hits

Live recorded from Drammen (Official) 2

Denne filmen inneholder flere mennesker som noen av dere kanskje kjenner til, og andre ikke. Felles for dere alle er nok at dere har hørt om meg (ikke innbilsk, men dette er min hjemmeside) og jeg er også med i filmen.

Så vil nok mange av dere stille spørsmålene: Hvorfor har du laget denne filmen? Hvem er filmen laget for? Får du også små, steinharde testikler når du er iskald? Svarene er enkle. Jeg har laget filmen for å visualisere flere opplevelser som jeg har opplevd. Filmen er laget for mennesker som har enten hørselen eller synet inntakt - aller helst begge deler. Uten syn og hørsel vil filmen virke svært meningsløs - kanskje enda mer meningsløs enn hva den allerede gjør for dere heldiggrisene med øyner og ører som funker. Og, ja. Testiklene mine blir små og kjempeharde når jeg er iskald.

Her er filmen. Det er mange mennesker med i den, og de heter forskjellige ting.


Hva er din yndlingsgenser? Hvor mange dyr kjenner du? Hva heter de dyrene?

60 kommentarer

Hahahaha, du er så morsom!!:)

Hahaha, herlig! Så utrolig tilbaketrekkende noen av de var! Jeg hadde hengt oppå deg hele tiden og vært den verste stalkeren.

Min yndlingsgenser er en a7x genser, som jeg ikke finner. Jeg kjenner ikke så mange nå lenger, siden de har flydd vekk og dødd. Men i går og i dag hang jeg med en hund som heter Roy og en katt som heter Åse !

Må bare informere om at hun dama ikke skrudde av recording-funksjonen på ustreamen da hun slo av, bare broadcasten. vet ik om du bryr deg noe, men tenkte bare du ville vite det! =)

Miriam christine Wootton

Miriam christine Wootton

Du er KUL !

hvorfor har du bart?

JEg elsker deg! Neste gang jeg er i hjemme i nord skal jeg banke alle de teite 14iss tøsene som ikke innser at du er norges kuleste mann! Og så kan jeg ta med noe kattefisk da min katt dessverre er gådt bort. skal gå å gråte litt over henne nå, og alt kattefisken dun aldri skulle få spise..

Kjære Halvor. Jeg digger virkelig bloggen din ass, også er jo så ufattelig pen, sterk og kul. Ok?

Kjære Halvor!

Jeg tror du kan snuse den største te-posen i verden!

Og du er kul, pen og dritsterk!

Kjære Halvor (H

Du har så fine tenner , sånn btw !

Digger videone du lager, jævlig fett å være spesiell . Særlig da du er sååå pen og råkul! Du får folk til å le, og itillegg er du dritsterk! Sykt å ha så mange egenskaper , heeelt konge da!

Sykeste hjemmesiden ok ? :D

KJÆRE HALVOR JEG DIGGER/ELSKER DEG!!!!!!!

DU ER OGSÅ VELDIG STERK. DEVVERN :D klem ok?

Kjære halvor?

jajaa. du er virkelig verdens råeste person, tror jeg, hvertfall norges, kan jeg tenke meg! du skal få en funksjonsjakke til jul. Min yndlingsgenser, hm, jeg har faktisk en genser, som er har sterk oransje-rød farge, den får meg til å føle meg som en blodapplsin. den er fet.

Jeg kjenner masse dyr, har faktsk fem dyr selv, 5 katter vel og merke. hadde vært kult om de kunne få leke med rambo, hun ene er hjerneskadet, og heter kattinka, hun setter pris på å leke med gulvet. Resten av dem heter korse, røder, karsten og petra. Jeg kjenner ett dyr til som heter RAMBO faktisk, det passer seg ikke, fordi det er en hund, så den liker jeg ikke.

Du er pen, kul og sterk slevfølgelig. og barten din ser ut som en sløyfe til tider.

Ble plutselig litt kulere å være fra Drammen etter pene, sterke og kule Halvor har laget videoer derfra <3 Kan du ikke lage en konkurranse hvor man kan vinne en date med deg? Var så skuffa over at jeg ikke så deg i drammen! Du er så...spesiell

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul. Jeg foretrekker å gå i kjole så jeg har ikke yndlingsgenser. Jeg har fire katter og en hund. De heter Salt, Pepper, Piiri, Bustie og Qasha. Hunden er den som heter Qasha. Jeg kjenner også søsteren til Salt og Pepper. Hun heter Katla. Qasha har en tante som heter Kira og en onkel som heter Virgo. Jeg kjenner også noen katter som heter Sofus og Sofi. Før hadde jeg to dverghamstre en mus og en kampfisk. De het Musie, Tante Mus, Lille og Fiskie.

kjære Halvor

hahaha, du er utrolig morsom pen, sterk og utrolig kul fyr som kommer fra Drammen! Sløyfebarten din er awesome!

kjære halvor, du er kul.

min favorittgenser er rosa og har din ansikt på seg. jeg kjenner mange dyr, de fleste bor i skogen, men jeg husker ikke hva alle sammen heter...

Min yndlingsgenser er den røde hettegenseren du hadde på deg da du spiste sushi med hele Norges 17-årige bloggverden. Det er fordi du har hatt snoren i nesa, og fordi jeg tror den har kost med Rambo. Skulle gjerne hatt en slik genser. Jeg kjenner ingen dyr ennå, men de nye naboene har en hund som jeg pleier å mate med sjokolade når ingen ser på. Jeg har en følelse av at den liker meg, tror kanskje jeg er i ferd med å få min første dyrevenn. Den heter forresten Frøya, men jeg kaller den Bob, det er litt kulere

Alba Falch Nesheim

Alba Falch Nesheim

Jeg bruker ikke gensere, men jeg kjenner mange dyr. 34 katter, 5 hamstere, 6 marsvin, 9 kaniner, 3 pappegøyer, 5 apekatter som jeg ble bestevenn med i dyreparken, og noen hester, fisker, innsekter, en skillpadde, en tiger som jeg fikk veldig kontakt med i dyreparken (vi blunket til hverandre), to giraffer og noen sirisser. De andre dyrene kjenner jeg ikke så godt...

Og foresten vil jeg bare si at jeg sitter syk i sengen, jeg har kansje kyssesyken og videoene dine muntrer meg veldig opp. Det gjør de alltid og om jeg ikke (kanskje) hadde hatt kyssesyken hadde jeg kommet og kysset deg på truten. Du er HEEEIIIITTT!!

Haha, du er så kul! Men blir litt irritert på tcmn, hun virker så sinnsykt overlegen -.-*. Er hun det?

Kjære Halvor!

Du er pen, sterk og kul.

Du er pen, sterk og kul.

Du er pen, sterk og kul.

Der fikk du tre setninger som sier at du er pen, sterk og kul. Ok?

Du har en sykt konge(og veldig random) humor som jeg digger!

Ha ein strålandes dag! Smask på ræven!

Jeg har ikke noen yndlingsgenser, for jeg liker ikke gensere. Jeg kjenner mange dyr, men mange av de er ondsinnet, suicidale eller hjerneskadet. Jeg kjenner hvertfall et hamster som er ondsinnet, suicidal og hjerneskadet. Jeg vet ikke hva den heter, men jeg tipper den heter "Satan"... Med Z. Jeg kjenner mange katter og hunder også. Jeg har dessverre ikke tall på hvor mange dyr jeg kjenner.

Pornobarten din fortjener en award, forresten. Jeg vil si den er finere enn Rambo, til og med.

Anonym: Neida, hun er koselig liten 17-åring. Ikke like pratesyk som meg, bare.

Kjære KongHalvor!

Eneste gangen jeg gleder meg (og i det hele tatt gidder å se) til en videoblogg er når jeg vet det er din. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde deg på skype. jeg liker å se pene kule sterke menn med mustache på webcam hvis du skjønner hva jeg mener

Kjære Halvor. Jeg skulle ønske at jeg var alle de andre der, sånn at jeg kunne møte deg. For du er så sterk og pen og kul.

Hahahahaha, digger deg!

Kjære Halvor.

Filmen din var pen. Det var masse mennesker i den.

Yndlingsgenseren min har en hette i tilfelle det regner. Den er også god og ha når jeg er kald på ørene. Jeg kjenner mange, mange dyr, men de er så dårlige på å holde kontakten med meg. De svarer meg aldri på Facebook chat. Nei, nå kjenner jeg at jeg blir litt lei meg.

Du er sen, kverk og pul.

Kjære Halvor. Du er .... veldig pen, nok så sterk og passe kul. OK, du er veldig kul. Du er helt konge! Jeg digger deg

tcmn er sjeneeeeert. det er nok pga du er så sterk, kul og pen det, Halvor. Hun fikk nok litt presentasjonsangst..

Du er så kul!

Kjære Halvor.

Jeg digger måten du utklasserer de andre bloggerne på.

Halvor - pen - sterk - kul.

Yndlingsgenseren min er en strikket grå med rosa hjerter. I fjor brukte jeg juletrelys som jeg sydde fast på innsiden og stakk en lyspære ut fra hvert hjerte, det ble ganske fint. Jeg har en reke i akvariet mitt som heter Gustav, og jeg vil si vi er godt kjent. Ellers regner jeg med at rådyret som er i hagen av og til, og går under navnet "rådyret", ville ha kjent meg igjen hvis vi traff på hverandre.

Hahaha, eier dem!

Herregud, for en kjip gjeng. Hadde fått mark av å være med de for lenge.

Ahhh, jeg dør av deg Halvor! Skal vi gifte oss?

Jeg elsker deg Halvor!!!!!!!!!!!!!!! du er skikkelig pen og sterk og kul!! Pluss at du er kjekk og snill og morsom!

Min yndlingsgenser er genser og dyr på en gang.

også kjenner jeg en som er dyr og menneske på en gang.

det er meg

fordi jeg heter ann(d)a

hahaha

Også kjenner jeg deg da.

Du må være en egen art.

Slemt å lure folk til å tro at det er nakenbilder, så er det ikke det

Yndlingsgenseren min er den med sånn hette på. hetta er grå.

Jeg kjenner mange dyr, sånn som marsivnet mitt, bolla. men det døde. Jeg liker Rambo, da.han kjenner jeg ikke, det er i grunn litt små-trist. alle burde kjenne rambo.

Andre dyr jeg kjenner heter hest, ku, hund, katt og dyreparken.

fant ingen nakenbilder!

kamilla elena

kamilla elena

kjære pene, kule, sterke halvor. hva er diagnosene dine?

ahh herregud korr teit di dre norlænningsbærtn e, skjemmes over å bo på samme sia a norge som dæm. Du e rå!!!

Depeche Mode-People are People er kvalitet!

joveho: Eneste jeg hører på om dagen!

Kjære Halvor!

Jeg kjenner mange dyr. En gang, så kjente jeg en katt. Det var min katt. Hun het Bianca. En dag kom hun hjem uten hale. Det var veldig traumatiserende å se. Så en dag for ca et halvt år siden, 5 år etter at katten min mistet halen, noe jeg enda ikke har kommet over, så bestemte mamma seg for å drepe katten min. Bianca er nå død. Kan jeg låne Rambo? Jeg trenger en katt... Mamma drepte også de to andre kattene våre, og dette er helt sant.

Kjære Halvor, du er pen,sterk og kul!

Kjære Halvor, har jeg dårlig humor hvis jeg lo meg (omtrent) til døde etter 4 minutter og 43 sekunder? :c Au..

Kjære Halvor

du er veldig pen,sterk og ikke minst kul!

uansett: elsker virkelig bloggen din, og spesielt denne vidioen. ler (til jeg gråter) hver gang jeg ser slutten, fordi du har så fine tenner.

tusentakk

Hahaha digger deg!!

Kjære Halvor, du er kjempe pen, sterk og kul. Fornøyd?

Av en eller annen grunn tenker jeg du er onkelen min, men du er ikke onkelen min...

Hahah, you make my day!

Katten min heter Lillemus, er det normalt?

Jeg velger å spørre deg, siden det virker som om du har mye erfaring med katter.

Kjære Halvor

Yndlingsgenseren min må nok være en stor rød Johnny Leave Home hettegenser.

Jeg kjenner en labrador. Han heter Tango :)

Også vil jeg bare si at jeg elsker blog.. jeg mener HJEMMESIDEN din. Og at du er pen, sterk og kul. :)

kjære halvor.

tror ikke de jentene skjønner hvor heldige de egentlig er som får være med deg som er så pen sterk og kul! du er best

"ja, for han har så fine tenner!" HAHAHA

du er syk i hodet, og jeg elsker det! du passer inn i "harry" Drammen ! du burde blitt

er du virkelig så ensom

Hei kongen!

Jeg digger deg masse, og jeg synes det er så fint at det finnes noen bloggere der ute som skriver om noe annet dagens outfit, sine fake pupper og legger ut bilder av seg selv der de er solariumbrune, har på seg flere tonn med sminke og står i en eller annen "sexy" positur... Jeg er en jente på 13 år som egentlig burde like sånt...

Meeen, jeg kjenner mange dyr. Jeg har en katt selv, også. Han heter Turbo Jegermaister og han er ganske gal så man forstår seg ikke helt på han (litt som deg).

Ps. Rambo er kjempe søt!

Kjære kong Halvor, den almektige, sterke, pene og kule.

Du ligner på katta di.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin