hits

Halvor på Hallo P3

På onsdag var jeg på NRK for å snakke om ting på radioen. Det var interessant, men det var ikke like morsomt som å hoppe kjempehøyt på trampoline.PS: Jeg er opp ned på begge bildene, men det er kun fordi jeg ikke har tid til å snu dem rundt fordi jeg må tisse sånn.Har lagt ut sendingen fra torsdag for dere som ikke fikk hørt det, og for dere som har lyst til å høre det igjen. Dere som ikke vil høre det igjen kan også få høre, men da synes jeg dere er ganske dobbeltmoralske og vanskelige å forstå seg på.Min Twitterkonto er HER og Rambo sin er HER. For dere som ikke skjønner en dritt av Twitter, så kan jeg anbefale Twitterfilmen som vi lagde i fjor. Den er litt morsom, litt informativ og litt snill (om den hadde vært menneske).

Skulle du ønske at du bananfluer kunne snakke sånn at man kunne blitt kompis med de og hatt dem på skulderen når man dro på shopping? 

15 kommentarer

Så moro da :D

Introdusert om sex av en katt. Godemin,hahaha.

Du er heldig da, Halvor, som får vært med på så mye kult.

Hils Rambo fra meg også. Ikke bare de folka fra p3!

det hadde vært fett å kunne snakke med bananfluer!

Kjære Halvor

Du er pen, sterk og kul.

Christianerbest

Christianerbest

Kjære Halvor du er kul

Hey, kjendis - så deg i KIMS reklamen

jeg snakker flytende bananfluesk, så hvis du trenger en oversetter så ta kontakt.

Hei, visste du at jeg er naboen til fetteren din markus? DET ER GANSKE KULT!!!! ville bare at du skulle vite det liksom, siden da er det en sjanse for at jeg kan se deg i virkeligheten.

kjære halvor

ikke bry deg om å skrive feil. vi vet ikke hvem du er. vi bare tror vi vet

Kjære Halvor

Digger deg i den nye kims-reklamen!!!!!! :D:D

Jeg beundrer deg faktisk. Og det er ikke fordi du løper rundt naken med en pose på hodet, eller lager en videoblogg på 6 min om katten din, men fordi du har hatt den oppveksten som du har hatt. Jeg vet hva jeg snakker om. Ellers blir jeg glad om du legger ut en spilleliste, eller skriver litt om bandene/artistene du hører på.

- fast leser

KONG HALVOOR! har du noen gode russemottoer?

www.iknowwho.blogg.no

www.iknowwho.blogg.no

hahah du og rambo er på Artige.no

HeeY! Du e på den nye kims-reklamen!

Kjære halvor. Du er meget pen,sterk og kul. Jeg beundrer deg meget! Jeg ville bare si at du tok deg meget godt ut på ingen kims, ingen kos reklamen eller skal jeg si ingen halvor, ingen kos?

"Kjære Halvor, du er kul... osv."

Du hadde mye mørkere stemme enn jeg trodde du hadde, jeg trodde du hadde en liknendes stemme som svampebob har, vel fordi du er minst like kul eller kulere enn svampebob er... hehe

Hjertlig hilsen !MHiis.. en 97-er .... -.- :P :D

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin