hits

Streptocock.

I sommer har jeg opplevd en rekke ting i tillegg til Roskilde og Sveits. Her om dagen, så hang jeg og Petter på brygga med en ekte kjendis. Hanne fra Farmen. Jeg fikk autograf på puppen. Petter også.

Hanne har farget håret oransje. Nå må dere også gjøre det.

Så fikk jeg oppleve litt av kjendistilværelsen jeg også, da to 9-åringer ville ta bilde sammen med meg. 

Hva du ikke ser på bildet? Jeg er naken.

Jeg har tatt masse bilder, forresten. Her ser dere fremgangsmåten jeg bruker for å ta bilder med jenter jeg ikke kjenner. Enda.


Resultat.

Jeg vet ikke hva jenta på bildet heter, men jeg er forelsket og vil ha en liten baby med henne som jeg kan kalle Halvor. Jenta på bildet er uansett velkommen til å flytte inn hos meg, her på Briskeby. Noen av dere må da kjenne henne. Be hun sende meg melding! Hun får penger av Fattern om hun kan bo her og passer på meg.

Snakk om penger, da. Jeg fant ut at alle sedlene mine er verdiløse, og ikke fungerer andre steder enn hjemme når jeg kjeder meg og leker kjøpsmann med Rambo.


I mangel på penger måtte jeg ty til nye metoder for å anskaffe meg livsnødvendige ting som for eksempel internett. Her boltrer jeg meg løs på en iPal.


Jeg har aldri anvendt en iPap før. Da jeg oppdaget at noen andre var logget inn på facebook, ble jeg nødt til å skrive på hans konto i stedet for min egen, da jeg ikke forstod hvordan jeg skulle logge ut.


Så dro jeg til Lillehammer på ferie. 


Denne fyren var litt over 100 år gammel, og hadde visst ligget med alle jentene i Gudbrandsdalen. Dette fortalte han om i omtrent 2 timer. 

Veldig interessant å høre på. Man gjorde det på helt andre måter i gamledager. 

Smakte litt på en fugl i gågata, da.


Ferien i Lillehammer tok livet av hjernen min. Her spiller vi lufttrommer til Norsk svart-metall, etter å ha tømt en helflaske jägermeister.


Viktig: Da vi var på utestedet Stift, i den gamle banken, så møtte en jente i baren som jeg ble forelsket i. Hun ville at jeg skulle bli med henne til Brenneriet, men så ville jeg absolutt drikke opp min nyinnkjøpte weiss-beer først. Det endte med at hun dro i forveien, mens jeg skulle drikke opp min deilige weiss-beer. Jeg møtte aldri jenta igjen, selv om jeg spurtet bort til Brenneriet og ransaket hver eneste krok klokken 03:25. Jeg husker ikke hva hun heter, men hun hadde brunt hår, og var veldig pen og snill. Jeg har litt lyst på barn med henne, for da kan jeg kalle babyen for Halvor. Noen av dere må da kjenne henne? Be hun sende meg melding! Hun får penger av Fattern om hun kan bo her og passer på meg.

Ellers, så fikk jeg ikke særlig mye farge på ferien i Lillehammer. Skuffet.

Så var det Øya-festivalen. Jeg så bare 3 konserter, fordi jeg brukte all tiden min på å klippe dumme filmer.


Av Pepsi-folka fikk jeg en bunke med mat-bonger, men jeg sluttet jo å spise mat i 1992. Den siste dagen solgte jeg alle mat-bongene mine til fulle kjendiser på VIP-området, og plutselig hadde hadde jeg tjent over 1500 kroner.

I mynt.


Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med alle myntene. Jeg har aldri vært så glad i mynter - bruker jo bare 1000-lapper. 


Så forsvant jeg ut og kjøpte mat for nesten 1000 kroner, og alle i køen bak meg synes det var kjempegøy å se at jeg matet pengemaskinen med en krone i sekundet. Heia-heia, sa dem.

Prøvde noe nytt for en gangs skyld. Spaghetti med kjøttdeig.


Forresten, så har youtube gitt meg advarsel på grunn av en film jeg la ut for lenge siden av en stygg vekter-hore, som tydeligvis har angitt meg til internett. Skal legge ut filmen en pornoside i stedet.


Herregud.

35 kommentarer

HALVOR DU SUGER. . . . .

Kjære Halvor

HVORFOR SA DU IKKE AT DU VAR I LILLEHAMMER?!?!?! din fan nummer en (jeg) bor jo faktisk der, skuffa..

Prinsesse vil-ikke

Prinsesse vil-ikke

Maren Cathrine, du suger.

Halvor er kul. Hvertfall helt ok.

Rambo er best. Neste gang Rambo er ute og lufter seg tar jeg han med meg hjem. til jeg blir lei og leverer ham tilbake.

Hva slags blogg er nå dette da! hahaha :D filmene, geniale!

:((((((((( si ifra neste gang da!

jeg vil også putte på masse en kronestykker og lage kø

JEG vil bo hos deg! Vasker hus, klær, DEG, samt lager mat, gir Rambo mat.

Trenger ikke penger, betaler.

Kjære Halvor. Du er kjekk og populær. I morgen skal jeg blåse masse såpebobler. Håper du har det fint og sånn!

wtf? hvorfor drar du til lillehammer ETTER at jeg har vært der på en utrolig kjedelig ferie i tre uker, vi kunne ha blitt bestevenner, jeg elsker deg! skjønner du ikke det?? hvis dette forholdet skal fungere må vi skjerpe oss, være ærlige, trofaste og skrullete!

Har spurt før, men kan vi gifte oss, for du er deilig! <3

liker bloggen- like my som lissie!!!

I video 2 og 3 har du filmet en jente med blondt kort hår.Jeg møtte henne på Øya,hadde moldenser dialekt.Veldig skjønn,kjenner du henne?Isåfall hva heter hun og hvor kan man finne henne?Hilsen desp :)

Barten din er slibrig. <4

Jeg vet hvem Hanne er!!!!

Du burde få tak i disse jentene! Hva er vel bedre enn to frøkner som passer på deg for penger? :-)

Kjære Halvor!

Her får du en setning om hvor pen, sterk og kul du er!! Du ligner på supermann, han er kjekk. Du har muskler som supermann, han er kjekk. Du er like kul som Kong Harald, han er kul. Altså er du utrolig kjekk og kul og sterk. Dette var altså 6 setninger om hvor kjekk osv du er!!

Kan du gifte deg med meg nå? Og få masse barn som vi kan kalle Halvor (til og med om det er jenter, det gjør ingenting)? Jeg elsker deg

Kjære Halvor

Liker at du har laget en blogg hvor du later som du er katten din. Minner litt om venninnen min som ga meg et bursdagskort fra kosedyret hennes.Hun er litt spesiell. Heldigvis liker jeg litt spesielle folk, derfor leser jeg bloggen din.

Forstod ingenting av den kommentaren din før jeg innså at Malin driver og kommenterer med link til min blogg. Den hora der. Er det henne du er forelsket i?

Du MÅ linke meg filmen her. Hater vektere, vurderte å gå til media pga. en annen film som på "mystisk" vis ble slettet fra Facebook.

Legg den ut på vimeo elns.

Håper på svar!

Halvor!!! Jenta du møtte i Lillehammer heter Marthe-Stine! Send henne en meld: 416 39 484! :)

Såååå... Mens du er på vei til Stockholm pga det jeg antar er big brother-innspilling, sitter jeg på jobb da, på et sykehus, og leser bloggen din. Godt å vite at skattepengene går til noe bra, ikke sant? Får 140 kr timen for å lese dette, liksom.

Trist at vi ikke får høre fra deg på 3 måneder. Da har jeg ikke noe å gjøre på jobb lenger... Synd at skattepengene må gå til mindre viktige ting, som lesing av vg-nett og sånne kjedelige greier.

Om det er snakk om marthe-stine G. fra lillehammer så kan jeg også opplyse om at dette er eksen til den nye kjæresten til eksen din. funny? da blir dere bukiser.

du ruler verden!! hahahha, likte spesielt at du var på en annen sin facebook!

du er pen, sterk, og driiiiiiiitkul :D

Straponcock. Du er så tøsete ass, loves it.

Visste du at det finnes flere konger enn deg? Norske konger? Denne http://kongslafen.com ser ganske trist ut egentlig, :)

kjaere halvor
haaper du blir lykkelig med dama,
velg hu med kul vest som lyser om du kjoerer mot henne med frontlysa paa ,kjekt :D

Your long lost british brother?

http://www.youtube.com/watch?v=IHxwOU_yCuM&feature=player_embedded

Om du hadde vert en britisk gutt rundt 10 år, hadde du vert sånn. :D

Alice: han skal få høre det

YES! Endelig har du begynt å blogge som normalt igjen! :D

Drar en fjortiss og skriver: ilu

hahaha halvor. du er så kuul. vi må ta oss en fest en dag, jeg er lei av å henge på lefdal

Ville bare si: LOVE U BEBI K. HALVOR

Nice prank på den iPaden på Expert. Jeg stod også å fikla med de jævla "prøve-iPadene" men jeg fikk bare til å ta bilde av puppene mine og bruke det til bakgrunnsbilde. Det er NESTEN like bra da.

WHAAAAAAAAT han det er bilde av på den første øyafilmen ti lhøyre, heter han tim ellernoe?????? han studerer iallefall på rena. og vant 550 kroner i lotto her om dagen.

Lillehammer er the place to be. <3

Og den 100 år gamle mannen heter Lagerqvist og HAR nok ligget med alle damene i gudbrandsdalen. ;)

Fortsett å lev ditt underholdende liv, Halvor. U'r funny

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin