hits

SOPP

Igår var jeg i Asker for å spise middag med hele familien på Big Horn som er en stor restaurantkjede der man kan kjøpe og spise mat. Bildet er tatt utenfor mitt ungdomshjem der jeg i sin tid var god kompis med opptil flere rådyr og en snegle. Plattingen jeg står på, som man så vidt ser nederst i bildet, har jeg faktisk snekret selv. Jeg pleide å vise den frem for å tøffe meg, men det viste seg å være få jenter i 15-årsalderen i Asker på den tiden som hadde særlig stor interesse for plattinger. 

Er ikke plattingen fin?

Tilbake til maten. Det finnes flere ulemper enn fordeler med mat. Fordelen er at man ikke dør, liksom. Ulempen er derimot at det er kjedelig å spise mat, den smaker som oftest vondt, det er dyrt, man blir kvalm rett etterpå, du må belage deg på å gå på do - noe som også er DRITTkjedelig... Mat er et utrolig teit konsept. Fuck Consept, liksom. Dessuten dør man visst uten mat, noe som gir deg dårlig samvittighet dersom du prøver å la være å spise. Med andre ord gir maten deg dårlig samvittighet. Jeg hater å få dårlig samvittighet. 

Derfor spiste jeg en biff, og den var seig. En seig biff som kosta masse penger. Fy flate, sa jeg. Også stjal jeg alle pennene som lå på bordet. Jeg stjal sikkert penner for flere titalls kroner.

Jeg skreiv slemme ting i menyene også. Skrev sånn; "denne entrecoten smaker rennebæsj!". Nå er målet at Big Horn skal gå konk og dø. Biff kan jeg få gratis hos begge bestemødrene mine. De er snille. Oma og Mommo, heter de.

Oma hadde bursdag for litt siden, forresten. 70 år! Det er verdt å nevne i kommentarfeltet, synes jeg.

Jeg holdt faktisk takk for maten-talen i selskapet. Er ikke det litt ironisk? Eller som jeg sa i talen; "Nå må vi ikke glemme at vi har spist 4-retters middag idag. Selv liker jeg ikke mat, men er svært takknemlig for loffen vi fikk til forrett, samt den påfølgende sjenkingen av alkohol. Det var godt!". Slipset er det fetteren min på 17 som har knytt for meg. Han heter Ole.

MEN dette innlegget skal ta for seg mer enn kvalitetstid med familien min. Det har seg nemlig sånn at jeg har fått SOPP inne på soverommet mitt!
Personlig har jeg liten erfaring med sopp, for det har jeg aldri likt. Jeg visste heller ikke at det var noe som vokste inne på soverom. En gang ble med de store guttene inn i skogen for å plukke sopp som de skulle ha på pizzaen sin, men de plukket den aldri inne på et soverom. Det virker ikke helt sunt heller. De gamle vennene mine fra asker ser helt forferdelige ut nå. Han ene blør også mye neseblod. De plukker fortsatt sopp, da. 

Fattern sier at smaken vokser med alderen, og derfor tenkte jeg at det er på tide å like sopp. 
Sopp smakte som forventet helt forferdelig. Og med det kommer jeg tilbake til den familiemiddagen igjen.

Jeg har nemlig en onkel som heter Nils og er snekker. En forbanna flink snekker. I gårsdagens familiemiddag spurte jeg derfor om han kunne komme på besøk for å se på soppen min, og det ville han veldig gjerne. Onkel Nils er en utrolig jovial fyr. Et godt eksempel på dette må være taklampa han satt opp for meg i 2007. Uten den hadde jeg ikke hatt lys, og da hadde ikke jeg og Rambo sett noen ting. Her er et bilde av lampa.


Onkel Nils kom på besøk allerede idag for å titte på soppen min. Jeg prøvde å forklare han at den vokste på innsiden, men han insisterte på å stå ute i kulda for å se på den gjennom veggen.


"Detta sekke sæli bra ut, Halvorsen!" - Onkel Nils klarte å se vekst-problemene mine gjennom veggen. "WOW", tenkte jeg. Onkel Nils er verdens beste snekker!


Så dro Nils igjen. Han sa noe om at soppen hadde kommet seg inn på rommet mitt via en "kuldebro". Jeg har aldri hørt om en slik bro før, men synes det er dårlig gjort å snike seg inn på soverommet mitt på den måten for å plante sopp. Sikkert noen sigøynere som står bak.


Jeg gikk ut for å finne broen, men den var helt borte.


Så fikk jeg plutselig øye på noe!


En søt jente som gikk bortover gaten! Det er nesten det beste jeg vet!


SE på hun jenta med som går der nede i gaten! Hun har alle kroppsdelene sine intakt!


Så gikk jeg inn i stua og la meg på sofaen for å se på Rambo sove. 


Jeg ønsker meg en tryllestav :-(

63 kommentarer

Kjære Halvor!

Gratulerer med 70-årsdagen!! veldig fine bilder, og forresten du er veldig kjekk, pen og sterk!

Gratulerer så mye med dagen, Bestemoren til Halvor! Digger deg, Halvor! <3

Onkel Nils virka flink!

Du kan få en tryllestav av meg!:D

15-åringer er i dag ganske interessert i plattinger, men jeg vet ikke om det finnes folk som meg i Asker. Dessuten er man ikke femten for resten av livet, for da føler man seg som man er åtti før man er seksten.

Kjære Halvor! Grattis med Omas 70 år. Jammen holder hun seg godt! Må man være sterk for å holde seg? Eller eksepsjonelt god til å gjøre knipeøvelser?

Sopp kan kureres med canesten. Kanskje ikke i taket.. hvem vet. Sopp er sopp!

vil du gifte deg med meg?

Hurra for bestemødre og onkler og katter og jenter med alle kroppsdelene intakte! :D

Du er herlig som alltid. Selv om jeg virkelig håper det er pepper i skjeen på bildet. Eller noe annet enn sopp. XD

du ser litt trøtt ut XD drikk masse vann og sov nok..

Bacon..... Soppen blir sikkert bedre med bacon... ALT BLIR BEDRE MED BACON!!!!!!!!!!!!!!!

Bestemoren min, Hilda. Er kulere enn din.

Du smakte på sopp.. Ja, jeg kan se du er glad i mat.

endelig et skikkelig Halvor-innlegg igjen! tror jeg elsker deg, men du må slutte å spise sopp, ellers dør du. alt for ung.

hurra for Oma!

Kjære Halvor

Du er pen, sterk og kul. Men Rambo er kulere, da. Just sayin'

Hurra for din Oma <3 Min Oma blir snart 78! Det skal feires med at vi skal dra henne ned til Tyskland igjen i sommer! Du er morsom, men jeg håper seriøst ikke du spiste den soppen? Grøss...

hahha you are totally crazy!

http://karissaworld.blogspot.com/

pepper pepper pepper, busted.

Gratulerer med dagen,Oma til Halvor! ^^

Er på briskeby og tenker på deg gutten min<3

Jeg har lik sofa som deg! :-O

Du er så kjekk Halvor :) FIttesaft er som superlim når man lager smør!

Nå fikk jeg lyst på sopp.

Kule , kloke Halvor..... Jeg ønsker meg også en tryllestav , så kunne jeg bare trylllet frem bokstavene istedetfor å bruke en hel dag på å kjøpe to penner som blir borte to dager etterpå. Kos å se at pennlkageret ditt lever glade dager.

Kjære Halvor!

du er pen, sterk og kul.

så vet du det.

big horn er jo digg, og du er ikke alene om pengestjelingen, og heller ikke ekkel biff, resten er digg.

øh, hvor i asker du fra? for, jeg bor på nesbru, og synes du skal ta turen til moah

Du kan få tryllestaven min om jeg kan se din tryllestav.....

Siden dette er hjemmesiden din, tar jeg meg den frihet å stille deg to spørsmål

-Hvilken ungdomsskole gikk du på?

- Hvilken videregående gikk du på?

Det smaker bedre hvis du tar ketchup på

Ottermann&Ch4rri

Ottermann&Ch4rri

HAHAH! CHENIIIAAL!

fridama: Oppvokst i Huldreveien før vi flyttet til et hus rett ved Jansløkka :-)

Knut: Jeg gikk ett år på Borgen skole, og så gikk jeg på Sjøskolen i niende og tiende. Begynte formgiving på Bleiker, men droppa det ganske fort og begynte å jobbe istedet.

Hahahahaahah! Fysøren!

Siden folk driver og spørr spørsmål her, så lurer jeg på noe:

Har du ett favorittband/artist, in that case what/who?:D

Madelen Elwin Haner: Vanskelig å si. Jeg har et veldig brett repertoar. Akkurat nå hører jeg nesten bare på Depeche Mode

Du er verdens mest GENIALE blogger, noengang! :) Fast leser!

Kjære halvor, jeg skal si til deg hvor kul, sterk og pen du er om du stiller opp på Hovefestivalen i år! også kan jeg si gratulerer med dagen til bestemoren din da for da er hun 70 og et hallt år ca. tror jeg.. håper også du lærer å like sopp, for sopp er godt, veldig ofte vertfall, og siden du nå har din egen sopp farm så slipper du å gå og kjøpe. du kan plukke selv :)

foresten så er du kul og pen! veit ikke om du er sterk, men jeg har lyst til å vite det også.. tror du er det også

hilsen din tillhenger murre :)

PS hvis du stiller til valg som hersker over et land/ bydel etc så vil jeg gi deg min stemme og full vetorett over at katter dør være dine ministre i din regjering

Kjære Halvor, undres du ikke over hvorfor så mange jenter skriver til deg at de elsker deg og at sikkert 90% av de som kommenterer her på bloggen din av jenter vil i rive av deg buksene? Altså det har jo noe med at du er pen, sterk og kul, men jeg tror det er noe mer! Hva tror du?

Robert Potter

Robert Potter

Du har utmerket deg i den magiske verden, å det er ikke uten grunn at jeg poster her på denne berømte bloggen. Jeg vil gjerne invitere deg til Galtvorts skole for begavete dudes. Du kan få en tryllestav om du lurer på om dette er fake eller ikke. Er du interrereresert?

Digger så sykt barten din. Spesielt den du har på headeren!

Kjære vakre sterke Halvor!

Gratulerer med Omos 70års dag!<3<3<3

jeg elsker deg virkelig! du er serr helt fantastisk! :D så deg på tweet4tweet, du er best<3<3<3<3<3<3

kom til meg å sov på sofaen min

sv; Nice! Kunne nesten ha gjetta den ass :D

Hvorfor har du ikke opprettet en wikipedia side om deg selv?

Kjære Halvor, skal vi spoone? plz plz plz

Kjære Halvor ! <3 Må bare si at du er utrolig kjekk , pen, sterk og kul ! PS : Digger ikke bare deg, digger Rambo også :))

Kjære pene og sterke Halvor!

Er det greit om jeg tar et bilde fra bloggen din og bruker i et foredrag i skolesammenheng?

thnåå, Halvor du er så søt :)

ÆÆÆÆÆÆ. Flekkskjegg!

Camilla: Internett er internett. Det kan du bare gjøre!

Oda: Wikipedia er duster som sletter den med en gang. Wikimongo.

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul. ♥

Du er helt genial. Jeg går inn på bloggen din 5 ganger hver

dag, men det hjelper ikke når jeg ser dette innlegget hver dag

øverst på bloggen din. BLOGG ETT NYTT INNLEGG ELLERS SPISER

JEG SOKKENE DINE-.-

oppdaget hjemmesiden din, og har nå kost meg i mange timer. ren, skjær tankeløs underholdning var akkurat det jeg trengte atm.. når jeg begynte å lese, tenkte jeg du var litt ressurssvak. nå tenker jeg at du er litt ressurssvak. og det er nydelig.. jeg har altfor mange venner som deg. dvs mer interessante enn meg selv.. derfor finner jeg ikke på noe å skrive her, så da blir det en kommentar for å prøve å imponere deg med å være interessant, men da blir det jo veldig meta at jeg sier at det ikke er interessant. og at jeg sier at det er meta, gjør det bare enda mer meta. og at du sier meta hele tiden, gjør at jeg prøver å gjøre meg interessant, som igjen blir meta. herre jemini. asl?

Kjære Halvor, du er den kuleste, sterkeste og peneste gutten jeg vet om... nå til poenget: Gratulere med vel overstått til bestemoren din! Smakte du virkelig på soppen, du er sprø ass! Jeg liker det!!

Du er virkelig sjarmerende

Jeg håper virkelig soppen er sjokade med pistasjnøtter du har smørt på? Ellers så er det bare å flytte ut så fort som råd er. Å bo i tilknytning til sopp er særdeles usunt og ikke til å anbefale.

Kjære Halvor! Her har du et bloggtips: http://kjerstinedivekt.blogg.no/!!!!

Du er kjempepen, sterk og kul! :)

Halvoooor!! har du dødd av soppinfeksjon?!

"blogg" oftere :) takk..

Hadde definitivt lest hjemmesiden (les:bloggen) din oftere om du blogga mer om sigøynere og sopp.

Gratulerer så mye med dagen som var Oma!

Hahahaha! du er dritvittig!!

Den usynlige kappe, damdamdam.

Den usynlige kappe, damdamdam.

Til min bursdag ønsker jeg meg en Halvor. Hvor kan jeg få kjøpt en?

Den usynlige kappe, damdamdam.: Clas Ohlson!

Du!

Er du mer tiltaksløs enn før? Sitter apatisk og får ikke gjort en dritt, selv om du vet du burde gjort enormt mye?

Jeg har sopp i leiligheten min, og jeg har vært utslått i ca 7 måneder nå, før jeg endelig fant problemet.

aliata: Seriøst? Har jeg ikke tenkt på en gang.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin