hits

Take the train home for christmas

Jeg befinner meg hjemme i Asker nå - innendørs - med magen full av speilegg og julebrus fra Hamar og Lillehammer. Rambo er også med - han har ligget under sofaen i 17 timer nå. Det er jul, og hodet mitt har gått i dvale. Litt fordi jeg egentlig ikke liker jula noe særlig, og litt fordi jeg brukte opp all energien jeg hadde til overs på å lage film med Smug-TV. Det må sies at det ble en sykt bra film.Mens jeg ligger hjemme, siklende i fosterstilling, så tenkte jeg å hyppig oppdatere dette innlegget med bilder fra jula mi i Asker. Kanskje også en film? Dere som ønsker, må gjerne komme med ideer til hva jeg kan ta film og bilder av. Det kan være bilde av meg som danser på kjøkkenbenken med rambo på hodet, for eksempel. Det blir nesten som "Tett på nett", bare at det ikke er tett på i det hele tatt fordi jeg mest sannsynlig befinner meg langt unna de fleste av dere.

Jeg starter med et bilde fra tidligere i dag, da jeg møtte en uteligger på kjøpesenteret i Asker. Jeg tror han stjal vottene mine.


15:05: Det er julaften og vi har spist grøt med mandel. Lillebroren min, Ruben på syv år, fikk til alles overraskelse mandelen. Rambo holder seg fortsatt under sofaen, men på oppfordring av Susanne og Helene har jeg forsøkt å bruke han som hatt. 

Rambo er mye flinkere til å være katt enn hatt. Jeg er ganske flink til å være menneske, men skulle ønske jeg var katt noen ganger. Det som er teit med å være katt er at det er ganske vanskelig å spille angrybirds på iPaden.

16:10: Her er juletreet vårt. Fint? Etter at vi har spist og pakket opp gaver, så har det blitt tradisjon at jeg samler alle barna rundt juletreet for å fortelle historer om Ed Gein. Kvalitetstid.


17:11: Jeg og Fattern. Kan dere se at Fattern har en greie til felles med David Toska? 

Begge to har ansiktet fullstendig inntakt. Ganske interessant - en av dem kunne jo ha vokst opp ved siden av et atomkraftiverk og fått en arm stikkende ut av nesa. Tilfeldighetene, ass.

Rambo ligger fortsatt under sofaen. 

Rambo nekta meg egentlig å legge ut bildet fordi blitsen gjorde ham akutt skjeløyd. Han har uansett glemt igjen iPhonen sin oppe på kommoden, så han får ikke sett det.

17:50: Har barbert meg og fikset håret sånn at man ikke tenker over at det er rødt mer.

Vi skal straks spise. Vi er en typisk ribbe-familie. Jeg spiser bare poteter og saus, da. Liker egentlig ikke mat noe særlig.

20:14: Jeg og Fattern er alltid like entusiastiske når vi spiser julemiddag. Det lure smilet til Fattern skyldes at han gleder seg til å spørre på en flirete måte om jeg "skal blogge han".


Jeg er så utrolig enkel å lage humor ut av. Jeg går på en hver spøk, og er som et åpent mål for latterliggjøring. Det er ulempen med å være hjalmar, men om dere hadde visst hvor mange homofile gutter som prøver å sjekke meg opp på byen, så ... hadde dere visst at det ikke bare er en ulempe - det er faktisk helt idiotisk.Til dere som lurer, så svarte jeg: "Halla, skal først på jobb i noen timer, og så skal jeg ta en joggetur før jeg stikker på kino med noen venner".

22:02: Da er vi ferdige med 4 timer åpning av gaver. Jeg har fått et stort parti av "åh, det var akkurat det jeg trengte!"; rundt 15 nye boxershorts og 25 par med sokker. Alt fra Björn Borg, så klart.

I Norge bruker vi bare Björn Borg. Björn Borg og Moods of Norway. Også hører vi på DJ Broiler når vi er på fest, og da synger vi i kor, mens vi "stäker" ved å peke fingeren i været for å simulere at man balanserer en LP-plate.

Fy flate, kommer i party mode bare av å snakke om det. Noen som blir med på "Emil" (Slang for Emil & Samuel)?

Uansett. Nå er vi endelig ferdige, og jeg sitter plassert bak skjermen på macen min igjen. Fortsetter det slik, så kommer jeg til å få ballekreft i en alder av 80.

Det er forresten ikke min dobbelthake. Den har levd sitt eget liv siden den ble myndig i 2006.

 Linn ville se et bilde av meg som tenåringsrebell i 14-årsalderen. Dette bildet er tatt i Maudbukta i Asker der jeg gikk på sjøskole for ungdom med konsentrasjonsvansker. 


I løpet av min tid på Sjøskolen lærte jeg meg å seile, bygge hus, reparere båter, og suge inn luft med rumpehullet.

13:33: Det er 1. juledag og jeg har nettopp stått opp. I stua ligger Fattern langflat med pcen sin på fanget. Han har satt på "Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton". Frivillig! Han har frivillig søkt den opp på internett, og satt den på til eget skue.

Jeg vet ikke helt hva som feiler Fattern noen ganger. Han trenger ritalin! Men han er snill da. Jeg fikk minst åtte boxershorts av han i går, liksom. Det var hans egne da. Men han hadde vasket dem først.

19:08: Fattern har sett "Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton" fire ganger nå, og ble avbrutt midt i femte omgang for å spise restene fra i går. 

Lillebroren min liker helst å spise julemat naken. Også har vi fått besøk av en av Fatterns bestevenner, Kjell Arne. Jovial gjeng. Bortsett fra meg, da - jeg har forsøkt å spille Burzum for ungene helt siden jeg kom hit på torsdag.

00:42: Drikker julebrus og ser på Kaizers Orchestra-konserten på NRK3. Kjeder meg egentlig litt.

Har vondt i hjernen, men det er bare fordi jeg hyperventilerer og holder pusten om hverandre når jeg kjeder meg. 

14:20: Det er 2. juledag. Jeg og Rambo har nettopp våknet. 


Nå skal Fattern straks kjøre oss hjem til Briskeby igjen. Etter 4-5 dager i Asker har jeg spist to middager, dusjet én gang, spist fire esker med ferrero rocher og drukket opp to kasser med julebrus fra Hamar og Lilehammer. Jul? Nei, det har ikke noe med julen å gjøre. Det er rømsel fra virkeligheten. Den harde Oslo-virkeligheten, der jeg bare ligger inne hele dagen, uten å dusje og spise, med kjeften full av julebrus og sjokolade jeg har stålet på byen kvelden før.

Rap. 

39 kommentarer

Jeg ønsker meg et bilde fra du var tenåringsrebell! Altså rundt 14-års alderen.

God jul du er kul!

FIRST! :D

Jooo... veldig kreativt!:)

Kjære halvor

Du er den mest perfekte mannen jeg vet om, jeg vil vedig gjerne se et bilde av deg med rambo på hodet <3

Kjære Halvor:

Lag time for time oppdatering med negative og positive hendelser? Ja!

du burde tatt bilde av meg på bart å lagt ut her halvor!

hadde vært kult å se din reaksjon når du åpner en julegave!:-) god jul, vår kjære, pene, sterke kule kong Halvor!

Kjære Halvor.

Du er veldig pen, sterk og kul! Jeg beundrer deg, men mest av alt Rambo. Rambo er mitt forbilde, han tar ting som det kommer å tar livet me ro. Du er også et fint forbilde for meg, bare fordi du tørr å være deg selv!

Vennlig hilsen din kjære venn Sophie, som håper du vil følge henne på twitter.

Kjære Halvor! Du er fin! God jul :D

Linn: Skal se om jeg finner. De fleste bildene av meg som tenåringsrebell ligger hos purken!

Tuva Pedersen: Ja, det kan jeg prøve

susanne og helene: Det skal vi fikse

hege: Jeg er ikke så veldig entusiastisk av meg, men jeg er flink til å late som.

PR KÅT: Burde gjort det. Var for opptatt over å lolle over den konstante Broiler-allsangen

Kjære Halvor :D

Ps: Hvorfor legger du ikke bare inn en automatisk " Kjære Halvor i kommentarfeltet?

God jul til deg og dine :)

Dette innlegget ga meg utrolig nok mer julestemning enn jeg har hatt i hele desember! GOD JUL KJÆRE HALVOR:)

Kjære Halvor!

Du er kul! Glad søstra mi viste meg bloggen din.

Kjære Halvor. Vil du komme å spille Raymond med meg på min nye Wii? Det er så kjedelig å spille alene... Ps. Jeg er ganske dårlig til det, så du vinner nok. Og det er jo et pluss? Pss. jeg er en god taper.

Jeg savner det obligatoriske "Halvor spiser grandis i bokseren"-bildet.

Kjære Halvor; pene, sterke og kule deg:

du er så bra! hahah, fine bilder! :D

Kjære Halvor!

Tydeligvis er det flere enn meg som ikke synes jula er den beste delen av året, hvis man i det hele tatt kan kalle jula "en del av året". Julebrus fra Hamar en en høytid i seg selv. God jul, mr. superkul.

Sykt søt du var som tenåringsrebell! Vi gjorde akkurat det samme kl 00:42.

Kjære Halvor!

Jeg tror Rambo og katten min ville blitt gode venner.

Kjære Halvor.

Du er seriøst den kuleste bloggeren jeg vet om - du er helt konge!

Enkelt og greit - over og ut.

Hahah du er jo bare heeelt sjef !!!

Dritkul blogg:D Kjekk er du og!

Foresten

Sjekk ut bloggen vår, vi er nettopp flyttet til California, og blogger om hvordan det er å bo her! :)

Sinnsykt bra humor du har! Morsomt å lese bloggen din. Er ikke alt for mange av dem om dagen!

Stå på! og.... god jul...;)

Kjære Halvor.

Du skriver bra, du er kul og er meget morsom. Føler meg beæret over at du linket til meg på facebook. Takk for det.

STAY ANGRY! - SINNATISS

Kjære Halvor, jeg leser bloggen din masse, du er jo så sterk og pen en mann. (fint om du vil lese bloggen min også)

Grunnen til at jeg egentlig orker å skrive en kommentar til den er for å si at jeg faktisk også bare spiser saus og poteter på juleaften. Endelig noen som forstår meg og ikke spiser ribbe.

Du er kul

din fan, ja du har fans.

din fan, ja du har fans.

Kjære Halvor. Jeg elsker den superkule hjemmesiden din! Skulle svart faren din; "jeg blogger deg ikke, jeg hjemmesider deg". PS. du er super kul, pen og kjempe sterk! Serriøst, du er så sterk at du kan løfte Rambo! Den katten må veie minst et kilo!!

Kjære Halvor!

Jeg elsker videoene dine hvor du viser hvor kul og kjekk og pen og sterk du er! Jeg ville blitt like glad som du er i Rambo hvist du hadde sendt en kommentar tilbake :3 SIDEN DU ER SÅ KUL :D

Kjære Halvor!

Du er konge!! Ok, du er veldig kul og st3rk og pen!

Kjære Kong Halvor,

Faren din virker veldig kul, men ikke kulere enn Rambo ;)

haha, han i asker har jeg sett mange ganger, han var veldig opptatt av at siv jensen skulle komme med trailer også stjal han masse vaffler fra frp, ganske koslig

Kjære Halvor! (så over her at det var slik du ville bli snakket til..) Du er pen, sterk og kul.

haha!!! trodde jeg var den eneste i denne verden som spiste poteter og saus på julaften. alle som har prøvd å servere meg ribbe har påstått at den smaker bedre enn alle andre ribber. "du trooor kanskje du ikke liker ribbe, men jeg LOVER deg at du liker min.." yeah right.. ribbe er ribbe for faen. jeg liker ikke julemat og skulle ønske man kunne spise noe som faktisk var godt og ikke luktet do (pinnekjøtt) på en så koselig dag som julaften. dengang ei.

Naaw så søtt bilde av deg og Rambo.. Smelta hjertet mitt litt gett..

Kjære Halvor!

Filmen av kjempe kul og du er sex. Liker katten din forresten.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin