hits

EN DAG

Denne filmen er et forsøk på å vise hvordan jeg lever fra morgen til kveld. Den er ikke så veldig bra til tross for at jeg brukte tre dager på å faktisk filme den ferdig, og to dager på å klippe den. Jeg burde finne en nedgravd bøtte med ranspenger eller noe snart.

Synes du det virket rotete - velkommen til mitt liv. Jeg har ikke hatt kontroll på noe som helst siden 1993.

33 kommentarer

Åååååå, gift deg med meg?

Kjære Halvor, pen, sterk og kul er du.

Hahha, kunne ikke du vært bestevennen min ?

Vennene dine virker sykt ukomfortable rundt deg. HAHA!

Ikke rart du har så store fine muskler når du drikker så mye tran

Kjære, pene, sterke og kule Halvor.

Elsker latteren din, skulle ønske jeg hadde en så kul venn som deg :O

Men hvordan får du penger til mat hvis du ikke har ordentlig jobb?

JEG ELSKER DEG

Kjære Halvor, Håper du er klar over at den lille sorte tingen du fikk i posten på filmen var et sexleketøy fra Lelo som et regnet som et av de beste og mest ettertraktede sexleketøyprodusentene som finnes! Denn du har der er fra den helt nyeste kolleksjonen dems, så ny at jeg ikke så den da jeg var på sexibition for to helger tilbake engang. Den heter Oden 2, (second edition), den er for par, og koster 1050,- kroner!!! Hvem det nå var som kjøpte den til den må være værdens snilleste, eller galeste. Håper du får mye nytelse med den og hvis du sier at du har en Oden til en random dame på byen noen gang kan du nesten regne med å få deg noe. Sjekk: http://www.lelo.com/index.php?collectionName=insignia-luxe&groupName=ODEN-2

Hilsen Åse.

Vi har akkurat sånn gressklipper!

Du MÅ eller KAN du lage flere videoer? de er så morsomme!! :D

Kjære Halvor, jeg digger deg! Du er sykt flink til underholdning! Du burde bli stand up komiker!! :DD

Kjære Halvor, du e best

Halvor, eller Håvard som jeg liker å kalle deg, du er søt!

Hvis ikke jeg kan gifte meg med deg, kan jeg få gifte meg med pus i hvert fall da?

Hahaha, du er faktisk den kuleste jeg vet om!

Kjære Halvor!

Du e pen, sterk og kul.

Kan eg få han kompisen din?

Hvor kan vi se den bakomfilmen?<3

Kjære Halvor. Han Andreas var skikkelig pen og sterk og kul. Elsker deg :-)

du halvor! æ døøøør, hahah, mekk fleire sånne!:D

du e forresten bra NYDELIG, MUSKULØS og AWESOME :-)

hehehe,brae saker

Kjære Halvor, du e så fin stærk å kul at det e bære å je meg en dato, så kjæm eg å gift meg med deg! Time and place så e det krute!

Kjære Halovr, du er en bra konge. Skabben din er sikkert flotters. Slabberdask. Vil egentlig ikke nevne hvor pen, sterk og kul du er. Jeg vil ikke skrive dette. Ha det. Halovr.

Den sangen du startet din morgen med, er ganske bra. Drikker du brustablett (SLASH spiser) hver dag? Jeg gjør det kun når jeg føler meg dødssjuk, som her om dagen. Men det er hardt å få det ned.

Jeg har aldri smakt tran, men har den følelsen av at det er helt sjukt at du bare drikker det som om det var død cola. Jeg syns egentlig du har mye å finne på jeg. Jeg har absolutt ingenting å gjøre for jeg for sløv til å tilkalle venner.

Leste en novelle på skolen i dag, hvor det var to kompiser. Som var i Briskeby. Så for meg den ene gutten som deg, som spytta ned i nakken til en vaskedame som nå er alkoholiker. I følge novellen.

MADELEN ELWIN</h3: Seal er helt rå!

Jeg drikker brustablett de dagene jeg er ekstr hypokonder. Jeg tror jeg er veldig mye syk. Tran drikker jeg to ganger om dagen - har gjort det i en måned eller to nå.

jeg gjør mye, tror jeg, så mye at jeg ikke kommer videre med noe av det. skjønner?

Kjære Halvor.

Du er veldig pen, sterk og kul, men du har ikke så mye å gjøre om dagene. Skal vi sloss?

Åjasså, interessant. Jeg drikker det kun når jeg vet ganske sikkert at jeg er sjuk. Men akkurat nå klarer jeg verken drikke eller spise, gjør vondt å puste. Så lar være. Så hører jeg på funeral. "I'm ready for the funeral!" Føler det passer bra.

De eneste jeg vet om som drikker tran nå er deg og morfaren min. Men ikke han sportsduden på reklamen, man ser han ikke drikker på reklamen - men likevel sier han "det smaker tran, men det er det som funker!" Yeah, like you would know stupid sportsgayguy.

Ja, jeg skjønner. Jeg gjør nesten aldri mye. Ble så frustrert i dag fordi jeg ikke gjorde en dritt i tillegg til at jeg plutselig skulle surfe på den røde bølgen - også skrev jeg først bøgen. Too much information eller hur. Er nesten bare med mor på fritiden min. Det er da kos.

Hilde Kristin

Hilde Kristin

Du overrasker mer og mer. Digger deg mer og mer. Tusen takk

kjære halvor,

du er bra, du.

ikke så kjekk, men faen du er bra.

digger bloggen din, sjekke ut vårres http://internatkongan.blogg.no/ ? :)

kjære halvor,

du er bra du.

ikke så kjekk, men faen, du er bra.

Kjære Halvorpuus!

Gjør oss alle en tjeneste, aldri slutt med det du gjør! Du er så pen, sterk og kul, men hvordan klarer du å være så forbanna fantastisk som du er? Er det mulig å lage en video med noen tips til oss smårips? Jeg tenkte at i fremtiden så SKAL vi gifte oss, og om du ikke ønsker det så kommer jeg til å gifte meg med et bilde av deg. Jeg elsker deg så mye at jeg hadde latt mine foreldre selge meg til deg for en halv baconpakke og et gammelt drops.

Awesome!!!!!!!!

Skulle ønske jeg var litt mer som deg Halvor. Effektiv, uredd, talentfull og unik er noen av de mange ordene jeg kommer på når jeg tenker på deg. Beundringsverdig. Stå videre kompis!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin