hits

VLOGG

DEN STORE BOMTUREN

Når man er en nysgjerrig-per som meg, så må man regne med at man blir skuffet en gang i blant. (Eller svært ofte...) Denne filmen er egentlig en leksjon i hvordan man må godta låste dører, og aldri ha for store forventninger. Dette er nemlig den store bomtur-filmen!

Se video! Men ikke tro at du får se noe spektakulært. Her er det stort sett plomberte innganger + et og annet tomt vannbasseng. Check it out, mammaklaskere!

Som dere så i filmen... (DERE SÅ FILMEN, VEL!?!?) så er mange av de stiligste gruvene og tilfluktsrommene i nærområdet spikret sammen og murt igjen. Dette er fra Åstad-gruvene ved Billingstad i Asker. Si fra om noen er gode på sprengstoff, for inn her skulle jeg likt å ta turen!

Møtte Fredrik og Camilla (kusina mi) på Dikemark da vi skulle sjekke ut en spennende sjakt. Sjakten viste seg å være et gammelt vannbasseng, ikke så fryktelig spennende, men bomturer er ikke så kjedelig når du er sammen med fine folk.

Resten av turen skjedde likevel på egenhånd. Ikke så veldig givende for meg. Denne platen må fjernes på et vis. På innsiden skal det være flere hundre meter med ganger, som penetrerer fjellet og kommer ut på andre siden.

Der blir man møtt av denne døra. Låst fast med en rusten hengelås. Spørs om ikke vi må "kjøpe nøkkel på Jernia" for å få tatt oss ei litta tur.

Jeg mener at det ikke kan være verdens undergang å jobbe litt ekstra for å komme seg inn slike steder. De er stengt fordi barn og dyr ikke skal skade seg. At blogger (30) gjør det derimot.... Det tror jeg ikke er så farlig. Jeg vil inn. Så vil jeg titte rundt. Så vil jeg låse igjen - potensielt med en ny hengelås. Nøkler fra Jernia har en tendens til å skade hengelåser.

Veit du om noen kule bunkere, gruver, grotter eller andre spennende forlatte steder? Si fra i kommentarfeltet, da vel!

HØYDESKREKK OG KLAUSTROFOBI - UTFORSKER NESODDEN!

Sebastian (@fullflex.no) er tourguide i hjembygda Nesodden, og gruvene på Spro. Thor Håkon (@thorulstad) overrasket underveis. Sjekk video og bilder - og husk å skrive en kommentar om hva du synes!

Her er video fra turen! Husk å abonnere på kanalen min :)

Det ser kanskje ikke så høyt ut på bildet, men utsiden av denne betongklossen er nærmere 20 meter rett ned i vannet. Innsiden er rundt 10 meter - rett ned i stein. Jeg fikk testen høydeskrekken min, for å si det slik. 

Jeg vet ikke hvor bra det er at jeg mister hemninger når jeg tar frem kamera. Men det blir jo i hvert fall en del gøyal film av det da.

Inni noen små bunkerlignende ganger vi fant ved en tilfeldighet.

Sender alltid Thor Håkon først.

Det mest utrolige med dette bildet må vel egentlig være at alle tre har kjærester. Det skulle man jo ikke trodd, egentlig. Tre nerdete raringer som kryper inn i hull man finner langs veien, graver i gammel søppel og dokumenterer alt sammen på YouTube. Vi er veldig snille, da.

Alle bildene er tatt av Thor Håkon! Husk å sjekke ut YouTube-kanalen hans!

Her kommer noen bilder jeg har tatt av Sebastian og meg selv, med selvutløser, inne i Spro gruvene! Vi dro dit før Thor Håkon - derfor er han heller ikke med i hele filmen ovenfor!

Husk å abonnere på kanalen til Sebastian hvis du er interessert i trening!

Sprogruvene var spektakulært og kult! Anbefaler å ta turen - det er åpent for alle. Men husk å alltid ta forholdsregler. Ha med lommelykt, og vær observant på fjellet. Stein kan falle ut, selv om det skjer svært sjeldent.

Følg meg også på snap/insta! @konghalvor der, som alle andre steder. GID<3

UTFORSKER HOVEDØYA

Thor Håkon og jeg dro til Hovedøya for å sjekke ut en liten bunker like ved brygga. Vi lagde film av det begge to - og det ser nesten ut som to forskjellige turer. Det er litt funny, egentlig.. at vi kan gjøre det samme, men fortelle det på ulike måter. Her er min video.

Og her er Thor Håkon sin! 

I tillegg fikk jeg Thor Håkon til å ta et par "seriøse" bilder av meg - siden jeg knapt har noen. Dette er bilder jeg skal bruke på en eventuell CV dersom jeg på et tidspunkt skulle våkne opp og innse at jeg trenger en ordentlig jobb.

På CVen skal det stå at jeg har jobbet masse de siste ti årene, men dessverre var det en hund som spiste opp alle attestene mine.

SNIKER OSS INN I FORLATT TOGTUNNEL

Forrige helg dro jeg med to kompiser nedover Vestfold og Telemark for å utforske en rekke bunkere + en forlatt togtunnel. Her står vi foran en tysk bunker like ved Sandefjord.

Og her er en tilsvarende bunker i Larvik!

Vi fant en slettsnok rett ved bunkeren i Larvik. Den var superfin. Vi kosa med den kjempelenge. Snakket sammen. Addet hverandre på facebook. Jeg tror det var en veldig flott, sosial opplevelse for slangen.

Helt tilfeldig fant vi et nedlagt togspor langs veien. Jeg tror den er en del av kyststien i Brevik, men skinnegangen var ikke fjernet og det var ikke noen andre mennesker der. Et godt eksempel på at man kan finne mye moro bare man følger med og er litt fokusert.

"Følge med" og "fokusert" er vel for øvrig to ting jeg ikke er kjent for. Ikke et godt eksempel med andre ord. Likevel fant jeg denne stilige plassen. Tilfeldigheter, kan vi kalle det.

Her sitter jeg utenfor en tysk bunker like ved Åsrumvannet.

Legg merke til hvor mange stilige tegn jeg viser med fingrene mine på de forskjellige bildene. Det betyr ingenting, men ser utrolig tøft ut! Tipper tyskerne som opprinnelig brukte disse bunkerne hadde mye feeete gangsigns.

Jo, og så klatret vi oppunder Bommestadbrua utenfor Sandefjord. Den fører e18 over Numedalslågen. 

Til slutt gikk vi i en stengt togtunnel som ikke har vært i bruk på rundt 15 år. Den er over 2 kilometer lang - så vi gikk ikke gjennom denne gangen - men vi gikk et stykke inn fra begge sider. Og Thor Håkon fikk tatt noen kule bilder :))):):):):)):

Så turen vår spennende ut? Da synes jeg du skal se vlogen også. Husk å kommentere hva du synes!

Slik maler jeg russebusser!

Tilbake fra vinterdvale! I denne videoen får dere se litt av alt; tagging og tattoo - råning og russ! Jeg er allerede igang med masse nytt materiale, så følg med på bloggen fremover. Jeg hakke tenkt til å sove før november!

PS: Sjekk også ut videoen jeg har laget for Smeke Reven, selv om det ikke er no å lage no halloi for:):):):)

 

INSTA/SNAP: @KONGHALVOR

BAK KULISSENE PÅ PARADISE HOTEL

ANNONSØRINNHOLD

Jeg jobber i Mexico denne vinteren, akkurat som i fjor! Her er en video som oppsummerer januar! Den er lang, men deilig. Og del 2 er in the making. Legg gjerne igjen en kommentar, og husk å kjøpe denne barbermaskintrimmeren på Elkjøp dersom du trenger å fikse på skjeggveksten!

Nå kommer det noen bilder tatt i samme periode. Det blir litt sånn derre feriealbum detta herre, men sånn får det barre værra. Her er et bilde av Oona og meg.

Utsikten fra San Patricio, Melaque.

Aleks og jeg viser muskler på Club Careyes.

Det er masse katter i crewcamp i år. Mer om dette i neste video!

Jeg skrev at dette blei ei feriealbum-post, og her får du bloggens første solnedgang. #nofilter og hele den regla der.

Hva denne gjengen skal finne på - finner du ut av i løpet av vårens koko sesong av Paradise Hotel!

Som nevnt; masse katter i crewcamp i år. Dette er Cato. Han er veldig kosete og glad i mat.

Jeg savner dustegjengen min hjemme, men heldigvis har jeg en liten dustegjeng her også. Hvis du noen gang har lurt på hvem som lager Paradise Hotel; her er dem.

Tok bilde av Triana på stranden her om dagen.

Og på Walmart får du kjøpt ekte vennskap til 400 kroner.

På location langs ei litta ælv. 

Erik, Kristian og meg selv.

Dyrelivet er helt fantastisk her, og daglig finner vi nye dyr. Dette er en trompetfisk som jeg fant langs stranden. Den luktet fordervet, men jeg holdt pusten gjennom ei litta photoshoot. 

Skal ikke skryte på meg å ha opprettholdt treninga 110% i løpet av oppholdet, men et par turer i den lokale jungelgymmen har det jo blitt!

Hvert år arrangeres det midtfest når vi er halvveis i innspillingen. Jeg kom på tema til årets fest; Miami Vice.

Flere katter. 

Og flere solnedganger. Paradise Hotel lyser opp på toppen av klippen.

VI MÅTTE BADE RAMBO

INNLEGGET ER SPONSET AV ELKJØP OG PHILIPS ONEBLADE PRO! SJEKK DEN UT HER - OG SE VIDEO NEDENFOR!

Da er det snart slutt på 2017. Jeg ser frem til nyåret - da skal jeg reise vekk i to måneder igjen, og det merker jeg er helt OK. Men jeg kommer til å savne dustegjengen min, da. Her er et bilde av Dennis og meg.

I tradisjon tro har desember vært stessende, deprimerende og angstfremkallende. Jeg er med andre ord svært fornøyd! 

Jeg har filmet en super lowkey video til Huldreveien-låta mi! Jeg satser på at den kommer ut rett over nyttår. Lokalkjente vil se at dette er Skule Waksvik sin elgstatue som står i krysset der veien svinger ned fra Borgenveien mot blokkene i Huldreveien. Jeg poserer med en svær boltsaks og en DBS-barnesykkel.

Jeg har vært i Drammen og utforsket en svær bunker i fjellet - sammen med Thor Håkon og Sebastian. Vi var også innom sykehusene i Lier som dessverre er revet nå. Sjekk ut videoen jeg filmet denne dagen!

Gode venner er de du kan ligge i sofaen sammen med - uten å snakke om noe som helst.

Og snakk om gode venner, da! Her sitter Egil og jeg på toget til Asker for å dra på guttebord på dustegjengen!

Sykt god s, se bruddstykker av kvelden i vlogen nedenfor!

Vlogen oppsummerer stort sett desember. Håper du liker den - og hvis det er noe du likte spesielt godt må du gjerne fortelle om det i kommentarfeltet! Godt nyttår, kjære vene <3

REYKJAVÍK 2017

Vi dro til Island, og alt vi gjorde var å drikke øl i huset vi hadde leid. Sjekk ut tullete film, og husk å abonnere!

TRASH PARTY, TAGGING OG TYSK BUNKER!

Dette er den første filmen jeg lager, som er 30 minutter lang - på sekundet. Jeg prøver ut litt forskjellig for tiden, og tanken er å samle opp mest mulig av det jeg gjør i én video - i stedet for å lage mange korte. Håper du liker den!

Tar nesten ingen bilder for tiden, men her er piecen jeg malte på kontorene til Oslo Underground. Det er disse kontorene vi trashet noen dager senere, som man også kan se i filmen. Det var ganske fett!

I bilen med Stian og Iselin på vei til innspilling av Staysmans nye video! 

Jeg tror filmen kan bli superfunny. Jeg kom hjem fra Island samme dag, og var ganske utmattet, men jeg tror det ble god stemning like vel! Island blir en egen video for øvrig.

Her er inngangen til bunkeren i Sandvika. Synes slikt er sykt kult - jeg blir helt fascinert over at det finnes enorme, nedlagte krigsminner som dette - rett utenfor døra omtrent. Man må bare vite hvor man skal lete!

Ruben og Brusj <3

Si fra hva du synes om filmen!

SLIK KAN DU BLI SÅNN SOM MEG! (video)

Videoen er sponset av Støttegruppa for B-mennesker av Ali Kaffe!

 

Hva mener du definerer et B-menneske? Skriv en kommentar og bli med i trekninga av ei custom made TEGNING! Wow, det er ikke verst gitt.

DANMARK 2017 (LEGOLAND & HANSTHOLM)

Det er tradisjon å dra til Danmark med familien i høstferien, og i år ble ikke et unntak! Sjekk ut vlogen jeg har laget fra turen - vi maler graffiti, henger i Legoland og utforsker de gamle, tyske militæranleggene på Hanstholm!

Først og fremst, på denne turen ble den nye YouTube-duoen Ruben og Brusj aka Rubz og Brusj dannet! Se frem for mye positivitet og moro! (Hehehe, til de som tar referansen, da)

Godsbanen i Aarhus!

Legograffiti?

Trainspotting. (Kule kommentarer jeg skriver til bildene, ikkesant?)

Hanstholm!

Registrer hvordan lillebroren min går i mine fotspor - dobbel betydning :)

Sånn ser det for øvrig ut når jeg lager video. Husk å sjekk resultatet øverst i innlegget!

Gjengen samlet! :)

Anbefaler å sjekke ut Hanstholm. Det er uendelig med bunkere, kanoner og andre tyske greier som er fett å sjekke ut der!

Jeg fjerner tatoveringene mine! (VIDEO)

Jeg fjerner de to første tatoveringene mine! Sjekk ut denne posten for å vite mer om hvorfor!

Bildet over viser hvordan bena mine ser ut nå. Spindelvevet på min venstre kneskål er den siste tatoveringene min - laget av Zac ScheinbaumLondon Tattoo Convention i år.

Thumbnailen på filmen ser jo ganske crazy ut, men det er ikke så ikke som det ser ut! Det er ikke unormalt å få blemmer etter laserbehandling, men de forsvinner raskt og innen et par uker er huden okay igjen! 

Har du tatoveringer du ønsker å fjerne?

En vlog om tagging, tattoo, urban exploration og drita kjendiser!

Jeg tester ut litt forskjellige formater på filmene jeg poster. Den siste filmen min er 25 minutter lang, og viser hvor mye jeg gjør i løpet av én uke. Sjekk den ut - og husk å abonnere på kanalen min!

Nå er jeg jo mye flinkere til å filme, enn å ta bilder, men har er likevel et par glimt fra denne vloguka! Her er jeg sammen med nordmannen som gjør konkurranse i hardcore tattoo. I fjor fikk han tatovert hele ryggen på én og samme dag, av 6 forskjellige tatovører samtidig, og i år påbegynte han det samme prosjektet på mage og bryst. Ganske sjukt i huet, egentlig.

Jeg bodde hos barndomskameraten min, Henrik, men jeg var i London. Noen av dere følger ham kanskje på Instagram? En utrolig dyktig maler!

Kjæresten min, mila, var også i London denne helgen!

Og så er det er bilde av Oma og meg på Storøya - der vi også avslutta vlogen. 

PÅ TUR MED MDG-RASMUS

Det siste året har jeg fått dilla på tur. Ingenting slår en god tur. Og i disse valgkamp-dager, så er det vel ingenting som passer bedre enn en skikkelig tur med selveste kapteinen på natur-skuta; Rasmus Hansson fra Miljøpartiet De Grønne!

ASDØLJUVET

I Lier kommune, med inngang fra en sving i Sylling, ligger Asdøljuvet. Jeg hadde ikke hørt om plassen før vi leste artikkel om naturister på tur, men ble heltent på å stikke dit for å sjekke. Ikke naturistene altså, men juvet! Og det er jeg glad for! Det var helt vannvittig vakkert der. Dessverre har jeg ikke godt nok fotoutstyr til å dokumentere natur i denne skalaen, men jeg skal skrive det på ønskelista mi og dra tilbake dit til våren. Det anbefaler jeg alle andre å gjøre også!

Sjekk ut videoen jeg har laget i samme slengen. Fin natur hindrer jo ikke dustegjengen min i å lage kvalm.

Mikkal har bursdag i dag, 29. juli, og fyller hele 30 år! Ser frem til å feire ham i kveld.

Thomas, meg og Mikkal - på vei opp elva som renner ned hele Asdøljuvet. Jeg mistet faktisk vlog-kameraet mitt i en kulp, men klarte å dra det opp igjen. Klarte utrolig nok å redde både filene - og kamera!

Vi tok et bad i Asdøltjern før vi snudde og gikk tilbake!

Legg igjen en kommentar om du liker turene våres!

UTFORSKER GAUSTAD GRUVE

Jeg har blitt kompis med Thor Håkon i Oslo Underground, og han allerede vist meg flere spennende steder jeg ikke ante eksisterte. Nederst i denne innlegget kan du se video fra en tur vi hadde til gamle Sogn- og Gaustad Gruve, som ble hakket ut på 1500-tallet da de fant jernmalm i fjellet. Bildene er tatt av Thor Håkon Ulstad. Anbefaler alle å følge ham i sosiale medier + YouTube!

Thor Håkon, Egil og meg - innerst i Gaustad Gruve.

Gaustad Gruve går 70 meter inn i fjellet, og er ikke spesielt klaustrofobisk. Tidligere har gruvegangene fortsatt hele 20 meter ned i fjellet, og videre inn - men disse gangene er fylt igjen nå.

Siste bildet er fra Sogn Gruve som ligger øst for parkeringsplassen på Sognsvann. Den er ikke like dyp, men til gjengjeld er den skikkelig romslig!

Sjekk vloggen min på YouTube, og si hva du synes! Vi har allerede filmet nye missions med Thor Håkon og Oslo Underground, så følg med for flere spennende ekspedisjoner!

JEG LESER MINE EGNE BLOGGINNLEGG

Det er få ting som er kleinere enn høytlesning av ting man har skrevet selv - spesielt ting man har skrevet for nesten 10 år siden. I denne videoen leser jeg gjennom de første innleggene jeg skrev på denne bloggen - i 2009! Sjekk det ut, og skriv hva du synes.

STAVANGER MED THOMAS

Her er tatoveringen jeg fikk - laget av @acetates som jeg har ønsket meg en tatovering av kjempelenge! Det var fordi han skulle til Sandnes at vi dro til Stavanger i utgangspunktet. Driiiiiitfornøyd, selv om det gjorde driiiiiiitvondt. 

Thomas og meg sammen med et ypperlig eksemplar av fauna.

"Det er jeg som er sjefen!!!" - en av mange pauser på veien hjem igjen. Like ved Kvinesdal.

EKSTRA: Jeg malte jo en piece i Stavanger, og har klippet sammen en egen film kun av det. Siden jeg er ganske dum glemte jeg å sjekke rettighetene til låta jeg har brukt i denne filmen - så den er sperret fra enkelte mobile plattformer som mobil og nettbrett. Se filmen problemfritt fra en vanlig data! :)

KOMMUNESAMMENSLÅINGEN

"Kommunesammenslåing"... For et rart ord? Vi som leser Budstikka jevnlig har jo registrert bruken av dette ordet innimellom gladsakene om naboer, 2. divisjonsfotball og innbrudd i kiosker. Jeg er sikkert ikke alene om å ikke ha klikket meg inn og lest hva kommunesammenslåingen egentlig dreier seg om, men da da jeg satt på vorspiel med gutta mine for et par uker tilbake bestemte vi oss for å lese sammen. Vi ble sjokkerte. Asker kommune er jo et stødig samfunn, 15 minutter vest for Oslo, der hverdagen går sin vante gang. Et samfunn utviklet gjennom generasjoner har skapt et maskineri som går av seg selv. Og nå skal boblen sprekkes. I 2020 skal Asker kommune slås sammen med Hurumlandet; Hurum- og Røyken kommune. Vi bestemte oss for å ta en titt på hva Hurumlandet egentlig består av, og vi ble mildt sagt sjokkerte. Jeg er ikke kommunepolitiker, og vil ikke være han som sier at rådhuset i Asker gjør dårlige avgjørelser, men etter å ha kjørt Tofte tur-retur vet jeg i det minste én ting. Vi vet alt for lite om Hurumlandet.

Thomas nyter omgivelsene like utenfor Nærsnes. Men hvem egentlig vet hva som lusker bak trærne? Hvem som ligger druknet i vannet? Eller hvor det nærmeste NAV-kontor befinner seg?

I Tofte fikk vi sjokk over tilstandene. Hvordan kan myndighetene ha oversett dette? Blir det Askers oppgave å ta hånd om Tofte? Vi ble svært skeptiske.

Hva er ditt syn på kommunesammenslåing?

HELSINKI TUR-RETUR

Jeg har filmet en vlog fra turen, som ligger nederst i innlegget! :)

Jeg skulle til Helsingfors for å bli tatovert av Yutaro og Claudia De Sabe på tatoveringsmessa Helsinki Ink, og spurte om kusinen min, Camilla, ville være med. Vi har det alltid veldig gøy sammen, og det er lenge siden vi har gjort noe sist. Det ble en veldig morsom weekend-tur!

Dry healing av tatoveringene, og det kløøøøør! Det er to uker siden jeg fikk dem nå, og de har snart grodd ferdig.

Sjekk videoen fra turen, og tattoo-prosessen! Skriv gjerne en kommentar om du har spørsmål eller tilbakemeldinger, jeg svarer alltid så godt jeg kan.

VLOG: TUR TIL SKAUGUMSÅSEN

Vi benyttet godværet i forrige uke til å ta oss opp på Asker stolthet; Skaugumsåsen. En runde som kan anbefales alle som er gode til beins! Jeg tror riktignok at vi skremte vekk alle de andre turgåerne denne dagen. Og muligens alle dyrene også. Men vi hadde en veldig bra tur - og jeg har filmet alt sammen. Se filmen nederst i innlegget!Legg igjen en kommentar hvis du likte den, hatet den, eller har andre innspill og ting på hjertet. XoXo penisfjes.

HJELP, JEG ER RUSS!

Jeg trodde aldri dette skulle skje, men jeg var altså russ i helgen. Og det var nesten akkurat så craaazy som jeg trodde det skulle være. Sjekk videoen nedenfor for en full dekning av dagen - også kjent som "mitt livs party"!

Slenger med en liten throwback i samme slengen, til russehiten vår fra 2012, jeg! Fuck russen hardt og lenge <3

VLOG: CRINGY MUSIKKVIDEO

For et par dager siden postet jeg "Uten deg"; en kjempetrist video om savn og håpløs kjærlighet. Her er bakom-filmen fra da vi filmet den. Advarer om løssluppen prat i bilen underveis - men vennene mine og jeg er dessverre ganske dårlige mennesker når vi henger sammen.

VLOG: CDMX

Jeg har vært i Mexico siden nyttår, og jobbet med ekstramateriell til Paradise Hotel. Det vil bli sluppet flere filmer hver eneste uke på Viafree.no! For en uke siden fikk jeg noen dager fri, og da dro jeg til CDMX; Mexico City - for å tatovere meg hos Luxiano og møte en gammel venn fra Oslo. Sjekk videoen min fra turen. Den er ikke blant de beste jeg har laget, men forhåpentligvis et hyggelig gjensyn likevel. Nå er det jo tross alt lenge siden sist! 

SLAV SQUATTING I ASKER

I helgen var vi ute og fant noen av de beste slav squat-stedene i Asker. Anbefaler alle å ta en tur til disse plassene for å prøve selv!

Hvor liker du å slav squate?

TATTOO REMOVAL

Jeg skal fjerne to av mine første tatoveringer - noe jeg forteller mer om i denne filmen. For en drøy måned siden tok jeg en test, for å se hvordan kroppen reagerer på laseren man benytter. I videoen nedenfor dokumenterer jeg den første faktiske behandlingen! Sjekk det ut og legg gjerne igjen en kommentar om du lurer på noe rundt tatoveringer - eller fjerning av tatoveringer! 

VLOG: Jeg lager musikkvideo!

Den siste uken har jeg jobbet med den nye musikkvideoen til Bid Daddy Karsten. Filmen er ferdig om et par dager - men jeg kan tease dere med denne vloggen fra opptaksdagen! Hilsen nyfrelst vlogger.

"BOKBAD"

Jeg ble spurt om å bokbade Stian, og misforstod hele greia fullstendig.

RÅTE X POSEMANNEN

For noen måneder siden postet jeg denne videoen, som handler om at jeg har flyttet på hotell på grunn av vannskader i leiligheten. Nå, nesten tre måneder senere, så bor jeg fortsatt på hotell. PS: I min siste vlog får jeg utløp for litt frustrasjon. I tillegg er det gjensyn med en fyr noen av dere kanskje husker.

Ellers går det bra.

VLOG: Jeg fjerner tatoveringene mine!

Forrige fredag testet jeg laserbehandling på to av tatoveringene mine! Sjekk ut hvorfor, og hvordan det gikk i filmen nedenfor!

Jeg trenger jevnlige behandlinger før tatoveringene blir helt borte, og jeg kommer til å filme hele prosessen!

VLOG: TATOVERING I ENGLAND

Forrige uke dro jeg alene til England for å møte to tatovører jeg har fulgt med på lenge; Joe Ellis og Dan Molloy. Joe jobber på Sacred Electric i Leeds, og Dan jobber midlertidig på Bold as Brass i Liverpool - før han flytter hjem til Australia igjen. To fantastiske kunstnere som jeg er stolt over å ha fått inn i samlingen min. 

PS: Tatoveringer har vært min hobby i mange år, og jeg har veldig god oversikt og kunnskap om hvem, hvor og hva. Jeg anbefaler ingen å ta tatoveringer uten kunnskap og flere års gjennomtenkning. Dette er dokumentering av min hobby - og ikke en oppfordring til å gjøre det samme!

BANKING DETOX - EPISODE 2

 

I samarbeid med Nordea skal jeg gjennomføre deres "banking detox"-utfordring! Det vil si at jeg i løpet av en hel uke har måtte klare meg uten digitale banktjenester. Ingen nettbank. Ingen Mobilbank. Ingen visakort. Dette har jeg såklart løst på min helt egen måte! Sjekk det ut og si hva du synes. Slike utfordringer synes jeg er gøy! Les mer om banking detox HER!

BANKING DETOX - EPISODE 1

I samarbeid med Nordea skal jeg gjennomføre deres "banking detox"-utfordring! Det vil si at jeg i løpet av en hel uke har måtte klare meg uten digitale banktjenester. Ingen nettbank. Ingen Mobilbank. Ingen visakort. Dette har jeg såklart løst på min helt egen måte! Sjekk det ut og si hva du synes. Slike utfordringer synes jeg er gøy! Les mer om banking detox HER!

 

LIER ASYLUM

Thomas og jeg møter hverandre et par ganger i uka mens alle andre er på jobb, for å slippe å sitte alene hjemme. Vel. Jeg har jo ikke et hjem for tiden engang... Så jeg møter Thomas for å slippe å sitte alene på Filipstadkaia med en flaske tresprit og rullings. (Som selvsagt er det eneste alternativet når man har råteskader hjemme.) Denne gangen tok vi oss en skikkelig rundtur i sola - og fikk både malt, badet, gått tur og sjekket ut det gamle og nedlagte sykehuset i Lier. Det er jo alltid litt spennende :-)

Kommenter gjerne filmen i kommentarfeltet. Nå må jeg ut og rekke Clas Ohlson før tresprit-salget stenger!

Unboxing av iPhone 7

Jeg har vært tidlig ute og skaffet meg iPhone 7! Siden dette er et foreløpig sjeldent produkt i hele verden, så tenkte jeg å være så generøs at jeg lar dere få være med meg mens jeg pakker den ut av esken for første gang! Se filmen, og gled deg til ny telefon. Kjempespennende!

Husk og like og dele filmen videre. For eksempel til en venn som har veldig lyst på iPhone 7! Han kommer til å bli helt koko i nøtta!

VIGELANDSPARKEN

Thomas og jeg har tatt en tur i Vigelandsparken for å se på fine statuer. Se filmen og si hva du synes!

Husk å sjekke den forrige filmen jeg lagde med Thomas. PS: Det var ingen andre som likte den, men gi den en sjanse likevel!

ASKERS STYGGESTE BYGNINGER 2

Vi synes det var såpass morsomt å dokumentere Askers arkitektoniske perler, og ville umiddelbart lage en oppfølger. Og vi er fortsatt ikke ferdige. Bi skal ut og lage en avsluttende video snarest, for å ta for oss sentrumskjernen av Asker Kommune. Se forrige video HER.

Tips oss gjerne om bygninger i Asker - viktig at vi ikke glemmer noen! PS: Sjekk ut Asker-remixen til "Møt meg i min hood" HER!

ASKERS STYGGESTE BYGNINGER

Jeg er oppvokst i Asker og har fulgt med på den lille byens utvikling siden hele Asker var et postkontor med en stor parkeringsplass. Jeg er glad i Asker, og selv om jeg ikke bor der lenger - så bruker jeg mye tid i Asker. Alene, med familie, eller med gamle venner.

En ting jeg alltid har lurt på med Asker er dens arkitektoniske utforming, og det er jeg sikkert ikke alene om. Jeg vil tro at svært mange av dere der ute har stusset over de snodige bygningene som ligger jevnt fordelt rundt i kommunen - som tuttifruttistrø på en litt dvassen soft ice. For mange er disse bygningene stygge, men jeg synes de er fine. De har sin egen sjarm, og jeg er overbevist om at Asker er en by som tør å gå først i rekken. Avantgarde! Spesielt når det kommer til nettopp dette med arkitektur. Jeg tok med meg Christian for å ta en nærmere kikk på noe av det man kan finne når man drar på safari i Asker!

PS: Sjekk også ut Asker-remixen av Oral Bee sin klassiker "Møt meg i min hood" HER.

VLOG: HYTTETUR

I helgen var jeg på hyttetur med mine musikalske venner, Egil, Daniel, Stig og Truls aka Trusa aka Double Pene - T - Rator! Sjekk ut film fra turen, og legg igjen en kommentar hvis du synes det var koz. Kommer flere vlogger etterhvert. God bedring <3

VLOG: HARRYHANDEL

Dro med meg et selfiekamera (det finnes egne videokameraer som er laget for selfie...) og filmet en biltur til Sverige for noen dager siden. Til mine venners forskrekkelse og ydmykelse, og forhåpentligvis til deres nytelse. Har lyst til å bli flinkere til å lage flere slike videoer :-)

KONG HALVOR'S NEW YORK GUIDE FILM

New York er en stor by i Nord-Amerika. Jeg har vært i New York før. I denne filmen kan du lære mer om New York!

Her er et bilde av meg - i New York.

Har du lyst til å reise til New York? 

Mogadishu Beach

Er du en av de mange som vurderer å dra til Somalia i vinterferien, men ikke klarer å bestemme seg? Ikke fortvil. Jeg har nemlig vært i Somalia og sjekket ut forholdene - og oppsummert det hele i denne flotte turistguiden.Nattflyet. God stemning. Det var ingen Al-Shabaab-terrorister på flyet denne turen. Flaks, og ganske chill. Det er så slitsomt med terror på nattflyet. Man er trøtt og sånn, også skal noen plutselig mase rundt med håndgranater og sånn. Herregud, ro ned egga liksom!


På flyet var det destinasjonskart. Jeg reiste med Turkish Airways med mellomlanding i Sudan.


Fikk frastjålet lommeboka første dagen, hahaha, Somalia, ass!


Maten i Somalia bidrar til følelsen av at man ikke er hjemme. Ingenting roper ferie mer enn diaré ti dager i strekk.


Her er det lokale vannhullet for den lokale dyrebestanden. Hit kommer dyrene om nettene for å drikke, slå an en prat og nyte den afrikanske tropenatten.


En av turistattrasjokene jeg besøkte var den lokale reptilparken. Her var det egentlig en kongekobra, men den forsvant plutselig.


På torget kan man kjøpe alt man trenger i hverdagen. Delfiner kan brukes til alt. Somalias svar på potet.


De magre strandkattene som ruller rundt overalt og leter etter mat er kjempesøte! Men det er viktig å ikke ta på de, for de har hepatitt ALT, rabies og aids.


Da ble kanskje valget enkelt likevel da? Vi sees i Somalia!

How to shower (Torturial)

Du vet følelsen av å stå opp etter å ha slumret i flere timer - smaken av kebab og gammel alkohol sitter fortsatt igjen i spiserøret, og musklene i kroppen står spente til alle retninger som om du har tatt imot et lynnedslag. Jeg har det sånn hver morgen. Det høres kanskje forferdelig ut, men jeg har lært meg å leve med det. Spesielt etter at jeg begynte å "dusje". Konseptet er egentlig ganske enkelt, men jeg har likevel tatt meg bryet med å lage en liten film om hvordan jeg gjør det. God fornøyelse!

HALVORTHOMAS

Etter måneder med idémyldring og planlegging kunne Thomas og jeg endelig ferdigstille og offentliggjøre filmen vi har jobbet så hardt med. Den ble lagt ut på YouTube i natt for å treffe det store markedet i Amerika. Filmen handler om et vennskap satt på prøve, og kostet 1.4 mill å produsere. Jeg trenger strengt tatt ikke spørre dere om hva dere synes - dette er jo "pure gold" som det heter i Bollywood. Nå har vi sendt inn filmen til en del forskjellige festivaler og slikt, og satser på at det blir en del reising rundt til disse for å hente statuetter og premier til nyåret. VI gleder oss allerede!

TIPS: Dere vet klesmerket Henri Lloyd? (Samme som på bildet.) En kompis av meg som driver sjappa i Norge fortalte meg at de skal ha lagersalg senere denne uka! Lagersalg er det beste jeg vet. Så og si hele garderoben min er kjøpt på lagersalg eller andre typer salg og dødsbo/strikket selv/arvet av Fattern. Jeg er en gjerrig dust. Stikk innom det gamle postkontoret i Kjelsåsveien 160 fra og med torsdag denne uken til torsdag i neste uke hvis du vil sikre deg fete klær til en alt for billig krone. Sjekk ut @HenriLloydNorge på Instagram eller hjemmesiden HenriLloyd.no for å se litt mer av hva dem har å by på. Genialt for julegaver og whatever. 50-80% rabatt. "Rabatt". Favorittordet mitt etter "gratis".

Torsdag07.00 - 19.00
Fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 16.00
Mandag10.00 - 20.00
Tirsdag10.00 - 20.00
Onsdag10.00 - 20.00
Torsdag 10.00 - 20.00

Sees der, yo. 

Jeg holder på å klippe ny film forresten. Det skal være en fin film som handler om dusjing og hvordan jeg gjør det. Gleder meg til den er ferdig - jeg håper den kan opplyse mange av dem som ikke er så gode på dusjing.


Snakkast, kjære bestevenner! (Vi er vel bestevenner?)

FAUNA

Fattern og jeg er kjent for gode diskusjoner - og har tidligere tatt opp spennende temaer som for eksempel "KICK OFF". For litt tilbake var jeg i Stockhom med Fattern, og på veien hjem igjen filmet jeg samtalen vår idet vi diskuterte et svært viktig og spennende tema; nemlig fauna. Hvor blir det av den svenske faunaen? Er den blitt et offer for sentraliseringen av Sverige - og videre blitt en del av hipsterkulturen? Vil dette føre til en kollektiv depresjon blant svensk fauna? Hvordan kan vi forhindre at det skjer - og hva stemmer egentlig frosker på? Min far og jeg prøver å sette svar på de mange spørsmålene i filmen du nå skal få se - det åpnes for videre diskusjon i kommentarfeltet. God fordøyelse.Hva er dine tanker om fauna? Jeg minner om at jeg fortsatt har en innsamlingsaksjon for en del av verdensfaunaen; tigeren. Sjekk det ut HER - og del gjerne videre.

HALVOR CRIBS

Tenkte det var på tide at dere ble litt bedre kjent med palasset mitt på Briskeby. Jeg tør ikke å be dere med hjem på ordentlig - så derfor laget jeg denne filmen i stedet.Husk å følge meg på Vine dersom du synes jeg lager koselige filmer. Der legger jeg ut små snutter hver dag hver dag - også koser vi oss sammen med sang og og moro og uskyldige perversiteter.Lik innlegget slik at jeg får masse klikk på filmen - så kanskje Farris sender meg mer Farris. Det er det eneste jeg lever for akkurat nå. Dét, og hamburger.

No Doubt - It's My Life (Cover)

Jeg er blant de som sitter oppe om natten, og lurer på hva jeg skal gjøre fordi jeg er for dum til å forstå at jeg må sove. Det som er litt pussig er at Ida Susanne også er sånn. Derfor har vi sittet mye oppe de siste ukene, og prøvd å finne på forskjellige ting å drive med fordi vi er for dumme til å forstå at vi må sove. Vi har laget vine-filmer, drukket té med vodka, sett Brødrene Løvehjerte 5-6 ganger, hatt rollespill der jeg er Katla og Ida Susanne er Karl Løvehjerte, jeg har prøvd å kline, vi spist godteri og drukket gul Farris og nå; laget en coverversjon av klassikeren "It's My Life" av No Doubt. Og jaggu blei den bra og! For å sitere oss selv da låta var ferdig og vi merket hvor bra resultatet blei: «Vi er omtrent som John Cash og hun dama i John Cash-filmen.»

Luk øynene. Nyt musikken og gå inn i din drømmeverden. Her er låta vår. God fornøyelse.


Når jeg ser den nå, så synes jeg det er ganske sprøtt at vi kom frem til et slikt resultat etter bare 10 minutters innspilling. Ja-ja. Noen har det vel bare i seg.

Fire pils og en pizza

Som dere vet har jeg vært på en real jordomseiling i Trøndelag, og på reisen tillot jeg meg også å filme litt. Klippet dere nå skal få se er en kunstfilm laget under en rånetur i Namsos. Jeg har valgt å kalle den for "Fire pils og en pizza" - oppkalt etter Åge Aleksandersens sang med samme navn. En av de beste sangene som noen sinne er skrevet og gitt ut på kassett. En dag skal denne filmen bli til en installasjon som jeg skal stille ut på Astrup Fearnley. Dere er alle invitert til vernissage.

APRILSNARR

I dag har feiret 1. april ved å lage en film til dere der hjemme. Men jeg advarer: Det er en sjangse for at du kan føle deg rundlurt etter å ha sett filmen. Filmen er nemlig en lurefilm.Ble du lurt? Jeg vil bare understreke at jeg advarte om det på forhånd. Det er ingen grunn til å være gretten på meg nå, dersom du føler deg ydmyket. Du har nettopp sett en lurefilm, og jeg advarte mot det på forhånd.

Har du lurt noen i dag? Jeg vil ikke høre om det, men ... kult!


1. april-quiz: Jeg er verdens kuleste, råeste, snilleste, svært omtenksomme, særdeles intellektuelle, nyskapende, morsomste, lurete, rarete, bamsete, feite, prikkete og rosa Briskeby-konge! Fakta? Eller bare tøys og fjas? (Hihi.)

HIPSTERLIV

Sjekk den nye musikkvideoen til rap-kollektivet Pissed Off Wolf Boys Ride The Lightning. Den ferske låta er som alltid laget i regi av plateselskapet Space Camp Records, og videoen er laget av Norges råeste musikkvideoproduksjonsselskap Instagramatics Art. Her er noen bilder fra innspillingen til låta som ventes å slå gjennom globalt innen midnatt.


Lille P rapper om ting som opptar han.


Mister Bad Weatha 2day og Trendmaster Fashion.


Bad Weatha!


Handsome Clown Man øver på regi.


Pissed Off Wolf Boys Ride The Lightning.


A$AP Christian og Fredrik Milde, the Creator på sett.


Dette er kun mel!!! Undertegnede fraskriver seg alt ansvar dersom det senere skulle vise seg å være noe annet.


Som sagt. Fraskriver alt ansvar.

Tror du låta blir en internasjonal hit innen midnatt?

Harsem Shake

Fattern og jeg har laget vår egen versjon av Harlem Shake, nemlig Harsem Shake.Dette er et godt eksempel på ting Fattern og jeg gjør når vi er sammen. Blir Harsem Shake den nye store greia på Youtube?

Si fra på Lil Wayne-måten.

For noen uker siden la jeg ut DENNE filmen som et tilskudd til Si Fra-kampanjen som skal få bilførere til å senke farten. Det er en konkurranse der du kan sende inn egne filmer og ideer på hvordan DU sier fra på. Jeg setter pris på denne kampanjen, for jeg hater virkelig råkjøring. Når det er sagt, så var jeg nok litt vel streng i den første filmen. Derfor lagde jeg en til - der jeg sier fra på en musikalsk måte.Lag din egen film HER. Det er en kreativ måte å fronte et viktig budskap på - samtidig som man kan vinne et reisegavekort på 50 000 kroner, ipad og masse streetcreds. Link meg dersom du lager en film! Jeg vil se den.

Si fra på Kong Halvor-måten.

Jeg ble spurt om å lage en film i forbindelse med en kampanje som skal få bilister til å senke farten. Jeg har jo selv blitt påkjørt og synes det er utrolig ubehagelig med uaktsom kjøring - så jeg svarte selvsagt ja på dette. Nå er filmen ferdig. Jeg føler jeg fikk budskapet mitt frem. Litt underfortalt, men ...Det er viktig å være litt sint. Jeg blir sint når folk kjører for fort. I morgen skal jeg til Tenerife, og hvis kapteinen på flyet går over 110, så klikker jeg mongo på han.Bildene var selvsagt helt irrelevante. Jeg bare antok at dere kanskje ville se de fine bildene jeg tok i hagen for to dager siden.

Praten.

Praten. DEN praten, ja. Du vet sikkert hva jeg sikter til. Kleint? Ja, praten er jo litt flaut, men det er en viktig prat å ta for å kunne opprettholde den gode relasjonen. Noen av dere har kanskje allerede vært gjennom det. I går var det min tur. Rambo tok det hele ganske bra. Han ble sittende å tenke på det vi snakket om i noen timer, og så kom han ut og sa at han var glad i meg. Jeg har verdens beste pus.


Har du mannet deg opp og tatt "praten" enda?

Min siste dag i 2012.

Grunnet en serie med uheldige hendelser i mitt trygge skjulested på Briskeby, så har de siste dagene av mitt 2012 blitt ganske turbulente. Og det er ganske skummelt, det.Godt nyttår, folkens.

Lille julaften, Liten hjerne

I går var jeg ute i Oslo og drakk øl. Det var omtrent like ålret som alle de andre dagene denne uken hvor jeg har vært ute i Oslo og drukket øl.

I dag (lille julaften!!!) våknet jeg av en ekkel drøm som handlet om at jeg har bodd alene i 6 år, men fortsatt ikke hadde noen ordenlig jobb, fått meg masse venner, eller lært meg å rydde. Jeg stod opp av senga og forstod at det bare var en vond drøm. Jeg har det veldig fint, jeg! 

Rambo er enig. Her er han fullt opptatt med å grave en liten korridor gjennom sengen min som for øyeblikket er kombinert med klesskapet. Meget praktisk.

Men det var andre ting som ikke stemte. Blant annet var stuevinduet knust. Det var ikke knust i går. 

Min første tanke var at vinduet knuste etter et massivt press av et ukontrollert morgenbrød tiligere i dag. Men så målte jeg tissen, og den var ikke lang nok til å kunne ha stått for dette hærverket helt fra soverommet. Jeg målte Rambo sin tiss også, men den var ikke lang nok til å komme over kanten på toalettet engang. Det er nok derfor katter bruker en boks med sand, i stedet for å gå på toalett som vanlige folk.

Så kastet plutselig Rambo opp all julematen jeg foret han med i går. 


Etterpå var han litt trist, men jeg trøstet han selvsagt og fortalte han om koselige historier fra da han var liten.


Så gikk inn på badet for å ta bilder av meg selv til instagram, da jeg oppdaget at hendene mine var fulla av små flis (treflis, ikke baderomsfliser). Det var betent rundt flisene. Jeg kan ikke huske å ha puttet flisene der selv, så dette var veldig rart. 

Flis er ganske dritt, for det gjør ganske vondt, men ser ikke tøft ut. Dersom man har et knivsår i ansiktet, så ser man i det miste råtøff ut. Sånn sett er jeg litt skuffet over konseptet flis. Ingen liker at noe gjør vondt, uten at det er tøft. Tatovering: Vondt og tøft. Piercing: Vondt og tøft. Knivsår i ansiktet: Vondt og tøft. Flis: Vondt og teit.

Skuffet!

Jeg klarte å nappe ut noen av flisene med pinsett, og bestemte meg for å benytte meg av toalettet. Da oppdaget jeg det desidert verste med denne finurlige morgenen. Noen hadde byttet side på dorullen min, og plassert den INN mot veggen. INN!!! Hva for slags sjuke mennesker er det som gjør slikt mot folk? Det er jo ikke riktig klokt!


Jeg ble naturligvis sjokket.


Så fikk jeg et følelsesladet utbrudd i badekaret. Hvordan kunne dette skje? Hvordan kan folk gjøre slikt mot andre? Også i mitt trygge hjem. Dette var den verste lille julaften noen sinne!!!


Etter en times tid tok jeg meg sammen og bestemte meg for å gjøre noe med den knuste ruta. Jeg fant frem litt teip, og så teipet jeg slik jeg aldri hadde teipet før.


Da jeg var ferdig med å teipe komme jeg også på den geniale ideen om å tegne litt på teipen, på samme måte som man teiper på gipsen til folk som har brukket armen.


Først skrev jeg noen faktopplysninger om Rambo.


Så skrev jeg noen faktaopplysninger om meg selv.
Etterhvert synes jeg det var SÅ gøy å tegne at jeg tegnet på nesten hele vinduet.


Også lagde jeg noen fine figurer.


Nesten synd at vinduet må byttes ut, for jeg ble ganske fornøyd med dagens kunstverk.


Dette er også et slag i trynet på alle som sier at taggere skal tagge hjemme hos seg selv, i stedet for å tagge ute på gata. Men jeg gjør jo det, så da kan jo alle som sier det bare holde kjeft og bruke tiden sin på noe annet enn å hate på de som allerede ligger nede og har fått dorullen sin snudd inn mot veggen!!! BITCHES!!!

Slapp av, Halvor. Ok, Halvor. Jeg er glad i deg! Deg og, kompis. God jul, da!

Etter en tung formiddag satte jeg og Rambo på litt kul musikk for å kose oss litt. I dag skal jeg på konsert med Yoga Fire på Rockefeller, og det burde du også! Da kan vi dra ut i Oslo og drikke øl!


I morgen blir det julaften (det er derfor det heter lille julaften i dag!). Det blir ålreit. Da skal jeg hjem til Fattern og de andre, og sove og spise. Jeg er underernært med omtrent 500 timer søvn, og 730 kg mat. 

BORING pt 2

For to måneder siden ga jeg dere et innblikk i hvordan hverdagen min på Briskeby ikke bare er fryd og gammen. Naboenes konstante opppussingsprosjekter går meg på nervene løs, og i dag var dem i gang igjen. Det startet med to timer konstant hamring i 07-tiden. Jeg var jo ute og drakk opp en hel bardisk i natt, så jeg hadde kun sovet i 2-3 timer. Å ligge i koma og høre på hamring samtidig er omtrent slik jeg ser for meg at det er i helvete. Jeg var for trøtt til å stå opp, og for plaget av hamringen til å kunne sove.

Så smalt det.

Jeg våknet opp fra komahamringhelvete i sjokktilstand mens jeg gispet etter luft - som om jeg hadde fått injisert et skudd adrenalin rett i hjertet. Det bråka så intenst; det føltes som om jeg ble voldtatt i ørene med et spett, samtidig som en russebuss spilte Skrillex-låter på høyeste volum, rett inn i hjernen min, inne på rommet mitt. Jeg forstod etterhvert at det ikke var begynnelsen på verdens undergang (som heldigvis bare er 9 dager til), men naboen rett over leiligheten min som har valgt å pusse opp badet. Med en blanding av angst, fylleangst, søvnløshet, morgenkvalme og desperat forbannelse løp jeg ut av leiligheten og stormet inn i leiligheten over meg. Der stod det en meksikaner med et fuckings trykkluftbor og lagde hull i gulvet på badet - rett over senga mi. Jeg skjønner jo at det skal et stort våpen til for å lage en så grusom lyd, men et trykkluftbor? Innendørs? Det er jo helt sinnsykt. Det blir som om jeg skulle kjøpt racerbil og brukt den inne i stua.

Jeg ropte til meksikaneren (sykt stereotypisk) en flere ganger. Han hadde selvsagt på seg skikkelig verneutstyr, så han hørte meg ikke, og så vel knapt noe som helst annet enn det gigantiske boret han holdt på å ødelegge livet mitt med. På fjerde forsøk la han merke til at jeg faktisk stod der inne med han, og stanset motvillig boringen. Jeg forklarte han deretter at han nettopp hadde ødelagt livet mitt, og at leiligheten min er ubeboelig. Jeg fortalte han også at jeg sover på dagen fordi jeg ikke liker mennesker - og for det meste er våken om natten. Han fortalte meg deretter at han begynner på jobb 07, og sånn er det. Vi ble enige om (les: jeg tvang han) til å ta en halvtimes pause slik at jeg i det minste kunne kle på meg og finne et sted å dra. Så gikk jeg ned igjen, gråt litt, og tok på meg klærne. Så lagde jeg denne filmen for å vise dere leserne mine hvor vondt jeg har det - selv om det er umulig å gjengi lyden med lydinngangen på kameraet mitt. Jeg trenger medlidenhet.Det er ALLTID borebråking i blokka mi. Og nå skjer det i taket mitt. Hvorfor kan ikke alle disse borejævlene synkronisere oppussingen sin slik at jeg kan dra utenlands? Det er nesten så jeg begynner å tro på illuminati og secrets society's, ass, og at naboene mine er utkårede terrorister som jobber for å gjøre livet mitt forferdelig fordi de er SÅ dumme at de faktisk tror jeg er konge på ekte. 

Men jeg er ikke en pessimist og har lært av Fattern å se fordelene med dette.
1) Jeg våkner tidligere enn noen sinne, og kommer meg ut av leiligheten.
2) Jeg kan bruke det som en god grunn til å høre på dødshøy technomusikk mens jeg spiser frokost - noe jeg helt seriøst liker å gjøre.
3) .... Tja, det var vel egentlig bare to fordeler for meg med dette, men det kan jo brukes som et militært våpen! Hvordan bekjempe Al-Qaida? Hvordan ruste seg mot rominvasjon? Hvordan behandle voldtektsmenn? Send meksikaneren med trykkluftboret!

Nå håper jeg dere har skjønt hvor vondt jeg har det. Jeg er ødelagt. Og Rambo har vondt i øra. Send blomster. Og penger. (Veldedighet.)

PHOTO BOOTH

Det er omtrent to år siden jeg fikk macen min. Det er to år med fotografering via mac's elendige innebygde kamera. Nå har jeg plukket ut 300 bilder og satt de sammen for deres nytelse (Les: forergrelse) i en liten timelapse. Hva synes du? Jeg håper ingen fikk epilepsianfall av å se på den.

Vegard Skrede

Hva gjorde jeg i går? Jeg satt hjemme, så på Brødrene Dal med noen kompiser, og lekte med katten min da plutselig:Mannen bak gitaren heter altså Vegard Skrede, og jeg har aldri i midt liv hverken sett eller hørt om han tidligere. Det Vegard driver med er å gå fra dør til dør og spille sanger for folk. Han har en blogg også, og den finner du HER. Der skriver han om det han driver med. 

Konserten var intens, men veldig bra! Jeg er glad for at han ikke var ræva, for da hadde det nok blitt sjukt kleint. Totalopplevelsen var uansett at dette var en positiv og inspirerende oppkvikker på en dag som for det meste har bestått av å sitte i sofaen og lære Rambo beatboxing. Jeg mener at vi trenger flere slike som Vegard. Som ikke er redd for å gjøre noe annet enn alle andre. Vi er i ferd med å bli en suppe av sauer som ikke tør å stikke seg ut (med unntak av enkelte bimboer fra Jessheim), men intimkonsertene til Vegard gir meg håp. På menneskeheten.

Noen må gi denne fyren en sjanse. Fyren har mer sjarm og talent enn 90% av "artistene" som får spalteplass der ute - og som bruker mer tid på å prate om klærne sine enn å faktisk lage bra musikk. I mellomtiden kan dere hjelpe han med å vinne gratis studiotid HER

Hilsen en litt målløs Halvor. Nå skal jeg fortsette å beatboxe med Rambo.

BORRING

Alle naboene mine borrer om dagen. Jeg vet ikke hva de borrer, og det virker som de gjør det mest for å erte. Nå har jeg laget en videoblogg for å vise resten av verden hvilken elendighet jeg lever i. Målet mitt er at FN griper inn. I mellomtiden vurderer jeg og Rambo å etablere en liten gerilja. Litt for å kjempe mot borringen, men også litt fordi det er spennende å prøve noe nytt. HER kan dere lese resultatet av meldingen jeg sendte Jens på facebook. Til slutt fikk jeg svar fra den offisielle facebook-kontoen til Arbeidepartiet, og de kalte meg for Kong Halvor. Det betyr at Arbeiderpartiet (Jens Stoltenberg) vet hvem jeg er, og er inneforstått med at jeg har vetorett i denne saken og dermed kan forby borring. Har du vært med i en gerilja før? Er du en av de som borrer, eller en av de som blir borret mot? Har du også vetorett?

BURSDAG2012

For 2 år siden skrev jeg DETTE innlegget i anledningen; min bursdag. Idag er jeg 24, og ser nok litt lysere på livet - selv om jeg ikke er i mål enda. I dag skal jeg slappe av i dag, og se tilbake på de tingene jeg har gjort siden jeg fylte 23. Så kan jeg stresse med å bli verdens viktigste person igjen i morgen.

Film fra bursdagen min i fjor.


Annette lagde radioinnslag med meg til skolen.


Petter og jeg lagde videodagbok da vi var på klassetur i Krakow. Anbefales dere å se alle fire episodene - de er (ironisk) bra!


Jeg har testet nattmat med TV8 midt på dagen. Legg merke til skuespillerprestasjonene mine.


Jeg har hatt rødt hår.


Jeg har gitt ut film om Twitter!


Rambo og jeg har lagd sekt og blitt bestevenner!
Jeg har debutert som rapper.


Og så var jeg med i det kritikerroste NRK-showet Tweet 4 Tweet. Du kan se det ved å trykke HER.


Bloggetreff i Drammen i regi av Trine Grung!


Så dro jeg til Thailand (andre siden av verden)!!!


Og så dro jeg til Bergen.


Og så dro jeg til Trondheim, Molde, Hove, Roskilde, Tyskland, Øya og Legoland.


Radiointervju på ordentlig radio.


Joker i Hatten - Livet er herlig!


Tweetup Allstars - #Denfølelsen


Og til slutt dro jeg på Scooter-konsert og fikk et godt liv.


Takk for at dere følger med, fine mennesker! Håper jeg ikke drukner i Fernet Branca på Olsen café i kveld. 

Ruben tar lappen!

Jeg har ikke lappen. Jeg har lyst til å ha lappen, men jeg har ikke lyst til å ta den. Lillebroren min, Ruben, har derimot gjort en innsats denne uka, og tok lappen på kun 20 minutter! De er så mye mer effektive i Legoland. Rimeligere er det også. I Norge koster lappen 20-30 000, mens i Legoland koster det 70 kroner - med forbehold om at den danske krona er svakere enn den norske!Ruben bestod selvsagt med null feil - noe man tydelig ser i den feilfrie, nydelige bilkjøringen. Det var faktisk han som kjørte meg til flyplassen senere på kvelden. Jeg er stolt av han.

#DENFØLELSEN

Jeg og Anders Nilsen har ikke kjent hverandre så veldig lenge, men vi ble raskt enige om at vi elsket hverandre.


Neida. men vi fant ut at vi ville lage flåsete musikk sammen - mest for gøy, og litt for å ha noe å gjøre. I juni i år lagde vi den første låta vår - med herlig hjelp av Silje Marlen. Låta skulle parodiere alle klisjeene som pumpes ut i utallige sommersanger hvert år - med ekstra fokus på Siljes egen popgruppe Ess i Ermet. Dermed kalte vi oss for Joker i Hatten og lagde sangen Livet er Herlig! Fikk dere med dere denne?Hva synes dere? Låta ligger på Spotify og iTunes også. Vi har tjent 250 kroner på den foreløpig, men mangler fortsatt rundt 1560 kroner for å dekke utgiftene vi hadde på sangen. Fint om dere vil kjøpe den, selv om det bare er tull og tøys.

Funfact: Jeg og Silje Marlen var sammen i vinter/våres. Funfact 2: Jeg er ingen god kjæreste.

Etter at vi hadde spilt inn Livet er Herlig hadde vi fortsatt to timer igjen med studiotid. Det var da vi fant ut at vi skulle lage en sang om hashtagen #denfølelsen. Anders hadde allerede skrevet fire linjer, og hadde med seg en ekstra beat. Og slik ble det. Vi skrev sang nummer to på omtrent 30 minutter, og spilte den inn i siste liten. 

Så kicka sommeren ordentlig inn, og jeg og Anders var på fylla rundt i hele Norge i akkurat mange nok måneder til å få svekket syn og hjerteflimmer. Først sent i august fikk vi tatt oss sammen og planlagt musikkvideoen til #denfølelsen.


- Et utkast til bilder jeg ønsket å filme.


- Locationsscouting med kompisen min, Lars. Han er med og jobber bak kamera.


- Sånn ser jeg ut når jeg tenker.

Etter at vi hadde bestemt oss for location og handling, så satte vi oss en dato og inviterte venner og kjente til å bli med. Her er Øystein og Christine med den kuleste bikkja i Norge, Thorvald.
Fra venstre: Runar, meg, Morten, Fredrik, Kim André, Anders, Eivind, Malin og Einar.


Og Thorvald, så klart.


Hasse kom også innom og beriket filmen vår med sine vanvittige blåseevner.


Litt gøy at denne gjengen ikke har mer en to prikker på rullebladet tilsammen, og begge er mine.


Til å være søndag morgen var vi dødsfornøyde med oppmøtet. Filmen skjøt vi på seks timer, med hjelp av Christoffer Krook, Kim-André Asper, Lars Andersen, Herrmann Stenerud og Kristian André Myklevold bak kamera. Her er resultatet.Vi holder på med flere nye filmer nå. Både musikk og andre ting. Det kommer etterhvert, men det går litt treigt når man ikke jobber for noen. Drømmen er selvsagt å kunne leve av å lage gangsterrap om hashtags. Les mer om produksjon av filmen HER. Og vi er selvsagt veldig takknemlige for at dere deler dette innlegget via facebook, Twitter, Linkedin, brevduer og hva som helst bortsett fra Google+. Ingen bruker Google+.

Halvors sminkefilm.

I går gjorde jeg noe jeg har ønsket å gjøre ganske lenge - nemlig å lage en såkalt "sminkefilm" for å vise dere hvordan jeg fresher meg opp før jeg skal ut.


Her er dagens outfit-bildene. De ble godt mottat av de andre på butikken.

Jeg vurderer å sende dem til ALFA eller FHM eller noe sånt. Ordne meg noen glamourmodelljobber, Gatebil-gig og Paradise Hotel-deltagelse. Så skal jeg gi ut en bok om kosthold og løs mage.

EN DAG

Denne filmen er et forsøk på å vise hvordan jeg lever fra morgen til kveld. Den er ikke så veldig bra til tross for at jeg brukte tre dager på å faktisk filme den ferdig, og to dager på å klippe den. Jeg burde finne en nedgravd bøtte med ranspenger eller noe snart.

Synes du det virket rotete - velkommen til mitt liv. Jeg har ikke hatt kontroll på noe som helst siden 1993.

Intervention

Det er sikkert (ikke) mange av dere som lurer på hvor jeg blir av om dagen. Jeg gjør i hvert fall det, og i løpet av den siste tiden har jeg stilt meg selv dette spørsmålet en rekke ganger - noe som opptil flere ganger har resultert i både angstanfall, panikkanfall, vanlig anfall og litt elveblest på høyre rumpeballe. Sist jeg stilte meg selv dette spørsmålet hadde jeg en fotograf tilstede, meg selv, for å dokumentere svaret på det jeg vet mange av dere (ikke) har lurt på. På engelsk denne gangen. Jeg har en del labradorer som følger hjemmesiden min, som ikke snakker norsk.


Jeg håper selv at jeg snart er tilbake i full vigør (altså, som en inngrodd taper uten venner, som blottlegger det miserable livet sitt på internett). Jeg håper dere også håper det, for akkurat nå lukter det faktisk bæsj av hjemmesiden min.

Cribs, Ruben (lillebror, 7 år)

I går var Halvor (meg) på besøk hjemme hos lillebroren til Halvor på 7 år, mest kjent som Nebur. Ruben, som han egentlig heter, hadde mye muskler å vise frem da Halvor og teamet hans (kun Halvor) dro opp filmutstyret og begynte å filme. Dagens crib-episode er definitivt blant de beste hittil - ene og alene fordi Ruben scorer så ufattelig høyt på swag-lista.Swag?

100 000

Jeg er kanskje ikke kjent for å ta meg selv så selvhøytidlig, men noen ting må alikevel få lov til å feires. Posemannen har nettopp, som den første Kong Halvor-filmen på youtube noen sinne, krysset den magiske grensen på 100 000 visninger på youtube. Jeg vet ikke hvorfor akkurat den filmen har slått an så mye mer enn mange av de andre filmene mine - men antar at det er noe som ikke stemmer helt hos dere, rare hjemmesideleserne mine! Jeg vil uansett benytte muligheten til å takke alle som følger med på det jeg driver med. Jeg hadde gjort det uansett, men responsen deres gjør at jeg føler meg to hakk mindre koko enn om jeg surra rundt med dette helt mutters alene. Jeg skylder alle dere en øl (men det har jeg ikke råd til, og mange av dere er mindreårige)!Hva er det dere liker så godt med Posemannen, egentlig? Det ryktes forresten at Halvor (meg) planlegger å lage en oppfølger i nær fremtid (på hjamlarsk betyr "nær fremtid" "innen 5 år").Og siden jeg først er i mimrehjørnet; hvor lenge har du fulgt med på internettavfallet mitt - og - hvilke minner sitter du best igjen med? Setter pris på svar. Det er en hektisk periode om dagen, men jeg prøver å klamre meg fast til hjemmesiden min og de prinsippene som gjelder her inne (ingen).

Hilsen Halvor (meg). 

DEL-FIN 3030 - Bak fasaden

Mens jeg redigerer bilder fra Bergen, skriver litt, sender noen sinte eposter og planlegger sommeren (som blir den mest intense "ferie"sommeren min noen sinne), så tenkte jeg å legge ut dette pinlige råmaterialet fra forrige vlogg.


Er ikke dette helt på trynet? (Retorisk spørsmål; selvfølgelig er det ikke det - jeg er jo råkul!)

Her er ferdige resultatet for dere som ikke følger med like aktivt som alle de små jentene i Nord-Norge og alle de eldre mennene fra Alvdal.


Kommer med noe mer givende ganske snart. Må bare... fikse litt til... 

Flytte til Voss.

Jeg og Ulrikke har kommet frem til at vi skal flytte sammen til Voss (på det kriteriet at jeg betaler for ALT) fordi Fotballfrue flyttet til Skien - og det MÅ opprettholdes LITT stabilitet i dissa greiene. Jeg markerer dette innlegget under kategorien "politikk".

DEL-FIN 3030

Fattern pleide å fortelle meg om da han var liten, og at de pleide å spørre hverandre for eksempel "Har du sett siste med Tegnestiften?" etter å ha sett nyeste episode av ungdomsprogrammet "Tegnestiften" kvelden før. Etterpå stod de i skolegården og diskuterte episoden. Eller "Smil til det skjulte kamera" for den saks skyld.

NB: Jeg har ikke sjekket om min far faktisk så "Tegnestiften" på TV. Jeg har gjort research og funnet ut at det var et TV-program som het dette på slutten av 60-tallet. For alt jeg vet sugde det. 

Det jeg lurer på. Er det slik at dere ungdommen som henger her inne pleier å se "Har du sett siste med Kong Halvor, eller?" i skolegården dagen etter at dere har fått med dere den nyeste? Også lurer jeg på om dere kanskje diskuterer filmen etterpå. Prater om det estetiske, handlingen og kanskje hva som burde vært annerledes. Det er mitt mål og ønske. At dere som ser filmen snakker med hverandre i skolegården dagen etter, med 60-talls-slang, om den siste til Kong Halvor. Den dagen jeg oppnår det skal jeg spandere på meg en napoleonskake. 

Uansett. Her er den siste til Kong Halvor.

Farvel Thailand, din skitne skjøge!

Siste filmen fra Thailand. Nå er jeg hjemme hos Rambo igjen. Tror jeg skal skrive et sammendrag med bilder også, men med mitt internettnivå kommer det vel ikke før neste år. Tre uker i Thailand. Jeg ler av meg selv, mens jeg barberer meg og smører inn ansiktet med aftershave med selvbruningskrem i. Jeg er jo bleik etter et så langt opphold innendørs, mettet på junkfood.

Kvisten

Her om dagen fikk jeg meg en ny venn.Nå har jeg det ikke lenger.

Har du venner?

Spontantur til Krabi

Denne filmen brukte 20 timer på å laste opp. Har du vært i Krabi? Hva er must do her? Jeg vet ikke en dritt. Dette er en spontantur.

Kongens tale.

Jeg fikk litt av et sjokk da jeg våknet i dag og oppdaget at jeg holdt en tale for det USAnske folket i går kveld. Jeg synes alikevel at jeg tok opp et viktig tema - står inne for hvert eneste ord.NB: Bonussjokk.

Bestevenner.

Denne filmen beskriver hvordan bestevenner behandler hverandre med respekt gjennom gode og onde dager.Jeg og Rambo er bestevenner. 

Posemannen - parodiert!

Siden jeg lagde filmen om posemannen, mitt stadig voksende alter ego, har den blitt sett 35 000 ganger og folk kaller meg for Posemann når jeg går forbi dem på gata. Det hadde jeg nok aldri trodd på om jeg fikk det fortalt i 1987, mest fordi jeg ikke ble født før i 1988, men også litt fordi jeg hørte svært dårlig på den tiden.

Nå har Posemannen også blitt parodiert - og ikke av hvem som helst! Det er flere åpenbart erfarne komikere som står bak denne interessante tolkningen av min gamle klassiker. Jeg vet dog ikke hvem de er da det ikke kommer frem i filmen - noe jeg tror er et bevisst grep fra deres side for å fremme de kunstneriske aspektene i denne fabelaktige tolkningen av Posemannen. Hva synes dere? Jeg ble rørt. Litt sånn som i "Hver gang vi møtes" på tv2.

Her er originalen. Det er jo som man sier: Det er når du blir parodiert at folk begynner å sende penger til deg i posten. (Gjør det!)

SKRILLEX

Jeg har laget fin musikk ved hjelp av masse bloggere, meg selv og noen dyr.Var det en fin sang?

Live recorded from Drammen (Official) 2

Denne filmen inneholder flere mennesker som noen av dere kanskje kjenner til, og andre ikke. Felles for dere alle er nok at dere har hørt om meg (ikke innbilsk, men dette er min hjemmeside) og jeg er også med i filmen.

Så vil nok mange av dere stille spørsmålene: Hvorfor har du laget denne filmen? Hvem er filmen laget for? Får du også små, steinharde testikler når du er iskald? Svarene er enkle. Jeg har laget filmen for å visualisere flere opplevelser som jeg har opplevd. Filmen er laget for mennesker som har enten hørselen eller synet inntakt - aller helst begge deler. Uten syn og hørsel vil filmen virke svært meningsløs - kanskje enda mer meningsløs enn hva den allerede gjør for dere heldiggrisene med øyner og ører som funker. Og, ja. Testiklene mine blir små og kjempeharde når jeg er iskald.

Her er filmen. Det er mange mennesker med i den, og de heter forskjellige ting.


Hva er din yndlingsgenser? Hvor mange dyr kjenner du? Hva heter de dyrene?

Live recorded from Drammen (Official)

Er i Drammen. Har gjort en hel haug, og møtt en hel haug. Samtlige oppsummeres i filmen nedenfor. Mongo.PS: Shout out til Tuva Willassen, TCMN, Trine Grung, Caroline Maria Nilsen, Masse Andre Folk, Renate Henriksen, Ida Wulff, Peter Pan, Kong Halvor, Halvor, Fattern til Halvor, Axel og Andrea Badendycker, Belina Som Kjenner Masse Homser, La Belle På Solli, Sophie Elise, 2pac, Fotballfrøken, Perez Hilton, Vegard Slaffer & Praksisplassjentene, Ylvis, Rachel Nordstugå, Espen Fotograf Fra Drammen, Annais Twitter-Lillesøster, Mennesker og Gud. Og alle de jeg har glemt, som f.eks mennesker uten sjel og mennsker som hører på LMFAO fordi dem synes det er bra musikk. Duster.

WORTHLESS 3

Jeg har laget min første trilogi.Film ÈN og TO kan ved behov sees der jeg nettopp skrev "ÈN" og "TO". 

Fredagskos!

Som dere vil se i filmen, så er det ganske travle dager om dagen. Derfor har jeg ikke tid til å oppdatere så ofte. Søren heller, får nesten dårlig samvittighet, men dette går i perioder. Snart plager jeg dere daglig igjen. Hilser fra Rambo, forresten. Han leker med lysecapsen.

Snurrehopp.

Litt avant-garde for dere som er interessert i kunst.Anbefaler forresten dere alle å følge #Snillerunar på Twitter. Han er morsommere enn et flatbrød med smør.

#2012SKJER

"Hei, serr, jeg feiret nyttårsaften i går, og det var helt sykt. Nå skal jeg fortelle om hvor full jeg ble og legge ut bilder av raketter og folk jeg var sammen med som også var helt syyyykt fulle, yeah!" - Alle dustebloggerne. Jeg er hjalmar.

Men jeg feiret nyttårsaften jeg også. Hjemme hos meg. Eller... Jeg feiret egentlig ikke en dritt. Jeg bare spiste og hygget meg som om det skulle være hvilken som helst dag, bortsett fra at jeg drakk som om det var 17. mai.

I glassene har vi en shot som heter "Jernet". Det er en blanding av Jägermeister og Fernet. Den anbefales hvis du for eksempel har et stort ønske om å komme i fengsel.Ved slaget 12, så stod vi i Briskebykrysset og smalt opp to små raketter helt alene. Den ene traff meg halveis i ansiktet. Vi lo godt av det, og så dro vi på Christian. Der var det full fres helt til jeg snublet i spy og ramlet ned en trapp. Da ble jeg sint, og så gikk jeg hjem i snøværet, nesten helt naken fordi dressen min ble ødelagt av spyet. Jeg skjønner ikke hva som er galt med mennesker som tror de MÅ drikke en hel flaske med champagne den 31. desember. Jeg gjorde jo også det i går, men jeg klarer i hvert fall å drikke uten å spy det ut igjen. Noen folk trenger å få banket inn litt selvinnsikt på byen. Mer blind vold! 

Uansett, da. Dette er mitt tredje innlegg som handler om nyttårsaften. I fjor skrev jeg om festen hos Christine og Øystein, og året før det lagde jeg også en film. En film som i dag har blitt å anse som en kultfilm.


I dag har jeg laget en re-make av filmen jeg lagde for eksakt to år siden - filmen som betød så mye for så mange.I dag har jeg for det meste ligget naken i sofaen og satt opp noen planer for livet mitt. Jeg har utrolig vondt i beinet, også lukter jeg vondt. I løpet av 2012 skal jeg bli rapper, og det er morsomt fordi det er sant. 

SNURRE

Mørketiden er her. Tiltak må settes inn for økt livskvalitet.Hodepine.

SPY

Når man kaster opp bør man pusse tennene sine etterpå. Dette er for å motvirke dårlig ånde og syreangrep mot tennene. Tyggis er falsk trygghet. Listerin kan anbefales, men ved inntakk og svelg kan dette også resultere i nye brekninger - som vil påstarte hele prossessen fra starten av. Bruk din listerin med omhu.

GINGER SWAG

Jeg har vært rødhåret i snart en måned, og har nå laget en film for å forklare noen av omstendighetene rundt det hele. 


Denne filmen dedikeres til alle dere med naturlig rødt hår. Jeg beundrer dere, og har nå skjønt at jeg aldri kan bli som dere. Dere er fankern meg hardcore to the bone! Eller.. Hardcore to the skull, kanskje.

Krakow, part 4.

Den siste og desidert dårligste filmen hittil. Sett den og ønsk meg velkommen hjem igjen.


Kommer med real deal snart, må bare finne noe bra syre først - eventuelt noe julebrus fra Hamar og Lillehammer.

Krakow, part 3.

Nå rakner det i Krakow snart.


Vinn gratis penger-konkurransen er fortsatt i gang HER. Ville vært dumt å ikke trykke på to knapper for å vinne 5000 kroner og ... streetcreds av banken.

Krakow, part 2.

Del 2 av Halvor og Petters videodagbok fra Krakow! Nå begynner vi å bli skikkelig flinke til å videodagblogge!

Vi prøver å utføre noen av utfordringene deres i neste film. I mellomtiden, så kan dere dele denne filmen videre, og bli med i konkurransen om å vinne gratis penger HER.

Skal vi ta på hverandre? 

Krakow, part 1.

Jeg og Petter er i Crackhoe!


Vennligst ikke be oss om å smøre inn hverandre med babyolje eller polsk smør. 

23 år på planeten.

I går tenkte jeg: Hey, jeg må lage en ny film hvor jeg gjør et eller annet i sammenheng med 23-årsdagen min. Også gjorde jeg det. Jeg vet ikke hva den dype meningen med filmen er, og mest annsynlig er det ingen mening i det hele tatt. Egentlig vil jeg bare fortelle om at jeg har bursdag i dag (13.oktober), og vil veie opp det depressive innlegget mitt fra i fjor med noe litt mer konstruktivt. Det funket dessverre ikke, men film ble det. Og her er den.


Det som skjer på slutten der - det henger vi oss ikke opp i nå, for nå ønsker jeg meg noen koselige hilsener, og det vet jeg at dere får til. Det er som @Pyntetull på twitter tidligere i dag: "Skjønner hvorfor @konghalvor blogger. Å lese kommentarfeltet må fungere som anabole steroider for selvtilliten." Vel. Dere er steroidene mine. Og nå må dere gi meg presang!

"Kjære Halvor, gratulerer med dagen din. Du er ..." 

Ultravox - Vienna

Jeg er alt for flink til å sitte hjemme i sofaen uten å gjøre noe, og grunnen til dette er fordi jeg fort blir umotivert. Noen ganger, ofte etter å ha sett filmer, bilder og annet, så blir jeg inspirert og motivert til å gjøre lage ting selv. Da må jeg finne på noe som jeg har mulighet til å gjøre selv, og gjerne der og da. Uansett hvor enkel ideen min er, så må jeg bearbeide den, styrke den og jobbe mer med den. Jeg har psykelige krav til meg selv og det jeg gjør.

Jeg vil egentlig gjøre ganske mange ting, men mange av de tingene jeg vil gjøre trenger engasjerte medhjelpere. Når du har et psykelig personlig krav til det som skal produseres, så er det vanskelig å få tak i folk som er like opptatt av å produsere ditt verk. Problem. Dermed blir man umotivert, og setter seg tilbake i sofaen med de virkelig gode ideene på hylla. Og så blir man inspirert av noen filmer, bilder eller annet igjen, og lager noe nytt og enkelt, som krever alt for mye tid fordi det aldri blir bra nok.

Poeng? Det er ikke et poeng. Bare ring meg om du har ressurser til å produsere alt jeg tenker på, hele tiden. Det blir verdt det, seriøst! I hvert fall for meg. Da skal jeg slappe av mer, og kjøpe meg en ponni. I mellomtiden, så legger jeg ut den siste filmen i rekka over ting Halvor produserer når han kjeder seg og blir inspirert. Anbefaler å ikke se den.

Dagens Mand - introduksjonsfilmens hemmeligheter

Jeg har et kommende innlegg om gårsdagens show som i detalj skal forklare akkurat det samme som du på 10 minutter kan se HER. Jeg foreslår selvsagt å heller lese min vinkling på det. Det har seg nemlig slik at jeg aldri deltok på programmet på ekte. Det hele er spilt inn i et studio med grønn skjerm, og Hasse, jentene og publikum er redigert inn av en kompis som studerer motion på skolen min. Han heter Bård og er en trivelig fyr med et stort drikkehjerte.

Uansett. I går la jeg ut introduksjonsfilmen min fra showet. Nå legger jeg ut den mye morsommere bakomfilmen med alle de tingene jeg egentlig ville ha med, men som ble alt for komplisert og rart for de enkle seerne til tv3.

Slik ble altså filmen.

Linker jeg har funnet i forbindelse med Dagens Mann: Camilla. Med andre ord gårsdagens store snakkis.

Nå trenger jeg tips til nye programmer å delta i. Et viktig mål er å bli med på Charterfeber sammen med Oma.

Dass Effect.

I dag har jeg gjort en hel del. Først viste jeg frem alle de nye tingene mine til Annette og Trine Grung. Tøffet meg litt.


Trine ville kjøpe mat til meg fordi jeg nesten besvimte av mangel på mat og søvn. Jeg sa nei, da. Jeg er ikke sigøyner. Kan stjele maten min selv, jeg. Så dro jeg hjem og lagde en ny film. Hva har dere gjort i dag? Jobbet og sånn? Haha, tapere ass.


Håper alle lærer seg teksten.

Posemannen.

Hjernen min nærmer seg sitt endepunkt, og jeg må gå til drastiske tiltak for å klare å klamre meg fast til virkeligheten. Nå er jeg for eksempel snart et fullkomment apple-menneske, selv om jeg ikke vet hvordan jeg skrur av macbooken min engang. Også har jeg begynt å kjøpe flere bøker hver dag, selv om jeg ikke leser dem. Men de er kule. 

Rambo passer på meg, men det er mye for han. Trenger pleie. Fattern betaler. Det innebærer matlaging, grensesetting, spooning og assisterende hjelp, også på toalettet. 

I mellomtiden, så ligger jeg inne på rommet mitt, under senga. Naken. Og kald.PS: Jeg har bare fått to mailer fra siste salgsbloggen. Kom igjen a'!

Politikk og vitaminer.

En liten forklaring av hva jeg driver med om dagen. En veldig dårlig forklaring, egentlig. Jeg driver jo ikke med noe som helst. 

Ikke se filmen ...

En skjennepreken fra far til katt.


Vi har et spurveproblem innad i familien og jeg gjør mitt beste for å ta tak i det, men Rambo stiller seg totalt likegyldig til det jeg har å si. Han er 3 år nå. Det er trassalderen, det. Har dere spurveproblemer innad i familien, da? Hvordan løser dere det?

Christines film fra Roskilde

Christine har klippet sammen filmen sin fra årets Roskilde. Jeg, som også skal lage film fra Roskilde, har ikke gjort det enda. Det er fordi jeg ikke eier tiltak ti å fullføre noe som helst, mens Christine er flink og dedikert. Jeg hadde aldri ansatt meg selv, og jeg håper ingen leste det.Hva synes dere om filmen til Christine? Alle som synes filmen var kul må gå inn på bloggen hennes og si at hun er søt. De som ikke likte filmen må gjøre det samme. Da blir hun glad, og så lager hun kanskje middag til meg en dag. Lov meg at dere gjør det. Jeg trenger middag, og det vet dere! Bloggen hennes er HER.

"Christine, du er søt!" - Hilsen Halvor og alle disiplene hans.

ØYAFESTIVALEN 2011 - episode 4

Min siste dag på øya var svært interessant. Jeg dro på èn konsert, med Hurra Torpedo, der Kristopher Schau "owlet" på en fryser. Bra konsert.


Jeg hadde på trendy t-skjorte, men så var det ingen fra Oslo Nights som ville ta bilder av meg med den. Måtte ta bilde selv. Skuffet.


Så hang jeg oppe i 2.etasjen på Ølparadiset og tok bilder av folk. Først så jeg en dame med barnevogn som fikk meg til å ønske at jeg selv var en liten baby i en vogn som kunne suge litt på puppen.


Så oppdaget jeg et menneske med nøyaktig samme klesstil som meg selv.

Jeg prøvde å skåle, men da mistet jeg en hel øl på vedkommende, og så måtte jeg gjemme meg bak en liten busk.

Også tok jeg bilder av en jente som jeg ble litt forelsket i.


Også var det en annen som tok bilder av henne også, også så vi hverandre, og da latet vi som ingenting og tok bilder av hverandre i stedet.


Det siste jeg opplevde på Øya i år var en banan med sånn trendy firkant som man kan ta bilder av. Jeg prøvde å ta bilde av den med min snart 10 år gamle Nokia, men det skjedde ingenting. Drittbanan.


Så dro jeg hjem. Hvordan dette innlegget ble til; det vet jeg ikke.God natt. 

ØYAFESTIVALEN 2011 - episode 3

Et lite innblikk i hva som skjer hjemme på Briskeby når resten av Oslo leker hipstere i gamlebyen.

Vil du bli med meg hjem og se på katten min? Dere... Mange... Vil mange av dere bli med hjem og se på katten min?

 

10.000

Ønsk meg velkommen tilbake! Jeg blir hjemme i 2 dager, og så reiser jeg med fly til Openair Frauenfeld-festivalen i Sveits. Skal du dit? Ta kontakt. I mellomtiden har jeg laget en ny film. Mens jeg er veldig naken - til disposisjon for mitt stadig økende fravær. Altså, forfatteren av kommentar nummer 10 000 får GAVE og gaver det er GØY! 

MRS. ROBINSON

Jeg har skjønt at den eneste måten å slå gjennom som toppblogger med hjemmeside i Norge er å legge ut filmer hvor man synger sanger man liker med enestående høy vokal, og med åpenbare antydninger på at man egentlig ikke kan teksten fra før. Dessuten fikk jeg vite at jeg og Rambo skal få barn sammen i dag, så det var med god grunn til å synge sang.Liker du også å synge sang? Likte du sangen?  Har du noen gang sydd i tissen?

Sykkeltur

Jeg og internettlillesøsteren min Linnéa har fått ny hobby. Sykkel er nesten enda kulere enn å gå.

Vaske sengetøy


Jeg skal til Roskilde om to uker, og så det derfor nødvendig å vaske sengetøyet.


Forresten! I morgen mellom 10 og 11 skal jeg se etter endene til Jens med p1. Fint om dere hører på, for det er direkte, så jeg får ikke hørt selv. OK? Også må dere komme på festen til Mia i kveld. OK? Også må dere sprute babyolje på hverandre. OK?

OK. 

I ET BUR

Jeg hadde vondt i hjernen, og vurderte å spise agurk for å slippe å tenke mer. Men så fikk jeg et ark i postkassen, og nå har jeg fortsatt vondt i hjernen, og lurer på hva jeg skal gjøre for å slippe å tenke mer. Jeg føler meg ikke bra. Hjernen er punktert og hjertet lager ulyder. Øynene mine fryser og huden min er alt for stram. 

Trenger hjelp. 

Unnskyldning.

Jeg har vært avvikende fra mine daglige ritualer, og kommer derfor med tre forskjellige unnskyldninger, velg selv den beste, til de der ute som føler jeg ikke bryr meg nok. Familie, venner og lesere. Jeg håper dere godtar unnskyldningene mine. PS: Jeg hadde litt dårlig tid, men jeg tror ikke det gikk alt for mye utover kvaliteten.Ok?

Gunshoot megablaster


Fant denne fete filmen på bloggen til Joakim. Er jeg flink til å skyte eller? Skulle egentlig bare mangle etter all øvinga. Jeg har blant annet skutt hull i tv'en min.


Noen som kan selge meg en ekte gunner?

Penger gjelder - ikke cocky verson

Filmen er litt sent ute på grunn av manglende serienummer på redigeringsprogrammet jeg stjal på internett. Den tar for seg problematikken rundt dårlige kameraer og for mye penger.Jeg har forresten masse penger fortsatt. Tips til hva jeg kan bruke dem på?

En horefilm for horer og mennesker.


Har laget en veldig viktig film til dere, for å forklare hvorfor livet mitt er litt ødelagt i forhold til resten av dere, kjære parasittene mine, som jeg liker å kalle dere.

Hva synes dere? Vil dere fortsatt komme på vorsspiel hos meg en dag?

Kommer tilbake i nærmeste fremtid, med oppdatering på livet mitt. I min bransje, så er det nok å skrive om, for å si det sånn. Den ene dagen sov jeg skikkelig lenge, og en annen dag spiste jeg bare halve middagen. Dere kan jo bare tenke dere selv! Jeg er jo nesten helt gæren, jeg.

Si noe dritt om utseende mitt! Trenger litt inspirasjon.

Mens vi venter.


Det går litt treigt om dagen, og på grunn av en del hyggelig besøk, en del turer ut av byen og en del alkohol, så har jeg ikke hatt mulighet, tid eller interesse av å oppdatere hjemmeside. Jeg har samlet opp en rekke episke bilder til neste ordentlige innlegg, og mens jeg somler meg til å sette sammen dette, så har jeg laget en film. Filmen er selvsagt ganske dårlig, men jeg skjønner selv at jeg har satt meg i en posisjon hvor jeg har ansvar for å mate dere med drittpraten min.

Jeg er litt som heroin, jeg. Anbefales ikke, men så MÅ man ha det etter å testet et par ganger for moro skyld. Jeg har ikke vært hos psykologen min på et år, og tar som vanlig ikke ansvar for hva dere eksponeres for her inne.


Stay black! Halvor.

Litt ettermiddagsblogging, ah så deilig a' dereHei, jeg heter Hlavor og er hen liten hore fra briskeby. det er et eget land inne på frogner, men ikke rett ved frognerparken. Der bor det bare gamle ullernhorer som spiser suppem og driter ned alle duene i hagemn. Om de har hagde, da. Antageligvis har det det. fullt av overvåking. CIA IS TRYIN TO KILL ME, vel, så skyt deg selv først og behold æren. Jeg hater duer forrestn. Men jeg digger svaner. Svaner og kreps sjøklreps helst. KJenner du morra di ordentlig. Trukke det. Jeg kjenner hu, og jehun har tatoverijng av en isbjørn på ræva, yeyeye! Hodet mitt tilnærmer seg en smeltet balong, og armene mine ser skikkelig store ut i den filmen her, fordi jeg bruker et kraftig vidvinkelobjektiv som er gfullt av linser, glass pog sperm fra døde hester. Jeg liker døde hester, og var selv med på å bpukke ut de jeg likte best. Ellers er det endelig slutten av dette året nå, og det klødde nettopp på magen. NÅ slår jeg meg selv i hodet. Sånn, det var digg, nå skal jeg snart åpne meg en faris, men det jkommer ikkem med på ilmen, for jeg har den ikke fremfor meg. Eller, så vil jeg gjerne fortelle dere hisdtorien om en kompis av meg som heter Svein. PS;: Det er etsynonym for møkkafolk. Det gjelder alle dere horer utpover hele dette råtne landet som jeg en dag skal tatovere flagget til mitt i kukkhodet. Det blir digg det, tenker jeg! Har du klamydia? Gi meg litt a. Forbanna hår over hele trynet. Blir sprø. Det klør i øynene og jeg må skjerpe meg ekstra mye, noe som er vanskelig da jeg har adhd diagnosen injesert inn i  hjernen fra barndommen av. Egentlig er det bare en unnskyldning. Også liker jeg fisk, bedre enn jeg liker frukt

 

Ferdig,.


Hva lærte DU av dette?

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 6


I dagens episode ser vi Linnéa i dyp anstrengelse, mens hun spiller (verdens mest awesome spill ever made) Angry Birds på telefonen. Halvor har vondt i hodet. Det har vært intimt inne i huset, og kirken forbanner offentliggjørelsen av det kritikerne anser som sterkt sexuelt innhold.Tråkket vi over grensene denne gangen? Vi i redaksjonen synes vi - i 2010 - må takle denne formen for reality på tv, og lover mer enda mer action i fremtiden.

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 5


I går inviterte Paradise-deltagerne til Valentourettes-vors, og i løpet av kvelden ble det fort trangt om plassen. Vi advarer seerne om sterke bilder i dagens episode av Paradise Briskeby.


For anledningen fikk vi også plassert inn redaksjonens nyansatte fotograf, Stine Myhrvold, som dokumenterte hele kvelden. Her ser vi det svært lystige festlaget ute på dansegulvet, mens ballonger- og konfetti flyr rundt i lufta, og setter farge på stemningen.


Etter å ha voldtatt partytrikken ned til sentrum, så kom gjengen seg inn på Rockefeller. Godt gjort, egentlig. Jeg hadde aldri giddi å slippe oss inn, i hvert fall.


Her har vi Jøde-Michael, og Sulayman aka Samuraimon.


Gjett hvilken kjent kjendisblogger som viser frem rumpa på dette bildet! Denne er enkel, folkens ;)


Halvor befant seg midt i klynga foran scenen. Et perfekt sted å oppholde seg på konsert, om man ønsker å klå jenter på puppene, uten å få tyn for det. Ulempe: Du bader konstant i øl, og det er ikke din egen øl.


Etter konserten dro Halvor og Samuraimon på tokt, hvor de endte med å drikke opp lageret til både Tilt og Luna. Her sjikanerer kongen et offer med barten.


Så sovnet de i snøen utenfor rett-inn-bar, men overlevde ubevisst ved hjelp av hverandres kroppsvarme. I dag måtte det slukkes en mindre brann inne på hotellet, før de sammen kunne vaske bort sprit- og rødvinsflekkene fra gulvet, veggene, seg selv og Rambo.

Det var en perfekt dag...

PARADISE BRISKEBY - EKSLUSIVT - Halvor videoblogger inne i fra huset.


På onsdag spurte Halvor, en av de mest sentrale gjestene på hotellet, om lov til å gi ut en personlig appell til sine nærmeste. Det ga vi han lov til, og innslaget skulle vise seg å bli en tårevåt og emosjonellt ladet overraskelse. En sterk kontrast til serien, som fortsatt sendes tross sitt sexuelt trakaserende innhold og kontroversielle, politisk ustabile og sjikanerende ytre.


Hva synes dere om Halvors personlige blottleggelse? Synes dere han drar det litt langt i sine uttalelser?

SUICIDE MISSION


For litt siden oppdaget jeg at Blogglisten.no hadde sluttet å oppdatere innleggene mine. Ganske irriterende, da jeg egentlig var på tredje eller fjerde plass. Tror jeg, i hvert fall. Men greit nok, det er jo viktigere ting her i ilvet! Julebrus og dansk salami, for eksempel!


Men så fikk jeg plutselig en sjokkerende beskjed, av en av mine trofaste- og høyst sannsynlig hjerneskada lesere, om at:


Da gikk det svart for meg. Jeg skjønner at både Blogglisten og Bloglovin' likte innlegget mitt om Charlie SÅ godt at de ønsket å fronte den litt ekstra, men det at leserne mine, som allerede sliter mentaliteten, er nødt til å svelge ydmykelsen ved å fysisk taste inn adressen til hjemmesidenbloggen min... Det funker bare ikke. Det er ikke menneskelig, og selv om jeg tråkker litt i salaten ved å fortsette oppdateringen, så ønsker jeg ikke denne formen for sjikanering. Noen av leserne mine er under 13 år, for christ's sake!


NO MORE-SUICIDE COMMANDO

Det klikka for hodet mitt, og resten av dagen gjorde jeg alt jeg kunne for å skade meg selv. Fysisk skade for å dempe de psykiske lidelsene, vett! Først prøvde jeg å få katten min til å klore ut hjertet mitt.

Men Rambo ville bare sove.

Så prøvde jeg å kvele meg selv med dopapir.


Men da ble jeg bare skikkelig tørr i kjeften, og fikk mest lyst på et glass med kaldt vann.

Jeg prøvde å drukne meg med det, men begynte å hoste hver gang jeg fikk vannet i vranga.

Så tegnet jeg sjenerende peniser i ansiktet på meg selv.


Så prøvde jeg å tørke ut øynene, slik at det nesten ble ubehagelig.


Til slutt la jeg meg naken i badekaret med en dritteit nisselue, og ventet på å dø, mens jeg sprutet en ubrukt boks med barberskum utover kroppen.


Jeg lå der i cirka 10 minutter, men så var det så SYKT kjedelig. Jeg satt meg opp, og prøvde å tenke litt. Beste selvskadingen hittil, da jeg fikk en anelse av migrene på grunn av den unødvendige bruken av hjernen.


Det var på dette tidspunktet det slo meg at jeg kanskje kunne spørre noen av dere. Jeg har jo fått datahjelp av noen av dere før, og hvis jeg er heldig, så kunne jeg kanskje fått litt hjelp igjen.

Jeg tar sjansen.

Noen som skjønner hvorfor de forskjellige bloggsidene ikke blir oppdatert når jeg oppdaterer hjemmesiden min? Har de fått med seg at jeg ikke har blogg? Oppdaterer jeg FOR dritofte? Går det ann å ta selvmord kun ved hjelp av tre barnåler og en mokkabønne? Jeg takker for alle svar, nedenfor eller på mail. Dere andre kan fortelle meg noe fint. OK? Takk.

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 4


Norges mest kontroversielle realityserie er fortsatt på skjermen, og kritikken hagler etter at flere småbarnsforeldre har reagert over seriens eksplisitte- og samfunnsprovoserende innhold. Vi i redaksjonen mener bestemt at målgruppen (menn 60-83) er fornøyd med programmet, og ber ellers foreldrene selv om å ta ansvar.

En flaske med ketchup er i ertehumør i kveldens program, og lager problemer for serien vår sitt svar på Petter Pilgaard. Etter en runde i tenkeboksen, så ser vi alikevel at Halvor bruker hodet og finner løsningen på problemet.

Det er duket for fjerde episode av Paradise Briskeby.


Leserspørsmål: Går serien for langt?

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 3


Fikk nettopp denne kommentaren.


Det er godt å se at serien faller i smak, tross sin kontroversitet! Og du er ikke alene om å vente på tredje episode. Regissøren kom med kunngjøring om at filmen var ferdigstilt i dag tidlig, og to timer senere var den synlig for alle på Youtube.

I episode 3 ser vi Halvor, mens han øver seg til å bli en god rapper. Han prøver så godt han kan, men merker fort at stemmen tar knekken på han. Det har nemlig brutt ut forkjølelse i leiren, og medlemmene i Team Halvor må holde sammen for å overleve.

Velkommen til Paradise Briskeby.


I neste episode, så ryktes det at det kommer noen fra utsiden inn i huset. Følg med!

PARADISE BRISKEBY - EPISODE 2


Stemningen inne i huset begynner å ta seg opp. Deltagerne føler seg mer komfortable, og gårsdagens pinlige taushet ble brutt da gjestene fikk lov til å høre på musikk i fem minutter. Noen vil kanskje si at situasjonen ble tilnærmet utagerende, men folkene bak konghalvor.com lover seerne at alt var under kontroll hele tiden. Det vil bli tatt opp i et redaksjonsmøte senere denne uken; hvorvidt det skal være lov å høre på musikk i huset.


Videre, så skal det sies at redaksjonen var svært fornøyde med gårsdagens positive- og negative kritikk. Alt hjelper til å gjøre serien bedre, og til neste redaksjonsmøte, så ønsker vi også å fremme forslag til en alternativ "twist". For eksempel en telefonsamtale innefra huset til en av dere seerne, et forstyrrende element som setter kjepper i hjulene, en konkurranse mellom deltagerne og/eller andre alternativer som vil gjøre oppholdet på Hotel Briskeby mer krevende.

Kom gjerne med tips!

WORTHLESS 2


Jeg har gjort et forsøk på å døyve vinterdepresjonene ved å fjerne deler av kroppshåret mitt, samt rømme Oslo. Det funket for så vidt ikke, men jeg opplevde vel litt på veien.


Okay, jeg opplevde ikke en dritt på veien. I løpet av de siste dagene har jeg vel strengt talt ikke oppnådd mer enn femhundre twittermeldinger, konstant julebrus-konsum og en del selvportrettering- etterfulgt av psykisk sammenbrudd og gråting i fosterstilling. Her er et eksempel.


Jeg opplevde veien ut av Oslo. Det var kanskje den beste opplevelsen jeg har hatt, siden sist jeg stakk.


Dette er lillesøsteren min. Skikkelig luring. Hun bare står oppi grinden hele dagen, og flirer av alle som går forbi.


Her er lillebroren min. Han er faktisk smartere enn meg, noe som kan være litt plagsomt til tider. Han mobber meg for å ha øredobber, spør om jeg har bæsj i skjegget og poserer mye bedre enn meg på bilder. Lillebroren min er kul. Jeg ser opp til han. Faktisk.


Jeg dro hjem igjen, og fant frem julebrusen. Konstanterte at livet mitt er uhelbredelig kjedelig, før jeg satte meg tilbake på datastolen. Alle vennene mine var på byen, men kroppen min strittet i mot. Jeg ble sittende hjemme. Med julebrus og twitter.


Lever dere, eller har dere dævva? Virker som dere har dævva...

WORTHLESS


Jeg har så fantastisk lite å drive med. Eller... Jeg har ganske mye å drive med, men får meg aldri til å gjøre det. Egentlig burde jeg ikke klage, but hey! Er ikke det et av privilegiene til oss nordmenn, da? Her er et eksempel fra tidligere denne uka. Det er ingen kontroll på hva som skjer i denne filmen. Jeg vet ikke hva jeg har laget selv engang. Noen ganger tror jeg at jeg er syk. Veldig. I hodet.Kjære kongen av Briskeby.

Du som er så sterk, pen og kul.
Vet du hvordan man kan ha en bra helg i Oslo uten penger?
Vi har ikke femti kroner, det er ikke nok til en ti pakk en gang. Livet er hardt.

Mvh.
Lotte Sørensen og Odin Solbakken


Noen som har noen tips til hvordan man kan få seg en bra helg i Oslo uten penger, eller? Jeg er nemlig helt blank selv, og skyter meg selv om ikke jeg oppnår noe gøy snart...

Bitt av Charlie!


La meg starte med å si at jeg har endelig fått sendt avgårde den gamle singleten min. STINE var den "heldige" utvalgte, selv om jeg vet at jeg lovet den bort til hundre andre også. Jeg er et rotehue, men hey! Jeg kan godt sende dere brev uansett, jeg! Send meg adressa di på mail, så kanskje du får en overraskelse i posten. Jeg har ikke bedre ting å bedrive tiden min til uansett. Eller. Jo, det har jeg, men det er mye morsommere å sende brev. Akkurat som i gamledager, da man fikk brevvenner via Tom og Jerry bladet.


I går skulle jeg egentlig skrive et filmmanus. Lekse fra øverste hold, og alt skal være ferdig til i morgen. Jeg hadde slitt med manuset i en uke allerede, og tenkte at det ville gå litt raskere i svingene om jeg bare tok meg litt vin. Dessuten skulle jeg jo på konsert samme kveld, så det ville jo vært en super måte og kombinere vors- og lekser samtidig.

Så det ble vin, da.

Henger ikke vinposen min fint?

Det ble brått ganske mye vin, og ganske lite manus. Deretter stakk jeg og Christian på byen, og fikk med oss Ill Bill, uteøl, partytrikken og en del "free stash".


Jeg følte meg sykt smart i dag tidlig...

RAVEDEAD


Jeg bruker dagene mine på piss. Jeg oppnår ingenting, bryr meg lite og klager til alle. Jeg føler at utviklingen stanser, og at alle andre opplever mye mer enn meg. Så tenker jeg at jeg ikke har tid, men det har jeg jo. Det er jo bare å fjerne seks timer fra facebook-budsjettet mitt. Dette er jo ingen bombe for noen, men det er litt kjedelig når jeg egentlig har ganske mange forpliktelser.

Lekser, rydde leiligheten, stelle katten, besøke familien, jobbe, spise, SOVE, betale regninger, bli rik, dra på kunstmuseum, slå jenter og spytte på tiggere.

Det er en rekke viktige gjøremål, og et normalt- oppegående menneske burde faktisk få til alt dette på ÈN dag. Det er mulig. Men jeg bare orker ikke... Akkurat som nå! Jeg skulle jo egentlig stå opp klokken 07 i dag. Dratt på skolen, og sånn... Men jeg sitter her, i stedet. Det er trygt hjemme. Iskaldt, men trygt.

Facebook kommer aldri til å forlate meg.

Jeg har lyst til å oppnå mer, men det er ikke så lett. Tiltaket river meg i nakkehåra, og sparker meg i leggen. Jeg kommer meg ikke videre. Jeg har store ambisjoner for livet mitt, men orker ikke å jobbe for dem. Det er så slitsomt.

Jeg har lyst til å HA billappen, men jeg har ikke lyst til å TA den. Jeg har lyst til å bli rik, men orker ikke å jobbe meg fortjent til det. Jeg har lyst på en gigantisk toppleilighet, men klarer ikke å ta vare på den lille jeg har nå engang. Jeg har lyst til å vinne i lotto, men gidder ikke å spille. Også har jeg lyst på en som kan kile meg i håret gjennom vinterendepresjonen, men jeg greier ikke å forholde meg til andre på den måten lenger.

Jeg har lært meg å sette egoet mitt først, men nå har jeg klart å putte det foran meg selv. Livet inneholder en rekke valg, og det er akkurat slik jeg pleier å løser dem. Jeg gidder ikke, orker ikke, glemmer og driter i det...

Så setter jeg meg ned, og lager meg en totalt meningsløs video i stedet.Selv om dette innlegget allerede har vært med på å senke livskvalitetene mine for denne dagen ytterligere, så har det også fungert som et spark i ræva. Nå skal jeg spise, rydde litt, klappe katten og hente skolebøker i posten. Kanskje jeg får en dag, med antydning til verdighet, alikevel!?

Den kom bare seks timer for sent.


KVINNEN I MITT LIV


Hvem drømmer ikke om en dame som faktisk LIKER å vaske gulv, stryke klær og lage mat?

Vel, jeg har henne. Hun heter Oma, og står for en viktig fjerdedel av min eksistense. Dessuten, så er hun den eneste i familien som har kustus på meg. Oma vasker leiligheten min nesten hver uke nå. Og hver uke, så trenger den faktisk en vask. Det er egentlig rart hvordan en mann- som bare sitter på facebook hele dagen- kan skitne til en leilighet så mye. Men tro meg... Det skjer.Jeg er glad i Oma. Hun er snill, og gjør alt hun kan for å hjelpe meg med ting. Jeg sier at jeg ikke trenger hjelp, men begge vet at det er løgn. Jeg er en fem år gammel gutt, i en tjueto år gammel kropp.

Jeg burde aldri fått lov til å bo alene...

OKTOBERFEZT


På fredag, så ble jeg invitert med ut, av faren til Michael. Ikke bare meg og han, da. Michael var også med. Også dro vi til oktoberfest-teltet på youngstorget. Jeg vet ikke hvor hatten kom fra, og av en eller annen grunn, så brukte jeg ikke en krone hele kvelden.


Generøs som jeg er, så lagde jeg selvsagt en film. Jeg anbefaler som vanlig ingen å se den.


Selv om det var store glass, så gikk innholdet fort ned.


Heldigvis, så fikk man konstant påfyll. Her er det gutta fra trikken som kommer til unnsetning.


Vi ble bestevenner med bordet til Oslotrikken a/s. Disse spanderte også samtlige reagensrør med Jägermeister på oss.


Vi dro fra youngstorget i ett-tiden.


Deretter lukter det utestengelse av fjorten puber, pizza, blackout og sovne på sofaen. Livet er herlig!


Jeg takker samtlige for en flott aften. Ja, eller... Bortsett fra han idioten som trodde vi filmet han, da vi egentlig filmet titsa til hun dritfine servitøren. Han prøvde å lage bråk og sånn, og skulle ha meg til å slette filmen min. Jeg nektet selvsagt å adlyde en full idiot, som ikke har lært seg å gå på byen, selv i en alder av tredve-ish.

Etter kvarter med krangling, så skjønte han tilslutt at jeg dreit skikkelig langt i han, og over hodet ikke hadde et behov for å filme han, men brøda på servitørene. Så roa han seg litt ned. Tok legget mitt for å lagre navnet mitt. Også var det greit. Jeg hadde skikkelig lyst til å publisere filmen av han som spretter opp, og brøler og skriker til kamera. Men jeg gjør det ikke. Han er sikkert en sånn som googler navnet mitt, finner denne siden, og drar hjem til meg for å knuse leiligheten, voldta meg- og Rambo, spytte på gulvet mitt, og slette filmen til slutt. Skjønner dere?

Jeg gidder ikke. I stedet, så inviterer jeg dette mennesket (som forhåpentligvis ikke har googlet navnet mitt) ut på byen en kveld, for å lære ham hvordan man oppfører seg. Skikkelig John Lennon stil. OK!?

Takk.

PARTYANIMALZ


Den siste uken har gått i ett. Bursdagfeiring og skole har tatt all tiden min, og jeg har knapt nok fått tid til å spise og sove. Jeg har kjørt mye trikk, da. Der kan man i hvert fall koble av, drømme seg litt bort, og ta bilder av seg selv når ingen ser det.

Legg merke til at jeg ser en annen retning, så det ikke ser ut som jeg har tatt bildet selv. Eldste trikset i pose-boka. Like gammelt som å trekke ned to ganger når man driter på fest.

Men snakk om fest da. På onsdag kveld, aka bursdagskvelden, så kom vennene mine på besøk. Vi vorset hos meg i noen timer, og etterhvert ble vi ganske mange.


Så dro vi opp på Olsen. Jentene hang i baren.


Og guttene hang på dass. Som alltid.

Det ble bra med liv, og penger i kassa for Olsen. Jeg lurer på hvorfor det heter Olsen. Han som driver puben heter Sia og er fra India. Uansett, da. Det var mange glade ansikter både foran og bak kassa denne kvelden.

Festen fortsatte i mange dager. Tror jeg, men vet ikke. Det eneste jeg vet, er at kameraet mitt er fullt av utydelige utestedbilder, posebilder og filmer fra ymse taxier.

Dette bildet ble tatt av en jente vi møtte på De Ville's. Jeg tror hun var ganske snill, men husker ikke helt. Kanskje hun egentlig stjal lommeboka mi? Vent litt bare, skal sjekke...

... Ok, jeg har den.

Men uansett, da. Plutselig våknet jeg til en leilighet full søppel, søl, og folk liggende omkring på alle mulige plasser. Jeg fant det best i å rømme kåken snarest, og etterlate ryddingen til Rambo.


Jeg var ute i mange timer, og fikk tatt flere gode posebilder.

Fornøyd med dagens fangst, så dro jeg hjem igjen. Den late katta hadde selvsagt ikke ryddet noen ting, og det mest produktive jeg greide å gjøre var å lage en film.Jeg håper dere lærte masse av dette, for smartere blir det ikke. Nå skal jeg starte med skolearbeid, selv om det er søndag. Jeg trenger ikke, men gjør det alikevel.

Jeg strever skikkelig hardt med å leke seriøs, haha. Prøver i hvert fall.


Men det er mye morsommere og posere...


ET PRE-BURSDAG INNLEGG.

I morgen opplever jeg 13. oktober for tjueandre gang i mitt liv. Første gangen var i 1988 på Bærum sykehus, hvor jeg for anledningen befant meg i min egen fødsel. Goodtimes.

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Asker. Jeg skal sove her, og "glemme" å stille vekkeklokka. Classic. På kvelden i morgen, så skal jeg møte gjengen min på Olsen Cafè på Briskeby. Jeg inviterer dere alle til å komme dit, men jeg har holdt av lokalene, så dere kommer ikke inn.

Men! Dette innlegget var egentlig ment som et spørsmål om hjelp, og i den anledningen, så har jeg laget en liten film. Det har seg nemlig slik, at jeg har et gjengående problem. Hvert år, i tiden før bursdagen min, så spør min fantastiske familie etter en ønskeliste. Jeg klarer aldri å svare på dette. Jeg trenger jo selvsagt mye rart, men i tradisjon tro, så kortslutter hjernen min 1. oktober. Jeg bryr meg strengt talt ikke så mye om gaver, men når de insisterer, så kan jeg like gjerne ønske meg noe nyttig. Et brekkjern eller en utstoppet hund for eksempel.

Så dere hva som skjedde nå? Jeg fortalte hele filmen. Jeg burde få jobb i NRK med det samme.Som sagt, så har jeg ikke peiling på hva jeg trenger, og blir evig takknemlig for gode tips. Foreløpig består ønskelista mi av diamanttruse, pytonslange, polsk slave, tiger, rave-dreads, tatovering i trynet, juggel, juling, badebasseng og kineserdverg.

SATURDAY NIGHT FEVER

På lørdag fikk jeg både Asker og Slemmestad på besøk. Sammen gjorde vi oss klare til å dra ut og gjøre byen utrygg. Vi snakker klassisk guttefors, og jeg vil anta at de fleste kan kjenne seg igjen.Etter å ha fått på oss klærne igjen, så tok vi partytrikken ned til sentrum. Deretter vandret vi rundt en god stund, før vi innså at vi var uønsket. (Noe jeg godt forstår.) Det var etter avvisning på det fjerde utestedet, et sted som serverer øl til døde sjømenn og horer, at turen gikk til Luna Park. Like greit, for så vidt. Her møtte vi nemlig på noen politisk engasjerte rogalendinger, med røtter i Asker. Med andre ord, SVÆRT gode odds for fylleprat, og jeg er en skikkelig satan på fylleprat.


Jeg tror jeg fortalte om meg selv i rundt to timer, uten å la noen andre slippe til. Bortsett fra kompisen min da, for han spanderte tequila på meg. Det hele endte med at jeg og Markus fløy hjem på et magisk teppe, og spiste pizza med saft- og suppesmak. Jeg tror vi så noen filmer, men er ikke helt sikker. Det eneste jeg vet er at menylåta til American Psycho har brent seg fast på hjernen. Av en eller annen grunn, så ser jeg American Psycho når jeg kommer hjem fra byen...

Whatever.

Jeg våknet i spoonestilling dagen etter. Bak meg lå Rambo. Han var storeskje. Så gikk jeg ut i stua, vekka Markus, og skrudde av ovnen. På grunn av all den klissete spriten på gulvet, så bestemte jeg meg etterhvert for å vaske litt. Ja, ja. Man vet jo hva man går til når man inviterer gutta på fors. Og angående fors. Er jentefors er like lettkledde? I så fall, så vil jeg gjerne få bli med. Som en flue på veggen, jenter. Som en flue på veggen.LORDZ OF BROOKLYN-SATURDAY NIGHT FEVER

BORED 2 DEATH

Den siste uka har vært utrolig lite givende. Lærerne mine har ikke dukka opp. De andre i klassen har ikke dukka opp, og skolen har generelt vært død som graven. Fattern inviterte meg til å bli med dem til Legoland i (Nå kommer det et sentralt ord) høstferien. Jeg har vært i Legoland rundt femten ganger før, og kunne absolutt ha tenkt meg dit igjen. Men jeg avslo. Jeg skulle jo på skolen.Noen som har lyst til å selge meg en hobby? Jeg kan betale i spoon og gammel melk.

4/4 - TBG THUG

I sted lurte jeg på hva hekking kunne være, og hvordan det utføres. Vel. Nå vet jeg det. Min gode venn Øyvind kunne raskt forklare hvordan både hann- og hunnfuglen skræver mot hverandre, slik at kloakkåpningene møtes. Nasty? Ja, det er ganske nasty.

Øyvind sendte meg dessuten en film. Øyvind kan masse om hekking.
Ja, ja. Okay. Angående innlegget, da. Jeg antar jo nå, at hele bloggnorge venter i spenning på siste del av den kritikerroste miniserien min om Slemmestad og sånt. Vel. Nå er den er ferdig. Også er den selvfølgelig ufattelig dårlig. Enjoy! Not.Som avsluttning av dette håpløse kapittelet, så burde jeg kanskje skrive noen kreative ord? Vel...Jeg sier ikke mer, jeg...

3/4 - SLEMMESTAD ROCK CITY

Det er klart for del 3 av mini-serien min, og som jeg tidligere har nevnt, så kan det være en fordel å sjekke ut del 1 og del 2 først. Altså... Strengt talt, så er det jo absolutt ingen fordel å sjekke ut noen av disse filmene, da de er like dårlige og innholdsløse som Oslo Girls. Jeg lager de kun for å tilfredstille mitt eget eksponeringsbehov.

Forresten! Forresten! Snakk om Oslo Girls! I Slemmestad, så forset jeg med han ene jentegutten fra Oslo Girls. Det gjorde kvelden, for å si det sånn. Nå trenger jeg bare å dra på sydentur med han tilbakestående dvergen Vegard fra Bartenderskolen, så er livet mitt komplett. Yeeeeah!Jeg har noen spørsmål til dere, i dag. Jeg satt nemlig på dass, også begynte jeg å tenke på fugler.

1. Skræver damefuglene?
2. Har mannefuglene ståtiss?

Og til slutt.

3. Når en dame spør meg om jeg vil hekke, er det galt av meg å tilby henne snekring av en fuglekasse?


Jeg er dum som et brød, selv på dass. Lenge leve!

2/4 - KONGEN AV ASKER

Først, så ber jeg dere om å gå inn på DENNE linken, og skrive: Gratulerer med dagen din, hilsen (ditt navn) og Kong Halvor!

Ferdig? Ok, da kan vi fortsette.


I løpet av dagen har jeg gjort svært lite. Bombe? Nei. Men jeg HAR tatt nakenbilder av meg selv på badet.


Etter å ha tatt cirka femti slike bilder, så redigerte jeg ferdig del 2 av weekend-dokumentaren min. Den ble faktisk ENDA dårligere en del 1, men sammenhengende, så burde den funke. Se del 1 først.Som man kan se, så lar jeg meg inspirere av Oslo Girls. Enkelt, elendig og innholdsløst. Jeg elsker random.

1/4 - BOOGIEDOWN SLEMMESTAD


Hva jeg har gjort de siste dagene?

Ikke spør meg. Jeg husker ikke hva jeg gjorde i går engang. Jeg mistenker å ha vært med på å feire en bursdag, men husker ikke sikkert. Bildet under viser i hvert fall at jeg ikke var hjemme...
b15


I slutten av forrige uke, så tok nervene knekken på meg, og jeg fant det best i å stikke av fra Oslo. Dette skulle bli tidenes weekend, med stor innflytelse av familie og venner.Ble du smartere?

Awesome.

Men, så fikk jeg plutselig svar fra facebook.


Etter åtte mail fra meg, så orket ikke Marianne fra facebook å overse meg lenger. Nå gjelder det bare å finne ut hvilket kukkhue som rapporterte meg. Jeg lover en dusør på FEM SPOON til den som utleverer meg dette avskummet. Fem spoon, altså!

Og med facebooken min tilbake, så kunne jeg endelig stalke kjendiser igjen. Plutselig kom jeg over han fyren fra TV.


Jeg elsker virkelig facebook, og brukte to døgn på å ta igjen tapt kvalitetstid. Så stakk jeg ut, og ble en robot.


Ikke den eneste riktignok. Plutselig var sentrum full av datanørder i robotdrakter.

Jeg vil si at menneskeutviklingen er skremmende...

Og snakk om skremmende, da. Plutselig støtte jeg på to jenter som liksom var fans av meg! De kalte meg awesome, og sånn.

Hvor er foreldrene, sier jeg bare. Trodde det var et sånt filter på hjemmesiden min jeg, som gjør at kun folk som er hjerneskadet fra før av, får lov til å lese. Stemmer ikke det a`, dere som pleier å henge her?

Grublende på dette, så tok jeg turen til Operaen. Jeg har jo ikke noe bedre å drive med, sånn bortsett fra å ta lappen, lese til skolen, pleie katten, besøke familien min, tjene penger, dusje... Tja, uansett. Operaen! Og her ser vi velkomskomiteen, mens de tar seg en velfortjent siesta.


Også oppdaget jeg denne fyren. Han hadde ankret opp to meter marmoren, og pilsa i båten sin, alene, mens han vinket til alle asiaterne. La meg presentere helten min.

Dette mennesket representerer faktisk alt jeg ønsker å bli.


På toppen av operabygningen, så var det en dame som holdt foredrag om brillene sine.


Jeg har jo en stor interesse for billige plastbriller, så det var litt skuffende da hun plutselig begynte å snakke om blogging. Hun kom blant annet med flere retningslinjer om hvordan man skal oppføre seg på internett.

Jeg følte meg ikke helt inkludert, da disse retningslinjene var så langt vekk fra hjemmesiden min, som overhodet mulig. Derfor benyttet jeg heller tiden til å ta bilder av noen ukjente jenter som tok bilder av hverandre, kun for å kunne publisere dem på internett, uten deres tillatelse. Som sagt, så har jeg ganske voldtatte retningslinjer for "bloggen" min.


Ops!


Etter at jentene fersket meg, så hadde vi en liten fotokrig, og det var faktisk ganske morsomt. De prøvde å ta bilder av meg, mens jeg prøvde å ta bilder av dem. Omg, jeg er så nørd. Hvis noen kjenner de, så må dere be om unnskyldning for meg. Fortsetter jeg med dette, så blir jeg vel brått anmeldt.

Igjen...


EDIT: Fikk denne i innboksen min nettopp.

Altså... Helene, dette er ikke en blogg. Det er en hjemmeside. Men jeg skal ta dere bort, jeg. Si ifra om dere ombestemmer dere. I mellomtiden, så bør dere spise litt is. Kan fort bli årets siste! <3

DOTS!


Om noen dager, så får jeg forhåpentligvis tid til å spytte ut noen smarte innlegg igjen. I mellomtiden, så tenkte jeg å tjene litt penger.PAIN


I natt våknet jeg klokken 05:00. Jeg hadde så vondt i hodet at jeg vurderte å skyte meg selv med en gunner, men så valgte jeg å gå ned til seveneleven for å kjøpe paracet i stedet.

Tro meg. På dette bildet, så har jeg sinnsykt vondt i hodet. Bildet er tatt klokken 05:30.


Etter å ha bearbeidet en overdose med paracet, så sovnet jeg et- eller annet sted. Husker ikke så mye etter den sjette paraceten.
Men dette innlegget var ikke bare ment for å sutre over litt hodepine. Eller... Jo, det var egentlig det, men hodepine er ikke det eneste som har plaget meg i det siste. Det er liksom en haug av irriterende ting som skjer med kroppen min om dagen, og selv om jeg fortsatt sliter med våte drømmer, så er jeg ganske sikker på at det ikke er puberteten. For eksempel, så er føttene mine raspet opp.

Jeg mistenker at det er på grunn av den daglige byvandringen, men noe galt må det jo være? Hudkreft, aids, leddgikt... You name it!Dette er mine tenner, og TRO MEG det var pokkern ikke lett å ta bilder av dem. Men hvorfor legger jeg ut et bilde av tennene mine her?

Ser du den nederste og innerste tanna? Det er den beryktede visdomstanna. For to dager siden, så var det ingen visdomstann der. Men nå!

Nå er det plutselig en SVART sa-tann (ey!) der, som har bora seg inn i tannkjøttet som en forbanna drill!

Den forpester hele kjeften, og det føles som halve hodet er en knust vannmelon. Dessuten, så henger det løst tannkjøtt oppå hore-tanna mi, som gjør at jeg ikke kan bite sammen kjeften riktig engang. HOREHOREHORE!!!Men verken selvmordsinviterende hodepine, oppraspede føtter eller forpestede visdomstenner, kan slå den siste og mest markante skaden av dem alle. Vi snakker om den ukjente diagnosen som har plaget meg siden jeg lærte meg å gå.

BRUSHING THEM TEETH


Les denne først, så blir du litt ekstra dum idag. Til gjengjeld, så forstår du opphavet til dagens innlegg. Et innlegg som er minst like teit som det forrige. Takk.Det var en fin tannbørste som jeg fikk i posten, denne ellers triste februarmorgenen. Men ingen ting varer evig, og i den siste tiden, så gjorde ikke tannbørsten noe særlig til nytte lenger. Faktum er at tenna mine ble verre etter å ha brukt den. Kanskje ikke så rart etter et halvt år med elendig baderoms-hygiene, titalls sikte-uhell, og en skitten festival-uke på Roskilde.


Så leste jeg at man ikke skal bruke en tannbørste i mer enn to, tre måneder max. Uansett hvor fin den er. Selv om jeg bare pusser tenna èn gang i uken, så samler det seg nemlig opp bakterier. Fra dassen og sånn! Etter et halvt år, så kunne jeg jo like gjerne pusset tenna med dobørsten, og jeg må jo si... Jeg er ikke keen på å pusse tenna med noe jeg har løsnet opp fyllebæsj med. Ser dere DEN eller?


Så jeg kjøpte meg en ny tannbørste. Ingen design-winner, men i følge reklamen, så skulle den visst være spenstigere enn de fleste normale mennesker.

Det var på tide og pusse tennene...

THREE


HELLO!


Idag har jeg TRE ting å plage dere med. Ganske enkelt. Ganske greit.


Nummer 1: Siden vi straks runder 4000 kommentarer på denne håpløse duste-bloggen (hjemmesiden), så tenkte jeg å lage et ønskeinnlegg til den som scorer mål som nummer 4000. Noen ideer eller?


Nummer 2: Jeg er han dusten som aldri har gave, også har Michael bursdag idag! Gidder dere å si gratulerer med dagen til Michael? Da kan jeg bruke gave-pengene på øl isteden.
Og nummer 3: Kan noen PLEASE gi meg et liv, eller hva som helst? Jeg begynner å bli desperat...RANDOM/RETARD pt. 2


Vi kan starte med å si det sånn, da... Jeg VET hvordan man bruker opp fine dager på dritt. Om du ønsker ett skikkelig KJIPT selvmord, så kan du jo vurdere å bare henge med meg til du dævver.

JA, det kommer til å koste penger. Send meg en mail.

Ellers, så håper jeg bare på at dere som leser er skikkelig drita, og ikke husker innlegget uansett. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har lesere. Takk.

Etter å ha spist pizza, drukket cola og dusjet, så stakk jeg ut for å trimme gnagsårene litt. På veien oppdaget jeg en liten gjeng med heldige sigøynere, som hadde funnet seg noen splitter nye kostymer. Nå er dem ikke sigøynere lenger. De meksikanere.

Hasta la vista, baby! Jeg var sikker på at hun dama skulle drepe dem, da de vekka henne toppløs. To shame, så ga hun dem spenn isteden. Garantert turist. Jeg skulle til å gripe inn, men så bare MÅTTE JEG ta et bilde av noen folk jeg ikke kjenner i stedet.

Altså, først tok jeg bildet av dem, også bestemte jeg meg for å legge det ut på internett etterpå. Aner ikke hvorfor, men jeg sliter en del med tvangstanker, og velger å bruke det som unnskyldning.

Herregud, jeg er så looser. Om noen kjenner disse menneskene, vennligst hils, og si unnskyld. Jeg er en diagnose-bitch! Sparer på så mange at jeg snart kan fylle opp badekaret.


Så vandret jeg inn i Karl Johan, og der tok jeg pokkern meg bilder av noen ukjente folk, der også!


De var dypt konsentrert i å ta bilder av bakken.


Jaja, alle har jo sin egen hobby. Jeg er litt mer sånn... Typ... Tar bilder av folk jeg ikke kjenner åsånn.. Kjenner ikke disse jentene heller.Jeg fant det best i å spasere videre. Lo litt for meg selv, åsånn. Tenkte på alle de teite froskene, som hopper rundt der ute.

Haha, SE på han da. SE, så dum! LOLL!!!


Men så ble gleden brått avbrutt, da jeg plutselig tok en bleikfeit amerikaner på fersken i å legge penger oppi bøtta til en sånn ekkel sigøyner. Ikke meksikaner-sigøyner, men sånn ordentlig ork-statue-sigøyner.Vi må helt seriøst gjøre noe med turist-problemene i Oslo. De er overalt, også mater de sigøynerne åsånn. Med penger!


Jeg bestemte meg dermed for å dra hjem igjen, og på veien kunne jeg konstantere at de som tok bilder av bakken, fortsatt rulla rundt i rennesteinen med kamera. To timer etterpå. Det må være noe sinnsyk LSD ute å gå om dagen.Noen som er keen på å slikke meg under armene, eller?

RANDOM/RETARD


I hele natt kjørte jeg sparkesykkel rundt i Oslo. Alene. På bakhjulet.

Ganske meningsløst, og da jeg sto opp idag, klokken 15:00, så lagde jeg en film for å bevise hvor kjedelig livet mitt egentlig er.
Bare det at jeg har brukt hele dagen min på å lage en SÅ dum film er vel egentlig bevis nok i seg selv, og jeg bytter gjerne liv. Sånn om noen insisterer. Vi kan godt starte med helgene, sånn i første omgang.

Dette gjelder forresten IKKE dere 16 lesere som henger på hjemmesiden min (som jeg oppdaterer dritofte) klokken 04:00 om natta. Det er flaut nok at JEG bruker hele livet mitt på å henge her.


Neste gang kan dere bli med meg å kjøre sparkesykkel i stedet! Jeg er dritrå på bakhjulet. Kline?

FLOTTE FLOTTEZEN

For ett år siden, så fikk jeg tilfeldigvis skojernet til Elexia med meg hjem. Jeg glemte den igjen i skoa. Fort gjort.På onsdag, så klippa kusina mi håret mitt. Hun heter Camilla og er kjempesnill. Vennligst skriv at Camilla er kjempesnill, for da blir hun så glad at hun kanskje vil klippe meg igjen en annen gang også.Etter at jeg ikke fant på mere ting å ta teite bilder av i leiligheten min, så la jeg meg på sofaen sammen med Rambo.Etterpå, så døde Rambo.


Også brukte jeg resten av kvelden på å laste filmen min opp på internett.

Internett hata meg igår. Dårlig gjort når jeg bruker hele livet mitt der inne.


Jaja, nå vet i hvertfall alle små, ekle kryp der ute, at den eneste som får lov til å snylte blod av katta mi...
.. ER MEG!

BITCHES!


Forresten, ser dere at jeg har stuffa shortsen min, slik at det ser ut som jeg har stor tiss? HVORFOR har jeg ikke tenkt på DÈT før, liksom...

RIDE THE LIGHTNING, GANDALF THE HOUZECAT!


Ok, jeg har IKKE gjort innbrudd hos Louis Vuitton. Jeg ble faktisk ganske sinna, for planen min var gjøre det samme neste uke...På mandag, så måtte datamaskinen min til reperasjon på grunn av et ødelagt kjøleannlegg. Dataen ble raskt varm, og til tider, så kunne jeg knapt google nakne damer før den sluknet. Utrolig kjipt, for jeg er ganske glad i å google nakne damer... Jeg var svært skeptisk til å overlevere min bedre halvdel til ukjente mennesker. Mennesker som sikkert skryter av at de har jobb åsånn...

Etter at dataen min var levert, så ble jeg ganske desperat. Kaldsvette, ujevn hjerterytme og spasmer gjorde at jeg måtte søke tilflukt hos besteforeldrene mine i Asker for å få litt ro i kroppen... Og gratis middag, såklart.

Heldigvis, så kjører NSB buss for tog om dagen. Fordelene blir dermed ganske mange! For eksempel, så går turen tre ganger så fort, og for det andre... Så er den gratis. Jeg synes ihvertfall at den er gratis.

Aaa, gratis<3


I Asker, så er det sinnsykt mye trær, så jeg bare MÅTTE ta bilder av en busk. Det er nemlig sykt mange busker også. Velkommen til Halvor`s grønne blomster-blogg!


Neida, bare kødda. Blomsterbilder er sykt kjedelig. Legger ut bildet av en skikkelig teit frosk isteden.


Besteforeldra mine bor i Huldreveien.

Huldreveien er, på lik linje med Hagaløkka-blokkene, det nærmeste man kommer ghetto`n i Asker. Jeg har også bodd i Huldreveien, og kan dermed kalle meg en gangster.

Hei. Jeg heter Halvor, og er gangster.Se på bestemora og tanta mi! Familien min er forresten SKIKKELIG space`a. Dem bare henger ut av verandaen hele dagen, og håper at jeg kommer på besøk.


Også spiste vi mat og drakk vin åsånn. Jeg fikk ro i kroppen, og dro tilbake til byen igjen. Jeg fikk en overraskelse da jeg åpnet døren hjem. Katten til Ida Wulff hadde visst sneket seg inn via dassen eller noe!Jeg fikk litt noia av den rare katten, og dro så fort jeg kunne til Kalbakken for å sjekke ut den nye kåken til kompisen min, Pål. Dessuten hadde han pils til meg! Det var vel egentlig derfor jeg dro dit. Det er tross alt Kalbakken vi snakker om. Det er jo nesten... Hamar.

Når man er på innflytningspils hos en kompis, så har det egentlig ingenting å si om leiligheten er fin eller forferdelig. Det er MYE viktigere å ta mæd seriøse bilder av seg selv, mens man viser frem øl åsånn.Også ble plutselig været sinnsykt fett!
Jeg tok firehundre bilder av lynet, men det var bare ett av dem som det var lyn på.

Til gjengjeld, så spiser lynet en blokk. Folkens! Jeg heter Halvor, og har bilde av et lyn som SPISER en blokk. Blir jeg rik nå?

Jeg ble ikke rik, så vi tok noen flere bilder. Av meg... Først med en øl i munnen.


Deretter, med rare solbriller.


Se! Jeg lager mat!


I tre-tiden var, blant annet minnebrikka mi full, og jeg hadde dermed ingenting å gjøre utenfor Briskebys grenser lenger. TENK om det skulle skje noe kult, uten mulighet til å dokumentere det? Huff, mareritt.

Vi pressa oss inn i taxien til en uheldig taxisjåfør, for å finne veien tilbake til Briskeby. Fra KALBAKKEN. Det er nesten i Hamar det...
Og da vi endelig kom hjem til Briskeby igjen, så lekte vi litt med den syke katten til Ida. Den heter forresten ikke Bella lenger. Den heter Gandalf.

1 DAY @ THE OPERA
Det var i tre-tiden på lørdag, at jeg og Christian bestemte oss for å spise frokost ute i sola. Ingen av oss hadde vært på operaen før, så forventningene var store da vi dro mot Oslos marmorbelagte, dumme, hvite fasade-bygning-kloss for å konsumere mat i det nydelige sommerværet.

Det var en stor skuffelse som møtte oss, da vi ankom opera-bygningen.

Herregud, her bruker vi tre billiarder kroner på en dum, hvit kloss. Også er det fullt av sigøynere der. Med lekegitar. SYKT irriterende!


Men vel oppe på den dumme, hvite klossen, så kom humøret på topp. God utsikt, og gode pose-muligheter gjorde stemningen god.Hei, dere som bor på bygda! Nittedal åsånn. I Oslo, så har vi FLYVENDE HUS!


Og brukte hus kaster vi i vannet!Vi satt oss ned å spise. Jeg er forresten dritkul, også har jeg gigastore manneballer.Det var et lite problem da, med turistene som skulle ta bilder av meg hele tiden. Kun fordi jeg er dritkul og har gigastore manneballer.


Heldigvis kom det noen smude vekter-bitches og kasta de forbanna turistene vekk fra den dumme, hvite operaklossen.

KOM DEG VEKK, schtøgge amerikanerkukk, ropte de. Noe du såklart ikke hører på bildet.


Også møtte jeg en hund!Jeg hilste på den, før vi dro videre.Sommerstemningen var på topp! Fra opera-broen kunne vi bevitne Oslo-ungdommen, mens dem koste seg i sola med litt heroin.


Vel, noen stresset mer enn andre. Her har en uheldig fyr mistet all heroinen sin på bakken i alt stresset, på vei hjem fra sommerferie. Jaja, det kan skje den beste...Og mens noen koste seg i sola, så slappet andre av i skyggen. Her sitter noen av byens mange sigøynere, og deler den siste sigøynersladderen.

Han sigøynern til venstre skryter av all røyken han har klart å bomme opp i den gamle røykpakka. Hun sigøynern i midten forteller om leketatoveringen hun stjal på 17.Mai av en annen sigøyner. Han sigøynern til høyre er bare sykt irriterende...


SINNSYKT irriterende!

Noen som blir med på sigøynerjakt en dag, eller? BÆMBÆMBÆM!!!


Selv byens vektere tok seg en pust i bakken. Og hva skjer egentlig med vekterne a? Plutselig er bare alle skikkelig smude bitches. Jeg skal SÆRRRIØST begynne å stjele i Karl Johan!

Hører du det, vekterbitch? Louis Vuitton imorgen klokka fire, også legger du igjen typen din hjemme!


Så dro vi hjem, og gjorde litt hagearbeid i hagen min.Det ble ganske mye hagearbeid...

Jeg skal forresten begynne å stå på skateboard. På kvelden var jeg nemlig på fors med de fineste rumpene i Norge.

Skategroupies<3

MONEY 2 BLOW


- Dette er et innlegg om konsumering av billig vin, en varm sommerdag i 2010. Det benyttes også kledelige klær, og en bunt med penger. Rapmusikk kan forekomme.

Gleden av å ha alt for mye fritid, er friheten til å kjøpe polets billigste hvitvin. Midt i uka. Midt på dagen.


Et kledelig antrekk er viktig, når opptrekkeren bryter seg igjennom korken, og duften av billig hvitvin siger ut igjennom flaskens åpning.Skål!

Vi løfter glassene høyt, før vi påstarter alkohol-konsumet. Denne varme sommerdagen 2010.Når man sitter inne og konsumerer billig hvitvin, midt på dagen i et kledelig antrekk, så er det viktig å ikke glemme middag. Til middagen, så passer det bra med rødvin. Gjerne polets billigste.


Ingen skal si noe på manerene til Christian. Han kommer nok fra et godt møblert hjem.Skål, Christian!

Vi koser oss med maten, mens vi hyller den gode ideen om å drikke billig vin. Midt i uka. Midt på dagen.Nei, ingen skal klage på humøret denne varme sommerdagen i 2010. Vi setter på litt fortreffelig musikk, og tar frem litt Frogner-snacks. Jeg tror alle kan være enige om, at det ikke finnes noen form for tvil rundt alkoholprosentens treffsikkerhet, i dagens konsumerte alkohyler.
Deretter blir pengene lagt på bordet, slik at vi kan studere dem, nyte dem, og finne nye detaljer på dem.


Midt i uka. Midt på dagen. Det er slik man underholder seg selv, som arbeidsløs lasaron på byens beste vestkant. Man klager kanskje over et verdiløst liv, men hvem vet? Kanskje det er nettop dette som er liv? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at jeg ikke eier tiltak, og at vinmonopolet på Briskeby er 200 meter unna leiligheten min.

Jeg må fortsatt finne pistolen min.

GUY WITH HIS COCOA


Jeg har vært statist idag. Og etter det, så spiste jeg pølse og drakk øl i Frognerparken. Her er et bilde av meg, som ikke har noen ting å gjøre med innlegget i det hele tatt. Tihi, eneste jeg hadde.

NÆT!

Nei, tenk at noen faktisk gjør det SÅ enkelt! Jeg beundrer deres normale hjerneaktivitet. De må spare mye tid...

La meg sammenligne min hjerne, med normalen sin hjerne:

Ser dere? Jeg er en blå runding!


Men uansett da...

Jeg tok jo såklart 300 bilder idag også, men den tidligere nevnte øllen gjorde meg så utrooolig trøtt. Jeg har ikke orket å lage noe innlegg, og burde såklart lagt meg for 5 timer siden. Dessverre så funker det ikke slik. Når jeg er trøtt, så er jeg nemlig tilnærmet hjernedød!

Litt sånn her:

(Ser dere hvor jeg har buffa originalen, eller?)


Nei, jeg fant det best i å drikke en kopp kakao, jeg.Også blei det jo et innlegg også. Hah! Jeg er så sykt selvmotsigende...


PS: Er hjernen din en svart firkant?

ASKER POWERBOYS


SE! Idag så jeg en død fugl =)
Men uansett da.. Igår var jeg på fest i Asker, og det var faktisk en ganske lærerik opplevelse! Jeg spilte blant annet litt øl-biljard. Her skal man skyte øllen ned i et av hullene.


Og mens de andre fjernet knust glass fra biljardbordet, så lo jeg godt, og tok et par runder med flipperspill.


Deretter pumpa jeg litt muskler. Ingenting slår en kald øl under treninga!Plutselig skulle alle guttene kle av seg og trene intimt med hverandre.

Jeg kler alltid av meg på fest, uansett, så det gjorde meg ingenting.


Her øver vi på biljard, forresten. Vi begynner å bli ganske flinke <3

PS: Jeg må slutte å ta kamera med på fest. Jeg holdt SERIØST på å skyte meg selv, da jeg så på bilder idag...


Kvelden kan strengt talt oppsummeres med denne filmen. En helt normal fest i Asker foregår nemlig AKKURAT slik.Haha, de politifolka ville GARANTERT være med og trene med oss.


Deretter tok vi en taxi til byen, slik at vi kunne kaste oss foran en t-bane. Her sitter vi og venter. Planen var å lage en sykt kul videoblogg.Det kom dessverre aldri noen t-bane..............................................................................

Den midlertidige skuffelsen, 2010.

Når man har gått arbeidsløs over lengre tid, så går dagene etterhvert så fort at selv den minste ting kan gjøre en hel dag bortkastet. Til gjengjeld, så skal det få ting til for å gjøre dagen min ultimat!

Før idag, så hadde jeg svært store forventninger. Jeg hadde en spennende Paradise Hotel finale å se frem til, og selvom dette ville vært nok for å fullføre dagen, så traff jeg spikern på hodet på veien hjem fra byen. JA, jeg kjørte forbi Erik eller Kriss fra Erik OG Kriss!


Det var litt for mye trafikk, så det passet seg ikke å stanse bilen for å plage han, MEN vi fikk muligheten til å tute litt.
Paradise Hotel har vært livet mitt de siste månedene, og siden Patrick Nygård ikke fikk sjansen til å vinne, så satte vi lista for at Niklas skulle få æren. Jeg og Gråen hamstret (Gråen spesielt) inn kjeks, og inviterte våre nærmeste venner over på besøk.Denne finaleepisoden skulle dessverre vise seg å ødelegge hele kvelden, og gjøre dagen VERDILØS selvom vi på forhånd hadde fått muligheten til å herselere litt med Erik eller Kriss fra Erik og Kriss.
Nå ser jeg ingen grunn til å legge meg ass! Eller... Kanskje i badekaret, men jeg ser heller ingen grunn til å stå opp imorgen. Ikke at jeg heia så sinnsykt på Niklas, jeg heiet jo på Patrick, men jeg HATER å tape. Når man har brukt flere måneder av livet sitt på et tv-program, så forventer ihvertfall JEG at det avsluttes slik man hadde planlagt. Jeg trenger faste rammer, og tar sjeldent overraskelser særlig bra. Jeg sa tross alt opp jobben min, KUN for å se på Paradise i fred!


Til gjengjeld!..... Så har Tine lagt MEG til på facebook.


Etter at jeg ba henne om det på mail såklart, but still.... Jeg tar det som en selvfølge at hun elsker meg, og at hun har store intensjoner om å la meg ta på puppene hennes. Når det skjer, så er det jo ingen TVIL om at hun ER den verdige vinneren av Paradise Hotel, og jeg vil momentant ta frem kjeksen fra skapet igjen. Forhåpentligvis i selskap med Tine. Med andre ord en midlertidig skuffelse. Det skal som sagt ikke så mye til for å reparere humøret mitt.

Dessuten, så har Gråen veldig lyst til å møte henne. Prate litt girltalk åsånn.

Ååååå, Gråen ELSKER Tine<3

Pervers bue-skyting.Det var en gang en mini-isbjørn som het Emma.


Mini-isbjørnen var trist, og selv i en verden med ustoppelig kos, så drømte hun om å finne en på sin egen størrelse. Kanskje gifte seg. Kanskje få barn.


Jeg er jo som ALLE vet en bueskyter når det kommer til kjærlighet. Roper du AMOR, så er det jeg som svarer.
Jeg fikk fort inntrykket av mini-isbjørnen Emma`s ensomhet, og hodet ble straks satt til arbeid. Etter kort tid kom hjernen opp med en PERFEKT idè!


Det var nemlig en gang en liten pitbull-rotte som het Gråen!


Hun levde i lang tid i sus og dus med sin søster Svarten!

(Vi går ikke nærmere inn på den aktiviteten som foregår på dette bildet. De som vet, vet.)


Anyway!

Etter at Svarten gikk bort tidligere i vinter, så ble Gråen meget ensom. Hun lå for det meste inne i røret, spiste ikke noe særlig, og så triste filmer alene på kveldene.

Men ting skulle endres!

En liten pitbull-rotte og en mini-isbjørn. To små liv. En STOR romanse. Våren 2010 skulle bli en tid våre venner ALDRI skulle komme til å glemme!


Dagen jeg førte sammen Gråen og Emma er den beste dagen jeg har hatt hittil i 2010. De små sjarmtrollene smeltet hjertet mitt, slik vulkanasken smeltet resten av Islandsarven, og billetten min til Barcelona!Dagene fløy avgårde, slik flyet mitt aldri gjorde. Men jeg er så glad. Jeg er SÅ glad jeg ble hjemme. Selv ikke et tilbud om å bli med på Paradise Hotel kunne gitt meg den samme gleden, som å føre disse to små sjelene sammen!Nå kan jeg endelig slappe av. Følelsen av å ha gjort noe godt for andre, gir faktisk en følelse av å ha gjort noe godt for seg selv. Livet er godt, og om du ikke greier å nyte det selv, så gjør du som meg... Nyt det igjennom dyrene dine!

Ha en videre god dag<3

Jeg er GJENNOMSKUET! Kanskje?

.....Og jeg bare: Høøøø?


Jeg skjønner ikke hva denne såkalte Kristin snakkerom, så jeg tar meg en varm dusj og prøver å tenke på noe annet isteden.Skjønner VIRKELIG IKKE hva hun snakker om, men det kommer snart en prisliste. Stay tuned!

Shuffle-dance vs. Crip-walk

Siden det er så populært å sette ting opp mot hverandre her på hele Norges blogg.no, så skal jeg selvfølgelig ikke snike meg unna, jeg heller. Faktum er at jeg har en skikkelig bra en på lager også! Nei, vi snakker ikke om OnePiece/Heltdress, Cola/Pepsi eller Britney/Gaga.

Vi snakker SÅKLART om de to MEGET utbredte dansefenomenene shuffle-dance og crip-walk! Nå tenker sikkert dere: Daaaaaamn, hvorfor tenkte jeg ikke på det før?, men hey! Alle kan ikke være like gjennomtenkte som MEG vett! Så ta det med ro, det går bra!

Folkens, vi setter igang!


Shuffle-dance. Brukes hovedsakelig innenfor hardstyle, thunderdome eller en fuktig helg på Kiel-fergen.
Crip-walk. Utover det faktum at dansen hovedsakelig benyttes av oppmerksomhetssyk youtube-ungdom, så er c-walken en seiersdans som benyttes etter å ha gjennomført en vellykket drive-by i f.eks Compton.
Selv synes jeg egentlig Cripwalk er kulest ut, men da jeg automatisk shuffle-danser på utesteder åsånn, så må jeg nesten stå for det. Jeg går forresten LETT under min selvoppfunnede kategori; oppmerksomhetssyk youtube-ungdom. Oh yes, i`m a retard...

So! Would you talk the talk, about walking the c-walk, or harddancemania the shuffledance!? And PLEASE answer me in stupid english.

Et viktig innlegg, hovedsaklig om såpe.

PS: Om du ikke gidder å lese alt, så er det helt greit. Det står bare masse crap som jeg har dyrket etter 4 timer søvn. Det holder å lese den siste setningen, og titte litt på de flotte bildene.


Om du alikevel ønsker å fordumme deg mer en du allerede er, så bør du ihvertfall sette på litt fin musikk. Ta det inn over deg OG FOR ALL DEL (!) ta alt med en klypse salt. Jeg ER gal....Når man ikke er  jobb, så er det viktig å alikevel stå opp tidligst mulig. Det føles ut som man gjør noe viktig.
Mennesker som har skjønt dette finner man f.eks utenfor butikker over hele landet, helst en halv time før det åpner. Dette er pensjonister, trygdesnyltere, samt litt annet rusk. Mennesker som står opp tidlig og snyter seg selv for flere timers viktig søvn. Da blir man ferdig med dagens ærender og småtterier innen formiddagen er omme, og kan dermed gi seg fri til å gjøre hva man vil etterpå. Det føles godt. Litt som å slutte tidlig på jobb en solfyllt Fredag.


Utenfor enkelte vannhull vil man også finne den tørste prosenten av samfunnet vårt. Det ironiske faktum med alkoholisme er at dette faktisk er en heltidsjobb. Uansett hvor tidlig disse menneskene står opp, så gjør dem greia si hele dagen. Bortsett fra en og annen siesta på en varm sommerdag. Jeg synes det er vakkert. Den type passion finner man ikke hos Telenor`s ansatte, på vei til jobb med en overfyllt 31 buss.Nå har jeg tvunget megselv våken, for å kunne trene med en kompis som heller ikke jobber. Det er med andre ord ingen grunn til å skulle trene klokken 9, og jeg kunne fint ha sovet det antallet timer en mann behøver.
Jeg er verken alkoholiker(:S), pensjonist eller smart nok til å søke trygd. Andre kaller meg dum, jeg kaller det alternativt.

Jeg har lært meg å se opp til de større gledene her i livet. Gleder som slår følelsen av første lønning, eller smaken av en kald uteøl en forfrossen vintermorgen...


Idag VAR den forrige, morsomme såpen min brukt opp.
Jeg har gledet meg SÅÅÅÅ lenge til den skulle bli brukt opp, slik at jeg kunne starte på min nye morsomme såpe, som ser slik ut!Tenk dere å vaske hendene med en SÅ morsom såpe!


Konklusjonen min, denne tidlige Fredagsmorgen, er at et liv uten alkoholisme er avhengig av å kunne kompensere med noe annet. De små gledene i livet. Noe som lyser opp en ellers ironisk hverdag, hvor man helst skal være en robot. En robot som drikker Corona hver Fredag. Spiser middag halv 5  HVER  dag og liker Katy Perrie bare fordi A4 livet gjør det vanskelig å like noe annet.


Kjøp morsomme såper, folkens! Det er dødsmorsomt, og hygienisk...

video:soap

Cockney Thug!!!


Jeg har problemer, og nå er det ikke noe gøy lenger.

Jeg kunne gitt selv de dumme kundene mine en hyggelig dag, før jeg fløy på en sky og laget en hyggelig sang om hvor flott verden er.

Dessverre, så fungerer jeg ikke slik...

Når jeg kommer hjem klokka 01 og skal stå opp 08, så legger jeg meg ikke. Da sprenger hjernen min med viktige gjøremål. Klokka 03 på torsdager bader jeg helst rottene mine. Jeg lager meg morgendagens frokost. Jeg rydder hele leiligheten min, og etter en pust i bakken, så redigerer filmer, laster ned musikk og legger meg akkurat i tide til å sovne før vekkeklokka begynner å plage meg.  Deretter overlater jeg livet mitt til tilfeldighetene.

Foreløpig har tilfeldighetene vekket meg. Delvis sovende. Delvis sur. Delvis hodepine..
Kaffen smaker diesel, frokosten spiste jeg visst igår, og plutselig sover man sittende.Innspilt i natt mellom 01:00 og 02:00. Huff, jeg trenger et liv...

Giving my RAT a bath!!!

Etter en slapp dag på jobb er det deilig å komme hjem å slappe av med en øl med de nærmeste.Så blei det en standard svippom Olsen!

Christian er tørst og kom hjem fra en knalltur i USA for 2 timer siden.! Skulle bare mangle at første stopp endte på Briskeby holdeplass aka Olsen cafè!

Så kom jeg plutselig i go`form og dro alene hjem. Rottene mine er veldig renslige og kosete, men tenkte det var på tide å gi et lite bad!


Dem liker det svært dårlig, men nå leker dem i hybelen sin igjen. Nyvasket og fit for fight! Så tenkte å la dem være og heller planlegge kvelden. Idag våknet jeg et kvarter før jobbstart, og 20 minutter forsen til jobb hjelper svært dårlig som start på dagen, SELVOM jeg fikk wienerschnitzell til lunsj! Feel free til å lage denne info-siden om schitzell! Dette gjelder generelt mine linker til wikipedia, da jeg ikke kan data bortsett fra google og nakne damer!Så avbryter jeg kjapt meg selv. Hva skjer med lillefingeren min. Hvor ble det av CCvest plasteret mitt? Plutselig går det opp for meg (igjen) hvor tilbakestående jeg egentlig er. Trodde det ikke var mulig å gjøre dette, men en ekte KONGE kan sine kunster!Dette er bare sykt, og som deltids neglebiter, så må jeg nesten avbryte megselv og kalle dette kunst!


Men så har jeg heldigvis CCvest plaster og retter min emo utfoldelse raskest mulig!
Jeg stikker å dreper megselv i 5 timer før morgendagens 8 timer jobb.

Ikke dø til i morgen! Det er ikke fett!

Follow on Bloglovin