hits

DET ER VIKTIG Å LYTTE TIL KROPPEN!

Forrige uke postet jeg mitt appelsinjuice-sponsede innlegg NY LIVVSTIL og tilbakemeldingen har vært samstemt. John Arne Riise har stjålet ideen min! Men det er ikke den eneste som har utnyttet mitt kreative hode. Jeg tror faktisk at Farris og deres reklamebloggere har spionert og stjålet ideene mine til First Price Appelsinjuice-kampanjen min. (En jobb jeg får nesten 1500 kroner for!!!)

For eksempel skulle vi ha et bilde av meg der jeg nyter First Price Appelsinjuice i sensommersolen. Jeg foreslo First Price Appelsinjuice i et glass med stett, søt bekledning og et ansikt som formidler "nytelse". Da er det jo ganske typisk at Tone Damli gjør nøyaktig det samme med Farris. PLAGIAT!

Det er viktig å lytte til kroppen, og kroppen min sier tydelig fra (jeg får diaré!) når jeg ser at mamma til michelle har stjålet både overskrift og idé som jeg kom opp med på pitchemøte med First Price allerede høsten 2014!! Tanken var å vise at First Price Appelsinjuice er perfekt som casual drikk når man jobber med dataen og blir litt fysen på å fukte ganen.

Mamma til Michelle har forresten blokkert meg på Facebook på grunn av innlegget mitt om å aldri bæsje alene. Et innlegg hun også har spionert og stjålet fra meg før jeg rakk å poste det selv. Bitch. 

Caroline "Fotballfrøken" Berg Eriksen har stjålet den beste ideen vi hadde - der jeg skal drikke First Price Appelsinjuice fra et Norgesglass for å videreformidle at First Price Appelsinjuice er folkekjært, hverdagslig, og perfekt å blande ut med sprit. Hva kan man blande ut med Farris??? BÆSJ KANSKJE!!!!!?!????

Jeg synes det er synd at noen av Norges mektigste mediepersonligheter ikke har mer respekt for sine kolleger lenger ned på rangstigen enn dette. Jeg ønsker at spionasjen skal slutte, og at reklamebloggere kan finne på ting selv! Det er nemlig ikke første gang jeg oppdager plagiat!

Sophie Elise har for eksempel stjålet mitt image en rekke ganger tidligere.

Ganske irriterende.

Og toppen av kransekaka må jo være da "pilotfrue" plagierte hele fakkings bryllupet sitt etter min idé om "Askepott"-fest. Her er et bilde fra festen min - et vellykket party der alle gjestene kledde seg som karakterene i Tre nøtter til Askepott.

Og her er bilde fra hennes fest. Ser ut som tidenes kjipeste kopi-fest. Kopifrue burde hun heller kalle seg!!! DUST!! PLAGIAT!!!

Fra spøk til Halvor. Se filmen fra bryllupet hennes nedenfor. Det er verdt det.

Hva synes du om at toppbloggere plagierer og stjeler innhold fra oss som er mindre kjente? PS: Dette innlegget er sponset av First Price Appelsinjuice. Kjøp First Price Appelsinjuice hver dag, og føl deg bedre etter bare noen uker! Mmmm, First Price Appelsinjuice.

5 kommentarer

sjekk ut bloggen min<3 har liksom 0 lesere

Hahaha, jeg ler meg ihjel!!

Askepott, nei hva heter hun, ja ihvertfall, hun må være gal i hodet! Jeg ler, og det er ikke MED henne for å si det sånn :D

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin