hits

SPAM

Med en offentlig epost-adresse på en hjemmeside som tidvis klatrer nogenlunde høyt opp bland rosabloggerne på blogg.no, så sikrer man seg også en epost-konto full av dritt. Det er mange typer epost som går under kallenavnet dritt, men verst av dem alle; "nisje"-bransjene som består av svensker og nyutdanna sveklinger fra BI (største samlingen av tapere i hele Norge på en gang) som tror de er salgsgenier fordi de har oppfunnet en eller annen app, eller startet import av telefondeksler, lommebøker, hestebæsj og andre unødvendigheter, og tror de får solgt det - da gjerne via sosiale medier, og da gjerne via bloggere. Jeg har blitt plaget av mange av disse fjolsene og har tidligere sagt i fra om hva jeg synes om den slags "salgstriks".


(Trykk på bildet for å få det større.)Den virkelig store verstingen er en nettbutikk som kaller seg Handelsportal.no. Handelsportal.no selger stygge mobildeksler og masse annet dritt som ingen egentlig liker. Det finnes mange tullinger der ute som selger dritt ingen vil ha, men problemet med disse idiotene er at de plager folk med dritten sin. Det kan sammenlignes med å bo i en blokk der Norge bor i etasjen under deg, også skjærer man ut litt av gulvet og bæsjer ned på Norge. Det er nettopp det Handelsportal.no driver med. De bæsjer på landet vårt med dritt. Etikken deres lukter spy, og jeg er sikker på at alle som jobber hos Handelsportal.no er tilbakestående. Hjelpesentralen gone lose. Jeg har lenge lurt på om det faktisk sitter ekte mennesker i andre enden. Etter å ha sett meg lei av alt maset deres på epost, så tenkte jeg en ettermiddag i mars at det var på tide å si ifra.

(Trykk på bildet for å få det større.)

Det hjalp selvsagt ikke, for ingen i Handelsportal.no klarer å lese. Jeg får dating-spam på translate-norsk fra Afrika som er bedre skrevet enn mailene jeg får fra Handelportal.no minst to ganger i uka. Så; når det ikke er mulig å stanse dette, og jeg ikke vet hvor denne hyperaktive hjelpesentralen for vanskeligstilte drittsekker holder til slik at jeg kan sende dem miltbrann i posten ... Hva gjør man egentlig da?


Det finnes flere utveier i situasjoner der man står fast i dritten. Den enkle løsningen er selvsagt å drikke bort problemene.

Men jeg har faktisk lært at det ikke hjelper for noe som helst. Ved en real fyllekule kan man også komme til skade for å blogge om mobildeksler fra Handelsportal.no og da har man jo driti ganske greit på draget (og kanskje helt ned til underetasjen).

Den andre løsningen er å gjemme seg fra omverdenen. Forsvinne. Bli en taper som bor i skogen, sånn som Tore Tvedt.


Den siste løsningen innebærer hverken drikking eller rømming. Den innebærer kun ett badekar eller en middels stor dusj, og det er noe nesten alle nordmenn gjør ved jevne mellomrom. Jeg snakker selvsagt om den gode, gamle fosterstillingen.

Slik sitter jeg. Noen ganger i flere dager i strekk. Det er derfor jeg er så tynn! Fordi jeg ikke spiser. Jeg bare ligger der i badekaret. Gråter litt. Nynner litt på en fin sang. Dere vet.

Men faktum er at ingen av disse tingene kan fjerne problemene. De er der fortsatt. Handelsportal.no er der fortsatt. Det er bare én ting man kan gjøre for å ta rotta på disse rottene. Man spammer Handelsportal.no tilbake. Dette kan man jo ikke gjøre alene uten å være autist eller speedfreaker. Da hjelper det å ha en twitter-konto med mer makt enn Evenes, Sørrelsa, Lavangen OG Flakstad Kommune + hele Island tilsammen. Jeg spurte mine disipler på Twitter om hjelp og la samtidig med et eksempel på hvordan man burde gjøre det.

(Trykk på bildet for å se mitt eksempel.)

Og jammen fikk hjelp også. Her har for eksempel Arvid skrevet en sint mail.

(Trykk på bildet for å få det større.)

Her har også Kim-Eirik satt skapet på plass for nissene i handelsportal.no

(Trykk på bildet for å få det større.)

