hits

Intervention

Det er sikkert (ikke) mange av dere som lurer på hvor jeg blir av om dagen. Jeg gjør i hvert fall det, og i løpet av den siste tiden har jeg stilt meg selv dette spørsmålet en rekke ganger - noe som opptil flere ganger har resultert i både angstanfall, panikkanfall, vanlig anfall og litt elveblest på høyre rumpeballe. Sist jeg stilte meg selv dette spørsmålet hadde jeg en fotograf tilstede, meg selv, for å dokumentere svaret på det jeg vet mange av dere (ikke) har lurt på. På engelsk denne gangen. Jeg har en del labradorer som følger hjemmesiden min, som ikke snakker norsk.


Jeg håper selv at jeg snart er tilbake i full vigør (altså, som en inngrodd taper uten venner, som blottlegger det miserable livet sitt på internett). Jeg håper dere også håper det, for akkurat nå lukter det faktisk bæsj av hjemmesiden min.

28 kommentarer

AHHAAHAHAH!!!!

Jeg sitter i klasserommet med headset og ler meg ihjel! "Hva er det Madelen!!?!?"

Så tror jeg volumet var litt høyt på headsettet fordi alle snudde seg og så på meg når du:

"ØØØØØØØØØØØØØØØ!!"

Hahaha, made my morning!! Føler selvsagt veldig med deg.

Alba Falch Nesheim

Alba Falch Nesheim

Åherregud! Satt i skolegården og fikk helt latterkrampe! Også så alle rart på meg......

Kjære halvor

Du er pen, sterk og kul. Jeg digger deg

Hold motet oppe!

hahahhahaha, har du gått heilt fra hektene?!?! hahahahah!

Kjære Halvor! Du er så pen, sterk og kul. Og jeg vil bare si at, jeg elsker deg!

Ville kanskje ikke sagt det lukter bæsj, synes det lukter litt mer som sur melk.. Men digger deg og det venneløse livet ditt uansett!

hahaahahaaaaaaaaaaahahaaa ahaaaaahahhhhhhhhhhaaaahhhhhhhhhhhhhaa

Hold motet oppe, Halvor. Jeg har tenkt masse på hvor du ble av, og håper at du får det bedre snart <3 Masse klemmer!!

Kjære Halvor du er pen, sterk og kul!

Dette minnet meg om en dårlig romantisk komedie, og jeg fikk frysninger. Men jeg bare elsker deg fortsatt da.

halvor, seriøst, hva faen er dette. videoen er dritdårlig. bli bra igjen! <3<3<3<3

går det bra med deg, trenger du hjelp ??

hahahahahha, konge.

Søte Halvor!

Det gleder jeg meg også til :D

Hahahahaha faen jeg brakk meg av den slimgreia på slutten, men det var verdt det ass.

Ja, Halvor..hjemmesiden din lukter BÆSSHHH

Hei Halvor! Går det egentlig bra med deg? Det virker ikke sånn, hvertfall. Jeg måtte skru av filmen før den var ferdig, så ubehagelig var den. Hvis jeg hadde trodd det var det beste du kunne komme med, hadde jeg ikke sagt noe, men det gjør jeg ikke så; Halvor, du suger litt om dagen ass. Du har blitt en karikatur av deg selv! Jeg har alltid drømt om å si det til noen og faktisk mene det, nå er det gjort.

Siden jeg kritiserer deg skal jeg kompansere med et komplement: Halvor, du har faktisk blitt kjekkere siden første gang jeg leste bloggen din! Kun fysisk da, jeg er klar over at jeg kunne blitt lurt av din økte status osv men jeg tror jeg genuint synes du er blitt finere fysisk. Har du fixa på noe? Hvis du måtte fikse på noe, hva ville du fixet? (kunne blitt ett bra hjemmesideinnlegg, just sayin)

Ja, det lukter dritt her. Du kan ikke blogge om å være venneløs taper når du ikke er det lenger!! Har du ikke tenkt på at det egentlig er morsommere at en ingrodd taper som blottlegger livet sitt på internett faktisk får venner? Hæ? ikke vet jeg hva du tenker på hvertfall. Jeg prøver ikke å si at du er sellout, for det er du, og det er jo en bra ting. Men når du har ett inlegg med tittel "intervention" så tenker jeg at jeg må være kritisk til det du driver med.

Neinei, Jeg skal gi deg 1 godt råd jeg, gutten min. Sikt mot månen, hvis du bommer, lander du blandt stjernene uansett.

Jeg syntes synd på naboene dine.

JA,KOM TILBAKE DÅÅÅÅ

Jeg synes det er rart at folk kommenterer at de ler. Selv tar jeg meg alltid i å sitte å se på filmene dine med et u t r o l i g skeptisk blikk.

du er bare så utrolig bra Halvor. Så utrolig dust morsom, men likevel noen ganger seriøs med dine synspunkter. Elsker deg!

Kjære Halvor, JEG DIGGER DEG!

haha, 5000 tigers again in the country! :) du e råe !

Nå begynte jeg å gråte.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin