hits

Blackout, badtrip, flashback

Jeg har gått gjennom en del facebook-bilder, bilder som har blitt liggende igjen på gamle minnekort og bilder som har blitt liggende igjen i uferdige innlegg. Nå er de samlet. Her. Dette er vond mimring folkens. Det gjør vondt i hjernen.

Jeg har vært mye ute i sommer. Da gjerne med blodårene fulle av sprit og hjernen full av små sjørøvere som fekter med hverandre. Det skaper fort en usikkerhet og generell skepsis til fremmedelementer som for eksempel sinnforvirrede aliens som kommer bort til deg på utesteder for å føde nye aliens ut av armen.


Her ser man også et tydelig tegn på fekte-sjørøvere i hjernen. Bildet er fra en fest hvor ingen trodde på at jeg egentlig kommer fra Asker. Så måtte jeg vise dem, da.


Konklusjon: Å sniffe salt gjør veldig vondt i hjernen. Ikke prøv det. Neste gang noen tviler på om jeg er fra Asker, så skal jeg vise dem hvor flink jeg er til å forfalske legeresepter.

Snakk om Asker: Gjett hvor dette er hen!

Hint: Det er en statue av et galopperende esel på bildet. Vinneren får mest sannsynlig navnet sitt skrevet i en nekrolog innen 70-80 år. 

Her er jeg sammen med de to tingene jeg liker best! Mennesker og øl. Dette er et godt bildet. Skal bruke det som julekort.


Alle tomlene skal illustrere stengene til et mindre telt. "Sammen bygger vi telt" - kjent ordtak som dukket opp nå mens jeg skulle finne på noe å skrive til bildet som jeg strengt talt bare fant på internett. Om personen på bildet skulle lese dette, så kan vi godt bygge telt en dag. Jeg kan telt. På Roskilde i fjor, så satte jeg opp 8 telt på 15 minutter - inklusive overdrivelsene; omtrent én time.

Snakk om Roskilde; vi skulle egentlig være med tilstrekkelig mye i en dansk dokumentarserie om festivalen, men jeg skremte visst bort kamera-teamet med mine hete moves.

Skjønner ikke hva dem sier uansett. Når han spurte meg om jeg syntes det var gøy på festival, så svarte jeg slik jeg pleier med å vise han litt kjønn. Så kastet begge to opp på hverandre, og det var ganske varmt.

Når jeg ikke har festet og spydd, så har jeg tjent opp til livets opphold. 

Jeg jobber hjemmefra. Mailen min er konghalvor@gmail.com. Jeg byr på meg selv, og holder det ganske billig.

I løpet av sommeren har jeg også vært kulturell og besøkt museum sammen med Oma.


Jeg skulle ønske jeg dro mer på museum. De har masse spennende ting der, som denne flotte kongedrakten fra år 28. Jeg tok faktisk 67 bilder av drakten. Så godt likte jeg den.


Gammeldags sigøyner.


Også fant vi en av forfedrene til Rambo!


Ellers var det ikke så spennende, da. Men jeg la igjen en post-it lapp i resepsjonen med bud på kongedrakten. Jeg tilbød dem å blogge om museum. Nå har jeg gjort det. Vil ha kongedrakt.

Jeg har regnet ut at jeg festet 11 av 10 dager i sommer. Jeg er ikke så flink i matte, men antar at det er noe av grunnen til den ugjevne hjerterytmen min. Se, her breaker jeg!


Jeg er han som alltid kler av meg på fest. Det er litt fordi jeg fort blir varm, og litt fordi jeg drikker den samme drinken som jeg pleide å drikke da jeg bodde i Asker. Sterkt brennevin med litt fanta exotic i. 


Nesten som å snorte salt. Vondt i hjernen.

Jeg blir kalt for sprit-kongen blant venner. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror dette bildet sier en del. Jeg er nok ikke sint, jeg har bare valgt å bli frisør. 


Jeg har også en stor sans for dominans når jeg drikker sterkt brennevin. Det tåler vi, men om jeg drikker fernet bør du løpe - fort.


Så bærer det gjerne ut på byen, da! Denne kvelden gikk jeg rundt i Oslo og tok bilder med jenter jeg ikke kjenner. Han sigøyneren oppe i venstre hjørnet klarte å snike seg med på bildet selv om jeg sa nei. For en snik.


Dagen etter kommer gjerne som et spark rett i munnen. I sommer svarte jeg med å feste videre på morgenen, men nå sier kroppen så tydelig i fra at jeg heller lar være. Det vil med andre ord si at jeg sitter inne mye alene med angst og depresjoner, mens jeg ser på gamle bilder som jeg kan tøyse bort hele situasjonen med. Sånn som nå. Jeg har ikke spist på mange dager.

Joda, jeg har det. Jeg bare liker å overdrive. Spiste frokost i stad. Det smakte dritt.

Til noe helt annet! Skriv litt mer om meg på internett, da? Jeg lover å linke (nesten) alt.

Anette-Marie, Muffkid, Stian, Silje Catrin, Sigrid Hanna, Queen Eli, Stokkefot.

38 kommentarer

Du er litt kul da. Likte breakdance bildet, kjente meg selv igjen i det.

Du er sykt kjekk !

Si ifra om du har en yngre bror :-)

kjere halvor

Hei! kul blogg!!!

Kan du vere så snill å kommentere på min blogg?

Jeg lover og kommentere tilbake!

Legg meg gjerne til som venn!!!

du er kul!!!

Hade!!!

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul, og jeg digger bloggen din. Det var alt.

Kjære halvor

du er meget pen, svært kul og sinnsykt sterk. jeg liker også fanta exotic, det er kult

Wow for en ære du har vist meg. Ikke ble jeg bare nr. 1000 på facebooksiden din, nå ble jeg også linket. Kan jeg anta at livet mitt er komplett nå?

Morsomt

He,he,he,he. Du er morsom.

De tusenlappene kan sendes hit...

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul. Og morsom. Så morsom at jeg måtte tørke cola vekk fra skjermen to ganger i løpet av innlegget. Og jeg håper du får det bedre med depresjonene snart.

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul, jeg liker måten du uttrykker dine tanker og følelser på. Du har en spesiell atferd.

Hitler drakk Fernet før han talte

Kjære Halvor, du er pen, sterk og kul :- ) Du burde vite at den hesten traver.

Kjære Halvor. Jeg har lik genser som deg, det er fett siden du er pen, sterk og kul. Og konge.

å, deler du ut tusenlapper? jeg kan gjerne ta en, om du har noen til overs og sliter med å bli kvitt dem!

Haha, fantastisk!

Nå kan du fortsette dagen din akkurat som du vil - jeg er snill sånn.

Du er konge ;)

uuh, den hesten, det er ski. konge

du må være en av de få personer her i landet som det hadde vært moro å feste med. Bare synd at jeg ikke er myndig enda.

Kjære halvor du er pen, sterk og kul :D

Kjære Halvor, du er 1 stk heit mannebein. Hilsen Marte

Kjære Halvor. jeg har linket deg på bloggen min, setter stor pris på om du kan se det. Elske deg pene sterke kuling.

Kjære halvor. Nå kommenterer jeg faktisk hjemmesiden din!

Du er min livs inspirasjon. Du er startsiden min og jeg har bilder av deg i skapet mitt på skolen. Jeg leser bloggen din hver gang du poster nytt. Jeg elsker deg. Forstår du det? JEG ELSKER DEG!!!

ups, sorry. nervous breakdown..

MEN, grunnen til at jeg kommenterer er for å si "kuli! du linka til meg i bloggen din!" ;-D

Så hadet.

Fysørn, du er så rå. Du minner meg sjukelig om onkelen min (Han er bare litt eldre enn deg, bare sånn at du vet at du ikke minner meg om folk i pedoalderen!) Uansett hvor fucka dagen har vært, så får du meg til å le.

KJÆRE HALVOR!! Du er så kul og digg og jeg er sint fordi du ikke besøkte meg da du var og tok bildet med hesten i SKI <333333

Kjære Halvor: Fant sterke, kule, pene deg på topp 40! Cool!

hei, jeg har laget et innlegg om deg på bloggen min. Det heter: kongen som går med truse på hodet i stedet for krone.

Setter pris på om du linker tilbake, og gjør meg en pikachudrakt rikere

mor mi har laget veggen bak den katta.

Kjære halvor, du er rå!

Men hahaha, den statusen- er det ikke fra Ski? hahahah

Kjære Kong Halvor! :)

Du er bare så sinnsykt pen og kul, nesten like kul som Prins Rambo! Siden du er så kul og sterk, kan ikke du komme med et nytt innlegg igjen snart, sånn typ nå :)

Hilsen Kong Halvor fææn Marthe!

du e det kulaste eg vett om.

sliter psykisk nå. trenger noe å le av.

redd meg, kong halvor, redd meg!

you light up my day, you know! tror det er fordi du er så pen. Ok?

Med fare for å skrive det kleineste jeg noen gang har- og kommer til å gjøre via nettet og generelt noe sted; du er den første med bart (og blogg!) jeg har betraktet som drømmeMANN. Keep it up ;)

Kjære Kong Halvor♥

Jeg elsker bloggen din! Også må jeg legge til hvor kul, sterk og pen du er. Følger loven din på twitter! #kjendiskatt

Så søtt ! Kaller du Oldemoren din Oma? Det gjorde jeg å :) Trodde det var kun meg jeg :p

Kule bilder ! ;)

kommentere tilbake ? :)

Kjære Halvor.

Du er så pen. Så sterk. Så kul. Tenk at jeg aldri har vært innom hjemmesiden (skrev hjemmesiden, ikke bloggen. flink.) din før. Har gått glipp av noe stort føler jeg. Føles nesten litt revolusjonerende! Så nå smiler jeg, fordi dagen er så fin når man har flotte ting å se fram til! Og jeg har nettopp funnet meg enda en ting.

Så hurra for deg og fine ting!! Virkelig

Jeg liker Kaizers Orchestra genseren din! du er helten min fordi du går med den. Og fordi du er sinnsykt kjekk. Du kan godt dominere meg en dag hvis du vil

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin