hits

Kahlo.

Jeg har blitt avhengig av EBAY og bestiller nå varer for penger jeg ikke har, helt ukritisk, flere ganger om dagen. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre - men må snart vurdere å få meg en jobb for å kunne tilfredstille lidelsen min. Jeg har fått mange rare ting tilsendt hjem til grotten min på Briskeby i det siste, og i dag dumpet plutselig Kahlo ned postkassa.

Dette er Kahlo. Frida Kahlo er en kvart tysk-jøde-kommunist med rumensk blod, fra Meksiko. Hun maler bilder av seg selv med unibrow. 


Som den Oslolosen jeg er, så bestemte jeg meg for å gi Kahlo er liten rundtur i vårt styggvakre Oslo. Et Oslo vi elskhater mens vi drukner de overfladiske sorgene våre med glede på tapp til 70 kroner halvliteren.

Her er Kahlo på Tjuvholmen. Tjuvholmen er en forlengelse av Aker Brygge, og er interessant for deg som liker å gå tur til steder du aldri vil få økonomisk mulighet til å bo selv. Bak Kahlo ser vi Astrup Fearnley-museet. Et sted der "se hvor gæren jeg er"-mennesker kan utfolde seg kunstnerisk.


Her er Kahlo på Rådhusplassen, mens hun koser seg med en kaffe. Nam, nam.


Jeg tok med meg Kahlo videre til Akershus festning for å se på horer - men det er visst ingen horer i dette området mer. 

Det var synd. Jeg husker selv da jeg var liten, og kjørte rundt i dette området med Fattern for å finne parkeringsplass, og så alle horene som vanket her. Jeg ble fascinert over måten de bydde frem kjønnet sitt som om det skulle vært gratis. Slikt ser man ikke nå lenger. Det var synd at ikke Kahlo fikk sett dette.

Men vi mistet ikke motet av den grunn! Rundt neste sving var veien kort til Bjørvika og Operaen! Stedet som for få år siden kun var en sliten brygge full av narkotikamisbrukende uteliggere - og som nå er blitt en praktfull fasade, full av turister, og narkotikamisbrukende uteliggere. Kahlo fant dobbeltmoralismen i samfunnet vårt som direkte fantastisk.


Her er Kahlo ved østlandets knutepunkt; Plata. Eller Børsen som det også kalles her. Bak henne kan vi se den velkjente Tigerstatuen, som er et symbol på bygdefolkets hat mot Oslobefolkningen.


På Plata møtte vi på to pillefjerne bolere. De var så søte da de gikk rundt og skulle banke alle turistene, men ikke fikk det til fordi turistene trodde fråden i munnviken var rabies. Det er derfor slike mennesker burde dope seg ned og banke folk om natten i stedet - for da ser man ikke fråden. Men, men. Det var jo så herlig vær ute i dag, så NOE må man jo også gjørra, si!

Noen jenter syntes Kahlo var så fin at de ville ta bilder med henne. Jeg snek meg også med på bildet. Det er fordi jeg ikke vil bli glemt når jeg dør.


Karl Johan! Norges hovedgate. Hit kommer turister fra hele Østfold for å kjøpe ting i butikker som finnes absolutt overalt, bli overfalt av svenske selgere og gi penger til østeuropeiske tiggere. Kahlo følte seg naturligvis hjemme blant rumerne - men hatet de svenske selgerne av hele sitt hjerte.


Vi gikk videre, og kom så til Stortinget som ligger i det området i Oslo der det lukter mest kloakk - ironisk nok med tanke på at politikere flest er dumme, egoistiske rasshøl. Kahlo syntes ikke noe særlig om dette området - nettopp fordi hun, som de fleste av oss, ikke har sansen for dumme, egostiske rasshøl som lukter kloakk.


Vi bestemte oss for å trekke hjemover igjen. Det passet fint, for da kunne jeg vise Kahlo slottet på veien. Dere vet; det store bygget der Norges desidert mest tvilsomme sektmiljø gjemmer seg fra resten av samfunnet, oversett av barnevernet, og finansiert av staten. Det beste med slottet er at man kan få komme inn og se hvordan denne statsfinansierte kassa ser ut for KUN 95 kroner per person. Totally worth it!!!

Kahlo sa til meg at hun heller ville kjøpt seg en halv Carhartt-lue, enn å betale penger for å se noen rom i et statsfinansiert slott. «Jeg driter i det teite dusteslottet!», sa hun.

Så dro vi hjem og drakk kakao.


Har du vært i Oslo før? Synes du Kahlo er digg?

20 kommentarer

Godt å se at k(r)oppen brukes godt :D

Jeg syns Kahlo er kjempedigg. Jeg er en due.

Kjære Halvor. Du er kjekk og morsom. Jeg synes foressten det var spennende med en rundtur i Oslo i og med at jeg selv aldri har fått en. For eksempel har jeg aldri sett Stortinger. Ekstremt interessant. Jeg lo mye, og jeg tror det irriterte søsteren min som leser en skolebok mens jeg leser blogger. Hvis du lurte....på det.

Kul dame da

Kaja: Den vaskes så ofte at jeg nok må få ny innen 2015!

Kjære Halvor. Du er søt og pen og sterk og kul. En stor inspirasjonskilde (ikke egentlig) og kunstnerisk begavet.

Alba Falch Nesheim

Alba Falch Nesheim

Nå skal jeg skrive et dikt til deg:

Når alt er mørkt og hodet fult

Jeg er alene, jeg har en sult

Når alt er mørkt, jeg kan ei se

se at ting blir bedre

Facebook, twitter har sin sjarm

men oftest kan jeg fort bli harm

Men når jeg ser et innlegg her

da da kjenner jeg at jeg blir kjær

Et lite smil på munnen min

denne gleden kom fra din

din geniale hjerne.

Alba Falch Nesheim: WOW!

Anonym: Det var fint sagt. Takk, Anonym.

Kjære Halvor. Jeg er den plagsomme dotten som stadig skriver "Kongen av Briskeby" på alt av innlegg du er tagget i/ du selv har skrevet. Ville bare bekrefte det, sånn at du, verdens kuleste - kunne svart meg på denne kommentaren. Jeg hadde blitt evig glad.

Mvh han du alltid (ikke) legger merke til

Hei, kjekke, pene, søte, snille og sterke Halvor, konghalvor, du er den enste på denne planeten som har høyere swægprosent enn meg!! noe som er imponerende. det er rart som Khaol altid holder seg på haken. Vil du gifte deg med meg virituelt?? jeg elsker dehg ass xoxxxxx

http://vvcap.net/db/9PgMutxi_dBxyUTSNNDV.png

SJEKK UT! WTF

Jeg har vært i Oslo et par ganger. Jeg synes ikke Kahlo er digg.

Kjære Halvor. Jeg tror Rambo er sjalu på Kahlo. Sviker. Når har han fått være med på tur, hæ?

Kahlo er kul. God påske.

Jeg synes at kahlo ser ut som en neddopet mann med et ytre som er svært LITE tiltrekkende. Derfor stemmer jeg for å henge henne. Steining er også en mulig metode.

Tusen takk for turen Halvor !

Kjære Halvor!

Tusen takk for turen, you make my day! Ikke rart når du r så pen, sterk og kul!

Haha .. you make my day ! ;D

Du er så Awesome xD

Hvor blir det av den ukentlige paradise oppdateringen som du hater å skrive men skriver fordeom? Begynner å bli redd for at du har sluttet med tradisjonen..

Den smarte manden som ikke vet hvordan man skriver mannen

Den smarte manden som ikke vet hvordan man skriver mannen

Kjære Halvor, si til Kahlo at carhartt koster 8-9$ på ebay, da sparer hun cash som DU kan bruke på andre unødvendige ting på ... ... ... EBAY

Du er pen sterk og kul!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin