så frem til å spoone med deg i nærmeste fremtid..

Men men...

:)

APRILSNARR! En av de bedre, ja! :)

hahahah awwwww lissom

LOL....beste aprilspøken jeg har kommet over i dag!

http://wp.me/pYtns-xC

visste det

at du vil hjelpe fram diktet

fine sider!

Kjære Halvor, det er 1.April aprilsnarr?

HEHE;)

Aprilsnarr!!

Kjære Halvor.

Du er pen sterk og kul. 1. april er det også i dag, hehe.

1.April! ;)

1 April idag jaa :)

Jeg klarte ikke å bestemme meg for om dette var sant eller bare kødd. Er jeg dum da? Klem fra meg!

Heisann, hvis ikke det her er aprilsnarr så dør jeg.

Hvis det er det, får jeg premie fordi jeg gjetta det?

Kjærehalvor <3 hahaha<3 du er noe for deg selv, bra aprilsnar<3 ;¤

aprilsnarr!!!!!

kjære halvor, hahahahahah, jævla bra aprilsnar!

Så utrolig bra :D Glad på dine vegne !!

hahhah, aprilsnarr ikke sant?! :L

:-D

Haha, dere kledde hverandre faktisk!

jeg er ikke en dum elefant, siden jeg aldri trodde det var sant :)

Kjære Halvor.

Tok faktisk en snartur innom bloggen til Lars i kveld/natt. Første innlegget handlet jo om dere, utrolig søtt :) Gratulerer til dere begge ;) glad på deres vegne ;)

Kjære Halvor

Du er pen. sterk og kul, men dette er vel en aprilsnarr? :P

Jeg støtter ALT du ser ut til å stå for å alt du velger å gjøre - av det jeg veit fra å ha lest dette innlegget. Du må ha opplevd å måtte være veldig modig og sterk mange ganger.

MEN - selv om jeg ikke er spesielt politisk aktiv vet jeg at er det noe en nordmann ikke må finne på å gjøre så er det å melde seg inn i Frp. Greit at du er forelska, men du må ikke finne på å stemme Frp. For en evig tragedie det partiet er. De får egoistiske mennesker til å bli egotistiske, og bortskjemte barn til å heie på seg selv. Når Frp sier at de vil at folk skal få gjøre som de vil handler ikke det om at de er åpne, det handler om at de vil at kapitali.... Herregud. Jeg tror du vet VELDIG godt hva jeg snakker om. Så smart er du.

Dessverre får antall ord i hvert avsnitt her det til å se ut som jeg synes det er mer viktig å snakke om Frp enn deg. Det synes jeg ikke. Det krever bare flere ord.

Frode

Kjære Halvor.

Jeg elsker deg!

Du er sinnsynt pen, sterk og kul.

Love it!

eheeeehem.. KJÆRE HALVOR!

Dette er den beste aprilspøken jeg har hørt i år, men synd det ikke er sant.

Om dette stemmer, var det egentlig en veldig dårlig dag og komme ut på. BRA APRILSPØK. DEN SLO ANN! Takk for meg

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul, men du klarer ikke å lure meg med en aprilspøk...!

Det var jammen ikke mange som skjønte at dette er APRILSNARR!

Men det var et jævlig godt påfunn da! :)

APRILSNARR

Kjære Halvor.

Er ikke sikker på om dette er aprilsnarr ? :)

kjære halvor ;*

APRILSNARR!!!

APRILSNAR, heheheh.

1.april...

aprilsnarrrrrrr

Syns det oser en aprilsnarr av hele greia jeg for min del!

hahaah!!! aprilsnarr eller??

Dere ser jo faktisk forelsket ut! Men hva med den gangen vi ... hvorfor??? du er jo homofil! Halvor, jeg føler meg så brukt!

Hva er det som feiler folk egentlig? APRILSNARR

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul, og du får meg til å le. Takk for latteren, elsker deg. <3

Beste aprilsnarren på lenge! :)

Kjære Halvor

Du er pen, sterk og kul.

Og denne var jævli bra x)x)

men ikke meld deg inn i frp da

Det har ikke slått dere at det kan være en aprilsnarr da? ;)

wow, didnt see that coming. men, fett.... skulle bare ikke vert 1.april lille venn

kjære halvor,

dette er vell aprilsnar?

når du i tidligere innlegg ser gal ut av å stalke paradise jenter så tror jeg ikke du plutselig er homfil :)

HAHAHAHAAH, jeg synes det egentli er ganske latterlig at nesten ingen fatter at innlegget er skrevet 1.april?

btw, men voe hadde noe lignende et år så jah...

1. april pleier jeg å tenne bål med katta. Kødda.

