hits

Halvor lufter litt uinteressant hjernemasse. pt. 9

Jeg vil starte innlegget med å avsløre at... ja, jeg er den nye kjæresten til Ulrikke Lund. Vi har vært sammen i en uke nå, og jeg er kjempeforelsket og sånn.

Jeg later som jeg har sykt mye å gjøre, men egentlig sitter jeg bare hjemme og leter etter bilder av meg selv fra steder jeg har vært og sånn. Se på dette bildet, for eksempel. Ser du meg? Jeg visste at jeg var på Stratos denne dagen, og nektet å gi meg før jeg fant minst et bilde. Det er av nettopp slike grunner at jeg kaller meg selv en vinner. Jeg gir aldri opp.
 

Æsj, dette innlegget suger. Tror jeg gir opp. Frosk?


Men så møtte jeg en fyr med bart.


Og så møtte jeg enda en fyr med bart. Antageligvis samme fyren med bart.

Han er sikkert matros eller gartner.

Jeg har vært på skolen minst to ganger siden nyttår. Det er derfor jeg har glemt å klippe meg.


Kusina mi, hun jeg var kjæreste med i 1993, kommer i morgen for å spise middag og klippe håret mitt. Jeg lurer skikkelig på hvordan jeg skal ha det. Jeg vil ha noe sjokkerende! Noe som Fattern kan bli sykemeldt av. Lurer på om kusina mi har lyst til å bli kjæresten min igjen, jeg.

Også lurer jeg på om jeg skal spørre på Julie Aida, eventuelt at noen kan gjøre det for meg. Hun er nemlig kvinnen i mitt liv. Men bare i hverdagene, og helst når jeg er opptatt med å gjøre andre ting og trenger noen som kan kile meg på armen slik at jeg roer meg litt ned i pausene. Jeg føler meg ikke så bra, jeg. Trenger sårt en mikrofon og et headset. Liker å rope beskjeder til meg selv, som ingen andre kan høre. Interne vitser. Leke med små barn i en park. Mobil fra 1999. Olabilløp i Asker her om dagen, var der ikke, hadde ikke olabil. Har en katt. Den er fin. Julie. Rim. Jobb. Jeg skal spandere en strikk på deg.


Unnskyld. Håper det går fint med hjernen din.

Disse innleggene er jo egentlig laget for å tømme datamaskinen min for bilder; ikke for å underholde verken dere eller meg selv. Derfor skal jeg nå skrive litt om to bilder som ble tatt av meg og Petter i klassen for noen uker siden. Jeg fikk nemlig to bilder av meg og Petter, og fikk lyst til å bruke det ene bildet som profilbilde på facebook. På det ene bildet hadde jeg lue på.


På det andre bildet hadde jeg ikke lue på.


Jeg valgte å gå for det bildet uten lue på.

Nå har jeg i midlertid byttet bilde igjen. Nå er det bilde av meg og han fra Finnland. Vil dere se? Ikke? Jo? Ja? Bæsje i et hoppeslott?


Jeg har kjøpt meg 4 billetter, da. Pluss to festival-pass.

Henholdsvis Roskilde-festivalen, Openair Frauenfeld i Sveits, Trentemøller, Infected Mushroom og Rick Ross på Sentrum Scene.

Den siste billetten jeg kjøpte var nok mer et offer for det som heter impulskjøp, men jeg har en slags unnskyldning. Da jeg var en liten gutt på slutten av 90-tallet hadde jeg nemlig et stort forhold til house- og techno og har derfor alltid hatt et ekstra øye (øre) på DJ Tiesto, men da jeg kjøpte billett til hans konsert i spektrum i august, så tenkte jeg ikke på at det er store odds for at det hele blir et fjortis-mekka for alle taperne som savner Sensation White og at jeg kanskje burde brukt livet mitt til å se DJ Tiesto for 4 år siden i stedet. I så fall, så vil jeg ikke dit alikevel, og selger billetten overpriset til noen av dere. Ok? Jeg kan spandere en kaffe og vise frem magen til den som kjøper, om det hjelper.

Kalte jeg dere nettopp indirekte for tapere? Ja.

Visste dere at Rick Ross er faren til Diana Ross, forresten? Sammen har de et barn som har spilt i verdens mest populære homseserie.
http://3.bp.blogspot.com/-orqJgznGLGI/TbS8R_FKnKI/AAAAAAAAAL4/-QKglbOLA1w/s1600/ross+friends.jpg
Jeg gråt da de sendte siste episode.

Også har jeg bestilt intensivkurs for å ta billappen. Før det, så må jeg bestå teorien, men jeg aner ikke hvordan jeg skal klare det. Eventuelt, så dropper jeg å ta lappen, også bruker jeg pengene på en splitter ny hagle i stedet. Og en snickers-iskrem.

Nå har jeg egentlig gått tom for bilder, og har dermed ikke mer å skrive om. Jeg holder jo på med både svar på spørsmålsrunden fra april og portrettintervjuet med Rambo, men det er dritkjedelig å skrive innleggene, så derfor må jeg prøve å tyne dette innlegget litt til. Dette bilde tok jeg akkurat nå.


Sånn. Nå orker jeg ikke mer. Nå vil jeg spise fiskegrateng. Natta.

42 kommentarer

Ok det var dritkjedelig......... gadd ikke lese noe. Jeg jobber i barnehage og til og med ungene der får meg til å le mer enn du gjør. Bæsj tiss og promp hoppeslott.... Er ikke sååå enkel vettu.

Du har tapt deg Halvor.TAPT DEG. Blitt en Taper...... :S ååå

kjære baby, du kan spørre på meg anytime. du vet jo ikke hvem facebookkjæresten din er engang, ditt skjøgehue!

Jeg sier ja til å kjøpe den overprisede Tiesto billetten av deg. Men det er bare for å få se magen din altså. ;)

snickers-is!!! digger at vi har brukt det som VIKTIG prop i kortfilmen vår om en taper av meget store dimensjoner. Det vil si at du er en taper... av store dimensjoner.

Kjære Halvor du er pen, sterk og kul, men fyren med bart er nok penere, sterkere og kulere :)

Nei takk, de går helt fint.

Kjære Halvor. Jeg synes det var noe kjent på Ulrikkes blogg. Gratulerer :)

Sett pris på det som er igjen av humor i dette landet da, mennesker.

Tapere sjæææl.

Bortsett fra frosken og bartemannen var dette litt ikke-random(er det vanlig eller uvanlig?) og uepic. Du kunne hatt en rød-øyd trefrosk som bilde istedet :)

Kjære Halvor, jeg håper inderlig du vet hvor sinnsykt kul du er..hvis ikke så skal jeg oppsøke deg helt fra Sørlandet og banke det inn i det pene lille hue ditt

Kan helt ærlig si at jeg elsker deg, det at du bryr deg så lite hva folk tenker om deg er så sykt fett av deg :)

HERREGUUUUD!!! Jævla hotte faen. Kan du være så snill å bli far til mine barn? Eller stryk det med barn, det er litt for tidlig for meg, men jeg kan kalle deg daddy anytimee! Elsker deg <3

Å finne deg på det første bildet minte meg om Finn Willy. Hvis du husker ham.

Hva skal jeg gjøre for å vinne kongen og halve kongeriket?! Forventer svar. Iallefall en adresse så jeg kan stalke deg.

Måten du skriver på er ganske så genial. Liker ikke bruke det ordet, men det passer på deg.

Mettemoor: Spør Olsen Cafe på Briskeby!!!

Må jeg virkelig jobbe så hardt for det altså?

Kjære Halvor.

Siden du er så pen, sterk og kul så må jeg kommentere. Her er kommentaren min:

OMG, INFECTED MUSHROOM OG SNICKERS-IS<3<3<3<3 Du er sååå kul!!!!! Og fordi muttern og pappa glemte å pule før i slutten av -94, så får jeg ikke kjøpt noen som helst overprisede konsertbilletter......

Anbefaler sterkt en rifle med 6.5 kaliber patroner i steden for ei hagle.

har Rambo glemt av bloggen hans? remind him to blogevery now and then:)

du er så morsom <3

Kjære halvor,

Holder på å ta lappen selv. Men teorien er vanskelig, så jeg ville satset på Snickers-isen istedet.

Jeg fant deg. heh heh.

Kjære Halvor, jeg så deg på Semsvannet forrige fredag :D

Klipp deg Halvor, ta blir du så mye kjekkere:) men ikke alt for kort da

cheesy er bra. det vet du vel!

Maya: Du gjorde DET, ja? Random, men stemmer det. Spilte inn til kortfilm og trengte gamle trakter som location. Kjørte mye moped på den strekningen før :-)

Kjære Halvor, du er sykt mye kjekkere enn den nye kjæresten til ulrikke lund. :)

Du er vel ikke i familie med Knut Harsem forresten?

Kjære Halvor

Fant deg på det bilde, japp. Og du er veldig pen, sterk og kul, liksom.

Ps: Rambo må blogge mer. Mjau ;)

Kjære Halvor.

Frauenfeld er kult, Sveits er kulere og du er kulest. Hvorfor Frauenfeld forresten?

Rivella og migros-sjokolade ftw. herreguuud, har gått med mye av det dette året ja..

Jeg er rebelsk, og følger ikke kravene som gjør at du blir glad for en kommetar.

Men jeg vil gjerne se den nye sveisen din :) Plis

Han var læreren min i femteklasse på barneskolen. Men han fikk sparken fordi han banket opp en gutt i gymtimen

Kjære Halvor

Du er best. http://artige.no/bilde/58, dette er dyr/bamser oppå hverandre.

Kjære Halvor,

Jeg syns det bildet med lue var fint jeg. Og det med han fra Finnland, men han ødela. Hva skal man si? Han er jo ikke konge engang.

Haha, super kult :D

KONGE!!

Jeg skal også til roskilde! Skal seriøst finne ut hvor du camper, for så å stalke deg. Må jo bli bra.

Kjære Halvor

Jeg har stalket deg på twitter, og må si du var damn hot med den nye sveisen! Gratulerer

Hei,hei,hei din klut! Det der er MIN caps! Var det fordi du skulle tøse den vekk til vakre jenter for å elge deg innpå dem at det tok så lang tid før jeg fikk den? Kong Dødsfet må ty til props nå altså, for å kunne få audiens hos damene.. Heldigvis kommer den nå til å få oppleve mer enn å sikre dine tafselabber et påtvunget fyllegrafs (samt masse ydmykelse). Den får se verden, oppleve kultur (hva enn dere har på bris(k)eby teller ikke ass, er farlig nær Solli Plass) og flor og fauna fjernt og nært. Jeg er fosterhjem inntil videre, kanskje du kan søke om overvåket samvær etterhvert dersom du viser tilstrekkelig ansvar. Høkka hey, ut på tur!

http://lolpics.se/21163-snail-and-turtle

JEEEEIJ!!! ROSKILDE!! Se etter campen 'Slottet', tror du kommer til og finne en del spessielle folk der, med trang til og sette seg i små esker, og kle på seg en masse rare kjoler, og da er det snakk om de av han-kjønn!

btw, du er sykt sexy ;)

2011-Halvor ass, fantastisk! Hvordan gikk teorien til billappen? Ble hagle og snickersis prioritert istedet?

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin