hits

Dagens Mand på youtubeJeg skal ikke mase mer om Dagens Mann nå. Jeg trodde egentlig heller ikke at det skulle bli en så stor deal, men tv3 har visst et høyere seertall bestående av konghalvor.com sine lesere enn hva jeg trodde. Jeg vet ikke om det burde skuffe meg eller ikke. Selv var jeg fast sees av "Frogner", men det er jo ferdig nå. Trist.

Og til dere som synes dette gikk ut over verdigheten min. Bare vent til jeg får lastet opp den nyeste filmen min i kveld. Jeg har nemlig laget David Lynch inspirert, homoerotisk re-make av Ultravox sin klassiker Vienna, fra 1982. Jeg gruer meg mye mer til å laste opp den filmen, enn hva jeg gjorde før jeg deltok på dating-reality på tv3. Seriøst. Men jeg har OCD, da. Så det MÅ publiseres.

Mens jeg venter på at den laster opp, så drar jeg hjem til Asker for å spyle hjernen med klorin. Har nådd grensa mi igjen. Nå skal Fattern lage speilegg til meg også skal vi se Olsenbanden. Det er eneste måten jeg klarer å slappe av på. Fattern mener at jeg må passe på hva jeg gjør på nett. Jeg må begynne å høre på han. Han er snill.

Speilegg.

34 kommentarer

hahaha, jeg ler enda :p

lange innlegg

lange innlegg

jeg venter i spenning.

Kong Halvor!! Digger når du introduserer deg selv! du var liksom litt søt.... 10hi

gleder meg masse til den homoerotiske snutten i kveld! Woop!

Bacon

helene nedgård

helene nedgård

kjære havlor du er så utroliiiiiiiig morosm fyfaaen! digger deg! og håret ditt, det er rått ;D

Kjære Halvor!

Hvilket kamera har du og hvor mye kostet det?

Du er pen, sterk og kul ;-)

Hva om man bytter ut han Hasse Hope med deg, som programleder?

kjære halvor!

du er genial, rett og slett:) og digger håret ditt!

Kjære Halvor. Helt random lurte jeg på om du skal på snoop dogg i Oslo 14. okt? Jeg skal nemlig, og det hadde vært kult å se etter deg der.

Speilegg, Hermansen! Jeg må stappe pipen!

Kjære Halvor! Du er nok den KULESTE typen jeg overhodet ikke kjenner! Kos deg hjemme hos pappan din du, og det er ikke alltid dumt å høre på foreldre...vi har LITT peiling vi og...

Hei, Halvor :) Det er noe jeg lurer på når det gjelder deg. Hvordan kan du skrive såpass velformulerende og grammatisk perfekt hvis du ikke har fullført videregående? Eller var det ungdomsskolen? Helt seriøst. (Mulig jeg tar feil ang. skolegangen din. I så fall; beklager).

Har du ikke sovet over hos alle som har vært på "der ingen skulle tro at nokon kunne bu" ?? Nei, da er du nok ikke datingmateriale, høhøhø. Folk altså x)

Johanne: Jeg lærer ikke noe som helst via skole. Jeg må lære det i praksis. Også er jeg perfeksjonist.

Jeg har MANGE mangler når det kommer til det skriftlige, men jeg er flink til å kamuflere og gå utenom, hehe. Men jeg har nok lært mye av å skrive her. Korrekturlesning 14 ganger, blandet med selvinnsikt, jantelov, google og perfeksjonisme. Der har du det.

Eller noe.

haha, herlig! kjære halvor. hvorfor var ikke jeg en av damene som hadde meldt seg på? kjipern for meg!

HVORFOR KUNNE IKKE DET VÆRT MEG?! faen as.

det er ett av målene mine i livet å møte deg en gang, kan vi ikke møtes på alvdal eller en annen plass midt mellom Trondheim og Oslo? :)))))))))

Ok. :)

Så om man ikke fullfører de tre årene på videregående så skal man ikke være i stand til å skrive velformulerende og gramatisk "perfekt"? Joshda.
Halvor, sier du "nice" så ofte også når du ikke er på tv?

Pantora: Jeg er enig i at det kan tolkes som en rimelig dum påstand. Jeg lurte egentlig bare på hvordan han får det til. Jeg la ikke skjul på at han skriver bra, og at det dermed er mulig uten å ha fullført videregående. :)

hahah ser reprise nå, made my day :D:D

Kjære Halvor. DU ER BEST.

Vil ikke gi deg tilfredsstillelsen av at jeg begynner kommentaren med det du ber om. Men jeg vil gjerne si at jeg syntes videoen din på dagens mann var utrolig morsom, og du må være den kuleste gutten som noensinne har entret ett tv-program. Hadde jeg vært med ville jeg vært ekstatisk for å ut på date med deg. Just saying. Ha en fin kveld :)

At de kunne slå av lyset når de hørte at du hadde Ewan McGregor på ryggen! Horer.

Kjære pene, sterke, kule Halvor! Jeg må bare si at jeg lo meg skakk da jeg så dette på TV, men jeg synes også litt synd på deg. Var du veldig nervøs? Og blir det en date nummer to?

Tuva: Mest utslitt av løping både før og i showet. Kanskje litt ukomfortabel, men nå pushet jeg jo på autist-knappene, da.

Angående date: Jeg var ikke med for å møte dame. Men jeg fikk gratis vin, og den drakk jeg fort opp.

som dæm si; "unn dæ ein trønder.". Du er morsom.

haha, jæævla rå du er! :)

Kos deg Asker :D Du får dra en tur til Vollen og kjøpe den en bolle:D

Kommer du fra briskeby i brandbu ??

Jeg så deg. så søt og energisk. Hvordan går det med den rappkjefta trønder`n da?

Karolinekaffekopp

Karolinekaffekopp

søt

Seriøst du er så jævlig rå! Digger deg helt vilt! Og når du var med der, var du bare sååååååååååå søt. Skjønner ikke hvorfor du ikke er nr.1 på topplista!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin