hits

REHABILITEFISERING


Før vi starter dette innlegget, Halvors forhåpentlige sommer-comeback med fare for unntak, så vil jeg minne om at en del av mine skriverier vil bli lagt ut, nesten som en stomipose, på internettbloggingmagasinet blogit.no. Foreløpig er det referatene mine fra Paradise Hotel som kan bli funnet der; de samme referatene som opptar halve livet mitt om dagen. Jeg angrer bittert at jeg begynte med referatene. Jeg hater Paradise Hotel, alle deltagerne og de animerte, forbanna stygge sommerfuglene.

Da starter vi innlegget, og jeg vil på forhånd si i fra om at jeg ikke oppfordrer til verken dyreplaging eller uanstendig inntak av store mengder vann. OK? Du ser forferdelig ut i den bikinien, forresten.

Jeg har nemlig vært på en reise! Eller... Jeg har ikke vært på en reise. I hvert fall ikke i den forstand av at jeg har tatt toget til Sørumsand, eller båten til Kiel. Nei, det er mer den typen reise som rusmisbrukere snakker om etter å ha oppdaget LSD. Ikke at jeg har oppdaget LSD, altså... Jeg har bare drukket veldig mye øl.


Her drikker jeg også øl. Denne gangen ble jeg så full at de rundt meg ble fulle av å se på. 


Her drikker jeg to øl om gangen, og spiser på telefonen min fra 2002. En interessant kveld på Baracoa i Asker, faktisk. Vi drakk øl, jeg og mobilen min, også gikk jeg inn på do for å sove litt, og så ble jeg kastet ut på gata. Så sov jeg på en benk. Good times.


Jeg skjønte at det var på tide å drikke litt mindre øl, og kjøpte meg en flaske med fernet branca i stedet. "Digg med litt urtesprit for å slukke tørsten", tenkte jeg.

Det var ikke så veldig smart...

Fernet branca-bilde nummer 1.


Fernet branca-bilde nummer 2.

Om du lagrer bildene, eller legger de ut på et annet nettsted, så DREPER JEG DEG! (Hint: Bare gjør det.)

Jeg svelget stoltheten, samt resten av fernet-flaska. Så ringte jeg bestemoren min, Oma, og spurte om hun ville komme på besøk for å rette opp livet mitt igjen. Det ville hun veldig gjerne, på én betingelse; at hun kunne få vaske hele leiligheten min. 


Dette er for mange ingen nyhet, men Oma DIGGER å vaske. Når hun er hjemme, så vasker hun flere ganger om dagen. Hele huset.

Jeg har aldri sett så mye salmiakk gå med på en husvask før. 4 flasker gikk med. Alt opp i badekaret, sammen med en rekke av tingene mine; der i blant vifta til komfyren, en del husholdningsartikler og alt undertøyet mitt.


Oma var nødt til å benytte gassmaske under vaskeprosessen. Det luktet Auswitch i hele leiligheten, og Rambo har knapt beveget seg siden.

Her er Rambo.


All den gamle dritten var kastet, støvsugd og skrubbet bort, og jeg følte meg som et nytt og bedre menneske. Igjen. Deretter tok jeg på meg spanderbuksene og dro på fin restaurant for å gi meg selv et velfortjent festmåltid av ypperste svensk kvalitet. 

Legg merke til midtskillen og genseren uten hette. Nytt menneske! Også er det sitronbrus i glasset. Vurderer å lære meg gitar.

Jo, også var jeg med i CSI her om dagen!


Og mens vi først er inne på håret mitt... Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre med det, og nekter å klippe meg. Noen ideer?


Nå skal jeg ta munn til munn-metoden på katten. Kommer innlegget til å slutte slik?

Ja.

38 kommentarer

spar til langt hår og få deg DOTT

Fantastisk og ubetalelig midtskill.

Og du må jo bare ha tidenes mest sexy undertøy. Uten tvil.

Du kan begynne å krølle håret ditt: med krølltang :D

Og bestemoren din burde bruke sånn gassmaske som Kaizers Orchestra bruker. (du minner nesten litt om Janove, vokalisten i Kaizers^^ Selv om han er SÅ GAMMEL(nesten) er det et kompliment)

Ærlig talt, sørumsand'ing her, og du burde virkelig ta turen og sjekke ut 91-Stomperud statuen våres. Og skaff deg rastafletter!

Kjære supre Halvor,

selvom du er pen, sterk og kul; så må jeg bare si at jeg digger katta og bestemora di!

Kjære Halvor.. Jeg syntes du burde ha håret ditt slikt som den er nå. ELLER du kan klippe det litt :)

Du er pen med lue ;)

ENDELIG er du tilbake:D

nehej, jag älskar kungen og kunga huset !

dreads!

Kjære Halvor

Du er genial, pen, sterk og kul!

Kunne betalt deg 1000,- per Paradise Hotel-artikkel du skrev på partyferie.com . bra hvor mye du tar dem på kornet =]

Sørumsanding her også. Kom heller å sjekk ut den store metallgjenstanden kongen avduket elns, gir deg like mye glede og meningsløshet som Stomperud. Rastafletter gogogo.

Du kan få plagiere håret mitt. Det er det ingen andre som får.

ha det sånn! det var sexey

Jeg føler du kommer til å sette en trend, med det undertøyet ditt. Veldig kinky. Rambo må vel begynne å lure på legningen sin...

Du kan bare la håret henge fritt, la det gro videre....gro litt skjegg og deretter kalle deg Jesus. lol.

Kjære Halvor, du er pen sterk og kul

ha det i en sånn dott med strikk i og shave rundt!!

Kjære Halvor ! spar til rumpelengde og sats på dreads!

Synes du bare skal kjøre Orlando Bloom stilen som du gjør nå jeg.

Kjære Halvor

Synes du behøver ikke gjøre noe med håret ditt, fordi du er pen som du er!

Attpåtil er du også sterk og kul. (Nevnte jeg pen?)

Er du keen på å gifte deg med meg? Selvom jeg er 14 og skal konfirmeres om to helger.

Sv; hehe, tviler. Det er få som er like kule som deg!

hahhaha du er så genial ! <3<3<3<3

Kjære Halvor. Nå er jeg tørst, fordi du hadde så mange ølbilder. Jeg likte veldig godt bildene i dette innlegget på hjemmesiden din. Vurderer å henge opp trusebildene på veggen på soverommet, ville det vært greit? Du er jo tross alt pen, sterk og kul uansett hva du gjør. Og slapp av, jeg har ikke så mye besøk, går mest på vift jeg.

PS. hva du gjør med håret ditt er meg rivende likegyldig - alt kler den smukke!

Liker rumpa di. Rambo er heller ikke så ille.

Vasket bestemor Rambo også? Du burde kanskje prøve den turen også.

Kul den Seventh Letter teen. Fra Tarestyles?

Kjære Halvor

Hva med å blekne håret ditt? Så lyst som overhodet mulig. Da vil du se pen, sterk og kul ut!

xoxo

Har jeg noengang tvilt på at du er en tullegutt? :D

Har forresten ei katteberte som heter Lundis som syns Rambo var kjekk!

Kjære Halvor.

Er bestemoren din nederlandsk?

Kjære Halvor.

Siden alle de andre sier noe om håret ditt, så syns jeg at jeg skal si noe helt annet, en slags funfact. Han Mads (naturisten) fra Paradise Hotel ble vraket fra FrP i Rygge. For mer info om hvordan til og med FrP-ere er skeptiske til han (!!!), søk på "mads michalsen" i Moss avis' arkiver.

PS: teller man egentlig som FrP-medlem og "aktiv i politikk" om partiet egentlig ikke vil ha deg?

PS2: du er pen, sterk og kul.

kjære halvor.

AFRO AFRO AFRO er alt jeg kan si.

http://www.google.no/imgres?imgurl=http://images1.makefive.com/images/experiences/wellness/worst-hairstyles/afro-7.jpg&imgrefurl=http://www.makefive.com/categories/experiences/wellness/worst-hairstyles/afro&usg=__UWgsg7rbcYCSjq1O_UrQddoUvuY=&h=412&w=413&sz=13&hl=no&start=0&zoom=1&tbnid=hE7wmzgX0NmdGM:&tbnh=123&tbnw=141&ei=idTOTebXOJGe-wbIgPXBDA&prev=/search%3Fq%3Dafro%26um%3D1%26hl%3Dno%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D709%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=126&vpy=105&dur=873&hovh=224&hovw=225&tx=133&ty=82&page=1&ndsp=33&ved=1t:429,r:0,s:0

helt gira!!!!

Det ser ut til at du har verdens kuleste bestemor.. Er vel egentlig en selvfølge med tanke på at du virker ganske kul selv.

Stemmer for kort hår. Om du ikke vil klippe det av, finner du nok en annen måte som er mye tøffere.

Du burde shave begge sidene av hodet, liek sidecut på både venstre og høyre : -D

.....det blir klipping da, men det ser jo bra ut.

Rebecca engan

Rebecca engan

HAR DU TATTOVERING PÅ RÆVA??? HAHAHHAHAHA

digger deg!

Kjære Halvor! Jeg kunne ikke unngå å legge merke til tattisen på stumpen din. Hva står det? Ord duger ikke til å beskrive din kulhet og styrke :)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin