hits
7 kommentarer

Kjære Halvor. Siden du er så pen, sterk og kul har jeg nå likt og delt filmen, ooog jeg følger dere på insta! Og for å smiske litt ekstra har jeg likt siden deres på face og abonnerer på dere på youtube. Suss og klem!

Camilla Holt

camilla.holt@live.no

likt å delt!<3

dumt at paradise oppdateringen ikke skjedde i år! var veldig morsomt å lese! :D

Kjære Halvor. Da var alt dette gjort!

Fantastisk! :)

Kjære Halvor. Nå har jeg likt og delt, kommentert på Facebook og alt, og jeg ber til alle Gudene som finnes om at jeg vinner! Du er også veldig pen, sterk og kul!

Caroline Teigen

Caroline Teigen

Herregud jeg elsker dere ♥♥♥♥♥♥

Elisabeth Oterholt Peersen

Elisabeth Oterholt Peersen

Kjære Mr.Halvor. Det var en gang fire,søte jenter som skulle på Hove. De elska det, så de dro dit de neste fire årene også. Så kom tiden hvor jentene dro forskjellige steder i landet og Hove ble møteplassen om sommeren. Vel... I år er det slik at den ene jenta (meg) er fattig og har ikke råd til festivalpass. Ironisk nok, har de andre tre jentene (som hadde råd til å kjøpe uansett) vunnet festivalpass alle sammen. Det gjorde så vondt i hjertet at jeg gråt en hel kveld..MEN jeg gir meg ikke. Jeg tror det fremdeles er mulighet for at jeg også kan komme meg på Hove. Det var ikke meninga å skrive så sinnsykt mye, men jeg tror virkelig ingen andre enn meg har såååå lyst å dra på hove i år. Vær så snill, søte, snille, kjekke mann! HJELP MEG! Meg og vennene mine ville vært uendelig takknemlige!!!!!! Det ville gjort hele sommeren min!

Takk for meg.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin