hits

Funksjonshemmet i Bergen

I forrige uke var jeg i Bergen for å hilse på venner og bekjente. Jeg filmet hele turen og endte opp med et ekstremt lite givende resultat på hva jeg egentlig drev med i Bergen over tre dager. Svaret er egentlig ganske enkelt. Jeg trasket rundt i regnet alene alle dagene. Sendte en rekke meldinger til folk om å møte meg, men ingen "kunne". Toppen av nederlag var da jeg varmet meg inne på et kjøpesenter og kjøpte en 15 cm lang baguette til 90 kroner. Så oppdaget jeg en kar i andre etasje som stod der og tok bilder av meg som om jeg var en sirkusape! Jeg ble dritsur, men poserte alikevel. 

36 kommentarer

Kjære Haldar, du er fin

Så slemt å ta bilde av folk uten å spørre :O Du skulle banket de :3

Dro du til Bergen og forventet annet enn regn...?! :o

Åh, nå fikk jeg litt Bergen-savn!

sikkert kun vi bergensere som syns det var stas at du bodde hos Vågard..

hahah, søtt når du prøver å snakke bergensk

hahhaah lol. skjedde det på ekte?

æ digge dæ bare meir og meir æ

Ja, også så du meg, eller jeg så deg. Eller vi så hverandre....eller hvordan det var.

Men faen. Jeg glemte å ta bilde av deg. Kommer du snart tilbake til B-town?

halvor du er så kul! :D

Kjære HALVOR! du er ikke pen, sterk og kul hvis du ikke GAMER

Kjære Halvorpusen<3<3

Halvorrrrr er veldig snill..... Når kommer svarene på spørsmåla?

Jeg har vondt i armen, er det normalt? Er det sånn det skal være i overgangsalderen? For jeg er jo ikke i overgangsalderen engang.. Så om det er normalt å ha vondt i armen når du er i overgangsalderen, så er jo jeg unormal fordi jeg har vondt i armen og ikke er i overgangsalderen!! Ellers så betyr det at jeg er i overgangsalderen.. Men jeg tviler meget på det.

Du er så sterk som klarer å løfte alle de bag'ene i starten av filmen HELT alene. HELT selv!

Når du sitter på toget å ser rundt deg så ser du litt pedofil ut. Men det går.. egentlig ikke bra.. Men du er uansett veldig kul. Og du hadde helt sikkert klart å fått med deg små barn inn i bilen eller bak buska uten makt uansett, siden du er så pen. <3<3<3<3

Hadet. Loveyou.

Når skal du svare på spørsmålsrunden?

Leste akkurat innlegget om 7. april 1990 og innså at det er 22 år siden imorgen. Beundrer både deg og faren din for hvordan dere har taklet det og kondolerer så mye.

Victoria: Takk Victoria. Er ganske nøyaktig 22 år siden akkurat nå.

Kristine: Skal få svart så snart som mulig, men har så insane mye å gjøre om dagen. Men det kommer innen noen dager!!! :-)

KJÆRE HALVOR!

DU ER SÅ PEN, STERK OG KUUUUL!!

DIGGER DEG! DU ER RÅ! HAHA

Hei :) Jeg lurte på om du hadde et lite forhold med Silje eller kontakt med Silje fra dagens mann ;) ?? Hilsen en rå fan!!

Blogg litt mere da:((

HALVOOR ER VELDIG KUUUL JEG SKAL GI HAN EN FUUUUGL nei med for real, kom til Nesodden.

kjære halvor.

skjer med at du ikke har blogget på fire dager'a??????

du er pen, sterk og kul! jeg beundrer deg sterkt! over og ut

VAR DET thom hell? :-)

"Her fant jeg en pus" tihihihi x)

Kong Halvor: Shit!

Kjære Halvor! Bare lurte på noe jeg har lurt på lenge!!! Liker du Ole Brumm? :) Den gule bamsen med rød genser som bor i hundremeterskogen altså? :D Hilsen meg assmann ;) <3

kjære Halvor. du er kul, sterk, pen ooog morsom!

jeg var på kino her om dagen. og vet du hva som dukket opp på film lerretet eller? joo, det var du. du har glemt å fortelle oss at du er med i 'kims' reklamen! satt jo popkornet i halsen når jeg så deg, hoppet og skreik; ''Det er kong halvor jo!!''

Og jeg som ikke trodde du kunne spise noe verre enn den derre soppen som grodde i taket.. Så spiser du kattemat!? At du spiser sopp/mugg eller lage spyvideoer er helt greit for meg. Men I have this thing with kattemat, verste jeg vet! Det beste jeg vet (Halvor) + Det verste jeg vet (kattemat) = .. AH, samma det, vi snakker Halvor her! No limits.

Bortsett fra min reaksjon på kattematen syns jeg videon var dritbra. Sinnsykt underholdende! Som alle de andre filmene dine selvsagt. Den butikken du var i, DET er sånn du kan kalle alt-mulig-butikk. Glad i deg, klem fra Madelen :D

Du er så kul og pen og sånt Halvor

Charlotte bilden

Charlotte bilden

bra blogg du har:)

du er kuuul;):D

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul.

Du seriøst, nå har jeg leita dritlenge etter en sang jeg fant på hjemmesia de her en gang. Den heter Danger, også er det et nummer, men jeg finner den ikke, åhå! Hjelp meg! Vær så snill.

ragnanybakk: Søk Danger på Spotify. De har mange låter med nummer som tittel. Jeg digger spesielt 88:88 eat remix

400 meter frå den lekeplassen bur eg. Skulle kome på kaffibesøk, men pytt sann, det får bli neste gong!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin