hits

UTRYKT

Utrykt er et nettmagasin og ungdomsbedrift i Hamar, og før jul var de på besøk og hilste på meg og det rare livet mitt. Her er resultatet! :-)

2 kommentarer

HallllooOooOo, Halvor.

Denne filmen var veldig morsom!! Jeg vil bli som deg men jeg kan jo ikke bli gutt da XDXDXD

Det hjelper å ha en pus, ja, det hjelper ALLTID å ha en pus. Pus pus pus PUUUS!!!

Men det som hjelper mest er at du er veldigveldig morsom og sier og gjør ting som et gjennomsnittelig menneske ikke ville gjort (på en bra måte selvsagt.) Som jeg har sagt før, da jeg så en film av deg for første gang (for maaaange år siden) så tenkte jeg helt ærlig "hva i alle dager, hva er det her". Det hadde sikkert noe å gjøre med at jeg også var en ignorant fjortisskukk, men takk gud for forandringer ikke sant.

Og jeg ble jo nyskjerrig da. Alle jeg noensinne har vist deg til; mine brødre, min mor, min tante, min kjæreste (broren til Alex, en du kjenner hehe felles venner, apropos felles venner jeg er bedt i en bursdag i Oslo hvor noen du kjenner også kommer, så hvorfor ikke du også liksom? HEHE, hinthint) og alle sammen syns du er kjempemorsom. De fleste var litt skeptisk først, og har prøvd å ikke le fordi du er veldig barnslig-morsom noen ganger men DE KLARER IKKE LA VÆRE!! LOLS!!

Skriv en ny kommentar