HAHAHA! Du godkjenner ikke NOEN av kommentarene av de som faktisk skjønner at dette er spøk! Du kommer sikkert ikke til å godkjenne denne heller! Hahah

xoxo Ida Marie

Hallo?! Ser dere ikke hvilken dato han skrev dette? Det er såklart bare en aprilsnarr!

Kjære Halvor.

Aprilsnarr ?

Aprilsnarr til tusen, men resten av innlegget er UTROLIG BRA SKREVET, seriøst :-D

Kjære Halvor. Vil bare minne deg på at du er en sykt sterk, veldig kjekk og like kul som meg. Derfor hadde jeg liksom trodd at vi ville bli en bra match, men det slapp jeg visst:(

Kjære Halvor

Du er både pen, sterk og kul. Jeg digger deg. Jeg forstod også at dette var en aprilsnarr.

Lisa J0hansen

Lisa J0hansen

aprilsnarr?

april snar.. det er jo tross alt skrevet 1 april.. eller??

aaaaaprilsnarr

Kjære Halvor. Du er dritkul. Men serriøst, hvis du og Lars faktisk er sammen, så var dette feil dag å skrive det på.

sen aprilspøk`?

Kjære Halvor, du er best :) Du og Lars passer bra sammen :D

aprilsnarr..

Fin aprilsnar ;)

hallo det er aprilsnar :)

HAHAHA, omg, har alle gått på denne aprilspøken? o.o eller har du lukt ut de kommentarene som sjønte at det var det :-p

Kjære Halvor.

Alle leserne dine støtter deg!

På godt og på vondt

Riktig pen er du og!

Ikke alle tørr å stå fram som homofil

Lars er den søteste

Så fint at du har kommet ut av skapet

Nå har jeg fått inspirasjon

Alle burde ha vært på modig som deg

Riktig nok er du kjempepen, kjempesterk og kjempekul

Rart at så mange er så dumme

Kjære Halvor.

Jeg trodde deg faktisk... helt til du begynte å snakke om frp, DET kan du ikke mene?!

Flott og fab og sånt er du da...

<<<<<<<<<3333333333333333333333333333

Kjære Halvor. Din pene, sterke og kule kødd :-)

Herregud, folkens dere må da skjønne at dette var en spøk. Tror dere virkelig at det er en tilfeldighet at han kommer ut 1. APRIL?

Kjære Halvor. Du er så kul. Men, jeg skjønner ikke hvorfor noen kommenterer så masse drit? Og jeg tror virkelig ikke at du dytter grensa så langt, at du faktisk later som du er homo. Jeg tror deg, og jeg begynte å grine når jeg så dette innlegget! Aww, så søtt!!!!

Kjære Halvor.

Nice try handsom, du skal fortsatt bli slaven min.

Kjære Halvor.

Du er serriøst den peneste, sterkeste og kuleste fyren i gata.

Når det er sagt, lol 1 april. er såååååå glad for at det er over, hater at folk prøver å

lure meg. uff.

Aprilsnarr?

lol at så mange går på . det var jo 1. april! :P

Er det bare tull at du er sammen med Lars ?

Men hvis det ikke er det - Gratulerer

Haha, bra aprilsnarr da :)

Kjære Halvor, teit aprilsnarr :)

apriiiiilsnar!

Martine Eckholdt

Martine Eckholdt

http://data.whicdn.com/images/8449663/tumblr_lj1ezvAtNc1qibl2ko1_500_large.jpg?1301768531

Hund på hest

SCORE

Men så kom jeg på at det var 1.april... ):

Respekt! :D Gratulerer!

dere er jo sweete sammen da, det må jeg si, det hadde vert utrolig kult om dere hadde vert sammen. men dessverre er nok dette en aprilsnarr?.. ;)

Kjære halvor! Selv om det hadde vært sykt awesome, aner jeg litt fisk i mosen :)

ps; du er sterk, pen og kul!

Jeg hadde faktisk håpet at det var sant, dessverre(?). Meeen, da du begynte å skrive om FRP ble det nok! how can you be so heartless... digger deg likevel da selvfølgelig! du er jo så stor og sterk, kjekk og.... vel, gikk egentlig tom for komplimenter der. Neida, vent. Fantastisk!!!! fantastisk er du, Halvor! MÅ bare avslutte på skikkelig fjortisvis, fordi jeg vet du liker det:

<3<3<3;*;*;*<333<3<3

ådæven, hjerteinfarkt. hahahha

Det hadde ikke forbauset meg!

Kjære Halvor.Du skriver så utrolig bra,jeg har besøkt bloggen din for første gang i dag da jeg merket du hadde tatt min plass på Blogglisten,skjønner jo nå hvorfor..hrmff..

Og dette innlegget var så bra,med matchans sokker og det hele,hadde det ikke vært for at det stod 1 April på datoen,hadde jeg nok falt for denne romantiske historien:)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin