hits

VLOG: Jeg fjerner tatoveringene mine!

Forrige fredag testet jeg laserbehandling på to av tatoveringene mine! Sjekk ut hvorfor, og hvordan det gikk i filmen nedenfor!

Jeg trenger jevnlige behandlinger før tatoveringene blir helt borte, og jeg kommer til å filme hele prosessen!

8 kommentarer

Hvor lang tid må det gå mellom hver behandling? Eg har to tattoveringer som jeg vil fjerne.. :-)

Hanne: minst 2 uker, men Remove anbefaler 4

Er det veldig dyrt? Er det noen prosedyrer man blir anbefalt etter st man har fjernet en tatovering? :)

Kristine: Pris varierer naturligvis på tatoveringens størrelse. Jeg foreslår at du tar kontakt og forhører deg!

Husk at behandlingene er fordelt utover mange omganger, så jeg vil si det er verdt det - selv om det fort koster et par tusenlapper per gang. Antall behandlinger varierer veldig på hvor dypt tatoveringen sitter. Noen ganger holder det med et par behandlinger. Jeg trenger mest sannsynlig over ti behandlinger om jeg skal få dem fjernet 100%.

Jeg bruker noen kremer som jeg kjøpte hos Remove. De er ganske basic, tror jeg, ala Apobase. De hjelper huden å restituere, så ikke det klør og sånn når tatoveringen gror.

:-)

Hvor mye kostet det å fjerne så mye du gjorde?

Ella: Nå tok jeg jo bare en test, og det er inkludert i konsultasjonen hos Remove. Prisene baseres på tatoveringens størrelse, og man må ta flere behandlinger. Jeg trenger kanskje 10 eller fler, mens andre trenger kanskje halvparten. Men det koster det det koster å dra til legen, og det koster brått et par tusen per behandling hvis du har litt størrelse på tatoveringen din. Jeg ville ringt og forhørt meg, jeg!

Har en tatovering jeg gjerne vil covre up, men tror jeg vil ta laser og fjerne den først, for å lage mer plass og være sikker på at den ikke vises gjennom. Jeg lurte da på hva det vil koste å fjerne en tatovering? Den er ca 10x10cm og er kun svarte linjer. :)

Kristine: Jeg er ikke helt sikker på prisen, men tipper rundt 1500 spenn per behandling av den størrelsen. Svart er det letteste blekket å fjerne.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin