hits

EBAY

For noen uker siden fant jeg Ebay. For de fleste av dere er dette gammelt nytt - men jeg er en sånn som kommer litt sent inn i ting. Jeg har ikke sett Breaking Bad enda, for eksempel. Uansett, da. Jeg fant Ebay for noen uker siden og fikk helt dilla. Jeg har egentlig ingen penger, men på Ebay bruker man bare tøysepenger (PayPal-penger) og alt man trenger å gjøre er å trykke på en knapp. Jeg trenger herved ikke å gå ut lenger - med unntak av en Sverige-tur en gang i blant for å fylle opp fryseren, samt korte turer til Joker og Olsen Café på Briskeby for å kjøpe Farris, og drikke øl. Jeg har klikka mongo på Ebay. Jeg har kjøpt alt mulig rart. 

Og så dro jeg på ferie til Tenerife - og så kom hjeg hjem igjen. Og postkassen min. Var. Full. FULL!!! Av hentelapper, da. Ikke øl. Det er sykt rart om en postkasse blir full av øl. Ikke fernet, da. Alle blir fulle av fernet.


Her er fangsten min etter en uke i Tenerife, og jeg vet at det er masse mer på vei. Livet mitt føles bra. Selv om jeg innerst inne vet at det kun er en midlertidig illusjon som brytes så fort jeg ikke får betalt på Joker fordi alle pengene mine har blitt brukt opp på Ebay. Men den tid den sorg.


Julaften!


Det beste med å få masse pakker i posten er at det føles ut som om det er noen andre som har gitt deg gaver - og det er utelukkende ting du ønsker deg! Jeg ønsker å foreslå at vi avvikler julaften (døll dag) og lanserer Ebay-aften i stedet. Hver uke! Jeg er sikker på at nordmenn blir lykkeligere dersom de slipper jul, og får pakker fra Ebay i posten i stedet.

Staten: Halvor?
Halvor: Ja?
Staten: Du er genial. Vi frasier oss herved alle verv, og gir makten i landet over til deg. Ok?
Halvor: Tja, hvorfor ikke, liksom. Sikkert lættis å styre et land, liksom.

Her er søppelhaugen min etter gårsdagens Ebay-aften.


Og her er noen av gavene jeg fikk.


Jeg har blant annet fått meg masse FILA-klær. FILA er et merke alle brukte før - men så forsvant plutselig. Nå skal jeg, Halvor fra Briskeby, føre det inn igjen.


Også har jeg fått meg t-skjorter og longsleeves med lugubre motiver - pluss masse CDer og sånn.


Også har jeg kjøpt tidenes feteste Adidas-jakke (venstre) og en fet olavest (aldri hatt olavest) og en dødsfet genser med en kongekatt i verdensrommet. Det er et av favorittplaggene mine for øvrig. Og jeg har mange plagg nå. Jeg har brukt alt for mye penger på Ebay-gaver de siste ukene. Og jeg har ikke jobb.


Men jeg tenker uansett at penger ikke er det viktigste. Eller. Det er det jo, selvsagt. Men det er viktig med fine klær også. Jeg liker klær. Og Farris.

Men hva er det egentlig jeg driver med? Som om dere har noen interesse av å se meg posere i de nye klærne mine som en blogghore foran speilet. Sånn! Her er et bilde av meg i hockey-stilling på en stige, i stedet.Liker du hockey?

24 kommentarer

Liker bloggen din veldig godt, Halvor. Stå på!

Kjære Halvor! Du har gjort en kritisk feil i nakenfotograferingen. Jeg ser hverken rumpa eller penisen din og føler meg derfor snytt. Jeg blir skeptisk til hvorvidt du faktisk er pen, sterk og kul når du skjemmes så mye over din egen kropp.

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul.

Mvh

Andrea Vibe Kilde

Kjære Halvor.

kule bilder, du ser skikkelig kul ut på alle bilder!

Kjære, skjønne, vakre, pene, store, sterke Halvor! Puppene, er det en bok? Fortell om den, jeg vil og ha en bok med pupper.

HEY! DU! DEN KONGEKATT I VERDENSROMMET GENSEREN! har du link. jeg. elsker. den. ZOMG <33333

Beklager, glemte meg. Kjære halvor!

PUPPER

kjære halvor (du er pen,sterk,kul btw!!)

hvor mye kosta dette da??

Hahahaha!!! kongekatt i verdensrommet. det tok kaka! hahah dødssøt!

Flott balleskygge.

Kjære Halvor

Den boka vil jeg ha. Hva er det for en bok?

Du er svært pen sterk og kul, adios.

fin i olavest, da! #kåt #hehe

Ida Susanne: #fnis #hehe

Kjære pene, sterke, kule Halvor,

Fine ting. Jeg vil også ha katte genseren :(

heheheh Herlig blogg!

hehe, enda en artig mannlig blogg å lese :)

Hahaha!! (Nei,vent.. Vi starter på nytt..)

Kjære (kong) Halvor.

Hvorfor oppdaget ikke verden deg før?? Jeg bare spør, du er jo helt genial, og dessuten er du jo pen, sterk og kul, noe som er en fordel, håper virkelig bloggen (haha, nei bare tuller, hjemmesiden såklart) havner helt på topp slik at alle får sett den, lykke til! Verden vil elske deg like mye som jeg gjør, jeg lover!!

Klem og kos fra Inga

Kjære halvor, du er sterk pen og kul og i tilegg er du morsom! Jeg bare lurer på en liten ting... Hvem er det som har tatt disse bildene av deg? for jeg har et lite snev av håp om at det er selvutløser... :)

Å sitte i hocke, Halvor. Ikke hockey.

Anonym: Seriøst? Aldri hørt. Hva man lærer!

Om vi liker hockey?

Bladet of Steel var konge, hvertfall!

E liker også farris.

MEN kunne tenke meg en bok med pupper

Oliver wolden stålhanske

Oliver wolden stålhanske

Hei Halvor fra briskeby

Ville bare si at du gjør en god jobb med og få fila kult igjen!

Jeg fikk for noe dager siden fila fipflpsa mine og capsen og jakke

jeg prøver og få venna mine til og kjøpe det (det er ikke så lett) men har fått en til s

Å kjøpe det

Også lurte jeg på en ting jeg har lyst til og byne med graffiti har du noen tips?

Hilsen Oliver fra Fetsund, 14år

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin