hits

Nattmat med Oslo Girls

Vet dere hvem Astrid Dyson er? Ikke? Nå skuffer dere meg som mennesker!

Astrid Dyson utgjorde den viktigste rollen i den velgjorte serien Oslo Girls, og hun er veldig søt og pen og noen ganger har hun kjempesøte snekkerbukser på, og her er alle profilbildene hennes på facebook, forresten. Innen dere har sett alle profilbildene hennes, så har jeg på en måte fullført et slags samleie med skjermen her. Au, au.

Her spiser Astrid Dyson morsom mat. Hun er ikke redd for å ta på ketchup. Så søt hun er!


Her har Astrid Dyson snublet inn i noen haremsbukser. Det gjorde nok veldig vondt, men selvironi har hun! Søt!


Ah, klein søndag! Min største drøm er klein søndag med Astrid Dyson. Kanskje Mandag også. Jeg vil egentlig bo med henne og ha det kleint hele tiden!


Godt brød. Jeg skal lage godt brød til deg, jeg. Astrid Dyson er kjempesøt på dette bildet!


Snekkerbukser! Jeg får sykt lyst til å kline når jeg ser dette bildet. Søt-alarm!


Her er Astrid Dyson kjempeglad! Det er fordi hun har fått seg blondt menneskehår til middag. SAKLIG! Men veldig søt. Vil bo sammen.


Sjekk det morgentrynet da! Jeg tror faktisk ikke Astrid Dyson er morgengretten. Har lyst til å finne det ut.


Astrid Dyson fra Oslo Girls drikker øl og koser seg med den nye telefonen sin. 


Oslo Girls! Skulle ønske jeg kunne være kavaleren hennes denne kvelden. Kavaler om kvelden - kadaver om dagen, som jeg pleier å si!


Dansing med kule Oslo Boys. Grr! Astrid Dyson fra Oslo Girls er en kattepus.


Her danser Astrid med en annen jente jeg er forelsket i. Farmen-Hanne! Jeg skulle betalt mye for et trekantforhold med de to. Da skulle vi adoptert en gutt fra Afrika sammen!


Astrid Dyson kjører buss i Ayia Napa eller noe slikt. Reiselivet er viktig for denne unge piken.


Her venter Astrid Dyson (dritsøt!!!) på at noen kanskje skal ringe til telefonautomatene ved siden av henne. Typisk Astrid.


Spise mat på restaurant. Man blir ingen Oslo Girl av å holde seg inne! Legg også merke til statuen på bordet. Er det eik?


Veldig koselig bilde av Astrid Dyson, som er åpent for tolkning. Er hun hjemme i senga, eller er hun oppe på operataket? Jeg skulle gitt henne en rumpemassasje på begge stedene, i hvert fall. Veldig søt jente! Oslo Girl.


LOL! Astrid er så søt og liker humor. Her har hun snudd bildet for å vise at LOL blir det samme, også bakvendt. Tøft!


To sekunder. Skal bare tørke opp.

Uansett, da. Astrid Dyson jobber for tiden i et av Norges største tv-selskaper, TV8 Oslo, og for litt siden ble jeg med Astrid Dyson (fra Oslo Girls) og et stort tv-team til Birkelunden for å spise nattmat på Subway. Som man kan se, så er den kommende filmen spilt inn midt på dagen, men det gjør ikke noe. Var full uansett.


Etter å ha spist, så spurte jeg Astrid Dyson om hun ville bli med meg hjem for å se på katten. Dessverre dro Astrid Dyson videre med filmteamet (hyggelig fyr) for å filme flere episoder med spising av nattmat. Vi får ta det igjen.

PS: Dette er egentlig et kjærlighetsbrev til Astrid, så jeg blir glad om alle andre overser det - eventuelt kommer med tips til hvordan jeg sjarmerer Astrid Dyson fra Oslo Girls og Farmen-Hanne i senk til å flytte inn hos meg, slik at de vil spoone, adoptere afrikanske barn og lage brokkoli i middag til meg. Fattern betaler, selvsagt. Dette er viktig!

21 kommentarer

Kjære Halvor, du er pen, sterk og kul.

Utenom det åpenbare^

Så skulle jeg bare uttrykke hvor sinnsykt fet videblogger du har, haha. lermegihjel

Kjære Halvor.

Du er både pen, sterk og kul.

Kan jeg få ha sex med deg til jul?

Du er så innmari rå,

Du burde gi deg selv stå.

hahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahaah

Enten, så kommenterte du bloggen min. Eller så er det en som var fake-deg. http://theprada.blogg.no/1319974433_heyhey.html

Kjære sterke, pene og kule Halvor. For å få oslo girls dama, er det bare å stå klar med sleik om sjapis på trappen hennes:)

Kjäre Halvor

Jeg vil gjerne flytte inn og lage brokkoli i middagen din.

bare si fra når det passer

Kjære Halvor, jeg håper dere finner kjærligheten!

Og statuen er nok ikke eik, ser mer ut som furu.

Kjære Halvor.

Nå er det ekstremt lenge siden jeg har kommentert her hos deg. Jeg som var en fast kunde hele tiden. Jeg har heller ikke lest her siden sist jeg kommenterte tror jeg, men har nå lest og sett alt siden da. Idag, altså. Det er mye jobb det, du skulle visst. Skjønner at du er forelsket i Astrid, hun var kjempesøt. Ser også ut som du koste deg i Krakow, og du har veldig mange bilder på dataen, og minnekortet som er artige å finne igjen.

Jeg er hemmelig forelsket i deg, og venter fortsatt på bildet av deg utenfor domus på fagernes. Der du får verdens største is, når du ber om verdens minste. JESS!

Venter.

Du er helt genial! Elsker deeg! <3<3<3<3

du er nydeligste jeg vet om! og sterk og kul da!

jeg vil gjerne bo hos deg

Kjære barske Halvor.

Du er awsome!

Håper du drikker karsk :D

Kjære kong Halvor.

Du er på Hotel Cæsar . lol.

takk for meg

WÆÆÆÆÆ! Så deg som RUSS i Hotell Cæsar, i sofaen til Goggen. Hahahaha

Ikke spør meg hvorfor jeg sitter å ser på Hotel Cæsar nå, men jeg tror jeg ser deg der? :O Eller så er det noen som ligner sykt på deg! Konghalvor med blårussebukse ja? ;-D

Hotel Cæsar-stjerna!!! :)

OMG jeg så deg nettopp på Hotel Cæsar...... jeg dævva

jada og du er pen og sterk og kul

kjære halvor.

du er syyyyyyykt rå! digger deg

hallo halvor. jeg har deg ikke kjær så skriver ikke det.. Å du er verken pen, sterk eller kul så kunne egentli ikke brydd meg mindre. var bare det jeg skulle si. hade.

gi henne en brunost

....Eller du kan gjøre som meg, ta frem en stiftemaskin og si: Vil dere stifte familie med meg?

Se bildene fra da Katinka og jeg stiftet oss på bloggen, i dag. Eller i natto.

haha, du er sååå gay <3

Nå ødela du hele teorien min om at jeg er den eneste unge blondina som heter Astrid! Faen heller, skal gå på kjøkkenet å lage mat til folket, og IKKE deg! Med mindre du stikker opp på Det Andre Teatret som ligger mellom Sagene og Torshov, for da blir jeg nødt til og lage deg mat om du bestiller det... Det koster litt penger, men jeg regner med at pappa betaler?

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin