VLOGG

Mogadishu Beach

Er du en av de mange som vurderer å dra til Somalia i vinterferien, men ikke klarer å bestemme seg? Ikke fortvil. Jeg har nemlig vært i Somalia og sjekket ut forholdene - og oppsummert det hele i denne flotte turistguiden.Nattflyet. God stemning. Det var ingen Al-Shabaab-terrorister på flyet denne turen. Flaks, og ganske chill. Det er så slitsomt med terror på nattflyet. Man er trøtt og sånn, også skal noen plutselig mase rundt med håndgranater og sånn. Herregud, ro ned egga liksom!


På flyet var det destinasjonskart. Jeg reiste med Turkish Airways med mellomlanding i Sudan.


Fikk frastjålet lommeboka første dagen, hahaha, Somalia, ass!


Maten i Somalia bidrar til følelsen av at man ikke er hjemme. Ingenting roper ferie mer enn diaré ti dager i strekk.


Her er det lokale vannhullet for den lokale dyrebestanden. Hit kommer dyrene om nettene for å drikke, slå an en prat og nyte den afrikanske tropenatten.


En av turistattrasjokene jeg besøkte var den lokale reptilparken. Her var det egentlig en kongekobra, men den forsvant plutselig.


På torget kan man kjøpe alt man trenger i hverdagen. Delfiner kan brukes til alt. Somalias svar på potet.


De magre strandkattene som ruller rundt overalt og leter etter mat er kjempesøte! Men det er viktig å ikke ta på de, for de har hepatitt ALT, rabies og aids.


Da ble kanskje valget enkelt likevel da? Vi sees i Somalia!

How to shower (Torturial)

Du vet følelsen av å stå opp etter å ha slumret i flere timer - smaken av kebab og gammel alkohol sitter fortsatt igjen i spiserøret, og musklene i kroppen står spente til alle retninger som om du har tatt imot et lynnedslag. Jeg har det sånn hver morgen. Det høres kanskje forferdelig ut, men jeg har lært meg å leve med det. Spesielt etter at jeg begynte å "dusje". Konseptet er egentlig ganske enkelt, men jeg har likevel tatt meg bryet med å lage en liten film om hvordan jeg gjør det. God fornøyelse!

HALVORTHOMAS

Etter måneder med idémyldring og planlegging kunne Thomas og jeg endelig ferdigstille og offentliggjøre filmen vi har jobbet så hardt med. Den ble lagt ut på YouTube i natt for å treffe det store markedet i Amerika. Filmen handler om et vennskap satt på prøve, og kostet 1.4 mill å produsere. Jeg trenger strengt tatt ikke spørre dere om hva dere synes - dette er jo "pure gold" som det heter i Bollywood. Nå har vi sendt inn filmen til en del forskjellige festivaler og slikt, og satser på at det blir en del reising rundt til disse for å hente statuetter og premier til nyåret. VI gleder oss allerede!

TIPS: Dere vet klesmerket Henri Lloyd? (Samme som på bildet.) En kompis av meg som driver sjappa i Norge fortalte meg at de skal ha lagersalg senere denne uka! Lagersalg er det beste jeg vet. Så og si hele garderoben min er kjøpt på lagersalg eller andre typer salg og dødsbo/strikket selv/arvet av Fattern. Jeg er en gjerrig dust. Stikk innom det gamle postkontoret i Kjelsåsveien 160 fra og med torsdag denne uken til torsdag i neste uke hvis du vil sikre deg fete klær til en alt for billig krone. Sjekk ut @HenriLloydNorge på Instagram eller hjemmesiden HenriLloyd.no for å se litt mer av hva dem har å by på. Genialt for julegaver og whatever. 50-80% rabatt. "Rabatt". Favorittordet mitt etter "gratis".

Torsdag07.00 - 19.00
Fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 16.00
Mandag10.00 - 20.00
Tirsdag10.00 - 20.00
Onsdag10.00 - 20.00
Torsdag 10.00 - 20.00

Sees der, yo. 

Jeg holder på å klippe ny film forresten. Det skal være en fin film som handler om dusjing og hvordan jeg gjør det. Gleder meg til den er ferdig - jeg håper den kan opplyse mange av dem som ikke er så gode på dusjing.


Snakkast, kjære bestevenner! (Vi er vel bestevenner?)

FAUNA

Fattern og jeg er kjent for gode diskusjoner - og har tidligere tatt opp spennende temaer som for eksempel "KICK OFF". For litt tilbake var jeg i Stockhom med Fattern, og på veien hjem igjen filmet jeg samtalen vår idet vi diskuterte et svært viktig og spennende tema; nemlig fauna. Hvor blir det av den svenske faunaen? Er den blitt et offer for sentraliseringen av Sverige - og videre blitt en del av hipsterkulturen? Vil dette føre til en kollektiv depresjon blant svensk fauna? Hvordan kan vi forhindre at det skjer - og hva stemmer egentlig frosker på? Min far og jeg prøver å sette svar på de mange spørsmålene i filmen du nå skal få se - det åpnes for videre diskusjon i kommentarfeltet. God fordøyelse.Hva er dine tanker om fauna? Jeg minner om at jeg fortsatt har en innsamlingsaksjon for en del av verdensfaunaen; tigeren. Sjekk det ut HER - og del gjerne videre.

HALVOR CRIBS

Tenkte det var på tide at dere ble litt bedre kjent med palasset mitt på Briskeby. Jeg tør ikke å be dere med hjem på ordentlig - så derfor laget jeg denne filmen i stedet.Husk å følge meg på Vine dersom du synes jeg lager koselige filmer. Der legger jeg ut små snutter hver dag hver dag - også koser vi oss sammen med sang og og moro og uskyldige perversiteter.Lik innlegget slik at jeg får masse klikk på filmen - så kanskje Farris sender meg mer Farris. Det er det eneste jeg lever for akkurat nå. Dét, og hamburger.

No Doubt - It's My Life (Cover)

Jeg er blant de som sitter oppe om natten, og lurer på hva jeg skal gjøre fordi jeg er for dum til å forstå at jeg må sove. Det som er litt pussig er at Ida Susanne også er sånn. Derfor har vi sittet mye oppe de siste ukene, og prøvd å finne på forskjellige ting å drive med fordi vi er for dumme til å forstå at vi må sove. Vi har laget vine-filmer, drukket té med vodka, sett Brødrene Løvehjerte 5-6 ganger, hatt rollespill der jeg er Katla og Ida Susanne er Karl Løvehjerte, jeg har prøvd å kline, vi spist godteri og drukket gul Farris og nå; laget en coverversjon av klassikeren "It's My Life" av No Doubt. Og jaggu blei den bra og! For å sitere oss selv da låta var ferdig og vi merket hvor bra resultatet blei: «Vi er omtrent som John Cash og hun dama i John Cash-filmen.»

Luk øynene. Nyt musikken og gå inn i din drømmeverden. Her er låta vår. God fornøyelse.


Når jeg ser den nå, så synes jeg det er ganske sprøtt at vi kom frem til et slikt resultat etter bare 10 minutters innspilling. Ja-ja. Noen har det vel bare i seg.

Fire pils og en pizza

Som dere vet har jeg vært på en real jordomseiling i Trøndelag, og på reisen tillot jeg meg også å filme litt. Klippet dere nå skal få se er en kunstfilm laget under en rånetur i Namsos. Jeg har valgt å kalle den for "Fire pils og en pizza" - oppkalt etter Åge Aleksandersens sang med samme navn. En av de beste sangene som noen sinne er skrevet og gitt ut på kassett. En dag skal denne filmen bli til en installasjon som jeg skal stille ut på Astrup Fearnley. Dere er alle invitert til vernissage.

APRILSNARR

I dag har feiret 1. april ved å lage en film til dere der hjemme. Men jeg advarer: Det er en sjangse for at du kan føle deg rundlurt etter å ha sett filmen. Filmen er nemlig en lurefilm.Ble du lurt? Jeg vil bare understreke at jeg advarte om det på forhånd. Det er ingen grunn til å være gretten på meg nå, dersom du føler deg ydmyket. Du har nettopp sett en lurefilm, og jeg advarte mot det på forhånd.

Har du lurt noen i dag? Jeg vil ikke høre om det, men ... kult!


1. april-quiz: Jeg er verdens kuleste, råeste, snilleste, svært omtenksomme, særdeles intellektuelle, nyskapende, morsomste, lurete, rarete, bamsete, feite, prikkete og rosa Briskeby-konge! Fakta? Eller bare tøys og fjas? (Hihi.)

HIPSTERLIV

Sjekk den nye musikkvideoen til rap-kollektivet Pissed Off Wolf Boys Ride The Lightning. Den ferske låta er som alltid laget i regi av plateselskapet Space Camp Records, og videoen er laget av Norges råeste musikkvideoproduksjonsselskap Instagramatics Art. Her er noen bilder fra innspillingen til låta som ventes å slå gjennom globalt innen midnatt.


Lille P rapper om ting som opptar han.


Mister Bad Weatha 2day og Trendmaster Fashion.


Bad Weatha!


Handsome Clown Man øver på regi.


Pissed Off Wolf Boys Ride The Lightning.


A$AP Christian og Fredrik Milde, the Creator på sett.


Dette er kun mel!!! Undertegnede fraskriver seg alt ansvar dersom det senere skulle vise seg å være noe annet.


Som sagt. Fraskriver alt ansvar.

Tror du låta blir en internasjonal hit innen midnatt?

Harsem Shake

Fattern og jeg har laget vår egen versjon av Harlem Shake, nemlig Harsem Shake.Dette er et godt eksempel på ting Fattern og jeg gjør når vi er sammen. Blir Harsem Shake den nye store greia på Youtube?

Si fra på Lil Wayne-måten.

For noen uker siden la jeg ut DENNE filmen som et tilskudd til Si Fra-kampanjen som skal få bilførere til å senke farten. Det er en konkurranse der du kan sende inn egne filmer og ideer på hvordan DU sier fra på. Jeg setter pris på denne kampanjen, for jeg hater virkelig råkjøring. Når det er sagt, så var jeg nok litt vel streng i den første filmen. Derfor lagde jeg en til - der jeg sier fra på en musikalsk måte.Lag din egen film HER. Det er en kreativ måte å fronte et viktig budskap på - samtidig som man kan vinne et reisegavekort på 50 000 kroner, ipad og masse streetcreds. Link meg dersom du lager en film! Jeg vil se den.

Si fra på Kong Halvor-måten.

Jeg ble spurt om å lage en film i forbindelse med en kampanje som skal få bilister til å senke farten. Jeg har jo selv blitt påkjørt og synes det er utrolig ubehagelig med uaktsom kjøring - så jeg svarte selvsagt ja på dette. Nå er filmen ferdig. Jeg føler jeg fikk budskapet mitt frem. Litt underfortalt, men ...Det er viktig å være litt sint. Jeg blir sint når folk kjører for fort. I morgen skal jeg til Tenerife, og hvis kapteinen på flyet går over 110, så klikker jeg mongo på han.Bildene var selvsagt helt irrelevante. Jeg bare antok at dere kanskje ville se de fine bildene jeg tok i hagen for to dager siden.

Praten.

Praten. DEN praten, ja. Du vet sikkert hva jeg sikter til. Kleint? Ja, praten er jo litt flaut, men det er en viktig prat å ta for å kunne opprettholde den gode relasjonen. Noen av dere har kanskje allerede vært gjennom det. I går var det min tur. Rambo tok det hele ganske bra. Han ble sittende å tenke på det vi snakket om i noen timer, og så kom han ut og sa at han var glad i meg. Jeg har verdens beste pus.


Har du mannet deg opp og tatt "praten" enda?

Min siste dag i 2012.

Grunnet en serie med uheldige hendelser i mitt trygge skjulested på Briskeby, så har de siste dagene av mitt 2012 blitt ganske turbulente. Og det er ganske skummelt, det.Godt nyttår, folkens.

Lille julaften, Liten hjerne

I går var jeg ute i Oslo og drakk øl. Det var omtrent like ålret som alle de andre dagene denne uken hvor jeg har vært ute i Oslo og drukket øl.

I dag (lille julaften!!!) våknet jeg av en ekkel drøm som handlet om at jeg har bodd alene i 6 år, men fortsatt ikke hadde noen ordenlig jobb, fått meg masse venner, eller lært meg å rydde. Jeg stod opp av senga og forstod at det bare var en vond drøm. Jeg har det veldig fint, jeg! 

Rambo er enig. Her er han fullt opptatt med å grave en liten korridor gjennom sengen min som for øyeblikket er kombinert med klesskapet. Meget praktisk.

Men det var andre ting som ikke stemte. Blant annet var stuevinduet knust. Det var ikke knust i går. 

Min første tanke var at vinduet knuste etter et massivt press av et ukontrollert morgenbrød tiligere i dag. Men så målte jeg tissen, og den var ikke lang nok til å kunne ha stått for dette hærverket helt fra soverommet. Jeg målte Rambo sin tiss også, men den var ikke lang nok til å komme over kanten på toalettet engang. Det er nok derfor katter bruker en boks med sand, i stedet for å gå på toalett som vanlige folk.

Så kastet plutselig Rambo opp all julematen jeg foret han med i går. 


Etterpå var han litt trist, men jeg trøstet han selvsagt og fortalte han om koselige historier fra da han var liten.


Så gikk inn på badet for å ta bilder av meg selv til instagram, da jeg oppdaget at hendene mine var fulla av små flis (treflis, ikke baderomsfliser). Det var betent rundt flisene. Jeg kan ikke huske å ha puttet flisene der selv, så dette var veldig rart. 

Flis er ganske dritt, for det gjør ganske vondt, men ser ikke tøft ut. Dersom man har et knivsår i ansiktet, så ser man i det miste råtøff ut. Sånn sett er jeg litt skuffet over konseptet flis. Ingen liker at noe gjør vondt, uten at det er tøft. Tatovering: Vondt og tøft. Piercing: Vondt og tøft. Knivsår i ansiktet: Vondt og tøft. Flis: Vondt og teit.

Skuffet!

Jeg klarte å nappe ut noen av flisene med pinsett, og bestemte meg for å benytte meg av toalettet. Da oppdaget jeg det desidert verste med denne finurlige morgenen. Noen hadde byttet side på dorullen min, og plassert den INN mot veggen. INN!!! Hva for slags sjuke mennesker er det som gjør slikt mot folk? Det er jo ikke riktig klokt!


Jeg ble naturligvis sjokket.


Så fikk jeg et følelsesladet utbrudd i badekaret. Hvordan kunne dette skje? Hvordan kan folk gjøre slikt mot andre? Også i mitt trygge hjem. Dette var den verste lille julaften noen sinne!!!


Etter en times tid tok jeg meg sammen og bestemte meg for å gjøre noe med den knuste ruta. Jeg fant frem litt teip, og så teipet jeg slik jeg aldri hadde teipet før.


Da jeg var ferdig med å teipe komme jeg også på den geniale ideen om å tegne litt på teipen, på samme måte som man teiper på gipsen til folk som har brukket armen.


Først skrev jeg noen faktopplysninger om Rambo.


Så skrev jeg noen faktaopplysninger om meg selv.
Etterhvert synes jeg det var SÅ gøy å tegne at jeg tegnet på nesten hele vinduet.


Også lagde jeg noen fine figurer.


Nesten synd at vinduet må byttes ut, for jeg ble ganske fornøyd med dagens kunstverk.


Dette er også et slag i trynet på alle som sier at taggere skal tagge hjemme hos seg selv, i stedet for å tagge ute på gata. Men jeg gjør jo det, så da kan jo alle som sier det bare holde kjeft og bruke tiden sin på noe annet enn å hate på de som allerede ligger nede og har fått dorullen sin snudd inn mot veggen!!! BITCHES!!!

Slapp av, Halvor. Ok, Halvor. Jeg er glad i deg! Deg og, kompis. God jul, da!

Etter en tung formiddag satte jeg og Rambo på litt kul musikk for å kose oss litt. I dag skal jeg på konsert med Yoga Fire på Rockefeller, og det burde du også! Da kan vi dra ut i Oslo og drikke øl!


I morgen blir det julaften (det er derfor det heter lille julaften i dag!). Det blir ålreit. Da skal jeg hjem til Fattern og de andre, og sove og spise. Jeg er underernært med omtrent 500 timer søvn, og 730 kg mat. 

BORING pt 2

For to måneder siden ga jeg dere et innblikk i hvordan hverdagen min på Briskeby ikke bare er fryd og gammen. Naboenes konstante opppussingsprosjekter går meg på nervene løs, og i dag var dem i gang igjen. Det startet med to timer konstant hamring i 07-tiden. Jeg var jo ute og drakk opp en hel bardisk i natt, så jeg hadde kun sovet i 2-3 timer. Å ligge i koma og høre på hamring samtidig er omtrent slik jeg ser for meg at det er i helvete. Jeg var for trøtt til å stå opp, og for plaget av hamringen til å kunne sove.

Så smalt det.

Jeg våknet opp fra komahamringhelvete i sjokktilstand mens jeg gispet etter luft - som om jeg hadde fått injisert et skudd adrenalin rett i hjertet. Det bråka så intenst; det føltes som om jeg ble voldtatt i ørene med et spett, samtidig som en russebuss spilte Skrillex-låter på høyeste volum, rett inn i hjernen min, inne på rommet mitt. Jeg forstod etterhvert at det ikke var begynnelsen på verdens undergang (som heldigvis bare er 9 dager til), men naboen rett over leiligheten min som har valgt å pusse opp badet. Med en blanding av angst, fylleangst, søvnløshet, morgenkvalme og desperat forbannelse løp jeg ut av leiligheten og stormet inn i leiligheten over meg. Der stod det en meksikaner med et fuckings trykkluftbor og lagde hull i gulvet på badet - rett over senga mi. Jeg skjønner jo at det skal et stort våpen til for å lage en så grusom lyd, men et trykkluftbor? Innendørs? Det er jo helt sinnsykt. Det blir som om jeg skulle kjøpt racerbil og brukt den inne i stua.

Jeg ropte til meksikaneren (sykt stereotypisk) en flere ganger. Han hadde selvsagt på seg skikkelig verneutstyr, så han hørte meg ikke, og så vel knapt noe som helst annet enn det gigantiske boret han holdt på å ødelegge livet mitt med. På fjerde forsøk la han merke til at jeg faktisk stod der inne med han, og stanset motvillig boringen. Jeg forklarte han deretter at han nettopp hadde ødelagt livet mitt, og at leiligheten min er ubeboelig. Jeg fortalte han også at jeg sover på dagen fordi jeg ikke liker mennesker - og for det meste er våken om natten. Han fortalte meg deretter at han begynner på jobb 07, og sånn er det. Vi ble enige om (les: jeg tvang han) til å ta en halvtimes pause slik at jeg i det minste kunne kle på meg og finne et sted å dra. Så gikk jeg ned igjen, gråt litt, og tok på meg klærne. Så lagde jeg denne filmen for å vise dere leserne mine hvor vondt jeg har det - selv om det er umulig å gjengi lyden med lydinngangen på kameraet mitt. Jeg trenger medlidenhet.Det er ALLTID borebråking i blokka mi. Og nå skjer det i taket mitt. Hvorfor kan ikke alle disse borejævlene synkronisere oppussingen sin slik at jeg kan dra utenlands? Det er nesten så jeg begynner å tro på illuminati og secrets society's, ass, og at naboene mine er utkårede terrorister som jobber for å gjøre livet mitt forferdelig fordi de er SÅ dumme at de faktisk tror jeg er konge på ekte. 

Men jeg er ikke en pessimist og har lært av Fattern å se fordelene med dette.
1) Jeg våkner tidligere enn noen sinne, og kommer meg ut av leiligheten.
2) Jeg kan bruke det som en god grunn til å høre på dødshøy technomusikk mens jeg spiser frokost - noe jeg helt seriøst liker å gjøre.
3) .... Tja, det var vel egentlig bare to fordeler for meg med dette, men det kan jo brukes som et militært våpen! Hvordan bekjempe Al-Qaida? Hvordan ruste seg mot rominvasjon? Hvordan behandle voldtektsmenn? Send meksikaneren med trykkluftboret!

Nå håper jeg dere har skjønt hvor vondt jeg har det. Jeg er ødelagt. Og Rambo har vondt i øra. Send blomster. Og penger. (Veldedighet.)

PHOTO BOOTH

Det er omtrent to år siden jeg fikk macen min. Det er to år med fotografering via mac's elendige innebygde kamera. Nå har jeg plukket ut 300 bilder og satt de sammen for deres nytelse (Les: forergrelse) i en liten timelapse. Hva synes du? Jeg håper ingen fikk epilepsianfall av å se på den.

Vegard Skrede

Hva gjorde jeg i går? Jeg satt hjemme, så på Brødrene Dal med noen kompiser, og lekte med katten min da plutselig:Mannen bak gitaren heter altså Vegard Skrede, og jeg har aldri i midt liv hverken sett eller hørt om han tidligere. Det Vegard driver med er å gå fra dør til dør og spille sanger for folk. Han har en blogg også, og den finner du HER. Der skriver han om det han driver med. 

Konserten var intens, men veldig bra! Jeg er glad for at han ikke var ræva, for da hadde det nok blitt sjukt kleint. Totalopplevelsen var uansett at dette var en positiv og inspirerende oppkvikker på en dag som for det meste har bestått av å sitte i sofaen og lære Rambo beatboxing. Jeg mener at vi trenger flere slike som Vegard. Som ikke er redd for å gjøre noe annet enn alle andre. Vi er i ferd med å bli en suppe av sauer som ikke tør å stikke seg ut (med unntak av enkelte bimboer fra Jessheim), men intimkonsertene til Vegard gir meg håp. På menneskeheten.

Noen må gi denne fyren en sjanse. Fyren har mer sjarm og talent enn 90% av "artistene" som får spalteplass der ute - og som bruker mer tid på å prate om klærne sine enn å faktisk lage bra musikk. I mellomtiden kan dere hjelpe han med å vinne gratis studiotid HER

Hilsen en litt målløs Halvor. Nå skal jeg fortsette å beatboxe med Rambo.

BORRING

Alle naboene mine borrer om dagen. Jeg vet ikke hva de borrer, og det virker som de gjør det mest for å erte. Nå har jeg laget en videoblogg for å vise resten av verden hvilken elendighet jeg lever i. Målet mitt er at FN griper inn. I mellomtiden vurderer jeg og Rambo å etablere en liten gerilja. Litt for å kjempe mot borringen, men også litt fordi det er spennende å prøve noe nytt. HER kan dere lese resultatet av meldingen jeg sendte Jens på facebook. Til slutt fikk jeg svar fra den offisielle facebook-kontoen til Arbeidepartiet, og de kalte meg for Kong Halvor. Det betyr at Arbeiderpartiet (Jens Stoltenberg) vet hvem jeg er, og er inneforstått med at jeg har vetorett i denne saken og dermed kan forby borring. Har du vært med i en gerilja før? Er du en av de som borrer, eller en av de som blir borret mot? Har du også vetorett?

BURSDAG2012

For 2 år siden skrev jeg DETTE innlegget i anledningen; min bursdag. Idag er jeg 24, og ser nok litt lysere på livet - selv om jeg ikke er i mål enda. I dag skal jeg slappe av i dag, og se tilbake på de tingene jeg har gjort siden jeg fylte 23. Så kan jeg stresse med å bli verdens viktigste person igjen i morgen.

Film fra bursdagen min i fjor.


Annette lagde radioinnslag med meg til skolen.


Petter og jeg lagde videodagbok da vi var på klassetur i Krakow. Anbefales dere å se alle fire episodene - de er (ironisk) bra!


Jeg har testet nattmat med TV8 midt på dagen. Legg merke til skuespillerprestasjonene mine.


Jeg har hatt rødt hår.


Jeg har gitt ut film om Twitter!


Rambo og jeg har lagd sekt og blitt bestevenner!
Jeg har debutert som rapper.


Og så var jeg med i det kritikerroste NRK-showet Tweet 4 Tweet. Du kan se det ved å trykke HER.


Bloggetreff i Drammen i regi av Trine Grung!


Så dro jeg til Thailand (andre siden av verden)!!!


Og så dro jeg til Bergen.


Og så dro jeg til Trondheim, Molde, Hove, Roskilde, Tyskland, Øya og Legoland.


Radiointervju på ordentlig radio.


Joker i Hatten - Livet er herlig!


Tweetup Allstars - #Denfølelsen


Og til slutt dro jeg på Scooter-konsert og fikk et godt liv.


Takk for at dere følger med, fine mennesker! Håper jeg ikke drukner i Fernet Branca på Olsen café i kveld. 

Ruben tar lappen!

Jeg har ikke lappen. Jeg har lyst til å ha lappen, men jeg har ikke lyst til å ta den. Lillebroren min, Ruben, har derimot gjort en innsats denne uka, og tok lappen på kun 20 minutter! De er så mye mer effektive i Legoland. Rimeligere er det også. I Norge koster lappen 20-30 000, mens i Legoland koster det 70 kroner - med forbehold om at den danske krona er svakere enn den norske!Ruben bestod selvsagt med null feil - noe man tydelig ser i den feilfrie, nydelige bilkjøringen. Det var faktisk han som kjørte meg til flyplassen senere på kvelden. Jeg er stolt av han.

#DENFØLELSEN

Jeg og Anders Nilsen har ikke kjent hverandre så veldig lenge, men vi ble raskt enige om at vi elsket hverandre.


Neida. men vi fant ut at vi ville lage flåsete musikk sammen - mest for gøy, og litt for å ha noe å gjøre. I juni i år lagde vi den første låta vår - med herlig hjelp av Silje Marlen. Låta skulle parodiere alle klisjeene som pumpes ut i utallige sommersanger hvert år - med ekstra fokus på Siljes egen popgruppe Ess i Ermet. Dermed kalte vi oss for Joker i Hatten og lagde sangen Livet er Herlig! Fikk dere med dere denne?Hva synes dere? Låta ligger på Spotify og iTunes også. Vi har tjent 250 kroner på den foreløpig, men mangler fortsatt rundt 1560 kroner for å dekke utgiftene vi hadde på sangen. Fint om dere vil kjøpe den, selv om det bare er tull og tøys.

Funfact: Jeg og Silje Marlen var sammen i vinter/våres. Funfact 2: Jeg er ingen god kjæreste.

Etter at vi hadde spilt inn Livet er Herlig hadde vi fortsatt to timer igjen med studiotid. Det var da vi fant ut at vi skulle lage en sang om hashtagen #denfølelsen. Anders hadde allerede skrevet fire linjer, og hadde med seg en ekstra beat. Og slik ble det. Vi skrev sang nummer to på omtrent 30 minutter, og spilte den inn i siste liten. 

Så kicka sommeren ordentlig inn, og jeg og Anders var på fylla rundt i hele Norge i akkurat mange nok måneder til å få svekket syn og hjerteflimmer. Først sent i august fikk vi tatt oss sammen og planlagt musikkvideoen til #denfølelsen.


- Et utkast til bilder jeg ønsket å filme.


- Locationsscouting med kompisen min, Lars. Han er med og jobber bak kamera.


- Sånn ser jeg ut når jeg tenker.

Etter at vi hadde bestemt oss for location og handling, så satte vi oss en dato og inviterte venner og kjente til å bli med. Her er Øystein og Christine med den kuleste bikkja i Norge, Thorvald.
Fra venstre: Runar, meg, Morten, Fredrik, Kim André, Anders, Eivind, Malin og Einar.


Og Thorvald, så klart.


Hasse kom også innom og beriket filmen vår med sine vanvittige blåseevner.


Litt gøy at denne gjengen ikke har mer en to prikker på rullebladet tilsammen, og begge er mine.


Til å være søndag morgen var vi dødsfornøyde med oppmøtet. Filmen skjøt vi på seks timer, med hjelp av Christoffer Krook, Kim-André Asper, Lars Andersen, Herrmann Stenerud og Kristian André Myklevold bak kamera. Her er resultatet.Vi holder på med flere nye filmer nå. Både musikk og andre ting. Det kommer etterhvert, men det går litt treigt når man ikke jobber for noen. Drømmen er selvsagt å kunne leve av å lage gangsterrap om hashtags. Les mer om produksjon av filmen HER. Og vi er selvsagt veldig takknemlige for at dere deler dette innlegget via facebook, Twitter, Linkedin, brevduer og hva som helst bortsett fra Google+. Ingen bruker Google+.

Halvors sminkefilm.

I går gjorde jeg noe jeg har ønsket å gjøre ganske lenge - nemlig å lage en såkalt "sminkefilm" for å vise dere hvordan jeg fresher meg opp før jeg skal ut.


Her er dagens outfit-bildene. De ble godt mottat av de andre på butikken.

Jeg vurderer å sende dem til ALFA eller FHM eller noe sånt. Ordne meg noen glamourmodelljobber, Gatebil-gig og Paradise Hotel-deltagelse. Så skal jeg gi ut en bok om kosthold og løs mage.

EN DAG

Denne filmen er et forsøk på å vise hvordan jeg lever fra morgen til kveld. Den er ikke så veldig bra til tross for at jeg brukte tre dager på å faktisk filme den ferdig, og to dager på å klippe den. Jeg burde finne en nedgravd bøtte med ranspenger eller noe snart.

Synes du det virket rotete - velkommen til mitt liv. Jeg har ikke hatt kontroll på noe som helst siden 1993.

Intervention

Det er sikkert (ikke) mange av dere som lurer på hvor jeg blir av om dagen. Jeg gjør i hvert fall det, og i løpet av den siste tiden har jeg stilt meg selv dette spørsmålet en rekke ganger - noe som opptil flere ganger har resultert i både angstanfall, panikkanfall, vanlig anfall og litt elveblest på høyre rumpeballe. Sist jeg stilte meg selv dette spørsmålet hadde jeg en fotograf tilstede, meg selv, for å dokumentere svaret på det jeg vet mange av dere (ikke) har lurt på. På engelsk denne gangen. Jeg har en del labradorer som følger hjemmesiden min, som ikke snakker norsk.


Jeg håper selv at jeg snart er tilbake i full vigør (altså, som en inngrodd taper uten venner, som blottlegger det miserable livet sitt på internett). Jeg håper dere også håper det, for akkurat nå lukter det faktisk bæsj av hjemmesiden min.

Cribs, Ruben (lillebror, 7 år)

I går var Halvor (meg) på besøk hjemme hos lillebroren til Halvor på 7 år, mest kjent som Nebur. Ruben, som han egentlig heter, hadde mye muskler å vise frem da Halvor og teamet hans (kun Halvor) dro opp filmutstyret og begynte å filme. Dagens crib-episode er definitivt blant de beste hittil - ene og alene fordi Ruben scorer så ufattelig høyt på swag-lista.Swag?

Flytte til Voss.

Jeg og Ulrikke har kommet frem til at vi skal flytte sammen til Voss (på det kriteriet at jeg betaler for ALT) fordi Fotballfrue flyttet til Skien - og det MÅ opprettholdes LITT stabilitet i dissa greiene. Jeg markerer dette innlegget under kategorien "politikk".

DEL-FIN 3030

Fattern pleide å fortelle meg om da han var liten, og at de pleide å spørre hverandre for eksempel "Har du sett siste med Tegnestiften?" etter å ha sett nyeste episode av ungdomsprogrammet "Tegnestiften" kvelden før. Etterpå stod de i skolegården og diskuterte episoden. Eller "Smil til det skjulte kamera" for den saks skyld.

NB: Jeg har ikke sjekket om min far faktisk så "Tegnestiften" på TV. Jeg har gjort research og funnet ut at det var et TV-program som het dette på slutten av 60-tallet. For alt jeg vet sugde det. 

Det jeg lurer på. Er det slik at dere ungdommen som henger her inne pleier å se "Har du sett siste med Kong Halvor, eller?" i skolegården dagen etter at dere har fått med dere den nyeste? Også lurer jeg på om dere kanskje diskuterer filmen etterpå. Prater om det estetiske, handlingen og kanskje hva som burde vært annerledes. Det er mitt mål og ønske. At dere som ser filmen snakker med hverandre i skolegården dagen etter, med 60-talls-slang, om den siste til Kong Halvor. Den dagen jeg oppnår det skal jeg spandere på meg en napoleonskake. 

Uansett. Her er den siste til Kong Halvor.

Farvel Thailand, din skitne skjøge!

Siste filmen fra Thailand. Nå er jeg hjemme hos Rambo igjen. Tror jeg skal skrive et sammendrag med bilder også, men med mitt internettnivå kommer det vel ikke før neste år. Tre uker i Thailand. Jeg ler av meg selv, mens jeg barberer meg og smører inn ansiktet med aftershave med selvbruningskrem i. Jeg er jo bleik etter et så langt opphold innendørs, mettet på junkfood.

Kongens tale.

Jeg fikk litt av et sjokk da jeg våknet i dag og oppdaget at jeg holdt en tale for det USAnske folket i går kveld. Jeg synes alikevel at jeg tok opp et viktig tema - står inne for hvert eneste ord.NB: Bonussjokk.

Posemannen - parodiert!

Siden jeg lagde filmen om posemannen, mitt stadig voksende alter ego, har den blitt sett 35 000 ganger og folk kaller meg for Posemann når jeg går forbi dem på gata. Det hadde jeg nok aldri trodd på om jeg fikk det fortalt i 1987, mest fordi jeg ikke ble født før i 1988, men også litt fordi jeg hørte svært dårlig på den tiden.

Nå har Posemannen også blitt parodiert - og ikke av hvem som helst! Det er flere åpenbart erfarne komikere som står bak denne interessante tolkningen av min gamle klassiker. Jeg vet dog ikke hvem de er da det ikke kommer frem i filmen - noe jeg tror er et bevisst grep fra deres side for å fremme de kunstneriske aspektene i denne fabelaktige tolkningen av Posemannen. Hva synes dere? Jeg ble rørt. Litt sånn som i "Hver gang vi møtes" på tv2.

Her er originalen. Det er jo som man sier: Det er når du blir parodiert at folk begynner å sende penger til deg i posten. (Gjør det!)

Live recorded from Drammen (Official) 2

Denne filmen inneholder flere mennesker som noen av dere kanskje kjenner til, og andre ikke. Felles for dere alle er nok at dere har hørt om meg (ikke innbilsk, men dette er min hjemmeside) og jeg er også med i filmen.

Så vil nok mange av dere stille spørsmålene: Hvorfor har du laget denne filmen? Hvem er filmen laget for? Får du også små, steinharde testikler når du er iskald? Svarene er enkle. Jeg har laget filmen for å visualisere flere opplevelser som jeg har opplevd. Filmen er laget for mennesker som har enten hørselen eller synet inntakt - aller helst begge deler. Uten syn og hørsel vil filmen virke svært meningsløs - kanskje enda mer meningsløs enn hva den allerede gjør for dere heldiggrisene med øyner og ører som funker. Og, ja. Testiklene mine blir små og kjempeharde når jeg er iskald.

Her er filmen. Det er mange mennesker med i den, og de heter forskjellige ting.


Hva er din yndlingsgenser? Hvor mange dyr kjenner du? Hva heter de dyrene?

Live recorded from Drammen (Official)

Er i Drammen. Har gjort en hel haug, og møtt en hel haug. Samtlige oppsummeres i filmen nedenfor. Mongo.PS: Shout out til Tuva Willassen, TCMN, Trine Grung, Caroline Maria Nilsen, Masse Andre Folk, Renate Henriksen, Ida Wulff, Peter Pan, Kong Halvor, Halvor, Fattern til Halvor, Axel og Andrea Badendycker, Belina Som Kjenner Masse Homser, La Belle På Solli, Sophie Elise, 2pac, Fotballfrøken, Perez Hilton, Vegard Slaffer & Praksisplassjentene, Ylvis, Rachel Nordstugå, Espen Fotograf Fra Drammen, Annais Twitter-Lillesøster, Mennesker og Gud. Og alle de jeg har glemt, som f.eks mennesker uten sjel og mennsker som hører på LMFAO fordi dem synes det er bra musikk. Duster.

Fredagskos!

Som dere vil se i filmen, så er det ganske travle dager om dagen. Derfor har jeg ikke tid til å oppdatere så ofte. Søren heller, får nesten dårlig samvittighet, men dette går i perioder. Snart plager jeg dere daglig igjen. Hilser fra Rambo, forresten. Han leker med lysecapsen.

#2012SKJER

"Hei, serr, jeg feiret nyttårsaften i går, og det var helt sykt. Nå skal jeg fortelle om hvor full jeg ble og legge ut bilder av raketter og folk jeg var sammen med som også var helt syyyykt fulle, yeah!" - Alle dustebloggerne. Jeg er hjalmar.

Men jeg feiret nyttårsaften jeg også. Hjemme hos meg. Eller... Jeg feiret egentlig ikke en dritt. Jeg bare spiste og hygget meg som om det skulle være hvilken som helst dag, bortsett fra at jeg drakk som om det var 17. mai.

I glassene har vi en shot som heter "Jernet". Det er en blanding av Jägermeister og Fernet. Den anbefales hvis du for eksempel har et stort ønske om å komme i fengsel.Ved slaget 12, så stod vi i Briskebykrysset og smalt opp to små raketter helt alene. Den ene traff meg halveis i ansiktet. Vi lo godt av det, og så dro vi på Christian. Der var det full fres helt til jeg snublet i spy og ramlet ned en trapp. Da ble jeg sint, og så gikk jeg hjem i snøværet, nesten helt naken fordi dressen min ble ødelagt av spyet. Jeg skjønner ikke hva som er galt med mennesker som tror de MÅ drikke en hel flaske med champagne den 31. desember. Jeg gjorde jo også det i går, men jeg klarer i hvert fall å drikke uten å spy det ut igjen. Noen folk trenger å få banket inn litt selvinnsikt på byen. Mer blind vold! 

Uansett, da. Dette er mitt tredje innlegg som handler om nyttårsaften. I fjor skrev jeg om festen hos Christine og Øystein, og året før det lagde jeg også en film. En film som i dag har blitt å anse som en kultfilm.


I dag har jeg laget en re-make av filmen jeg lagde for eksakt to år siden - filmen som betød så mye for så mange.I dag har jeg for det meste ligget naken i sofaen og satt opp noen planer for livet mitt. Jeg har utrolig vondt i beinet, også lukter jeg vondt. I løpet av 2012 skal jeg bli rapper, og det er morsomt fordi det er sant. 

SPY

Når man kaster opp bør man pusse tennene sine etterpå. Dette er for å motvirke dårlig ånde og syreangrep mot tennene. Tyggis er falsk trygghet. Listerin kan anbefales, men ved inntakk og svelg kan dette også resultere i nye brekninger - som vil påstarte hele prossessen fra starten av. Bruk din listerin med omhu.

GINGER SWAG

Jeg har vært rødhåret i snart en måned, og har nå laget en film for å forklare noen av omstendighetene rundt det hele. 


Denne filmen dedikeres til alle dere med naturlig rødt hår. Jeg beundrer dere, og har nå skjønt at jeg aldri kan bli som dere. Dere er fankern meg hardcore to the bone! Eller.. Hardcore to the skull, kanskje.

Krakow, part 4.

Den siste og desidert dårligste filmen hittil. Sett den og ønsk meg velkommen hjem igjen.


Kommer med real deal snart, må bare finne noe bra syre først - eventuelt noe julebrus fra Hamar og Lillehammer.

Krakow, part 3.

Nå rakner det i Krakow snart.


Vinn gratis penger-konkurransen er fortsatt i gang HER. Ville vært dumt å ikke trykke på to knapper for å vinne 5000 kroner og ... streetcreds av banken.

Krakow, part 2.

Del 2 av Halvor og Petters videodagbok fra Krakow! Nå begynner vi å bli skikkelig flinke til å videodagblogge!

Vi prøver å utføre noen av utfordringene deres i neste film. I mellomtiden, så kan dere dele denne filmen videre, og bli med i konkurransen om å vinne gratis penger HER.

Skal vi ta på hverandre? 

23 år på planeten.

I går tenkte jeg: Hey, jeg må lage en ny film hvor jeg gjør et eller annet i sammenheng med 23-årsdagen min. Også gjorde jeg det. Jeg vet ikke hva den dype meningen med filmen er, og mest annsynlig er det ingen mening i det hele tatt. Egentlig vil jeg bare fortelle om at jeg har bursdag i dag (13.oktober), og vil veie opp det depressive innlegget mitt fra i fjor med noe litt mer konstruktivt. Det funket dessverre ikke, men film ble det. Og her er den.


Det som skjer på slutten der - det henger vi oss ikke opp i nå, for nå ønsker jeg meg noen koselige hilsener, og det vet jeg at dere får til. Det er som @Pyntetull på twitter tidligere i dag: "Skjønner hvorfor @konghalvor blogger. Å lese kommentarfeltet må fungere som anabole steroider for selvtilliten." Vel. Dere er steroidene mine. Og nå må dere gi meg presang!

"Kjære Halvor, gratulerer med dagen din. Du er ..." 

Ultravox - Vienna

Jeg er alt for flink til å sitte hjemme i sofaen uten å gjøre noe, og grunnen til dette er fordi jeg fort blir umotivert. Noen ganger, ofte etter å ha sett filmer, bilder og annet, så blir jeg inspirert og motivert til å gjøre lage ting selv. Da må jeg finne på noe som jeg har mulighet til å gjøre selv, og gjerne der og da. Uansett hvor enkel ideen min er, så må jeg bearbeide den, styrke den og jobbe mer med den. Jeg har psykelige krav til meg selv og det jeg gjør.

Jeg vil egentlig gjøre ganske mange ting, men mange av de tingene jeg vil gjøre trenger engasjerte medhjelpere. Når du har et psykelig personlig krav til det som skal produseres, så er det vanskelig å få tak i folk som er like opptatt av å produsere ditt verk. Problem. Dermed blir man umotivert, og setter seg tilbake i sofaen med de virkelig gode ideene på hylla. Og så blir man inspirert av noen filmer, bilder eller annet igjen, og lager noe nytt og enkelt, som krever alt for mye tid fordi det aldri blir bra nok.

Poeng? Det er ikke et poeng. Bare ring meg om du har ressurser til å produsere alt jeg tenker på, hele tiden. Det blir verdt det, seriøst! I hvert fall for meg. Da skal jeg slappe av mer, og kjøpe meg en ponni. I mellomtiden, så legger jeg ut den siste filmen i rekka over ting Halvor produserer når han kjeder seg og blir inspirert. Anbefaler å ikke se den.

Dagens Mand - introduksjonsfilmens hemmeligheter

Jeg har et kommende innlegg om gårsdagens show som i detalj skal forklare akkurat det samme som du på 10 minutter kan se HER. Jeg foreslår selvsagt å heller lese min vinkling på det. Det har seg nemlig slik at jeg aldri deltok på programmet på ekte. Det hele er spilt inn i et studio med grønn skjerm, og Hasse, jentene og publikum er redigert inn av en kompis som studerer motion på skolen min. Han heter Bård og er en trivelig fyr med et stort drikkehjerte.

Uansett. I går la jeg ut introduksjonsfilmen min fra showet. Nå legger jeg ut den mye morsommere bakomfilmen med alle de tingene jeg egentlig ville ha med, men som ble alt for komplisert og rart for de enkle seerne til tv3.

Slik ble altså filmen.

Linker jeg har funnet i forbindelse med Dagens Mann: Camilla. Med andre ord gårsdagens store snakkis.

Nå trenger jeg tips til nye programmer å delta i. Et viktig mål er å bli med på Charterfeber sammen med Oma.

Dass Effect.

I dag har jeg gjort en hel del. Først viste jeg frem alle de nye tingene mine til Annette og Trine Grung. Tøffet meg litt.


Trine ville kjøpe mat til meg fordi jeg nesten besvimte av mangel på mat og søvn. Jeg sa nei, da. Jeg er ikke sigøyner. Kan stjele maten min selv, jeg. Så dro jeg hjem og lagde en ny film. Hva har dere gjort i dag? Jobbet og sånn? Haha, tapere ass.


Håper alle lærer seg teksten.

Posemannen.

Hjernen min nærmer seg sitt endepunkt, og jeg må gå til drastiske tiltak for å klare å klamre meg fast til virkeligheten. Nå er jeg for eksempel snart et fullkomment apple-menneske, selv om jeg ikke vet hvordan jeg skrur av macbooken min engang. Også har jeg begynt å kjøpe flere bøker hver dag, selv om jeg ikke leser dem. Men de er kule. 

Rambo passer på meg, men det er mye for han. Trenger pleie. Fattern betaler. Det innebærer matlaging, grensesetting, spooning og assisterende hjelp, også på toalettet. 

I mellomtiden, så ligger jeg inne på rommet mitt, under senga. Naken. Og kald.PS: Jeg har bare fått to mailer fra siste salgsbloggen. Kom igjen a'!

En skjennepreken fra far til katt.


Vi har et spurveproblem innad i familien og jeg gjør mitt beste for å ta tak i det, men Rambo stiller seg totalt likegyldig til det jeg har å si. Han er 3 år nå. Det er trassalderen, det. Har dere spurveproblemer innad i familien, da? Hvordan løser dere det?

Christines film fra Roskilde

Christine har klippet sammen filmen sin fra årets Roskilde. Jeg, som også skal lage film fra Roskilde, har ikke gjort det enda. Det er fordi jeg ikke eier tiltak ti å fullføre noe som helst, mens Christine er flink og dedikert. Jeg hadde aldri ansatt meg selv, og jeg håper ingen leste det.Hva synes dere om filmen til Christine? Alle som synes filmen var kul må gå inn på bloggen hennes og si at hun er søt. De som ikke likte filmen må gjøre det samme. Da blir hun glad, og så lager hun kanskje middag til meg en dag. Lov meg at dere gjør det. Jeg trenger middag, og det vet dere! Bloggen hennes er HER.

"Christine, du er søt!" - Hilsen Halvor og alle disiplene hans.

ØYAFESTIVALEN 2011 - episode 4

Min siste dag på øya var svært interessant. Jeg dro på èn konsert, med Hurra Torpedo, der Kristopher Schau "owlet" på en fryser. Bra konsert.


Jeg hadde på trendy t-skjorte, men så var det ingen fra Oslo Nights som ville ta bilder av meg med den. Måtte ta bilde selv. Skuffet.


Så hang jeg oppe i 2.etasjen på Ølparadiset og tok bilder av folk. Først så jeg en dame med barnevogn som fikk meg til å ønske at jeg selv var en liten baby i en vogn som kunne suge litt på puppen.


Så oppdaget jeg et menneske med nøyaktig samme klesstil som meg selv.

Jeg prøvde å skåle, men da mistet jeg en hel øl på vedkommende, og så måtte jeg gjemme meg bak en liten busk.

Også tok jeg bilder av en jente som jeg ble litt forelsket i.


Også var det en annen som tok bilder av henne også, også så vi hverandre, og da latet vi som ingenting og tok bilder av hverandre i stedet.


Det siste jeg opplevde på Øya i år var en banan med sånn trendy firkant som man kan ta bilder av. Jeg prøvde å ta bilde av den med min snart 10 år gamle Nokia, men det skjedde ingenting. Drittbanan.


Så dro jeg hjem. Hvordan dette innlegget ble til; det vet jeg ikke.God natt. 

ØYAFESTIVALEN 2011 - episode 3

Et lite innblikk i hva som skjer hjemme på Briskeby når resten av Oslo leker hipstere i gamlebyen.

Vil du bli med meg hjem og se på katten min? Dere... Mange... Vil mange av dere bli med hjem og se på katten min?

 

10.000

Ønsk meg velkommen tilbake! Jeg blir hjemme i 2 dager, og så reiser jeg med fly til Openair Frauenfeld-festivalen i Sveits. Skal du dit? Ta kontakt. I mellomtiden har jeg laget en ny film. Mens jeg er veldig naken - til disposisjon for mitt stadig økende fravær. Altså, forfatteren av kommentar nummer 10 000 får GAVE og gaver det er GØY! 

MRS. ROBINSON

Jeg har skjønt at den eneste måten å slå gjennom som toppblogger med hjemmeside i Norge er å legge ut filmer hvor man synger sanger man liker med enestående høy vokal, og med åpenbare antydninger på at man egentlig ikke kan teksten fra før. Dessuten fikk jeg vite at jeg og Rambo skal få barn sammen i dag, så det var med god grunn til å synge sang.Liker du også å synge sang? Likte du sangen?  Har du noen gang sydd i tissen?

Vaske sengetøy


Jeg skal til Roskilde om to uker, og så det derfor nødvendig å vaske sengetøyet.


Forresten! I morgen mellom 10 og 11 skal jeg se etter endene til Jens med p1. Fint om dere hører på, for det er direkte, så jeg får ikke hørt selv. OK? Også må dere komme på festen til Mia i kveld. OK? Også må dere sprute babyolje på hverandre. OK?

OK. 

I ET BUR

Jeg hadde vondt i hjernen, og vurderte å spise agurk for å slippe å tenke mer. Men så fikk jeg et ark i postkassen, og nå har jeg fortsatt vondt i hjernen, og lurer på hva jeg skal gjøre for å slippe å tenke mer. Jeg føler meg ikke bra. Hjernen er punktert og hjertet lager ulyder. Øynene mine fryser og huden min er alt for stram. 

Trenger hjelp. 

Unnskyldning.

Jeg har vært avvikende fra mine daglige ritualer, og kommer derfor med tre forskjellige unnskyldninger, velg selv den beste, til de der ute som føler jeg ikke bryr meg nok. Familie, venner og lesere. Jeg håper dere godtar unnskyldningene mine. PS: Jeg hadde litt dårlig tid, men jeg tror ikke det gikk alt for mye utover kvaliteten.Ok?

Gunshoot megablaster


Fant denne fete filmen på bloggen til Joakim. Er jeg flink til å skyte eller? Skulle egentlig bare mangle etter all øvinga. Jeg har blant annet skutt hull i tv'en min.


Noen som kan selge meg en ekte gunner?

Penger gjelder - ikke cocky verson

Filmen er litt sent ute på grunn av manglende serienummer på redigeringsprogrammet jeg stjal på internett. Den tar for seg problematikken rundt dårlige kameraer og for mye penger.Jeg har forresten masse penger fortsatt. Tips til hva jeg kan bruke dem på?

En horefilm for horer og mennesker.


Har laget en veldig viktig film til dere, for å forklare hvorfor livet mitt er litt ødelagt i forhold til resten av dere, kjære parasittene mine, som jeg liker å kalle dere.

Hva synes dere? Vil dere fortsatt komme på vorsspiel hos meg en dag?

Kommer tilbake i nærmeste fremtid, med oppdatering på livet mitt. I min bransje, så er det nok å skrive om, for å si det sånn. Den ene dagen sov jeg skikkelig lenge, og en annen dag spiste jeg bare halve middagen. Dere kan jo bare tenke dere selv! Jeg er jo nesten helt gæren, jeg.

Si noe dritt om utseende mitt! Trenger litt inspirasjon.

Mens vi venter.


Det går litt treigt om dagen, og på grunn av en del hyggelig besøk, en del turer ut av byen og en del alkohol, så har jeg ikke hatt mulighet, tid eller interesse av å oppdatere hjemmeside. Jeg har samlet opp en rekke episke bilder til neste ordentlige innlegg, og mens jeg somler meg til å sette sammen dette, så har jeg laget en film. Filmen er selvsagt ganske dårlig, men jeg skjønner selv at jeg har satt meg i en posisjon hvor jeg har ansvar for å mate dere med drittpraten min.

Jeg er litt som heroin, jeg. Anbefales ikke, men så MÅ man ha det etter å testet et par ganger for moro skyld. Jeg har ikke vært hos psykologen min på et år, og tar som vanlig ikke ansvar for hva dere eksponeres for her inne.


Stay black! Halvor.

Litt ettermiddagsblogging, ah så deilig a' dereHei, jeg heter Hlavor og er hen liten hore fra briskeby. det er et eget land inne på frogner, men ikke rett ved frognerparken. Der bor det bare gamle ullernhorer som spiser suppem og driter ned alle duene i hagemn. Om de har hagde, da. Antageligvis har det det. fullt av overvåking. CIA IS TRYIN TO KILL ME, vel, så skyt deg selv først og behold æren. Jeg hater duer forrestn. Men jeg digger svaner. Svaner og kreps sjøklreps helst. KJenner du morra di ordentlig. Trukke det. Jeg kjenner hu, og jehun har tatoverijng av en isbjørn på ræva, yeyeye! Hodet mitt tilnærmer seg en smeltet balong, og armene mine ser skikkelig store ut i den filmen her, fordi jeg bruker et kraftig vidvinkelobjektiv som er gfullt av linser, glass pog sperm fra døde hester. Jeg liker døde hester, og var selv med på å bpukke ut de jeg likte best. Ellers er det endelig slutten av dette året nå, og det klødde nettopp på magen. NÅ slår jeg meg selv i hodet. Sånn, det var digg, nå skal jeg snart åpne meg en faris, men det jkommer ikkem med på ilmen, for jeg har den ikke fremfor meg. Eller, så vil jeg gjerne fortelle dere hisdtorien om en kompis av meg som heter Svein. PS;: Det er etsynonym for møkkafolk. Det gjelder alle dere horer utpover hele dette råtne landet som jeg en dag skal tatovere flagget til mitt i kukkhodet. Det blir digg det, tenker jeg! Har du klamydia? Gi meg litt a. Forbanna hår over hele trynet. Blir sprø. Det klør i øynene og jeg må skjerpe meg ekstra mye, noe som er vanskelig da jeg har adhd diagnosen injesert inn i  hjernen fra barndommen av. Egentlig er det bare en unnskyldning. Også liker jeg fisk, bedre enn jeg liker frukt

 

Ferdig,.


Hva lærte DU av dette?

WORTHLESS 2


Jeg har gjort et forsøk på å døyve vinterdepresjonene ved å fjerne deler av kroppshåret mitt, samt rømme Oslo. Det funket for så vidt ikke, men jeg opplevde vel litt på veien.


Okay, jeg opplevde ikke en dritt på veien. I løpet av de siste dagene har jeg vel strengt talt ikke oppnådd mer enn femhundre twittermeldinger, konstant julebrus-konsum og en del selvportrettering- etterfulgt av psykisk sammenbrudd og gråting i fosterstilling. Her er et eksempel.


Jeg opplevde veien ut av Oslo. Det var kanskje den beste opplevelsen jeg har hatt, siden sist jeg stakk.


Dette er lillesøsteren min. Skikkelig luring. Hun bare står oppi grinden hele dagen, og flirer av alle som går forbi.


Her er lillebroren min. Han er faktisk smartere enn meg, noe som kan være litt plagsomt til tider. Han mobber meg for å ha øredobber, spør om jeg har bæsj i skjegget og poserer mye bedre enn meg på bilder. Lillebroren min er kul. Jeg ser opp til han. Faktisk.


Jeg dro hjem igjen, og fant frem julebrusen. Konstanterte at livet mitt er uhelbredelig kjedelig, før jeg satte meg tilbake på datastolen. Alle vennene mine var på byen, men kroppen min strittet i mot. Jeg ble sittende hjemme. Med julebrus og twitter.


Lever dere, eller har dere dævva? Virker som dere har dævva...

WORTHLESS


Jeg har så fantastisk lite å drive med. Eller... Jeg har ganske mye å drive med, men får meg aldri til å gjøre det. Egentlig burde jeg ikke klage, but hey! Er ikke det et av privilegiene til oss nordmenn, da? Her er et eksempel fra tidligere denne uka. Det er ingen kontroll på hva som skjer i denne filmen. Jeg vet ikke hva jeg har laget selv engang. Noen ganger tror jeg at jeg er syk. Veldig. I hodet.Kjære kongen av Briskeby.

Du som er så sterk, pen og kul.
Vet du hvordan man kan ha en bra helg i Oslo uten penger?
Vi har ikke femti kroner, det er ikke nok til en ti pakk en gang. Livet er hardt.

Mvh.
Lotte Sørensen og Odin Solbakken


Noen som har noen tips til hvordan man kan få seg en bra helg i Oslo uten penger, eller? Jeg er nemlig helt blank selv, og skyter meg selv om ikke jeg oppnår noe gøy snart...

Bitt av Charlie!


La meg starte med å si at jeg har endelig fått sendt avgårde den gamle singleten min. STINE var den "heldige" utvalgte, selv om jeg vet at jeg lovet den bort til hundre andre også. Jeg er et rotehue, men hey! Jeg kan godt sende dere brev uansett, jeg! Send meg adressa di på mail, så kanskje du får en overraskelse i posten. Jeg har ikke bedre ting å bedrive tiden min til uansett. Eller. Jo, det har jeg, men det er mye morsommere å sende brev. Akkurat som i gamledager, da man fikk brevvenner via Tom og Jerry bladet.


I går skulle jeg egentlig skrive et filmmanus. Lekse fra øverste hold, og alt skal være ferdig til i morgen. Jeg hadde slitt med manuset i en uke allerede, og tenkte at det ville gå litt raskere i svingene om jeg bare tok meg litt vin. Dessuten skulle jeg jo på konsert samme kveld, så det ville jo vært en super måte og kombinere vors- og lekser samtidig.

Så det ble vin, da.

Henger ikke vinposen min fint?

Det ble brått ganske mye vin, og ganske lite manus. Deretter stakk jeg og Christian på byen, og fikk med oss Ill Bill, uteøl, partytrikken og en del "free stash".


Jeg følte meg sykt smart i dag tidlig...

RAVEDEAD


Jeg bruker dagene mine på piss. Jeg oppnår ingenting, bryr meg lite og klager til alle. Jeg føler at utviklingen stanser, og at alle andre opplever mye mer enn meg. Så tenker jeg at jeg ikke har tid, men det har jeg jo. Det er jo bare å fjerne seks timer fra facebook-budsjettet mitt. Dette er jo ingen bombe for noen, men det er litt kjedelig når jeg egentlig har ganske mange forpliktelser.

Lekser, rydde leiligheten, stelle katten, besøke familien, jobbe, spise, SOVE, betale regninger, bli rik, dra på kunstmuseum, slå jenter og spytte på tiggere.

Det er en rekke viktige gjøremål, og et normalt- oppegående menneske burde faktisk få til alt dette på ÈN dag. Det er mulig. Men jeg bare orker ikke... Akkurat som nå! Jeg skulle jo egentlig stå opp klokken 07 i dag. Dratt på skolen, og sånn... Men jeg sitter her, i stedet. Det er trygt hjemme. Iskaldt, men trygt.

Facebook kommer aldri til å forlate meg.

Jeg har lyst til å oppnå mer, men det er ikke så lett. Tiltaket river meg i nakkehåra, og sparker meg i leggen. Jeg kommer meg ikke videre. Jeg har store ambisjoner for livet mitt, men orker ikke å jobbe for dem. Det er så slitsomt.

Jeg har lyst til å HA billappen, men jeg har ikke lyst til å TA den. Jeg har lyst til å bli rik, men orker ikke å jobbe meg fortjent til det. Jeg har lyst på en gigantisk toppleilighet, men klarer ikke å ta vare på den lille jeg har nå engang. Jeg har lyst til å vinne i lotto, men gidder ikke å spille. Også har jeg lyst på en som kan kile meg i håret gjennom vinterendepresjonen, men jeg greier ikke å forholde meg til andre på den måten lenger.

Jeg har lært meg å sette egoet mitt først, men nå har jeg klart å putte det foran meg selv. Livet inneholder en rekke valg, og det er akkurat slik jeg pleier å løser dem. Jeg gidder ikke, orker ikke, glemmer og driter i det...

Så setter jeg meg ned, og lager meg en totalt meningsløs video i stedet.Selv om dette innlegget allerede har vært med på å senke livskvalitetene mine for denne dagen ytterligere, så har det også fungert som et spark i ræva. Nå skal jeg spise, rydde litt, klappe katten og hente skolebøker i posten. Kanskje jeg får en dag, med antydning til verdighet, alikevel!?

Den kom bare seks timer for sent.


KVINNEN I MITT LIV


Hvem drømmer ikke om en dame som faktisk LIKER å vaske gulv, stryke klær og lage mat?

Vel, jeg har henne. Hun heter Oma, og står for en viktig fjerdedel av min eksistense. Dessuten, så er hun den eneste i familien som har kustus på meg. Oma vasker leiligheten min nesten hver uke nå. Og hver uke, så trenger den faktisk en vask. Det er egentlig rart hvordan en mann- som bare sitter på facebook hele dagen- kan skitne til en leilighet så mye. Men tro meg... Det skjer.Jeg er glad i Oma. Hun er snill, og gjør alt hun kan for å hjelpe meg med ting. Jeg sier at jeg ikke trenger hjelp, men begge vet at det er løgn. Jeg er en fem år gammel gutt, i en tjueto år gammel kropp.

Jeg burde aldri fått lov til å bo alene...

OKTOBERFEZT


På fredag, så ble jeg invitert med ut, av faren til Michael. Ikke bare meg og han, da. Michael var også med. Også dro vi til oktoberfest-teltet på youngstorget. Jeg vet ikke hvor hatten kom fra, og av en eller annen grunn, så brukte jeg ikke en krone hele kvelden.


Generøs som jeg er, så lagde jeg selvsagt en film. Jeg anbefaler som vanlig ingen å se den.


Selv om det var store glass, så gikk innholdet fort ned.


Heldigvis, så fikk man konstant påfyll. Her er det gutta fra trikken som kommer til unnsetning.


Vi ble bestevenner med bordet til Oslotrikken a/s. Disse spanderte også samtlige reagensrør med Jägermeister på oss.


Vi dro fra youngstorget i ett-tiden.


Deretter lukter det utestengelse av fjorten puber, pizza, blackout og sovne på sofaen. Livet er herlig!


Jeg takker samtlige for en flott aften. Ja, eller... Bortsett fra han idioten som trodde vi filmet han, da vi egentlig filmet titsa til hun dritfine servitøren. Han prøvde å lage bråk og sånn, og skulle ha meg til å slette filmen min. Jeg nektet selvsagt å adlyde en full idiot, som ikke har lært seg å gå på byen, selv i en alder av tredve-ish.

Etter kvarter med krangling, så skjønte han tilslutt at jeg dreit skikkelig langt i han, og over hodet ikke hadde et behov for å filme han, men brøda på servitørene. Så roa han seg litt ned. Tok legget mitt for å lagre navnet mitt. Også var det greit. Jeg hadde skikkelig lyst til å publisere filmen av han som spretter opp, og brøler og skriker til kamera. Men jeg gjør det ikke. Han er sikkert en sånn som googler navnet mitt, finner denne siden, og drar hjem til meg for å knuse leiligheten, voldta meg- og Rambo, spytte på gulvet mitt, og slette filmen til slutt. Skjønner dere?

Jeg gidder ikke. I stedet, så inviterer jeg dette mennesket (som forhåpentligvis ikke har googlet navnet mitt) ut på byen en kveld, for å lære ham hvordan man oppfører seg. Skikkelig John Lennon stil. OK!?

Takk.

PARTYANIMALZ


Den siste uken har gått i ett. Bursdagfeiring og skole har tatt all tiden min, og jeg har knapt nok fått tid til å spise og sove. Jeg har kjørt mye trikk, da. Der kan man i hvert fall koble av, drømme seg litt bort, og ta bilder av seg selv når ingen ser det.

Legg merke til at jeg ser en annen retning, så det ikke ser ut som jeg har tatt bildet selv. Eldste trikset i pose-boka. Like gammelt som å trekke ned to ganger når man driter på fest.

Men snakk om fest da. På onsdag kveld, aka bursdagskvelden, så kom vennene mine på besøk. Vi vorset hos meg i noen timer, og etterhvert ble vi ganske mange.


Så dro vi opp på Olsen. Jentene hang i baren.


Og guttene hang på dass. Som alltid.

Det ble bra med liv, og penger i kassa for Olsen. Jeg lurer på hvorfor det heter Olsen. Han som driver puben heter Sia og er fra India. Uansett, da. Det var mange glade ansikter både foran og bak kassa denne kvelden.

Festen fortsatte i mange dager. Tror jeg, men vet ikke. Det eneste jeg vet, er at kameraet mitt er fullt av utydelige utestedbilder, posebilder og filmer fra ymse taxier.

Dette bildet ble tatt av en jente vi møtte på De Ville's. Jeg tror hun var ganske snill, men husker ikke helt. Kanskje hun egentlig stjal lommeboka mi? Vent litt bare, skal sjekke...

... Ok, jeg har den.

Men uansett, da. Plutselig våknet jeg til en leilighet full søppel, søl, og folk liggende omkring på alle mulige plasser. Jeg fant det best i å rømme kåken snarest, og etterlate ryddingen til Rambo.


Jeg var ute i mange timer, og fikk tatt flere gode posebilder.

Fornøyd med dagens fangst, så dro jeg hjem igjen. Den late katta hadde selvsagt ikke ryddet noen ting, og det mest produktive jeg greide å gjøre var å lage en film.Jeg håper dere lærte masse av dette, for smartere blir det ikke. Nå skal jeg starte med skolearbeid, selv om det er søndag. Jeg trenger ikke, men gjør det alikevel.

Jeg strever skikkelig hardt med å leke seriøs, haha. Prøver i hvert fall.


Men det er mye morsommere og posere...


ET PRE-BURSDAG INNLEGG.

I morgen opplever jeg 13. oktober for tjueandre gang i mitt liv. Første gangen var i 1988 på Bærum sykehus, hvor jeg for anledningen befant meg i min egen fødsel. Goodtimes.

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Asker. Jeg skal sove her, og "glemme" å stille vekkeklokka. Classic. På kvelden i morgen, så skal jeg møte gjengen min på Olsen Cafè på Briskeby. Jeg inviterer dere alle til å komme dit, men jeg har holdt av lokalene, så dere kommer ikke inn.

Men! Dette innlegget var egentlig ment som et spørsmål om hjelp, og i den anledningen, så har jeg laget en liten film. Det har seg nemlig slik, at jeg har et gjengående problem. Hvert år, i tiden før bursdagen min, så spør min fantastiske familie etter en ønskeliste. Jeg klarer aldri å svare på dette. Jeg trenger jo selvsagt mye rart, men i tradisjon tro, så kortslutter hjernen min 1. oktober. Jeg bryr meg strengt talt ikke så mye om gaver, men når de insisterer, så kan jeg like gjerne ønske meg noe nyttig. Et brekkjern eller en utstoppet hund for eksempel.

Så dere hva som skjedde nå? Jeg fortalte hele filmen. Jeg burde få jobb i NRK med det samme.Som sagt, så har jeg ikke peiling på hva jeg trenger, og blir evig takknemlig for gode tips. Foreløpig består ønskelista mi av diamanttruse, pytonslange, polsk slave, tiger, rave-dreads, tatovering i trynet, juggel, juling, badebasseng og kineserdverg.

SATURDAY NIGHT FEVER

På lørdag fikk jeg både Asker og Slemmestad på besøk. Sammen gjorde vi oss klare til å dra ut og gjøre byen utrygg. Vi snakker klassisk guttefors, og jeg vil anta at de fleste kan kjenne seg igjen.Etter å ha fått på oss klærne igjen, så tok vi partytrikken ned til sentrum. Deretter vandret vi rundt en god stund, før vi innså at vi var uønsket. (Noe jeg godt forstår.) Det var etter avvisning på det fjerde utestedet, et sted som serverer øl til døde sjømenn og horer, at turen gikk til Luna Park. Like greit, for så vidt. Her møtte vi nemlig på noen politisk engasjerte rogalendinger, med røtter i Asker. Med andre ord, SVÆRT gode odds for fylleprat, og jeg er en skikkelig satan på fylleprat.


Jeg tror jeg fortalte om meg selv i rundt to timer, uten å la noen andre slippe til. Bortsett fra kompisen min da, for han spanderte tequila på meg. Det hele endte med at jeg og Markus fløy hjem på et magisk teppe, og spiste pizza med saft- og suppesmak. Jeg tror vi så noen filmer, men er ikke helt sikker. Det eneste jeg vet er at menylåta til American Psycho har brent seg fast på hjernen. Av en eller annen grunn, så ser jeg American Psycho når jeg kommer hjem fra byen...

Whatever.

Jeg våknet i spoonestilling dagen etter. Bak meg lå Rambo. Han var storeskje. Så gikk jeg ut i stua, vekka Markus, og skrudde av ovnen. På grunn av all den klissete spriten på gulvet, så bestemte jeg meg etterhvert for å vaske litt. Ja, ja. Man vet jo hva man går til når man inviterer gutta på fors. Og angående fors. Er jentefors er like lettkledde? I så fall, så vil jeg gjerne få bli med. Som en flue på veggen, jenter. Som en flue på veggen.LORDZ OF BROOKLYN-SATURDAY NIGHT FEVER

BORED 2 DEATH

Den siste uka har vært utrolig lite givende. Lærerne mine har ikke dukka opp. De andre i klassen har ikke dukka opp, og skolen har generelt vært død som graven. Fattern inviterte meg til å bli med dem til Legoland i (Nå kommer det et sentralt ord) høstferien. Jeg har vært i Legoland rundt femten ganger før, og kunne absolutt ha tenkt meg dit igjen. Men jeg avslo. Jeg skulle jo på skolen.Noen som har lyst til å selge meg en hobby? Jeg kan betale i spoon og gammel melk.

4/4 - TBG THUG

I sted lurte jeg på hva hekking kunne være, og hvordan det utføres. Vel. Nå vet jeg det. Min gode venn Øyvind kunne raskt forklare hvordan både hann- og hunnfuglen skræver mot hverandre, slik at kloakkåpningene møtes. Nasty? Ja, det er ganske nasty.

Øyvind sendte meg dessuten en film. Øyvind kan masse om hekking.
Ja, ja. Okay. Angående innlegget, da. Jeg antar jo nå, at hele bloggnorge venter i spenning på siste del av den kritikerroste miniserien min om Slemmestad og sånt. Vel. Nå er den er ferdig. Også er den selvfølgelig ufattelig dårlig. Enjoy! Not.Som avsluttning av dette håpløse kapittelet, så burde jeg kanskje skrive noen kreative ord? Vel...Jeg sier ikke mer, jeg...

3/4 - SLEMMESTAD ROCK CITY

Det er klart for del 3 av mini-serien min, og som jeg tidligere har nevnt, så kan det være en fordel å sjekke ut del 1 og del 2 først. Altså... Strengt talt, så er det jo absolutt ingen fordel å sjekke ut noen av disse filmene, da de er like dårlige og innholdsløse som Oslo Girls. Jeg lager de kun for å tilfredstille mitt eget eksponeringsbehov.

Forresten! Forresten! Snakk om Oslo Girls! I Slemmestad, så forset jeg med han ene jentegutten fra Oslo Girls. Det gjorde kvelden, for å si det sånn. Nå trenger jeg bare å dra på sydentur med han tilbakestående dvergen Vegard fra Bartenderskolen, så er livet mitt komplett. Yeeeeah!Jeg har noen spørsmål til dere, i dag. Jeg satt nemlig på dass, også begynte jeg å tenke på fugler.

1. Skræver damefuglene?
2. Har mannefuglene ståtiss?

Og til slutt.

3. Når en dame spør meg om jeg vil hekke, er det galt av meg å tilby henne snekring av en fuglekasse?


Jeg er dum som et brød, selv på dass. Lenge leve!

2/4 - KONGEN AV ASKER

Først, så ber jeg dere om å gå inn på DENNE linken, og skrive: Gratulerer med dagen din, hilsen (ditt navn) og Kong Halvor!

Ferdig? Ok, da kan vi fortsette.


I løpet av dagen har jeg gjort svært lite. Bombe? Nei. Men jeg HAR tatt nakenbilder av meg selv på badet.


Etter å ha tatt cirka femti slike bilder, så redigerte jeg ferdig del 2 av weekend-dokumentaren min. Den ble faktisk ENDA dårligere en del 1, men sammenhengende, så burde den funke. Se del 1 først.Som man kan se, så lar jeg meg inspirere av Oslo Girls. Enkelt, elendig og innholdsløst. Jeg elsker random.

1/4 - BOOGIEDOWN SLEMMESTAD


Hva jeg har gjort de siste dagene?

Ikke spør meg. Jeg husker ikke hva jeg gjorde i går engang. Jeg mistenker å ha vært med på å feire en bursdag, men husker ikke sikkert. Bildet under viser i hvert fall at jeg ikke var hjemme...
b15


I slutten av forrige uke, så tok nervene knekken på meg, og jeg fant det best i å stikke av fra Oslo. Dette skulle bli tidenes weekend, med stor innflytelse av familie og venner.Ble du smartere?

Awesome.

Men, så fikk jeg plutselig svar fra facebook.


Etter åtte mail fra meg, så orket ikke Marianne fra facebook å overse meg lenger. Nå gjelder det bare å finne ut hvilket kukkhue som rapporterte meg. Jeg lover en dusør på FEM SPOON til den som utleverer meg dette avskummet. Fem spoon, altså!

Og med facebooken min tilbake, så kunne jeg endelig stalke kjendiser igjen. Plutselig kom jeg over han fyren fra TV.


Jeg elsker virkelig facebook, og brukte to døgn på å ta igjen tapt kvalitetstid. Så stakk jeg ut, og ble en robot.


Ikke den eneste riktignok. Plutselig var sentrum full av datanørder i robotdrakter.

Jeg vil si at menneskeutviklingen er skremmende...

Og snakk om skremmende, da. Plutselig støtte jeg på to jenter som liksom var fans av meg! De kalte meg awesome, og sånn.

Hvor er foreldrene, sier jeg bare. Trodde det var et sånt filter på hjemmesiden min jeg, som gjør at kun folk som er hjerneskadet fra før av, får lov til å lese. Stemmer ikke det a`, dere som pleier å henge her?

Grublende på dette, så tok jeg turen til Operaen. Jeg har jo ikke noe bedre å drive med, sånn bortsett fra å ta lappen, lese til skolen, pleie katten, besøke familien min, tjene penger, dusje... Tja, uansett. Operaen! Og her ser vi velkomskomiteen, mens de tar seg en velfortjent siesta.


Også oppdaget jeg denne fyren. Han hadde ankret opp to meter marmoren, og pilsa i båten sin, alene, mens han vinket til alle asiaterne. La meg presentere helten min.

Dette mennesket representerer faktisk alt jeg ønsker å bli.


På toppen av operabygningen, så var det en dame som holdt foredrag om brillene sine.


Jeg har jo en stor interesse for billige plastbriller, så det var litt skuffende da hun plutselig begynte å snakke om blogging. Hun kom blant annet med flere retningslinjer om hvordan man skal oppføre seg på internett.

Jeg følte meg ikke helt inkludert, da disse retningslinjene var så langt vekk fra hjemmesiden min, som overhodet mulig. Derfor benyttet jeg heller tiden til å ta bilder av noen ukjente jenter som tok bilder av hverandre, kun for å kunne publisere dem på internett, uten deres tillatelse. Som sagt, så har jeg ganske voldtatte retningslinjer for "bloggen" min.


Ops!


Etter at jentene fersket meg, så hadde vi en liten fotokrig, og det var faktisk ganske morsomt. De prøvde å ta bilder av meg, mens jeg prøvde å ta bilder av dem. Omg, jeg er så nørd. Hvis noen kjenner de, så må dere be om unnskyldning for meg. Fortsetter jeg med dette, så blir jeg vel brått anmeldt.

Igjen...


EDIT: Fikk denne i innboksen min nettopp.

Altså... Helene, dette er ikke en blogg. Det er en hjemmeside. Men jeg skal ta dere bort, jeg. Si ifra om dere ombestemmer dere. I mellomtiden, så bør dere spise litt is. Kan fort bli årets siste! <3

DOTS!


Om noen dager, så får jeg forhåpentligvis tid til å spytte ut noen smarte innlegg igjen. I mellomtiden, så tenkte jeg å tjene litt penger.PAIN


I natt våknet jeg klokken 05:00. Jeg hadde så vondt i hodet at jeg vurderte å skyte meg selv med en gunner, men så valgte jeg å gå ned til seveneleven for å kjøpe paracet i stedet.

Tro meg. På dette bildet, så har jeg sinnsykt vondt i hodet. Bildet er tatt klokken 05:30.


Etter å ha bearbeidet en overdose med paracet, så sovnet jeg et- eller annet sted. Husker ikke så mye etter den sjette paraceten.
Men dette innlegget var ikke bare ment for å sutre over litt hodepine. Eller... Jo, det var egentlig det, men hodepine er ikke det eneste som har plaget meg i det siste. Det er liksom en haug av irriterende ting som skjer med kroppen min om dagen, og selv om jeg fortsatt sliter med våte drømmer, så er jeg ganske sikker på at det ikke er puberteten. For eksempel, så er føttene mine raspet opp.

Jeg mistenker at det er på grunn av den daglige byvandringen, men noe galt må det jo være? Hudkreft, aids, leddgikt... You name it!Dette er mine tenner, og TRO MEG det var pokkern ikke lett å ta bilder av dem. Men hvorfor legger jeg ut et bilde av tennene mine her?

Ser du den nederste og innerste tanna? Det er den beryktede visdomstanna. For to dager siden, så var det ingen visdomstann der. Men nå!

Nå er det plutselig en SVART sa-tann (ey!) der, som har bora seg inn i tannkjøttet som en forbanna drill!

Den forpester hele kjeften, og det føles som halve hodet er en knust vannmelon. Dessuten, så henger det løst tannkjøtt oppå hore-tanna mi, som gjør at jeg ikke kan bite sammen kjeften riktig engang. HOREHOREHORE!!!Men verken selvmordsinviterende hodepine, oppraspede føtter eller forpestede visdomstenner, kan slå den siste og mest markante skaden av dem alle. Vi snakker om den ukjente diagnosen som har plaget meg siden jeg lærte meg å gå.

BRUSHING THEM TEETH


Les denne først, så blir du litt ekstra dum idag. Til gjengjeld, så forstår du opphavet til dagens innlegg. Et innlegg som er minst like teit som det forrige. Takk.Det var en fin tannbørste som jeg fikk i posten, denne ellers triste februarmorgenen. Men ingen ting varer evig, og i den siste tiden, så gjorde ikke tannbørsten noe særlig til nytte lenger. Faktum er at tenna mine ble verre etter å ha brukt den. Kanskje ikke så rart etter et halvt år med elendig baderoms-hygiene, titalls sikte-uhell, og en skitten festival-uke på Roskilde.


Så leste jeg at man ikke skal bruke en tannbørste i mer enn to, tre måneder max. Uansett hvor fin den er. Selv om jeg bare pusser tenna èn gang i uken, så samler det seg nemlig opp bakterier. Fra dassen og sånn! Etter et halvt år, så kunne jeg jo like gjerne pusset tenna med dobørsten, og jeg må jo si... Jeg er ikke keen på å pusse tenna med noe jeg har løsnet opp fyllebæsj med. Ser dere DEN eller?


Så jeg kjøpte meg en ny tannbørste. Ingen design-winner, men i følge reklamen, så skulle den visst være spenstigere enn de fleste normale mennesker.

Det var på tide og pusse tennene...

hits