Og etter mange uker på spam-offensiven, så skulle det endelig vise seg å gi resultater. Handelsportal.no viste for første gang tegn til selvinnsikt og forståelse for at ingen i verden liker dem.


Men det er klart. Selvfølgelig trykker jeg ikke på den linken - da får jeg sikkert masse rosa iphone-deksler i posten med en faktura. Derfor håper jeg alle mine lesere og disipler og slaver fortsetter å sende mail til disse tullingene, helt til de innser hvor forferdelige mennesker de er, tar en scientology-test og begår kollektivt selvmord.

IKKE SEND MEG MER DRITT I POSTEN, RUMPEVORTER!

Forresten handelsportal.no! Jeg har nevnt dere 11 ganger i dette innlegget. Jeg forventer å få et eller annet fett av dere nå. Kanskje en navelpiercing laget av led-lamper eller noe sånt. Takk på forhånd.

PS: Det sendes stadig inn nye mailer til denne bedriften. Hah! Bedriften. Høres nesten ut som bedriten! Klikk på bildene for å se dem større.

Alba


Simen


PS 2: "Pavel" har nå avregistrert min mail for meg. Vi takker ham for hans engasjement og stå på-holdning. Vi trenger flere som deg, Pavel!

PS 3: Grand Theft Auto 5

30 kommentarer

Stor applaus til deg, Halvor!

og selvfølgelig til dine twitter-disipler

pernille lyngsnes

pernille lyngsnes

kjære halvor, du er veldi pen, sterk og kul.

du er så jævli genial. hvorfor er ikke du kongen i norge?!?

Enig. Er dritt lei av å få sånna spam-mail -.-

Jeg har aldri, aldri, ALDRI vært mer betatt av et menneske, som det jeg er av deg. Du er så tulling, men likevel så sabla genial. Hadde vært stolt av å kjenne deg!

Når du skriver et innlegg som omhandler skrivefeil, bør du sjekke at du selv ikke har det. F.eks skrives jevne uten g og det heter et badekar, ikke en badekar.

Marthe D: Der kan du se hvor viktig det er å følge med på korrekturen! Takk takk

hahaha sykt bra!

Navlepiering laga av led-lapner, omfg. Noen ganger lurer jeg på hvordan du får slike tanker.

Hvor er det sjovt. Du er jo en populær fyr.

Endelig noen som skjønner hvor utrolig stygge dekslene fra handelsportalen.no er! takk.

HAHAHHAAH, jeg dæver ass, du er så sykt lættis. Misunner menneskene som kjenner deg i reallife. Du er genious.

Kjære Halvor, du er pen, sterk, kul og den tøffaste karen eg veit om. Du er kongen!

Jeg skal sende en sint melding til de! Grrrrr

Hei:) liker Showene dine skikkelig godt! Du er flink:)Føles det bra å bli godt likt? Har aldri prøvd.

Du skulle jo neeesten ha meldt dem på et par-ti-tjue "nyhetsbrev". Det er et rent helvette å avmelde seg slike.

Kan du få deg ny header snart? :)

Kjære Halvor Du er skikkelig pen og kul og stor muskler

kan du vær så snill og komme innom min blogg<3<3

Haha :) du er konge :)

Fulgte linken, tror du kanskje du skal slippe mer spam nå. Ihvertfall ifølge hva som kom ihvertfall -> http://img855.imageshack.us/img855/7080/joejjas.jpg men man kan jo aldri stole på slike folk. Du får skylde på meg om du plutselig får 30 mobil-deksler i posten og brev fra en dum svenske:)

Peace!

Hva er forskjellen mellom partoutbillet og standpunkts- billet på roskilde? :)

Synne Aurora: Det er jeg jammen ikke sikker på, uten å sjekke

Hater spam og hater trollers! Makan! Fett at du blogger forresten. Er ikke så mange bra mannlige bloggere! Stå på ^^

Dette er det beste jeg har lest på lenge. God sommer!

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul! Det er skammelig at en blogger som deg ligger under rosabloggere og paradise-deltakere. Det sier litt om hvor inhabile mange av dagens ungdommer er. Vår kjære fedreland er dessverre så fucka opp at sånne ting blir snudd opp ned. Takk skal du ha. Takk. Respekt.

Synes dette var mer teit enn gøy. Du er som regel bare morsom, men plis ikke kødd med selvmord, ikke her eller noen andre steder. Det støter alltid noen. Og hvis jeg høres pinglete ut eller noe sånt nå, så oki.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin