hits

Si fra på Kong Halvor-måten.

Jeg ble spurt om å lage en film i forbindelse med en kampanje som skal få bilister til å senke farten. Jeg har jo selv blitt påkjørt og synes det er utrolig ubehagelig med uaktsom kjøring - så jeg svarte selvsagt ja på dette. Nå er filmen ferdig. Jeg føler jeg fikk budskapet mitt frem. Litt underfortalt, men ...Det er viktig å være litt sint. Jeg blir sint når folk kjører for fort. I morgen skal jeg til Tenerife, og hvis kapteinen på flyet går over 110, så klikker jeg mongo på han.Bildene var selvsagt helt irrelevante. Jeg bare antok at dere kanskje ville se de fine bildene jeg tok i hagen for to dager siden.

29 kommentarer

Så bra!!! Flink du har vært.

Omg, haha. Ler meg fillete!

Gud, som jeg har savnet deg, Halvor! Veldig, veldig, veldig bra film som vanlig. Og veldig bra formidlet. Du traff meg midt i hjerterota.

Du antok ganske riktig i forhold til de bildene du da, Halvor, for de hadde jeg faktisk kjempe lyst til å se! Kjempe bra!

Kjære Halvor. Med tanke på at du er så pen, sterk og kul, må jeg si at du også er en meget smart fyr med kreative løsninger. Jeg støtter deg i denne saken, og syns du er morsom på den måten at jeg gjør hva du ber om. Neste gang pappa kjører for fort skal jeg vise han denne videoen.

Hei, konghalvor

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Kjære Kong Halvor,

DENNE FILMEN BURDE VISES PÅ TV. Mest fordi folk må slutte å kjøre for fort, men også litt fordi jeg virkelig hater jenter som bruker tights som bukse. Bra jobba! Kos deg i Tenerife, forresten :)

kjære Halvor, du er så alt for pen, kul og sterk for denne verden! Vil du gifte deg med meg? Jeg drømte at du kysset meg, det var en fin drøm.

Halvor/rambo dilla

Halvor/rambo dilla

Kjære deg!

(Svar meg!!)

Du er dritkul og morsom og Rambo også. Du burde oppdatere sida di oftere!!!!! :):) kul video det er fakta alt sammen

Du vil ikke tro det her ass!

Men stefaren min kommer sent hjem fra jobb nå. Og hvorfor det? Jo fordi noen kjørte fort, for fort.. Og prøvde å komme seg forbi han. Men han klarer ikke kjøre forbi uten å treffe bilen til stefaren min så han lander i grøfta. Det er ikke kult. Da er til og med Paradise Hotel kulere!

.. okei sorry, overdrev

paradise hotel er aldri kult

Jeg synes det var ordentlig ålreit av deg å lage denne videoen, Halvor! Bra å slå inn litt vett i huet på dagens ungdom (og da sikter jeg spessielt til rånere på bygda).

Av ren nysgjerrighet; hvor på Tenerife skal du?

"Mmm! Faktisk.."

kakao snerk er fetere enn folk som kjører for fort

hvor lenge blir du i tenerife? skal ditt selv nemmelig... og hvor?!

Kul bart fin katt kul blogg

Kjære Halvor som e så hønk, stærk å kul :)

Har aldri vorti påkjørt sjøl, mn har vært vitne. Fælt.

Btw: Halvor trenger en liten klipp. Som forrestn burde vært gratis.

FANTASTISK!!! Ler meg skakk!

Kreativ video, som vanelig! :) Har forresten også linket og skrevet bittelitt om bloggen din hos meg, ta gjerne en liten titt! :) Du er og med i årskavalkaden min, hahaha :)

Kjære Kong Halvor

Jeg liker litt uaktsom kjøring jeg..

Bloggleser !! :D

Bloggleser !! :D

Kjære Halvor.

Du er den beste bloggerer EVER !! Btw:kul video om råkjøring .

Kan du lage flere videoer om/med Rambo ?!?! De er morsomst.. :P (Y)

Du er kul og digger bloggen din !! :D

Kjære Halvor.

Du er helt konge, nesten like kule som oss som vandret rundt i rosa snekkerbukser på Gardermoen den 5. da du reiste til Tenerife. Håper ikke vi skremte deg. Eller at flyet kjørte for fort. Det kan være skummelt. Vårt fly kjørte for fort, men ingen turte å si noe. Jeg skammer meg nå.

nå vil jeg ha et nytt innlegg snart. jeg refresher denne hjemmesiden 3 ganger daglig og føler at jeg også eier rambo litt. kom igjen a.

Kristin: hva var greia med snekkerbuksene?

Vi er et småkor fra Studentersamfundet i Trondheim. No hipster shit.

fyfff du innspirerer meg da! og det ække mye som innspirerer meg om dagen,,så Kjære Halvor.

Du gjør livet mitt rikere for hver ting jeg leser eller videoblogg. rett og slett! DU ER TØFF og du gir av deg sjæl. og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har oppdaga deg før. har vært for opptatt med meg da. men aldri for seint som man sier.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin